Mmm soothie

Så har nyss kommit ut ur duschen.Skööönt sitter och myser nu i en varm morgonrock med en smoothie i handen ska ju egentligen bara dricka dom på morgonen men va fan dom är ju så goda och bra :) Hihi detta blir då sista inlägget för idag ska se klart en film nu på tv sen blir det sängen som gäller :) Och i morgon blir det ju träning :) Hihi ska nog ta en långpromenad med leon.
Braaa!!! Får han sträcka på benen rejält.
Nu hörrni ska jag bara njuta av det sista på kvällen så hörs vi mer i morgon.

Puss på er sötnosar där ute <3

Hemma med Leon <3

Så har kommit hem nu igen har ju vart en sväng till ikea men vi hittade inget vi planerade däremot lite vad vi skulle vilja köpa sen :)
Sen så åkte vi till elgiganten och kollade på en skrivare som vi vill ha. Går på 2000 så ska nog spara till den sen.Därefter så ringde zeb och kolla vad vi gjorde så vi kom överrens med honom och helena att vi skulle käka tillsammans så vi åkte till marianns.Efter det så får jag veta att vi ska få passa leon igen så wow nu får jag träning igen jag har ju som sagt minskat tre cm så nu kommer det bara fortsätta :) Hihi
Japp kommer bli jätte bra det här :) Ska snart hoppa in i duschen hade jag tänkt :)
Men vi hörs lite mer senare :)

Puss bitches <3

Gått ner i vikt??

                                
Shit det lönade sig verkligen att ha leon här hos oss jag minskae 3 cm runt midjan visst jag är redan smal men kan gärna bli lite smalare runt höften. Och nu har jag verkligen något att se fram emot när jag går ut oh går nu på morgonen. Även om jag inte har leon så får jag fan ta och gå ut lite mer sen så dansade man ju ganska mycket i fredags så där försvann kanske lite hihi :D Fan vad härligt nu till sommaren :)

me today

Detta är me today då :) Leggins med en lång tröja från Were It nice va?? ;) Hihi
                  

Lite snyggt från Modekungen.se

Hittade en massa snyggt från modekungen :)


Ikea

                   
Så nu har jag städat upp lite i vardagsrummet sovrummet tar jag tag i sen tror jag eftersom det är rätt mycket kläder som ska in i gardeoben och ska rensa lite också.
Älsklingen är och meckar just nu så sitter bara och kollar runt lite på Af och tv.När han kommer hem sen så ska vi ta en sväng till Ikea och kolla lite.Hihi får se om vi kommer hem med något skoj.
Nu känner vi verkligen att det böjar bli rejäl skillnad här hemma och vi vill bara fortsätta dessutom.
Japp nej nu ska jag gå och sminka mig lite så jag inte ser ut som något jävla spöke sen på ikea.Hihi det skulle ju inte vara särskilt snyggt.

Puss bitches <3

100131 God morgon

God morgon på mina läsare där ute. Allt bra med er??Lite segt än har inte orkat piggna till riktigt än.Hihi.Älsklingen ska snart åka och fixa med bilen så jag stannar hemma och ska planera lite hur vi ska göra i hallen och i köket.Vill börja komma igån igen nu känner vi jag vet iallfall på ett ungefär hur vi ska göra i hallen den kommer ju bli vit iallfall sen så vill jag ha en lång hylla på den långa väggen fullt med fotoramar :)

Kommer bli super snyggt hoppas vi. I köket vill jag och älsklingen göra något åt den solblekta träväggen. Älsklingen sa något om att riva väggen och kolla om det bara är betong bakom eller vad det är sen så vill han måla den vit eller någon annan färg och sen sätta små lampor som lyser upp väggen. Wow han har verkligen bra ideér ibland gubben min.Så jag fick i uppdrag nu at städa upp här i lägenheten och sen kolla om jag hittar något snyggt till hallen eller köket :)
Så får ta och göra det :)
Men ska vinka av honom nu så vi hörs sen :)

Puss bitches <3

Men in black 2

                                      
Sitter nu och myser i soffan med älsklingen till filmen men in black 2.Detta blir det sista inlägget för idag tänkte jag.I morgon vet vi inte vad som händer än älsklingen ska mecka lite med bilen den går tydligen inte så bra fortfarande jag hoppas bara att skrothögen funkar till falun nästa helg.
Håller tummarna.

Lite snyggt från bubbelroom

Satt och kollade lite på bubbelroom och hittade lite snyggt :)


Också en bra låt.


Love it !


Problem med Blogg.se

              
Är det bara jag eller har ni andra som har blogg.se haft problem med att komma in??
Har försökt flera gånger och nu äntligen kom jag in. Pust.
Har bara tagit det lugnt sen sist idag vi åkte till Kenz pizza där älsklingen och pettson tog varsin pizza då jag nöjde mig med en kebabrulle.Sen så tog vi oss en tur till biltema där jag hittade ett par snygga ljuslyktor.
Passar jätte bra till vårt nya soffbord.Hihi

Nu har jag kollat upp om det fanns en lokal man kan hyra och det finns det häääärligt så ska ta och kolla upp med dom sen på måndag och kolla om det finns en tid till min fest hoppas hoppas.
Hahaha just ja pettson satt och svor här att alla som han känner fyller år nu i feb..jag fyller år snart,,hans mamma fyller i i morgon tydligen,hubbe fyller han fyller och hubbes syster fyller också år.Hahahah guuuuud vilken bra månad alltså.
Så det löser sig då får folket plats här sen har bjudit ner några tjejkompisar från falun också så hoppas ju att dom vill komma. Ska höra med lilla anna också om hon vill komma ner :)
Nej nu hörrni ska jag plocka ihop och göra lite snyggt inne här.

Puss bitches <3


Här kommer bilderna

                      Här kommer alla bilder från igår :) Titta och njut.
    
      Hihi martin och söta millan :)
    
         Hahaha jag tror jag ska käka upp honom
    
       Puss puss
    
        Söta millan
    
           lilla jag
    
                   Haha älsklingen pettson och hubbe
    
               Vår dricka
    

    
       Tjejbordet
    
                grabb bordet
     
         lilla roliga linn :)
     
              lilla linda och jessica 
     
              millan och martin igen
      
        Hihi en av mina trognaste läsare :) Emma härlig tjej
     


God morgon 100130

God morgon på er sötnosar :) Hur mår du idag då? Här är det bara bra nu iallfall. Vaknade egentligen vid halv tio men älsklingen var otroligt svår att å upp så jag gav upp och somnade om igen vi vaknade sen vid halv ett då flög han minnsan upp den jäveln.
Sen kolla vi om Pettson var kvar också vilket han var stackarn hade inte fått sovit något vidare eftersom Turbo hade vart på honom halva natten. Hihi det är just därför vi stänger ut honom om kvällarna.Så nu har vi fått i oss lite frukost oh sitter och slöar just nu hade tänkt dra iväg sen och käka ute. Älsklingen och pettson är tydligen sugna på pizza.

Så visst visst det är bara att hänga på.
Hade tänkt ladda upp lite bilder från igår fy fan vad kul det var hoppas det kommer bli lika kul sen när jag ska ha. Har bjudit några flera nu bland annat millan och hennes kille martin plus några fler brudar :) Men ska kolla upp om det kanske finns en lokal här man kan hyra hoppas det skulle ju vara bättre än att vara i själva lägenheten.Hoppas hoppas :)Nej hörrni nu ska jag ta och fixa bilderna.

Puss bitches <3

Kvällens outfit


Japp detta blev valet av kvällens outfit.Klänningen grån Gina
Midje jackan från Gina och accesoarerna är från Åhléns och Ur & penn
Sitter och hoppas nu på att Bea lyckas övertala marcua att följa med sen :)
Skulle vara as kul då :)

Leons sista dag

                                    
Fick veta nu när älsklingen kom hem att nu är det dags för lilla leon att lämna oss suck jätte ledsen just nu.Ska ner och lämna honom nu till zeb kommer gråta floder nu har jag ingen anledning till att gå ut får ta och prata med Nike om hon vill göra mig sällskap och gå istället.

Me today ;)

                              
Yeah detta är me today då :) Har fixat till mig lite nu det blev min fávvo skjorta igen med mina svarta leggnin guud leggins är ju så mycket bekvämare än jenas.
Det kommer nog bli min svarta klänning ändå ikväll.
Bea du hör med Jens annars om ni kan komma ändå :) Vill ju ha er med :D
Men håller tummarna om ni också kan komma :)
Nej hörrni ska försöka diska bort skiten inne i köket nu.

Hörs sen Puss puss :)

Snart 2 hela år

                                       
Satt här i soffan och kollade på någon reklam om kom på jag och älsklingen firar 2 år på måndag :)
Wow kan ni tänka er två år. Det är helt otroligt :O


God morgon 100129

Så har hunnit duschat och gått ut med Leon så nu sitter jag med min smoothie och en banan och myser ka strax se Top model. Sen måste jag fixa lite kläder för idag och för ikväll ska till en tjej kompis som fyller 20 :) Funderar om jag ska ta klänningen jag hade på nyår eller om jag ska ta någon snygg skjorta med leggins.
Får fundera mer på det.
Sen ska jag ta tag i disken och städa lite Pettson ska sova hos oss sen ikväll efter festen.Får se vart vi ska bädda soffan eller den utdragbara fotöljen.Aja det löser sig.
Nej hörrni nu ska jag dricka upp min smoothie och kolla klart på tv sen börjar dagen :)Hihi.

Puss och kram <3

Handlat

Så nu har vi nyss kommit hem har nyss vart och handlat lite.Nu så har jag fixat så jag kan göra min smoothie sen.Wiiiie har världens huvudvärk just nu så skulle vilja gå och lägga mig men ska strax hoppa in i duschen.Så slipper göra det i morgon hinner ju aldrig med det om jag ska sitta och passa dom där två bråkstakarna.Hihi.
Ah nej det blev ingen vidare uppdatering idag men lovar att det blir bättre i morgon då jag känner mig lite fräschare och lite piggare :) Men vi hörs mer i morgon.

Puss på er sötnosar :)


Fika


Har nyss varit ut med Leon sitter nu med en liten bulle och lite mjölk.

