cupecakes

     
Haha tänkte bjuda på en lite sämre bild på en av mina cupecakes.Dom går åt som smör här hemma J sitter och frossar i den så dom tar slut väldigt fort.Hahaha!

Me right now

       
Japp så sitter och myser i soffan med en kopp varmt kaffe och väntar på att J ska sluta jobba. :)
Ikväll vet jag inte vad som händer får se helt enkelt :)
Just ja mötte lilla Bea när jag kom från gränby :) Hon kom på cykel kände inte igen henne först när jag är ute så känner inte jag igen någon nästan man får skrika på mig om jag ska reagera. Hahah bra va? Så nu vet ni det. När jag är ute ser jag ingen hahaha. Ja nej ska ta och städa upp lite här inne i vardagsrummet ser ut som en soptipp på bordet just nu usch!
Hörs sen.

Puss sötnosar <3

31:a Mars 2010

God morgon!



Hej alla trogna läsare där ute. Är ni vakna? Såklart ni är hih :) Jag har nyligen gått upp här glömde
att ställa klockan till mig. Ska ju vara uppe i gränby före 3 idag så ska göra mig i ordning strax och sen sticka tror jag. Efter det så ska jag försöka hitta någon kattvakt suck. Vi kan nog inte ta med Turbo till Falun om vi ska åka. Men om vi inte kan hitta någon som vill passa honom måste vi stanna hemma :( Aja hoppas det löser sig. Ni då kära läsare vad ska ni hitta på idag? :)
Ah iallfall så ser min dag ut iallfall just nu sen vet man ju sldrig om man måste springa iväg på ett ärende eller något.
Nej hörrni nu ska jag klämma i mig juicen och sen göra mig i ordning.

Ha en bra dag Puss sötnosar <3

It´s gonna be a big hit


Me right now

       
Jag just nu då har nyss gjort mig i ordning ska nog ta och göra skit här hemma nu hade jag tänkt :P
Sen så ska jag nog bara kolla runt lite på Af och sen slöa :)

30:e Mars 2010

God morgon!



Tog en sov morgon idag eftersom jag inte kunde somna igår var aaas pigg. Usch inte bra J var också pigg men somnade efter att ha tagit min kudde och la den över skallen. Hahaha sötnosen min.
Sitter just nu och käkar frukost och kollar Top model såklart. Ah ska se om jag fått något papper från Af idag Maria skulle skicka ett så jag kan gå upp till praktiken och skiva på med chefen.
Hoppas visst jag har ju inget annat planerat i veckan men man vill ju få saker gjort på en gång så man slipper tänka på det mer.Eller hur?Jao ska sen kolla hur det blir med Falun också om vi kan dyka upp vi måste ju sova hos min mammi eftersom vi har Turbo med oss.Farsans katt hatar honom så dom går inte ihop tyvärr :P Tråkigt!
Nej hörrni nu ska jag se klart här har missat en del eftersom jag haft näsan i datorn hihi :)

Hörs sen :) Puss sötnosar <3

Hämtat ut pärlan

         
Äntligen nu har vi fått ut den andra älsklingen alltså BMW :) Fan saknat ljudet från den. J tycker fortfarande att det är mer drag i volvon men icke säger jag :D BMW mest HK och mycket snyggare :)
Var lite krångligt att få ut den eftersom den var halvt insnöad.Så stackars Ingmar fick skotta bort snön så J kunde försöka köra ut den. Som tur var så lyckades han efter några försök men vi var beredda på att bogsera ut den. I love love love that car :) <3

Slapp dag

   Mm säger jag bara denna snygging fanns på älsklingens jobb förra veckan jag hann inte se den
                                                     (Snyft)
        
