Haha vad gulligt!



Haha vad gulligt jag satt hos en av min pojkväns polare igår kväll  och kollade på let´s dance var ju as kul att Magnus vann, visserligen var ju Laila mycket bättre på och dansa men folk verkar inte förstå att det kanske inte är det lättaste att svänga runt på ett dans golv om man väger typ 140 kg och är över 2 m lång och att dansa sådana där danser man borde ju pröva själv och se hur man själv ser ut innan man klagar på nån annan att dom inte dansar så bra.
Jag menar tänk efter lite.
Hur som helst det har inte hänt så mycket idag tyvärr var in en sväng till stan där jag och älsklingen åt med svärfar då.
Trevligt trevligt. :)
Men sedan så skulle vi åka till Jonas jobb och mecka med hans systers bil som är en skrothög och som båda två svor över ganska ofta själv satt man på en "hora" alltså typ en stol på hjul.
Hade aaaaas kul (INTE).
Men men vad gör man inte för sin älskling om han ber en att följa med och hålla han sällskap.
Kan ju inte säga nej hur tråkigt man vet att man kommer att ha.
Aja men hoppas nu på att det kommer hända nåt kul ikväll också hade ju väldigt trevligt igår så.
Får se vad Jonas vill och kan.
Hoppas bara inte på att man ligger här hemma hela kvällen.
Saknar er mina godingar där hemma också mer och mer.
Nu när man ska flytta hemifrån på heltid så känns det som att man inte kan åka hem lika ofta som vi har gjort nu och då får jag inte se dom lika ofta :( Snyft!
Men det blir säkert bra här ändå men man känner sig verkligen som man har blivit vuxen för tidigt vid min ålder menar jag springer man ju oftast ut och går på stan men jag känner att man lever ett riktigt svensson liv just nu.
Får hoppas på att det händer lite mer snart.
Aa nee ska försöka va lite social mot Jonas nu.

Ha d gött people!

//Therese

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0