100128 God morgon

God morgon mina härliga läsare. Mår ni bra idag?? Sådär här faktiskt.
Vaknade vid halv elva faktiskt och otroligt nog Leon också :)
Härligt!Sitter just nu och käkar en ägg macka kunde inte göra min smoothie min yoghurt tog slut.
Snyft så vi kanske får köpa lite sen senare efter älsklingen slutat jobbet.
Och stackars Leon han har fortfarande inte fått sin mat så får mata honom med lite bröd det gillar han :) Fast just nu ligger han bredvid mig och sover.Var ute ungefär en halvtimme och sprang runt.Hihi.
Annars idag så händer det inte så mycket tror jag.Kommer kanske inte bli lika mycket bloggande idag som igår är inte på världens bästa humör :(
Så ni vet om jag inte uppdaterar så mycket.
Nu ska jag ta mig lite te :)

Hörs Pussar och kramar <3

Wow besöksrekord fortsätt så

Så nu att antal unika besökare har stigit wow ni är mer än välkommna in hit och spana in mig och vad jag har för mig om dagarna :)Så sluta inte besöka mig ;) Hihi
Sitter just nu och väntar på att zab kanske ska dyka upp snart med mat åt stackars leon han har typ inte fått något idag bara pytte lite som fanns kvar men det tog han ju på en gång sen så fick han köttfärsen som vi inte orka käka upp vid middagen :) Men ändå han lär ju ha sin egen mat :)
Ah nej hörrni nu måste jag slita mig från datorn. Han behöver ut och pissa IGEN!! Hahaha :)

Puss och god natt till er snyggingar :) <3

Leon svartsjuk (hihi)


Me today (halvsliten)

                       
Japp så här ser jag ut idag då lite halvt sliten tack vare allt snökaos.
Usch ingen vidare dag. Väntar på att älsklingen kommer hem så jag kan ta och göra lite mat sen tror jag vi ska ner till zeb och fixa mer mat åt lilla leon.
Sen senare vet jag inte vad som händer kommer nog somna tidigt idag ggtror jag är as trött just nu.
Ah nej ska fan lägga mig ner i soffan med leon nu och vila lite innan jag ställer mig vid spisen.

Snygga skor

                           
                                  Hittade lite snygga skor på Brandos.se
                           Hittade ett par Ed hardy klackar skit snygga ju :)

Therese våt

                            
Hahahah ah nu skulle ju jag då gå ner till älsklingens jobb bara det att jag hade inte väntat mig världens snöstorm heller. Kunde inte se ett skit på vägen ner gick och höll handen för ögonen hela tiden fick gissa mig till vart jag gick. Usch så efter halva vägen ringde jag honom och var as iiriterad över snön en bussjävel körde dessutom förbi mig i högsta fart och ett stort jävla snö moln attakerade mig.Så nu är jag genom blöt.Mitt hår som jag hade stått och plattar och borstat är nu lockigt snart igen. Jävla piss väder nu är jag trött på vintern kan det inte bli sommar nu är så fruktansvärt arg och irriterad.
Nu så ska jag ta och se en film så jag lugnar ner mig lite.

Min goda frukost

                          
Mmm detta blir mun frukost just nu :) Smoothiesen smakar skit gott nu :)Och en banan mums :)
Sen ska jag göra mig i ordning och ta mig en promenad ner till älsklingens jobb :)

100127 God morgon

God morgon god morgon mina kära läsare. Shit sitter är i soffan med en lätt huvudvärk.Usch känner inte för att gå ut idag. Måste det snart men aja.Inte för att det är jobbigt utan att det är världens skit väder.Så jag skulle tro att jag tar hit leon ger han lite mat och sen tror jag att jag tar och ser någån bra film nästan :)Eller vad tror nu är inte det ett bra sätt att underhålla sig en dag som denna??? :)
Ha jag kommer göra det ändå.
NUska jag strax ta och göra min frukost smoothie :) Hoppas på att den smakar bättre idag hihi.
Blir nog en rostad macka till eller kanske knäckebröd mums :)
Ah nej nu kurrar magen.

Hörs sen Puss puss <3

Besök hos zeb

                 
Så nu är vi hemma i lägenheten igen efter ett litet besök hos zeb skulle hämta upp mat och så men det visade sig att han hade inte mycket kvar själv men hans mamma skulle komma i morgon så hon skulle fixa lite :)
Sen så tog vi och kollade på Smokin aces första filmen :) Skit bra fasst man kände sig lite seg höll nästan på att somna.Hihi. Det var jag inte ensam om.Sen så fick zeb vinka av Leon än en gång.När vi kom hem så tog vi honom på en sista promenad innan läggdags.
Nu ligger han här i soffan och sover som en stock.Hihih

Själv kom jag nyss ur duschen.Älsklingen skulle också egenligen duscha men han hittade ju såklart Top gear på tv så han skulle göra det i morgon det första när han kommer hem.
Lilla leon får nog följa med honom till jobbet så kommer jag hämta upp honom sen senare vid lunch ungefär :)Då får jag en riktig promenad. Men ska faktiskt ta mig en lång sovmorgon i morgon hade jag tänkt för jag sov uruselt i natt Leon var uppe några gånger eftersom när vi rör på oss i sängen så måste han flytta på sig så då hoppar han ner och står vid sängkanten och ser på dig tills du säger "hoppa upp".

Nu ni ska jag faktiskt ta och smörja in mig lite sen så ska jag ta och lägga mig är sjukt trött.Hörs mer i morgon.

Puss på er <3

Hittade en massa snyggt på bubbelroom


 
                                   
Kollade lite på bubbelroom och hittade en massa snyggt som man skulle vilja ha :)

Bakat

                     
Så nu har ja bakar klart mina eftertraktade kladdmuffins :) Nu kommer älsklingen bli glad sen när han kommer hem. Han skulle fixa hundmat åt leon eftersom det vi fick i fredags är nu slut.

Me today

                         
Detta är me today då håret behöver tvättas så jag satte helt enkelt upp håret i en toffs och sen ett hårband.Fint och enkelt :) Hihi
Har nyss vart ut en runda med Leon shit vad han drog i kopplet den här gången.
Det är ju inte precis lätt att streta emot heller han är ju så fruktansvärt stark.Man flyger ju som en vante efter.

Top model

            
Asså guuuud vad jag är trött fattar inte.Sitter
just nu och kollar på Top model.
Ska strax ta tag i disken inne i köket sen ska jag fan ta och baka lite godsaker :)
Mums hihi!
Ska nog försöka filma leon sen när han drömmer ser så fruktansvärt rolig ut :)
Just ja vi vet fortfarande inte hur det går för stackars zeb och hans rygg har ingen aning om hur länge vi ska ha leon här heller hans mat som vi fick börjar nu ta slut så :/
Får nog ta ett besök hos Zeb snart för påfyllning.

100126 God morgon

                
God morgon (gäsp) på er underbara bloggläsare :)
Har inte nyss gått upp men är så fruktansvärt trött så jag kommer säkert somna här i soffan mellan Leon och Turbo :)
Har gjort min första smoothie på länge den smakar helt ok kanske hade i lite mycket bär och dom kanske ska ha tinat lite först känner isen hahaha. Men det blir nog bättre i morgon skulle jag tro :)
Idag händer det nog inte mycket hade tänkt hoppa in i duschen men jag vågar inte lämna dom där två ensamma så får hoppa in sen när älsklingen kommer hem istället :)

Får bara sitta barnvakt idag känner jag och ta det lugnt kanske ska ta och baka lite :) Får se.
Nej nu hörrni ska jag dricka upp min goda smoothie sen ska jag nog vila lite grann leon har somnat iallfall.Hihi slöhög det där.Snart kommer han börja snarka men det var helt otroligt idag han brydde sig inte om när älsklingen gick upp det gjorde han igår men idag så måste han ha vart helt slut stackarn :) Men däremotskönt för mig:)

Puss på er <3

Vem har missat nya ica reklamen

Hahaha ingen kan väl ha missat icas nya reklam eller ska man säga Gina tricot xD
Hihi så jävla klockrent samma som när Ulf video bloggar.


Lite snyggt på Fashionclub

 

Hittade lite snyggt på Fashionclub.se
Finns inte så mycket på sidan men lite finns det och billigt som tusan.

Handla

                                                                              
Ska snart ner till Willys och handla. Nu ska jag handla så att jag kan ta och göra smoothies till frukost nyttigt och bra :D Fick tipset av Bea så :) Härligt :) Har mätt mig och gissa vad visst jag är ju smal redan men vill ju vara smalare i höften bara och wow har minskat två cm redan efter vi fick leon :D
Lite till så är jag as nöjd :) Sen ska jag nog få älsklingen och köpa lite frukt också :)
Sen kommer jag träna bara för att hålla formen :)
Nej nu ska jag försöka få Leon lite gladare ligger med huvudet på soffkanten och gnäller han har as tråkigt tydligen stackren :(

Puss på er sötnosar :) <3

Till sommaren

                             
Nu jävlar ska jag träna och sen till sommaren ska denna baddräkt bli min :)
Tycker dom är så grymt snygga :) Kommer verkligen int ligga och sola i den men bada ;) Yeah!

Mina bebisar just nu

                         
Hihi sitter i soffan men lilla Turbo i knät och Leon precis bredvid han ligger just nu och snarkar av bara fan :) Så sött igår kväll låg han och drömmde och sprang i sömnen gissa om det såg kul ut jag skratta så jag grät :D

Fynd på H&M


                                                  
Så wow fy fan alltså vilken tränings morgon jag har haft :D
Först en snabb fowerwalk till Bea,,sen vidare mot gränby där vi gick i affärer kanske ah jag vet inte lite mer än en halvtimme jag hittade faktiskt lite snyggt ett par snygga trosor och ett par läckra örhängen. Sen så skulle jag ju ner till älsklingen och ta hit Leon igen men svängde av hemma först för att dricka något var fruktansvärt törstig.
Sen så tog jag och knalla ner mot PBZ.

Snacka om att det var snorhalt på vägen då :O Höll på att drutta på ändan flera gånger och då kan ni gissa hur lätt det var med leon i koppel sen seriöst om det hade vart bara is så hade jag kunnat åkt bakom honom hem. Hahahah fy fan vad kul det skulle ha vart :)
Ah men nu är vi iallfall hemma i värmen skööönt. Lär nog ta ut Leon snart igen men väntar några timmar måste ta tag i disken också snart men måste fan vila lite innan är helt slut efter allt gående.
Hihi!