Har hunnit duschat fixat mig, diskat och käkat lunch :) Alltså en riktig slapp dag idag känner jag :)
Skööönt! Jag säger bara en sak jag kan njuta hur mycket jag vill just nu innan jag börjar jobba så ni kan säga vad ni vill I don´t care ;) Jag kan ligga huuur mycket jag vill på sofflocket :)
Hihi! Take that.
Nerå fy fan vad jag kommer vara glad när jag kommer ut i arbteslivet har något att göra varje dag och ha något att se fram emot att gå till hallå det är ju så jobb ska vara det ska ju inte vara som en plåga eller något negativt.Det är ju inte hälsosamt precis :P
Ja vi får se sen nu då när J kommer hem om vi ska ta en tur till Thun´s eller om han är för trött. Han ska nämligen fixa med mycket idag.
Fixa nya bakdäck till volvon eftersom den ska besiktas i morgon innan han ställer av den. :)
Och då kommer BMW ut ÄNTLIGEN fan har saknat att åka den :) Känner sig mer lyxös i den :)
Dessutom bekvämare.
Japp Sen på torsdag åker vi antaligen hem till lilla falun så se upp bitches :D Nerå.
Nu ska jag höra med J om han hade tänkt åka eller inte.

Puss sötnosar <3


Million Dollar Girl


29:e Mars 2010

God morgon sötnosar.

Tänk jag är redan uppe japp har bett J att väcka mig innan han går så att jag blir pigg och går upp. Måste verkligen vända på dygnet nu eftersom jag börjar jobba om två veckor visserligen men ändå.
Hihi ah ska göra frukost snart och sen hoppa in i duschen. Efterlängtade duschen mmmm. Hann inte igår eller kom på det lite sent kan jag säga tror inte grannarna hade tyckt det vore så kul att höra mig duscha klockan tolv på kvällen. Eller vad tror ni?
Ja vad ska ni göra idag då? Skola kanske? Sjuka?? Ne usch det hoppas jag inte.
Jag ska ringa och höra med praktiken och höra om chefen är inne något i veckan :)
Hade ju tänkt på promenad idag men vette fan vädret är inte speciellt kul så kanske någon annan dag.

Ah nej nu ska jag gå och göra frukost åt lilla mig och skit ungen som ligger uppe på vitrinskåpet och kikar ut.

Hörs sen :) Puss sötnosar <3

Film time= snooza

             
Guuuuud vad trött jag är alltså! Känns som att jag ska somna här i soffan. I morgon vet jag inte vad som händer på dagen eller jo jag ska ringa och höra lite med min praktik plats om papper och sånt. Sen ska jag nog höra om Nike vill ta en promenad om det är bra väder vill säga, det är mycket skönare då liksom.
Ah hoppas hoppas på bra väder:)
Vad har ni för er då en kväll som denna kära läsare? Sitter och myser i soffan eller??
Ja hoppas ni har det skönt iallfall det ska jag ha nu.
Kolla på film alltså med min lilla älskling. Nej nu hörrni ska jag skicka över en film så vi kan spela upp den. Don´t miss me to mutch now ;) Hihi

Puss sötnosar

Hemma

           
Så nu har vi kommit hem till vår lilla lägenhet har hunnit käkat också så nu börjar tvättiden nu strax. Vi var ner och kolla om den redan nu var ledig men icke. Men hoppas som fan nu att hon är klar när vi ska ha tiden.Annars kommer helvetet bryta ut.
Ah vi var först en sväng till Arken zoo och kolla efter en klosax såklart var ju slut. Typsikt!
Sen så åkte vi till gränby och kolla efter en jacka åt J men alla butiken har ju typ tagit bort alla jävla vinterjackor. Så vi ska nog ta och åka en sväng till Thun´s i morgon då ska dom ha öppet lite längre.Jag var tvungen att köpa en ny fondution på H&M iallfall min tog slut i morse märkte jag :P
Så det fann jag. Nej nu hörrni måste jag rusa tvätten ska börja nu.

Puss sötnosar <3

28:e Mars 2010

God morgon

Hahaha ah jag menar det klockan var faktiskt två när vi vakna och fattar inte hur vi kunde så sova så länge. Det är ju en skamm. Men ah vi har lite att göra nu idag. J ville åka till Thun´s men då sa jag att han valt fel dag det är nämligen stängt idag. Vi ska ut på jakt efter en klosax åt lillskiten och sen skulle J kolla på en ny jacka ååh vill också ha en ny sommar jacka. Men om han hitar en ny sommarjacka så skulle jag få hans gamla ser faktiskt bra ut i den så :D Han tyckte jag ser söt ut i den så då kunde jag få den :) Bra va?
Ah nej nu måste jag skynda mig att göra mig i ordning vi ska åka nu snart innan alla affärer stänger.