Nej nu hörrni ska jag ta och luta mig tillbaka med leon i knät och vila lite han snarkar redan så :)

Puss bitches <3

Mot Bea

                         
Så nu är jag klar för idag och ska knalla över till Bea nu vi ska ta en sväng till gränby istället jag kommer säkert hitta något som jag vill ha, har ju mitt presentkort kvar ju så har en slant att handla för har ju egentligen mer men det ska jag minsann spara om man ska kunna se bra ut sen också.
Hihi! Ah vi får se om jag kommer hem med något mumsigt ;)

Nej hörrni nu ska jag ta på mig kappan och gå. Sen bir det ner till älsklingens jobb och hämta upp den lilla skit ungen Leon :) Får ta han på en långpromenad hit :)
 
Hörs sen Bitches <3

På stan med Bea i morgon

                              
Har nyss snackat lite med Bea och hörde lite om hon har tid att träffas en stund i morgon och hon skulle ändå ner till stan en sväng och kolla skor så då hänger jag bara på henne :)
Det var meningen att jag ska ha Leon hos Bea under tiden då när vi är på stan men älsklingen sa att då kunde han ta med honom till jobbet.Så då får han göra det men sen så kom jag på att när jag ska hem sen så kunde jag ändå svänga förbi honom på jobbet och hämta upp honom och ta en promenad hem igen eftersom älsklingen kommer inte orka ta honom på en promenad innan jobbet i morgon och han kommer inte ha så mycket tid på lunchen heller, men han kan släppa lös Leon på baksidan så han kan springa runt lite och göra sina behov :) Hihi

Aja men det blir bara bra det :) Har fortfarande ingen aning om hur länge vi ska ha honom hos oss heller men det gör inget jag får ju bra med motion hihi :)Goood det behöver jag verkligen :)
Ska komma igång riktigt sen med tränings maskin som jag önskar mig nu i födelsedags present :)
Sen så har jag tänkt att kanske börja tränings simma med lilla Bea :)
Så kommer vara i topp form nu till sommarn :D
Wiiiie!!!
Nej nu ska jag ta och luta mig tillbaka i soffan med Leon och ett glas pepsi och en bra film :)
Ha en vidare skön söndag :)

Puss bitches <3

Hemma igen med Leon

Så nu har vi kommit hem nyligen från Zeb, Leon blev ju såklart överlycklig att se honom igen :)
Nu när vi är hemma igen så händer det inte så mycket ska snart ta en sista tur med Leon för ikväll.
Sen ska jag väl ta och hjälpa älsklingen att klippa sig :)
Blir nog bara att mysa i soffan sen med lite godsaker.I morgon då vad händer då?
Jo jag lär ju iallfall sitta hundvakt och jag kan inte gå någonstans heller eftersom jag vill inte lämna Leon ensam med Turbo.Aja får se vad som händer.
Det visar sig :)

Så vad har jag fått??

Ja ni nu jävlar vad tror ni jag har fått för något??? Hihi kan iallfall säga att jag verkligen behövde en.
ENNNNNNNNNNNNNNNN NYYYYYYYYYYYYY MOBIL :D En ny eller ah inte nyaste men för mig är den ny men iallfall en Sony ericsson W 595 Walkman ;) Yeah !!!!

                      
Wiiiiie fan är överlycklig just nu :D
Skulle få den av älsklingen men när dom var in och köpte den så frågade Ingmar om han fick vara med och dela och det uppskattas ju jätte mycket :D
Kommer vakta denna mobil med mitt liv hihi :D Nu ska jag inte lämna kvar den hemma som jag brukar göra med min ibland tyckte inte om den så där himla mycket.
Fick ju den också av älsklingen åååh vad han är söööt :) Plutten min <3
Love him love him lobve him <3

Hihi! Ah idag vet vi inte vad som kommer hända mer vi ska ha tvättid vid tre sen ska vi nog åka och kolla om Zeb lever älsklingen har inte lyckats få tag i honom.
Sen vet man ju aldrig hur länge man bli kvar där.Hihi.
Nej nu ska jag föra över lite sköna låtar till min nya älsklings mobil :)

Puss bitches ;)

För tidig födelsedags present???

                     
Älskligen frågade nyss om jag hade något emot att få min födelsedags present i förtid precis som min julklapp?? Och jag har aldrig emot det :D Hihi! Det är tydligen något som jag behöver och kommer bli jätte glad över också :)
Wiiiie jag är så fruktansvärt nyfiken just nu så jag håller på och spricker :D
Undrar vad det är :D
Ah vi får se sen :D


100124 God morgon

Så god morgon på er snyggingar har faktiskt inte nyligen vaknat jag och älsklingen har hunnit äta frukost och vart en sväng ute med Leon :)
Så vi var uppe redan vid nio vi fick sova en halvtimme extra idag skööönt säger jag bara har faktiskt sovit as bra inatt.
Ska nu strax hoppa in i duschen så älsklingen får hålla ett öga på djuren :)
Hahaha dom leker gärna inte med varandra än Turbo försökte leka med Leon´s svans och det gillade han inte så han sa till Turbo på skarpen.Så han blev såklart livrädd men han kommer över det ganska snabbt ändå tydligen.
Uppkäftiga unge den där kissen.
Jaha hade ni kul igår då? Och vad gjorde ni?? Vi tog oss en sväng till Bea och Marcus och kollde lite film. Det blev Jumper och Transformer 2 :)
Skit bra filmer men Transformer var bra men fruktansvärt långdragen dom kom aldrig till poängen riktigt.
Aja nu ska film vetaren in i duschen idag.Hörs sen.

Puss puss <3

Hemma äntligen igen

Så nu är vi hemma igen då. Har varit på Jonas jobb och fixat lite med hans bil. Självklart fick vi ta med oss Leon också vilket visade sig vara toppen för vi skulle hjälpa Zeb att starta sin bil som inte vill funka nu på vintern han mådde ju lite bättre idag så han spatserade runt på kryckor som Leon inte alls tyckte om.Hihi.
Älsklingen är ute och fixar lite filter till bilen.Jag valde att ta en snabb runda med Leon.Det märks att han fryser lite när vi är ute skakar som fan stackarn.
Aja oj nu måste jag kolla dom där två. Leon är lite små sur på Turbo tror jag fnyste och morrade lite åt honom än så länge funkar dom bra.
Hoppas det håller.

Bea skulle du kunna ringa mig om ni vill komma :D ???
Har inte hunnit fixa money till min mob än. :)

Puss på er därute i vinterkylan <3

100123 God morgon

          
God morgon god morgon på er därute :)
Allt bra med er idag?? Bakfulla kanske??
Här har man vart uppe sen nio då Leon ville ut och gå. Hahaha Jonas han vill ha en hund men han är fan inte redo för någon.För vid halv nio så vaknade han och sprang runt lite i sovrummet vi hade ju stängt dörren till sovrummet för Turbo så.
Men fick honom att snooza en kvart sen var jag tvungen att dra mig uppåt och ut med honom.
Jag frågade Jonas om han skulle med men han ville sova lite till så jag tog på mig hans stora varma röda jacka och vandrade ut.

Hahahah han står ju och kissar minst två minuter på samma ställe så typ all snö försvann.
Det roliga är ju att han och Turbo kommer överrens bara det att Turbo får absolut inte komma i närheten av Leon matskål då visar han tänderna och Turbo råka komma för nära för ett tag se men  han ville väl lukta lite och då högg Leon till mot honom så stackarn blev ju så rädd att han gjorde en kullebytta i luften.
Det såg kul ut men ändå hemskt.Han fick sig ett lite dreggel på frambenet så det syntes vart leon tog honom någonstans.

Men åh vad jag tycker synd om grannen vi har under oss då Leon är ju så himla leksugen och stor och som ska hoppa mot Turbo så det kan ju inte vara så svårt att höra en stor han hund på 60 kg hoppandes strax ovanför.Jag skulle bli lite fundersam vad som händer.
Hahaha vi ska tydligen passa honom tills Zeb blir bättre och har faktiskt ingen aning om när det blir :O
Han har ju skadat ryggen så han kan ju inte gå eller jo på alla fyra kunde han lite igår.Och idag mådde han lite bättre enligt älsklingen.
Så ah får se hur länge vi får passa honom.

Leon Och Turbo

Hahaha nu har vi fått hem Leon och Turbo är så fruktansvärt nyfiken men ändå ganska rädd för honom han är ju så stior men det hindrar inte honom från att känna lite på honom med tassen när han ligger på soffan och leon nedanför.
Leon vill ju självklart leka men han är lite för hårdhänt knuffar han omkull Turbo så flyger han åt skogen typ.
Aja får se hur det kommer gå nu under natten men vi ska ha leon inne hos oss och turbo stänger vi ut.
Hahahah just nu ligger han och ska "känna" lite på honom men Leon gav honom ett litet morr.
Hoppas bara på att han inte flyger på honom det är det enda jag är rädd för just nu. Usch!


Shit Leon kommer hit

        
Shit fick nyss veta av älsklingen att vi ska passa leon ikväll tydligen :O
Zeb har tydligen riktigt ont i ryggen stackarn så vi ska ta hand om hans hund ett tag :O
Herre guid hur ska det gå med Turbo :D
Hahahhaha kommer bli kul och se.
Ska bli intressant och se hur det går när vi ska ut och gå med honom man flyger ju som en jävla vante efter honom.Hahaha som zeb säger Leon är en kabelläggare när han ska skita tydligen inte små kluttar som kommer ut heller som min fasters hund hihi.
Aja uppaterar senare hur det går :)

Puss på er snyggingar ;)

Min hemstad är riktigt efter när det gäller musik hihi

Hahaha ni vet min hemstad hahah guud vad kul detta är alltså dom där hemma har för några månader sen börjat höra Keisha med tik tok. Snacka om sega vi har väl hört den sen sommras nästan tror jag det är :) Det är rätt kul när man kommer hem med en ny låt och dom har ingen aning om vilken den är jag kom hem med denna förut och min kära syster hade ingen aning om vem hon var då. Men nu så säger hon att låten är gammal. Hahahahah!!! Guiuud vad efter dom är där hemma ibland iallfall när det gäller musik :)


look of today

        
                       
Detta är min look of today då :) Enkelt och snyggt :) NICE!!!

 Blåvit randig skjorta från H&M
 Linne Gina Tricot
 Jeans Gina Tricot

Just nu sitter jag och kollar på Ghost whispers och kollar samtidigt på Af om lite jobb.
Nu är jag iallfall beredd på om vi skulle ut något idag iallfall.
Vilket jag hoppas på ;) Hihi

                    

Hannah Graaf = snygg

                                 
Alltså det kan bara inte vara jag som tycker Hannah Graaf är super snygg?? Magadalena är också snygg men hannah är snyggare :) Anledningen nu är att jag hade kanal 3 och då var det där nya programmet med henne och hans pusselspel eller vad det är.

100122 godmorgon

       
Godmorgon godmorgon allihopa.Hår mår ni idag då?Här är det seeeeegt hihi!
Har nyligen gått upp så sitter just nu och kollar på Top model :)
Funderar på om jag ska käka frukost nu innan jag hoppar in i duschen eller om jag ska duscha först kanske. Hmmm..jag ska se klart Top model iallafall.
Jaha ni vad händer annars idag en fredag som denna?? :)
Här hoppas jag det kommer hända något iallfall ikväll orkar inte sitta hemma.Bea gumman har inte kunnat höra av mig till dig har inga money på mobilen just nu :(
Så du vet gumman :) Har inte glömt dig :)
Nej hörrni nu ska jag nog se klart detta programm sen hoppa oin i duschen och välja dagens outfit ;)
Idag blir det iallfall löshåret i utifall vi kommer göra något :)

Hittade lite snyggt på Gina tricot


Crank :)

                                  
               Filmen Crank går just nu på tv 6 :D Verkar rätt schysst film än så länge :)

Mmm marabou

                  
                                        Mmm svullar choklad just nu mums :D Hihi

                       

Ny foundation

                   
Så nu är jag hemma igen efter en sväng till H&M. Det blev en ny foundation eftersom min nu var slut. Kollade lite på bh:ar också hittade en massa snyggt men det räckte inte till med mitt presentkort hade vart tvungen att lägga till och jag sparar ju pengarna till mitt hår som ska fixas :)
Sen så handlade vi lite inne i matsffären också.
Sitter och kollar på simpsons just nu sen blir det film vid nio någon på 6:an som tydligen ska vara bra enligt älsklingen :)
Så det får vi väl se :)
Ah nej ska nog svulla i mig lite choklad som jag fick av älsklingen :D

Puss<3

The wedding planer

                         
Så nu har jag äntligen fått bort disken nu sitter jag bara och myser i soffan och kollar på the wedding planner.
Har sett den tusen gånger men när man väl börjar på en film så orkar jag inte slå av den sen.Hihi.
Håller på och göra lite lunch det blir majskolv wiie blev sugen på det åt aldrig riktigt min frukost i morse så :P

Torsdagens look

                
Japp detta är me today då :) Jag brukar oftast nu inte sätta i löshåret sammadag som jag har duschat om jag nu inte ska ut och måste.
Det sliter ju på håret eller hårbotten något fruktansvärt.
Hahah har faktiskt inte gjort så mycket från sist jag uppdaterade hihi. Ska ta tag i disken nu har jag tänkt usch åååh vill ha diskmaskin. Ibland saknar man att bo hemma igen där man hade diskmaskin och en mamma som lagade maten. Känns verkligen som att jag blivit vuxen för fort.
Hallå 19 nu snart jag borde ju typ plugga och ränna omkring på stan och festa men det gör jag ju inte om jag ränner på stan så är det oftast med Bea gumman och vi går igenom varenda affär av kläder :)
Hihi. Om jag tjänade så himla mycket som stora bloggarna så hade jag ju självklart haft råd att springa på stan mer och handla as mycket snyggt.
Man kan alltid drömma :)

nej nu ska jag ta tag i diskberget.

Puuuuss <3

100121 Godmorgon

Godmorgon på er där ute :)
Gick upp för kanske en timme sen men har bara legat och degat lite i soffan sen pratat med min kära mammi. Dom har ju fortfarande inget vatten stackarna. Så vet inte hur det kommer bli nu när jag fyller år hade tänkt ha mitt firande den 6 hos dom så om det inte går så ska jag höra med mormor om vi inte kanske kan ha hos dom. För jag vet här kommer vi inte ha plats för släkten har knappt några stolar och det är ju inte schysst precis och låta gästerna sitta på golvet hahahah.
Nej men hoppas på att det löser sig snart. Ska ringa till min pappi också om att jag vill ha den 6 så han vet också :)
Ah nog om det vad händer idag då?? Jag ska senare till H&M och köpa ny fondution och kanske en ny bh hade jag tänkt eller något nytt linne kanske i får se :) Men ska dit efter älsklingens slutat jobbet :)
Annars vet jag inte vad som händer. Ska höra med Bea kanske hur det går med plugget :)
Nu var det ett tag sen jag var med henne känner jag miss her :(
Nu har hon iallafall något att göra på dagarna nu är det bara jag kvar.

Men har bestämt mig nu. Jag har ju sökt två st jobb som jag får svar på snart. Har ju självklart sökt mer men utan resultat men iallfall om jag får något av det är ju det toppen :D
Men om inte då får det fan bli praktikplats istället nu är jag fruktansvärt trött på att bara sitta hemma och leka hemmafru.

Nej nu hörrni ska jag ta mig en skål med Kellogs red berries :)

Puuuuusss <3

A lot like love

         
Hihi har stått och gjort lite pannkakor till filmen A lot lika love :)
En otroligt bra film :) Love it!! Ni som inte har sett den se den då :) Om ni tycker om romantiska filmer såklart :D
Den är ju inte ny men jag hade inte sett den förän nu.
Men usch vad jag mår illa nu då mätt som fan efter bara två pannkakor :(
Älsklingen får nog käka själv inte en chans att jag kommer orka käka igen.
Nene.
Ah nej ska nog gå och fixa till håret nu lite.
Behöver borta igenom det och sen fixa lite smink också ah jag har faktiskt inte orkat fixa mig idag.
Hihi.

Ny duschad och fräsh


                                         
Så nu har jag lyckas komma upp ur badet det blev inte långvarigt men det var skönt ändå.
Ska strax ta tag i och diska bort disken i köket.Tänk jag håller lägenheten snygg än :)
Hoppas det håller i sig länge nu.Ser så rent och snyggt ut hela tiden om det är så här städat :)

Vårt grymma duschdraperi

            
Hahaha kan man ha grymmare duschdraperi eller?? :)
Älsklingen fick det i julklapp av sina systrar hur snyggt som helst man backa några steg när man såg det första gången :)
Hahaha!!

100120 God morgon


God morgon sötnosar wow alltså jag måste verkligen vända på dygnet men orkar inte eftersom jag vet att jag inte ska någonstans.ÅÅÅÅÅÅH!!!
Just jag min mammi kommer ju hem idag från Grand canaria. Hihih nu får hon se om huset står kvar och om dom har fått tillbaka vattenet. Hahah kommer garva om dom inte har fått det :D
Neeh det är ju synd om dom. Hihi.
Nu ska jag ta och äta lite frukost sen så ska jag gå och ta mig ett varmt bad :)
Sköööönt! Ska bara ta hand om mig idag tror jag :D
Sen ska jag nog fråga älsklingen om vi inte kan ta en tur till H&M sen ikväll :)
En lite rundtur det brukar vi inte göra så där jätte ofta han vill oftast fixa något till bilen istället :D
Aja men han får göra det så länge jag kan få skjuss så :)

Paradise hotel

            
                  Hihi hittade en gammal bild på mig sen i sommras när
             jag höll på och förändras till blond ni ser lite gul i håret var 
                                                   jag allt där.

Sitter i sängen inne i sovrummet under mitt mysiga täcke och kollar på Paradise hotel.
Har missat några programm nu eftersom älsklingen vill inte titta på det och jag orkar oftast inte gå in hit och slå på tv. Men nu så hittade älsklingen Top gear på tv:n och jag såg att just det avsnittet har vi sett några gånger så orkade inte se det igen.
Funderar på om jag ska ta en sväng in till Gränby i morgon och kolla om jag hittar något.
Kanske kan be älsklingen köra mig dit :) Hihi ska faktiskt ta mig ett långt skönt bad i morgon hade jag tänkt. Det var ett tag sen nu så. Det kan jag unna mig :)
Älsklingen blev faktiskt glatt överraskad över att jag hade städat så pass mycket som jag hade gjort :) Det uppskattas ju nu jävlar ska jag försöka hålla det så här rent :)

Snyygt på H&M


Kolla in detta. Hittade en massa snyggt på H&M också :) Fick ju ett present kort som jag måste utnyttja snart så fundera på vad jag ska köpa det kommer nog blir mellan smink och linnen skulle jag tro det behöver jag alltid :)

Städning= klar

Wow jag menar verkligen wow :D
Ni ska se hur snyggt det verkligen är här nu och ni i familjen kom gärna förbi någon gång och hälsa på oss det är ju inte många som har sett hur stort och fint vi har nu. Nu snart är det bara våra grejjer kvar vi har ju självklart sparat lite saker från älsklingens farmor det är ju mycket som är snyggt och som passar in.
Och snacka om vilken träning man får om man städar några timmat alltså....skit bra!!
Självklart skitade jag ner min rena fina tröja som jag tvättade igår.
Så jäkla typiskt mig hihi.
Åååh längtar just nu till att få börja måla i hallen och ta bort hatthyllan jag och älsklingen tycker den ser lite gammalmodig ut så kommer nog byta ut den mot några hängare isället :)
Kommer verkligen bli as snyggt här hemma :)
Nu ni ska jag dra och rensa min garderob ska kolla om det är något jag ska ha kvar.