Puss sötnosar :) Bilder kommer sen under dagen :) <3

Film mys

Ja nu blir det lite film mys med älsklingen vid gick till O´yes på hörnan och tog en öl och bara njöt och snackade lite gamla minnen :) Kul :) Så nu håller J på att kämpa med att få igång en film på voddler tydligen går det inge vidare och klockan tickar ju iväg så får se om vi hinner se någon innan vi blir alldeles för trötta. Vi kommer nog sova ut riktigt länge i morgon det känns som det :)
Skönt säger jag bara hihi.
Nej nu ska jag nog ta och dricka något varmt fryser som fan faktiskt. Är sååååå avensjuk på en viss person som befinner sig utomland just nu. Vill också till värmen. Snyft!
Aja den kommer väl när det kommer :P

Men vi hörs mer i morgon kära läsare Puss på er sötnosar :) <3

Love love love

Ah som ni kanske ni vet så äääääälskar jag Keisha :D

Hemma

           
Japp då sitter man här då ensam igen. Inte så länge till skulle jag tro J´s pappa och syster tittade förbi hos oss för någon timme sen :D var trevligt :)Liten pratstund med dom :)
Ah sitter nu och väntar iallfall tills J kommer och hämtar upp mig sen ska vi stor handla så jag slipper dra med honom ut snart igen :) Hihi Killar vad ska man säga? Varför tycker nästan alla att det är pest och pina att handla mat??
Hahaha är det bara jag som tycker det är kul? :)
Aja några till måste det finnas. Nej hörrni nu ska jag ta och höra med honom hur länge till han ska hålla på :)


27:e Mars 2010

                    God Morgon!!

Japp nu har jag och J kommit upp äntligen efter lite bus och jagande i lägenheten :) Hihi!
Nu sitter vi och käkar frukost jag men min smoothie såklart :) Vad annars liksom??
Ah idag ska han nog iväg och mecka med Nimas lilla bil och jag ska ringa några samtal och sen iväg och lämna ett cv :) Sen så går jag nog förbi J sen så får jag skjuss hem om jag väntar på honom.
Sen måste vi iväg och handla skit. Ah så ser våran dag ut än så länge :) Blir nog en schysst dag :)
Ah nej nu ska jag vara lite mer social mot min lilla älskling :)

Puss bitches <3


Katt helvete

        
Fan också vet inte om J missade att smörja in tabasco på radio sladden inne i köket. Han är helt otrolig kattfan. Satt och tuggade på den som om det vore mat. Den gick ju såklart halvt av så jag smörjde in den men då började det lukta typ bränt och sen såg jag att jag hade glömt dra ur sladden så det börjar ju såklart ryka från kabeln.****katt säger jag bara! När han är så här vill man ta bort honom men älskar honom för mycket för att kunna göra det han är ju så personlig. Men dryg!
Aja J får löda ihop skiten sen är han dyker upp han ville hålla på med bilen ett tag och sa att det skulle väl inte ta så lång tid. :P Vi får väl se säger jag bara ;)
Ah tog iallfall en Me Right Now bild lite suddig och oklar men va fan :) Ni får helt enkelt ta det :)

Hahaha kyckling?

Igår när jag skulle göra cupecakes och kläcka ägg så upptäckte jag detta

hahaha vi har en kyckling som är redo att kläckas kanske. Hahaha stod bara och asgarva när jag såg detta. Och J sa " Det är ju så här äggen ska se ut ju" och perfekt nu till påsk :D

Ett år!!!!!

                  
Wiiiiiiie kan ni tänka er idag firar min lilla blogg ett helt år :D Fan vad tiden har gått fort :)

26:e Mars 2010

God morgon härliga morgon.Vaknade nu utan huvudvärkt guuuuuuuud vad skönt :D
Har nyss snackat med min handledare och jag ska börja praktiken den 12 april :D YES!!!
Ska få hem ett papper att fylla i och min blivande handledare på praktiken :)
Så äntligen är det klart jg HAR en praktik plats nu helt SÄKERT!!
Wiiiie!
Idag får vi se vad som händer sitter och kollar på Top model just nu ska sen hoppa in i duschen och sen den vanliga fredags städningen. Usch! Men men det måste ju göras.
Hahah igår var ju på den Gran opening på Media markt det har ju öppnat nu här i uppsala. Tror dom hade sålt nästan 700 eller något på 42´tumms plasmatv för 3700 tror jag den kosta och snacka om att dom tjänade pengar igår några hundra tusen skulle jag gissa på. Det var ju totalt kaos ute på stora vägen det var ju kö överallt.Helt sjukt.
Ah Iallfall J var as sugen på att köpa en platt tv 42 tummför 6700 men jag fick han att inse att vi inte hade råd just nu. Men han var såååå nära att ta en och åka därifrån. Hahaha sötnos :D
My baby!
Ah nej hörrni nu ska jag ta och se klart Top model sen duschen :D