Disk blää

                
Nu ska jag sätta igång med disken sen måste jag plocka undan lite skit i dom andra rummen :)
Önska mig lkycka till ;)


Lite godbitar från Nelly

Hittade en massa snyggt faktiskt på Nelly.com gå in där och fynda riktigt snygga grejjer och billiga :)
Annonsen ser ni ju övert på min sida så ;) Hihi

                       
                       

100119 Godmorgon

Godmorgon godmorgon mina kära läsare.Sitter just nu i sängen och ska strax gå upp men tar det lugnt ni ser vaknade lite tidigare än igår iallfall. Hihi.
Ska nu gå upp och göra i ordning lite frukost och se om katten har haft ner allt eller inte.
Sen idag måste jag ta tag i disken usch glömde bort den igår men men det går väl fort hoppas vi.
Annars idag så ska jag väl få ner resten av sakerna ner i källaren kanske eller så ber jag älsklingen att hjälpa mig efter han slutat jobbet :)
Nej nu hörrni måste jag dra mig uppåt :)

Puss sötnosar :)

Jobbsök

Sitter just nu och kollar lite jobb här på Af.Har hittat en som jag har skrivit brav till som älsklingen ska få posta sen i morgon :) Tyvärr så tog dom bara emot sådana anmälan så ah kunde inte besöka dom själv men men hoppas dom kanske kallar till intevju :) Älsklingen har tecknikens värld allt om bilar. Usch hatar det där programmet helst när dom håller på och tjatar i testerna vilket betyg dom ger på biljäveln. EN SJUA...KOMFORTEN EN ÅTTA...BEKVÄMLIGHETEN EN SJUA!!!!!
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH det sitter verkligen och retar gallfebern ur mig.
Sämsta programmet någonsin.Men har man en biltokig pojkvän så får man väl offra sig :)
Nej hörrni detta blir det sista inlägget för ikväll skulle jag tro :)
Men vi hörs mer i morgon ;)

Puss och godnatt <3

Usch

                              
Usch jag ska verkligen ta bort godsakerna men ikväll kände jag ett litet sug men jag köpte lite bananer också så det jämnar ut sig :)
Hahah det blev ingen storstädning men jag har tagit hand om tvätten och sen stått och strukigt en del kläder och gardiner.
jag hade ju glömt att julgardinerna var kvar inne i köket så dom fick jag banne mig byta :)
Ah vad händer ikväll då?Här ska jag nog inte göra så mycket kanske blir att kolla runt lite på kläder ska ju till H&M nu någon dag och utnyttja mitt fina presentkort som jag fick :)
Sen sitter jag och funderar på min fest sen hade ju tänkt ha en liten iallfall :)
Dom där hemma kommer fira mig där det är ju ingen som kommer orka åka hit heller så får åka hem och bli firad istället.

Kör utan löshår idag

            
Japp kör inge löshår idag orkar inte sätta i det så kör håret i en knut där bak istället :)
Snyggt och enkelt.Yeah!
Har nyss klämt i mig några ballerina kakor som jag fick av mina kära morföräldrar hihi dom vet att jag älskar dom.Så dom brukar jämt köpa åt mig till fika :) Så gulliga :)
Jag skulle ju ha storstädat idag men har fan inte orkat har kollat runt lite efter jobb på Af.
Kanske gör det senare måste ändå ner i källaren då så eftersom det är tvättid klockan 6 :)

Wiiie snart 19

                        
Wiiiie kan ni tänka er snart så blir lilla me 19 år :D
Ååååh längtar :D Hahahah vet ni vad jag önskar mig då?? :D
En sån där träningsmaskin vet inte vad den heter men den är ungefär som en cykel men det man andvänder armarna och benen samtidigt.Den är ganska dyr så sa till min kära lilla pappa att jag önskade mig pengar så jag kunde handla den själv :)
Annars skulle jag nog önska mig kläder me love kläder :D 
                                      

100118 God morgon

God morgon (gäsp).
Usch skulle ha gått upp egentligen vid nio men jag valde att ta en lång sovmorgon eftersom jag har inte sovit så där jätte bra precis hemma hos mammi så det var skönt.
Hade tänkt hoppa in i duschen nu strax men tror jag ska få i mig lite frukost först.
Sen måste jag ta tag i och diska och städa upp lite hade ju tänkt ta ner allt som inte ska vara här inne ner i källaren.
Det kommer säker sluta med att jag glömmer bort det och bara slöar idag.
Hihi.
Ne men jag ska duscha och fixa i ordning mig så kanske jag kan bjuda på lite bilder sen :)
Haha får se om Turbo följer med också och sjunger i duschen. Hahaha gjorde han sist.
Nej men ska sätta igång nu så jag får något gjort idag.

Puss sötnosar :)

Hemma

Så nu är vi hemma igen åter till storstaden bort från landet. Hahahah nu har vi äntligen vatten så vi kan duscha och diska :)
Sköööönt. Sitter just nu bara och tar det lugnt i soffan har nyss sett 2 1/2 men :)
I morgon vet jag inte riktigt vad som händer hade tänkt ta en lång dusch och sen storstäda och stryka lite skit och sätta upp nya gardiner inne i köket :)
Kanske kolla vad lilla Bea gör också :)
Nej nu ska jag kolla swedbank åt babe :)

Puss så länge :)

Hittade ännu en medalj

                
Som ni vet tränade jag ju friidrott i mina yngre dar vet inte tror det är ca 5 år sen nu jag slutade träna och tävla så hahaha jag borde vara fet xD Så mycket skit som jag och älsklingen käkar eller ah jag försöker ju äta nyttigt.Men som sag mina medaljer har legat lite överallt i huset och i mammis garage. Så nu hade mammi hitta ännu en medalj som jag får ta med mig hem och sätta upp.Funderar på att köpa någon bra hylla och lägga och sätta upp dom på.
Kanske hittar något billigt sen :)
Ah nej Anna kommer hoit strax hennes kille skulle bara ta en kopp kaffe innan tyvärr blir det ju ingen lång vistelse eftersom vi måste bege oss hemmåt och dom kunde inte heller stanna så länge dom skulle också vidare men vi hinner åtminstone umgås ett tag iallfall :)

På väg hem?

Sitter just nu i soffan hos mammi igen. Har försökt nå Anns men hon svarar inte så vet inte riktigt hur vi ska göra eller hur länge vi ska behöva vänta.Kan ju inte och sitta och vänta i några timmar det har vi inte tid med jag behöver komma hem och packa upp och duscha.
Nuuu fick jag tag i henne så får se nu om vi svänger förbi henne en snabbis det blir ju tyvärr inte så länge eftersom vi har turbo med oss i bilen och han kan ju inte sitta i den hur länge som helst heller.
Aja det löser väl sig :)
Nu ska jag packa ner det sista och sen så åker vi nog.
Så vi hörs mer i kväll :)

Pussar på er sötnosar :)

100117 God morgon

Mmmmm god morgon på er där ute :)
Vakna??? Knappt här och älsklingen är på väg upp nu.Nu har vi sovit ganska länge så han har säkert huvudvärk eller något. Hahah och vi har fortfarande inget vatten i kranen eller toan. Jäkla hus alltså. Det är inte direkt kul att gå ut i kylan och över till min mormor och låna toan vaje gång. Inte för att jag har emot och se min mormor och morfar mer men det är just att gå ut i kylan :(
Idag så blir det hemfärd men vi ska träffa lilla Anna innan vi åker.Sen så ska älsklingen kolla lite på min morfars bil som låter lite dumt i ratten och värmen går lite upp och ner inne i bilen.
Så han har något att göra idag iallfall. Då kommer nog jag hålla min lilla mormor sällskap för skulle tro att min morfar vill vara med och kolla på.
Hihi.
Nej hörrni nu ska jag ta och få i mig lite frukost.

Hörs sen Puss


Sista inlägget för ikväll

              
Nej nu hörrni ska jag vara mer social mot min lilla pojkvän här.Har hittar en as bra film på tv satt nyss och kollade på Scary movie 2 och efter den nu så gick Ghost ship :) Har för mig att jag har sett den en gång tidigare känner igen en del.
Nej men hörrni vi hörs mer i morgon.

Puss på er sötnosar :)


Ny tröja från Zara


Naaw fick en tröja av min köra syster från Zara som hon inte ville ha. Snällt förstår inte varför hon inte ville ha den.
Den är super snygg med detaljer på axlarna. Kostade ungefär 400 spänn :)

Signe och Sigge




Så nu har vi hamnat i det huset igen som saknar vatten :)
Hihi. Har vart hos min pappa nästan hela dagen och käkat sen var vi en sväng till min kära lilla faster också :) Trevligt trevligt :)
Så nu kommer vi bara ta det lugnt det var meningen att vi skulle titta förbi hos Anna men det får bli i morgon vi har vart borta hela dagen så jag var ganska så trött och sen så har var vart borta från Turbo väldigt länge också så han behövde ju matas och så.
Men ska nog svänga förbi henne i morgon istället.
Nu ikväll händer det inte så mycket skulle jag tro måste nu snart sticka över till min kära mormor och låna toan :) Hihi eftersom vattnet fortfarande inte funkar :(
Aja nej men kommer lägga upp lite bilder snart måste bara uträtta mina ärenden på toan först :)


100116 God morgon

God morgon god morgon på er underbara läsare??Baksmälla kanske vissa har??
Hihi.Inte ens i närheten här eller ah han där uppe kanske har men borde inte. 3,5 en sån drack han och nu har han ont i skallen kan ju vara annat också men det låter fan kul.
Det har tagit mig nästan en timme att få upp honom nu äntligen är han uppe snart. Själv sitter jag just nu i köket och dricker lite te och väntar på att älsklingen ska komma ner så jag kan börja frukosten på riktigt han ska alltid ha sällskap så känner väl att det är ingen idé då att käka före honom kommer ändå få sitta med honom sen :)
Aja nu hör jag några fotsteg.
Hahaha just ja vi har ju inget vatten i huset just nu eftersom det har frusit så toan går ju inte att använda hihi och jag känner att det börjar bli dags att besöka toan snart men vill käka frukost först sen får vi knalla över till min mormor. Ni som kanske inte vet detta min mormor och morfars hus ligger kanske 30 m bort från min mammas hus så det är riktigt skönt hade inte gått till någon granne och lånat toan om jag inte kände dom.

Hahaha. Ja vad händer idag då?Här ute på landet händer det ju inte så mycket men älsklingen skulle fixa lite med bilen och kanske kolla på min morfars bil det gav ifrån sig några konstiga ljud.Jag blir väl att hänga inne hos min mormor istället och vakta henne :)
Ah nej nu ska jag äntligen få ta fram mackor och annat.

Puss på er sötnosar :)<3

Försenad julklapp

                        
Wiie fick hem en liten sen julklapp eller ah skulle väl egentligen ha fått den på söndagen av mina kusiner men jag åkte ju hem då så fick den inte, men nu damp den ner i brevlådan äntligen :)
Och fick ett presentkort på H&M på 250 kr så nu kan jag shoppa lite igen :)
Wiiie!!
Har kommit hit för ca en timme sen ungefär sen var vi inne och pratade lite med min mormor och morfar. Mammis katt tycker ju inte m våran lilla skit så dom rök ihop eller andra katten slog till Turbo och han trodde hon bara vill leka men icke så mormor fick ta henne då inne hos sig så får turbo va här inne med oss.
Annars tar jag och älsklingen lugnt just nu med en varsin öl framför tv :)
Är faktiskt ganska trött nu efter den långa blifärden så kommer nog somna gott sen inatt :)
Nej nu ska jag vara lite mer social med älsklingen och springa upp och sätta på elementet så vi inte fryser ihjäl inatt.
Hahaha och just ja en sak till som jag just nu får höra hela tiden är just att nu när vi är på landet riktigt nu så har mammis vatten frusit  totalt så vi har inget vatten så vi måste springa över till min mormor om vi måste skita och ha vatten xD
Härligt va??

Mot falun

Så nu har vi käkat, älsklingen har duschat och jag har alldeles nyss packat klart allt.Jag har säkert glömt något det skulle inte förvåna mig :)
Men ska ta med mig en extra jacka bara sen så kan vi åka eller ah älsklingen ska packa lite också.
Han har ju inte lika mycket som jag.Hihi det är ju tur det.
Nej hörrni nu blir det inte mer bloggande förän jag har anlänt till lilla stan :)

Hörs sen :) Pussar

Dagens outfit


Tänkte va lite snäll och lägga upp en liten dagens outfit.
Skön och enkel idag.

Vit stickad kofta Vero moda
Linne svart Gina tricot
Jenas mörkblåa slitna Gina tricot

Fixa håret

             
Så nyduschad och fräsch nu ska jag fixa till löshåret och platta mitt eget sen är jag klar för idag.Det verkar som att det blir falun idag ändå :)Så ska efter det packa lite saker dit :)
Datorn följer ju såklart med :)
Mammi har ju internet där hemma så men jag ska fixa ett trådlöstinternet så jag kan ha med mig precis överallt t.ex när älsklingen ska mecka och vill ha mig med perfekt med internet då eller som nu ikväll när vi åker är det ju perfekt om jag kunde blogga i bilen :)
Så det kommer nog någon gång sen :)
Nej hörni nu ska jag fixa håret men lägger upp lite egobilder på mig snart ;)
Håll ut tills dess :)

Puss <3

100115 God morgon

God morgon mina underbara läsare :) Allt bra idag??Hät är det toppen ska strax ta en liten dusch.
Hahah vaknade till av att någon tung person hoppade på mig.Snacka om att jag blev rädd men då var det bara älsklingen som kom hem han kände sig ganska yr och så.Men fan vad han garvade när han såg min míin när jag vaknade upp.
Måste ha sett kul ut.Han sa att han skulle vila nu någon timme sen så skulle han tillbaka till jobbet men det är inte super säkert än att han orkar åka upp till Falun men jag hoppas verkligen att han klarar det och att han känner sig mycket bättre snart :)
Nej hörrni nu ska jag hoppa in i duschen så har jag det klart.

Puss på er <3

Willys

                    
Vi kom ju på att vi hade glömt en massa grejjer sist.Och älsklingen var helt slut men jag var helt pigg så fick älsklingens kort så traska jag ner och handlade. Det var ganska tungt att bära hem kattsanden till skitungen.Usch!
Men fick unna mig lite och köpa lite vindruvor :)
Hahah sen har dom ju börjat med själv skanner där och gissa om jag såg vilsen ut så vilsen ut att två av personalen kom och hjälpte mig :D
Hahahha dom måste ju ha tänkt dum blondin :D
Meeen jag kom därifrån och allt gick bara bra :)


Majskolvar..mmmm

            
Så jag skulle ju inte ha något att käka nu var det meningen men jag kom på att jag hade lite majskolvar i frysen som jag kan ta eller ah en iallfall två skulle jag aldrig orka.
Som jag trodde så blev det jag som står framför spisen som vanligt.Killar tror verkligen att allt kommer serverat till dom ibland :O Varför är det så???

Hemma

               
Så hemma igen efter en långdag men Bea gumman :) Hade faktiskt riktigt kul käkade lite småpratde och kollade på en jätte bra film. Kommer inte ihåg vad den hette men det var typ askungen fasst på riktigt, om man säger så :) Hihi
Hann faktiskt diska och plocka undan lite skit innan älsklingen kom hem.Pust!!! Märkte igår efter vi handlat att det fattades lite skit så vi får nog ta en sväng förbi mataffären igen.
Ah ska nu strax göra i ordning mat åt babe tänker inte äta själv är fortfarande ganska mätt från Beas mat :)
Men eftersom jag är hemmafrun just nu så får jag väl ställa mig vid spisen igen då där jag hör hemma. Hahahah nej men nästan.

Hos Bea :)

Sitter just nu hos bea och ska strax äta lite gott.det blir hennes korvstroganof (hur det nu stavas).
Hihi.kommer bli super gott det var as länge sen jag käkade det eftersom älsklingen där hemma är så tjinkig som han är.
Nej nu ska jag se om hon behöver hjälp med något.

Puss på er :)<3

Nu drar jag :)

                    
Så nu sticker jag till Bea hittade tyvärr inte min kamera så får ta med mobilen istället om det blir så :)

Hörs sen Pusssss <3

100114 God morgon

God morgon där ute i bloggosfvären :)
Har för ett tag sen kommit upp ska strax göra mig i ordning och sen vandra över till Bea gumman :)
Kanske tar med mig kameran det beror på om jag hittar den :) Hihi
Vad händer annars denna torsdag :)?
Här händer nog inte speciellt mycket ska söka lite jobb hade jag tänkt skicka in dom där cv:a.
Sen får man ju som sagt bara hoppas har ju själv slutat hoppats för mycket nu.

Nej hörrni nu ska jag ta och fixa i ordning mig kanske lägger upp någon ego bild innan jag går ;)


Find some nice stuff :D


Hittade lite snyggt på internet :) Jag har för mig att båda kommer från Fachion club den nedersta gör det iallafall :) (tror jag ) Dåligt minne ni vet hihi blond :)

Kladdmuffins


Håller på att laga kladdmuffins eftersom dom verkade som en hitt när vi hade Bea och Marcus var här.Så det blir nog mumsigt.Älsklingen får med några till jobbet i morgon med.
Men han sa att han inte vill dela dom med några klåfingrade praktikanter.Hahahah han är bara för söt :D
Aja men han får med sig några ändå.Han kan gömma dom :)
Missade ju Det okända eftersom vi skulle ju iväg och handla och lämna mitt cv men så hade dom ju såklart stängt men ska höra med ett av jobben i morgon hade jag tänkt för det stod att man skulle skicka in ansökan men ska höra med chefen om man inte kan lämna in den i butiken ändå kanske.
Det andra jobbet kunde man bara skicka in via extern ansökan på deras sida.
Suck så får ta tag i och göra det nu ikväll så slipper jag tänka mer på det i morgon.Och dessutom får jag det gjort fort nu så.
I morgon ska jag nämligen till lilla Bea och umgås med henne lite :)
Nej nu ska jag kolla muffinsarna :)

Puss och sov gott :)

Fräsch igen äntligen :)

                 
Guuud vad skönt det är att känna sig lite fin igen. Ny duschad och sminkad.Två dagar sen jag var sminkad så.Så bjuder på en liten bild då :)
Tänk att ens utseénde förändrar så pass mycket med lite smink det är rätt coolt :)
Ja ni nog om det vad händer ikväll då gott folk??
Här händer det nog inte så mycket faktiskt ska nog bara handla lite och sen blir det nog Det okända klockan 20 :) Och kommer nog nästan garanterat få se det i sovrummet eftersom älsklingen tror inte alls på sånt så.Hihi.

Frukost :)

Nu ska jag försöka få i mig en macka och se om jag får behålla den nu.Sen blir det att ta tag i disken :)
Hahaha jag har ett jätte bra tips till dom som står och handdiskar som jag om ni också tycker det är så fruktansvärt tråkigt så ta med datorn och sätt på en film det blir mycket roligare att diska då faktiskt, man är konsentrerad både på filmen men ändå på disken.Bra va???
Sen ska jag göra mig i ordning för idag måste ut senare idag ska posta ersättningen och sen handla med älsklingen.


100113 God morgon

God morgon god morgon.Alla vakna?? Har faktiskt nyss vaknat här skulle egentligen gå upp vid nio men sov så bra.Ah så nu måste jag skynda mig och göra allt innan älsklingen kommer hem sen.
Måste hinna diska,,,städa upp lite skit,,och duscha + göra mig i ordning.
Jag är inte helt återställt mår fortfarande ganska illa men inte lika mycket som igår.
Skönt!!
Nej jag uppdaterar mer senare efter duschen.

Vi hörs Pussar <3

God kväll

                Vill se ut så här frisk och kry.Nu osminkad och sjuk :(
           
Shit vad jag har sovit idag alltså det är inte klokt :O
Ligger fortfarande i soffan och kollar tv älsklingen sitter borta vid datorn har suttit där ett tag men det kan han få göra ett tag till för vill kolla på Paradise hotel nu snart och han hatar verkligen det programmet hihi.Jag tycker det är kul men dom är riktiga idioter på det där stället.
Hahaha.
Ni som kanske undrar hur det är med lilla mig just nu så känns det lite bättre men vågar fortfarande inte äta något bara dricka te skedsvis.
Hoppas på att jag mår mycket bättre i morgon.Vill inte ligga längre.
Nej nu ska jag ta lite mer te tror jag. Fan är så fruktansvärt hungrig.
Ah men vi hörs mer i morgon.

pussar och kramar <3

100112 God morgon

                          
Usch vilken morgon har åter igen tillbringat min morgon på toan sen klockan halv nio i morse :(
Vaknade upp med att jag mådde as illa och så tänkte jag att det är lika bra att gå upp men när jag väl gick upp så kom allt på en gång hann inte ens till toan :( Så det var bara att skrubba upp allt inte direkt härligt :S
Så efter det var jag helt utmattad och valde att gå och lägga mig igen och somnade.
Efter en stund så sms Bea gumman och frågar om jag ville hänga med henne och simma och bada bastu åååh varför lyckas du pricka in när man mår skit :(

Hade jätte gärnat följt med behöver träna upp mig lite och simmning är ju perfekt.
Så får se om jag mår något bättre snart vill fan inte ligga igen.No fucking way!!!!
Ah nej ska försöka få i mig lite te kanske får jag behålla det.
Men ni vet om det inte blir så mycket bloggande idag så vet ni varför och vart jag antagligen befinner mig.Men ha det bra idag nu annars.

Puss och kram :) <3


Kvällning

Sitter bara soffan och latar mig just nu älsklingen kom nyss ut ur duschen så ska höra med honom om han är sugen på att ta lite choklad :)
Skulle sitta fint eller det kanske blir te istället :)
Ah annars händer det inte mycket mer ikväll faktiskt i morgon ska jag iväg och läma cv:a älsklingen orkade inte skjussa mig ikväll så vi får ta det i morgon istället :)
Men ni får ha en vidare skön kväll nu.

Puss och kram :)


Ni som inte har sett vårt nya fina bord :)

                
Ni som inte vet så har vi ju fått ett nytt vardagsrumm ett as snyggt som vi hade tänkt köpa men så skulle älsklingens syrran köpa ett nytt så vi fick köpa det av henne då :)
Tur :)

mmmm ...yoghurt

                
Mm sitter och myser i soffan bara nu och väntar på att älsklingen ska komma hem snart så jag kan börja med maten.Hungrig som fan.Så tog mig ett glas yoghurt mums :)
Det blir nog kött idag med hihi älsklingen älskar ju det så :)
Sen måste jag fixa mer aktivitetspapper eller om vi fixar det i morgon kanske. Vi får se.

Jobbsök :)

                   
Så nu har jag kollar runt lite efter annonser som finns ute och gissa vad det finns som passar mig :D
Så ska be älsklingen åka med mig eftersom jag orkar inte gå dit det är en bit så :)
Det är ju ioförsig extra jobb men hallå det är ju det enda man kan få ta i just nu om man nu inte har bra kontakter eller en jävla tur :/
Så får se vad dom säger när jag åker dit sen :)
Nu så ska jag ta mig en macka till lunch hoppa över frukosten eller ah glömde den.Hihi!
 

100111 God morgon

God morgon på er :) Vakna??? Ah många är det ju som har börjat skolan igen så.
Usch!Sitter just nu i soffan och ska strax ta en skön dusch :)
Sen frukost mums :) Sen ska jag sätta igång och kolla runt lite :) Och baka sen senare ska baka lite kladdmuffins som jag gjorde igår till Bea och Marcus hade inget och bjuda på så jag ställde mig och gjorde några :) Och det var tydligen jätte gott så det var ju kul så hade tänkt göra några till älsklingens jobb kanske.
Ah nej annars händer det inte så mycket annat idag. Vi får se vad dagen har att bjuda på :)
Nej nu hörrni ska jag hoppa in i duschen.

Pussar <3

Film kväll :)

                                    
Har nyss vinkat av Bea och Marcus dom kom förbi här och ville se film med oss trevligt trevligt var det :) Såg filmen Click som gick på tv.
Alltid kul att umgås med dom :) Nu snart blir det nog sängen eftersom älsklingen ska jobba i morgon och jag ska nog ner på stan om jag inte tar och letar upp lite ställen i morgon och samlar mig till tisdag. Måste nämligen duscha och fixa lite andra saker först.
Vet nu iallfall att nästa helg blir det falun så då hoppas jag på att få träffa några som jag inte sett på länge som Anna och Nattis t,ex :D
Sen blir det nog att vi sover hos min mamma eftersom hon den lilla jäkeln åker bort till det varmare landet. Usch vad fuskigt vill verkligen också åka utomlands.
Men Bea och Marcus hade nästan planerat att åka utomlands i sommar och tyckte att vi också skulle satsa på det :D Älsklingen har ju aldrig vart utomlans så någon gång så:)
Men får se vad ekonomin säger :) Har jag ett jobb så kanske det skulle gå :)
Nej nu måste jag göra mig i ordning för sängen :D

Vi hörs mer i morgon snyggingar ;)

Puss på er <3

Middag i rasbo

Så har nu nyss kommit hem från rasbo har vart där och käkat lite god mat :D
Det blev kött och potatis mums :D
Har tvättid just nu det blev faktiskt inte så mycket tvätt nu heller.Skönt!
Jaha vad händer annars ikväll då?Ingen aning om vad som händer här faktiskt har lust att hitta på något men vad?Aja det löser väl sig :)
Nej hörrni nu ska jag vidare och hitta på något innan tvätten är klar.

Puss på er :)

Städ dag :)

                
                
Wow nu har jag och älsklingen storstädat så nu är det as snyggt här hemma så nu kan filk komma och hälsa på :) Hihi!
Ah vad har ni för er då en söndags dag som denna??Slöar bara kanske???
Just ja många börjar ju skolan igen i morgon hihi inte jag.
Nej men jag ska ut och söka jobb som bara fan hade jag tänkt :)
Hoppas hoppas hoppas det finns något :O Men har slutat hoppats för mycket nu.
Nej nog om det nu ska jag ta mig en frukt och krypa tillbaka till soffan :)

Puss på er :)<3

100110 God morgon

God morgon god morgon på er mina läsare :) Allt bra idag?? Jorå här är det bara bra har nyss klivit upp älsklingen är på väg tror jag.Så ska strax käka frukost :) Blev ju as sent igår usch men snacka om att jag sov skönt hela natten :)
Idag så händer det inte så mycket vi ska hem till älsklingens mamma och käka middag så det blir trevligt men sen så har vi tvättid vid 6 sen så kvällen blir nog att spendera här hemma om ingen annan hör av sig och vill hitta på något kanske :)
Ah vi får se :)
Nej nu tror jag den stora saken är uppe där inne så ska gå se och kanske dränka honom i lite vatten så han vaknar hihi.

Puss på er <3

Sen kväll!

Usch vad vi är uppe sent klockan är liksom snart halv tre älsklingen har hittat någon film på 4:an och vill inte gå och lägga sig för han sitter så skönt :D Hihi plutten min själv är jag as trött och vill mer än gärna sova.Aja filmen har jag redan sett en gång tidigare men får kanske se klart den om jag nu inte ger upp och går in i sovrummet :)
Älsklingens syster var här med hennes pojkvän och älsklingens pappa med ett bord från hans andra syster. Det svarta bordet som jag bloggade om förut.Hahaha men det roliga var att vi båda har för oss att det var högre än vad det var.Så soffan ser as stor ut jämfört med bordet.
Men men hittar jag ett jobb snart så kanske vi har råd att köpa oss en snygg soffa i framtiden.
Nej nu ska jag se om jag kanske kan få med honom in till sängen så jag kan få sova.

Sov gott nu gott folk :D
Puuuuusss <3

Dagens outfit så länge :)

         
Stickad vit tröja Vero moda
Leggins svarta Gina tricot
Klocka Ur & penn
Hårband H&M

Detta är dagens outfit då nu var det år och dagar sen jag ladda upp en sån :)
Så nu kommer en :)

Sen Bea´s komentar - Svar: Jo antagligen kommer jag få klippa väldigt kort, på ena sidan är mitt hår väldigt väldigt slitet medans den andra sidan är mer friskt.Tyvärr! Men jag ska se vad frisören säger. Om dom säger att jag kan ha klipps så andvänder jag dom såklart men det är ju såklart skönare utan klipps som man måste sätta i varje dag när man kan ha som du :)

Jag har hittat lösningen på mitt hårproblem :D

                  Tjejen till höger skrev hon som gjorde detta att hon hade axel långt hår :)
                                 Och det ser ju super snyggt ut :)
                    
Wiiiie satt och kollade runt på blocket på hårförlängningar och jo det finns där det är frisörer som vill tjäna lite extra pengar så dom har annonserat ut sådana erbjudanden för inte mer än 3000 som mest.
Jag har inte råd med så dyrt heller men det finns dom som endast tar en tusenlapp men då får du köpa slingorna själv men det går typ på 400 som mest hallå 1400 för en hel hårförlängning eller ah mellan 50 till 150 slingor finns det att välja mellan men det är inte dåligt det :O
Och dom har ju mellan 4 - 8 års utbildning inom hårvård.Det var en tjej som kunde till och med komma hem till en om den inte ville gå ut. Hahahah vadå bra????
Jag ska helt säkert spara till det där :)
Klippa mig först sen kanske jag kan spara det sista och sen göra det där.

Så jag har äntligen löst mitt hårproblem :D Det bästa med det där vet inte om det var samma tjej men en av dom hade lös hår som sitter i från 6-9 månader :D
Jag menar WOW!!!
Så det är mitt nästa steg detta :D Ska inte handla något ska spara det sista jag har på kontot och sen ska jag vänta till min nästa ersättning och sen kan jag kanske fixa det om inte kan jag säkert låna lite av älsklingen :D

100109 God morgon

Ååååh va sköönt sol och klarblå himmel och lagom kallt helt perfekt väder idag och jag och älsklingen har sovit bort hälften av dagen.Hihi. Vi tog en lite längre sov morgon idag. Skönt. Har faktiskt inga planer för dagen tar den som den kommer tror inte älsklingen heller har några planer fö han sitter i en filt här bredvid mig och ser på discovery chanel. Som vanligt.
Hihi nej ska nog ta en sväng in i sovrummet och klä på mig. Håret har jag redan fixat. Ååååh sitter och önskar här att man kunde spola tillbaka tiden då innan jag blondera mig så att jag kunde gå till en frisör och fixa färgen och klippa håret. Har aldrig gillat frisörer dom har alltid klippt fel på mig så gissa om jag är rädd för att ta och klippa mitt slitna hår nu då??? Kommer inte visa mig ute på ett bra tag om dom gör helt fel. Bea gjorde ju extantions i sitt hår men det kommer jag verkligen inte ha råd med just nu vet jag utan ett jobb :( 5000 om jag kunde vinna det så skulle jag gå ner till frissan direkt.
Nog om det skulle ju klä på mig.

Puss på er :)

Dessa skor skulle jag vilja ha om man vore rik ;)


Hittade dessa snyggingar eller dom ser ganska tråkiga ut dom skulle varit mer uppiffade om jag hade fått bestämma :)
Men låg klack och lår höga det är faktiskt väldigt snyggt speciellt med mörkblåa jeans och dessa stövlar suuuuper snyggt :)
Fasst dom kostade närmare 600 spänn om man hade dom pengarna hade jag ju självklart köpt dom på en gång.LÄTT!!!!
 Sidan jag hittade dessa på var Have2have och det finns hur mycket snyggt som helst för er som gillar klackar.

Fy fan!!!

Har nyss kommit hem nu från skobutiks helvetet.Som ni kanske kan gissa er till så gick det inge vidare.Jag fattar inte tror varenda jävla skobutik att alla tjejer är korta eller vad är det inte en enda jävla sko för oss som är as långa är snygga finns bara piss fula och ser ut som ridstövlar. Vem fan vill ha det då och gå runt med på stan???? VA????? Är så otroligt förbannad just nu.
Älsklingen säger att jag kan ha klackar men hallå vem vill gå runt och vara nästan 1.85 m lång men några jävla giraffben??? Inte jag iallfall!!! Det räcker nog med folk som glor på en för att man är längre än dom flesta tjejer.Ni som är i ungefär samma längd som jag och längre kanske fattar vad ja snackar om.
Dom som gör skor kan väl för fan göra lite snyggare skor till oss långa också och inte bara sneekers.Vi kanske också vill ha grymt snygga stövlar till ett bra pris.

Nej nu ska jag ta och käka en god middag och lugna ner mig lite.

Sko shopping :)

                              
Ska snart åka och handla nya skor eftersom mina är usla nu på vintern.Hahah kommer ihåg jämt när mamma eller min pappa skulle vara med och handla skor när man var liten dom gick alltid efter kvaliten och varma skor jag gick på utseendet bara hihi och det är klart att jag fortfarande är så.Men tyvärr har jag as svårt att hitta bra vinterskor.Suck!Så får se vad jag hittar på sko punkten.Är ju inte precis världens rikaste så det blir ju inga svindyra skor på 700 spänn eller så.
Aja men vi får se vad jag kommer hem med och om jag är nöjd :)

Shoppat :) <3

                 
                 
Så nu är jag hemma igen efter dagens shopping på Gränby :) Hittade lite men sparade lite så jag kan åka och köpa skor sen när älsklingen kommer hem :)
Har till och med hunnit med disken :) Efter ca en timme så bestämde jag och Bea att knalla hem igen :)
 Så vinkade av henne och sen hem i kylan så nu sitter jag bara i köket och ska ta och göra en macka hade jag tänkt hade ju inte tid att käka frukost i morse så. Hihi.
Ah jag vet slarvmaja xD

100108 God morgon

God morgon på er har ni vaknat än?? Klart ni har annars skulle ni ju inte läsa detta hihi :)
Sitter och tar det lugnt så här på morgonen kanske???Inte jag ska nu strax gå och möta upp Bea utanför henne sen så ska vi vidare till gränby och kolla runt en sväng :) Får se vad det blir för godheter jag tar med mig hem :) Funderar på om jag ska ta och köpa mig ett par skor eftersom mina nu är verkligen inte anpassade efter kylan :) Hihi
Nej nu sms nog Bea så ska gå nu :D

Puss på er sötnosar :)

I morgon blir det shoppa av :)

Min lilla galna tjej :)

Fick en liten present av älsklingen så ska ut och shoppa lite med Bea i morgon så måste upp tidigt och fixa i ordning mig :) Så ni får se vad jag tar hem sen då ;)

Puss på er <3

Wiiiie min dator funkar :D

Wiiie nu funkar min dator igen :D Älsklingen fixade till internet på något konstigt sätt så jag är suuuuuper glad just nu :D
Nu kommer det bli mer bloggande för min del skulle jag tro :D Bra va??
Har nyss kommit ut ur duschen kan man säga provade syoss det nya schampot och shit det var verkligen bra håret känns typ ah nu är ju mitt jävligt slitet så det är ju inte precis lent och snyggt som på reklamen men super bra var dom :)

Sen fick jag frågor på vart jag sökte och det var Guldfynd som sökte extra personal nere på stan jag var ute i sista minuten precis, det var sista inlämnningsdagen av cv idag hahah så var ute sent men jag såg inte artikeln förän någon dag sen :P
Så nu är det väl bara och hålla tummarna igen.Jag hoppas inte för mycket så ska ut i veckan och leta runt lite hade jag tänkt mig :)

Vill ju inte ha ett extra jobb precis antingen en hel anställning eller två extra jobb skulle va perfekt :)

Nej nu ska jag fortsätta kolla klart på fantasic4 ;)

Puss på er :)

Handlat och lämnat cv :)

                  Just ja ska testa detta schampo om det verkligen är bra

Nu är jag hemma efter några ärenden på stan lämnade mitt cv så får se om dom hör av sig det hade tydligen vart väldigt många som sett annonsen :(
Typiskt.
Sen var jag en sväng och handlade lite hade ju tänkt typ köpa oxfilé men det var ju svindyrt så det blev tyvärr ingen sån go middag ikväll men hade tänkt käka lite lövbiff med potatis klyftor med lite go sås till :) Mums!
Sen unna jag mig en trisslott så får se nu då om jag blir miljonär :D


100107 God morgon

God morgon på er ah jag vet att jag inte bloggat något bra under den senaste veckan men har har typ torka.Och sen så kan jag ju inte använda min dator eller jag kan använda den men då måste jag ha internet sladden :( Det orkar jag inte koppla i varje gång så har älsklingens dator så länge.Hihi.
Nu snart ska jag ner på stan och lämna cv och sen ska jag handla lite go mat tills ikväll.Får se vad det blir :)
Usch har drömt mardrömmar om mitt hår inatt ligger och är orolig måste verkligen klippa mig men är så fruktansvärt rädd hur det ska bli jag vet att det kommer bli super kort men bara jag kan ha löshåret i och att det inte så konstigt ut så får dom klippa hur dom vill har jag sagt.Så får ta modet och gå snart och fixa det.
Nej nu ska jag klä på mig och ut i kylan.

 Hörs senare :) Puss puss

Bakar :)

                                   
Så håller på just nu och bakar med Turbo såklart ska han ju vara med precis överallt :( Inte en chans att man får vara ifred heller.No way!!! Fick nyss mitt tavel stafli i skallen av honom när han gick uppe på skrivbordet TACK!!!!
Nej ikväll så ska jag åka hem till Bea och baka lite annat och se filmen som går på tv ikväll Stolthet och fördom :) Hihi det var lite små kul när hon ringde och frågade om filmen jag hade nämligen tänkt att kolla på den ikväll men nu får jag då göra med lilla Bea :)
älsklingen känner ju sig lite hängig så ska låta han få vila och dessutom tror jag inte han gillar den typen av film heller :P Hihi
Nej ska kolla kladdkakan inne i ugnen nu.

Puss puss :)

God morgon 100105

Så god morgon på er ute i kylan har ni också lika kallt som vi??? Här är det nämligen -16 grader inte en chans att jag går ut idag inte just nu iallfall.Har bestämt mig för att ta en lång varm dusch istället och hade tänkt städa och baka lite idag tror jag.Anledningen till att jag inte heller har bloggat så mycket på sista tiden är för att min lilla skit datorn eller nej det är faktiskt inte den det är fel på det är routern IGEN världens sämsta kvalitet vi åkte ju och lämnade tillbaka den andra sist och fick en ny likadan ah gissa vad nu har ju den såklart pajjat.Den fungerar med sladd alltså internetsladden men inte trådlöst vi trodde det var datorn först men det är det inte nu längre.
Piss grejjer.Ah nej nog om skit grejjer ska hoppa in i duschen nu.


Puss på er :)

100104 God morgon

             
God morgon på er därute, allt bra?? Själv är det piss här.Har inte sovit något vidare inatt alltså dessutom har jag kännt illamående halva natten mår fortfarande ganska illa och vill bara sova nu känner jag.Så tyvärr måste jag medela att det inte blir så mycket bloggande idag eftersom jag är helt slutkörd och mår inge vidare alls men i morgon hoppas vi på att det blir bättre okej???
Ni får stå ut tills dess :)

Puss på er sötnosar håll tummarna för mig nu :)

100103 God morgon

                                           
Heej och god morgon på er alla glada :D Japp har nyligen gått upp men det är ok att sova länge när man är sjuk så man blir bättre min hals känns faktiskt ganska bra nu gör fortfarande ont och halsmandlarna är fortfarande väldigt svullna.Usch men på bättrings vägen som sagt.Älsklingen har nyss dammsugit och vikt en del tvätt han är så duktig :D Tror han börjar bli ganska rastlös eftersom vi bara var hemma igår eftersom jag mådde verkligen inge vidare så han satt och spelade hela dagen och jag låg bredvid och kolla på :) Hihi vi var riktigt slöa igår faktiskt.Men blir nog inte lika slöa idag vi skulle behöva handla lite mat och bröd och annat skit så vi måste nog bege oss ut i kylan så småningom.Japp men det löser sig då.
Nej nu ska jag sätta mig i soffan med en varm kopp te och en film sen fixa till mig lite om vi skulle bli tvungna att åka ;)

Sorry för att jag är dålig på att ladda upp bilder på mig men det kommer ;)

100102

                              
God morgon på er jag och älsklingen har försovit oss rejält idag vi hade väckarklockan på 11 tror jag det var men sen slog älsklingen av den så vi sov vidare till två :O
Kan ni fatta två gissa om vi hoppa upp ur sängen när vi kolla på klockan.Usch vad sent.Just nu sitter han och kollar på Top gear blir nog lugn dag idag med eftersom jag har råkat ut för halsfluss IGEN!!!
Hatar mina halsmandlar alltså.Vill ta bort dom men det kan tydligen bli komplikationer efter man får ju inte prata på två veckor och börja hosta blod ALDRIG!!!!
Nej så det väntar jag gärna med.Hihi.
Ah nej ska nog gå och lägga mig i soffan nu och ta det lugnt med lite halstabletter och te :)

Puss på er där ute <3

Sorry för den dåliga uppdateringen :(

Så nu ska jag äntligen sätta mig framför datorn och lägga upp lite nyårs bilder vet nämligen att Bea skulle vilja ha några av dom eller vad tror du gumman?? Hade ni ett bra nyår då?? :D Själv var det väldigt roligt hahahaha en sak hände som jag inte hade väntat mig älsklingen blev väldigt berusad hihi jag fick ta hand om honom och så tillslut nyktra han till efter han spytt några gånger :)
Så det var lite roligt :) Sen fick vi skjus av en tjej och hennes man vilket var jätte snällt dessutom bodde dom precis i närheten av oss också visade det sig :)
Nej nog med babbel nu kommer bilder som ni vill se ;)


                                                            
 
                                                   
                                                               
                                                                 
                                                          

                                                             

                                                               

                                                           

                                                           

                                                         

                                                              

                                                          

                                                              

                                                            

                                                               

                                                             

                                                               

                                                        

                                                         


RSS 2.0