Puss bitches <3

Haha bläää

Hahaha ah nu har jag gjort mina små cupecakes men jag har ju ingen muffinsform att ha i ugnen så dom vidgade sig ju när dom väl kom ut tyvärr hahah så det ser ju as kul ut :D Sen frostingen av det jag smakade på fingret så smakade det skit hahahah xD Hoppas J tycker om dom annars får jag fan slänga dom :D Usch aja kanske smakar bra med hela vi får se :) Sen så hittade jag inge strösser så mina ser ju inte ett dugg lik dom på bilden jag hade innan :( Snyft mina ser helt missbildade ut :D

Bild kommer snart :(

Cupcakes

             
Ska försöka mig på att baka några cupecakes så höra med J om han ens tycker om det, vet faktiskt inte det. Men guuuuuuuuuud vad jag är uttråkad då J verkar inte vilja komma hem riktigt än ska snart skicka mess och fråga hur sent han hade tänkt sig :P
Aja hoppas han kliver in snart iallafall.
Ah men ni får önska mig lycka till sen om jag bestämmer mig för att göra några cupcakes :) Fixar självklart bild på det då också :D

2012 + diska

                   
Hahaha som ni vet har ju jag kommit på att det blir ju mycket roligare att diska om man kollar på en film eller en serie samtidigt :) Så just nu står jag och titar på 2012 samtidigt som jag diskar :D Man glömmer bort disken typ eftersom du har blicken mer på datorn :D Är man smart eller är man smart?? :D  Såklart jag är hihi :D

25:e Mars 2010

God morgon god morgon :) Allt bra med er idag? Här är det tungt.Har vaknat med huvudvärkt här några dagar jobbigt :(
Ska snart göra frukost så mums hoppas huvudvärken försvinner. Ah idag ska jag ringa några samtal om praktiken och lite annat skit :) Ska höra om ett jobb också men säger inte vilket ;) Hihi
Ja hörrni nu ska jag fixa min efterlängtade frukost :)

Pusssss sötnosar :)

Me right now

        
Yes tänkte bjuda på en bild nu på mig har inte tagit något på ett tag tyvärr.Men nu så en bild iallfall :)

Drömmar

         
Jag och J har ju diskuterat många gånger hur vi skulle vilja göra i köket, vi är helt sams när det gäller luckor och kakel. Vi skulle vilja ha snygga svarta luckor och sen ha svart vitt kakel sen så vill vill ha ett som är också svart och vit rutog J´s syster har en jätte snyggt golv i köket vi skulle vilja ha ett liknande golv :) Vi är grymt sugna på att göra om men som sagt man ska ha råd också :P
Men en dag så :)

24:e Mars 2010

God morgon läsare där ute. Ah jag vet jag skulle upp tidigt men har inte kunnat sovit så bra inatt låg och vred och vände på mig.Klockan var närmare halv fyra så. Bad älsklingen att inte väcka mig var ju meningen att jag skulle upp samma tid som honom men så blev det inte. Ah snart ska jag hoppa in i duschen. Sen ska jag försöka städa lite hoppas jag kan göra mig i ordning lite och ta lite bilder idag mår fortfarande inte hundra men någon bild ska väl gå.Hihi.
Ja så ser min dag ut just nu iallfall härligt att ha tillbaka solen igen hoppas all snö kan försvinna nu :) Nej, nu ska jag ta och göra lite frukost. Ha det bra!

Puss bitchessss <3

Hoppas på bättre uppdatering

           
I morgon. Så håll tummarna för det. Vet att det var värdelöst idag men har som sagt inte haft ork att blogga så mycket då. Nu på kvällen har jag bara vilat och kollat runt lite grann. Snart blir det läggdags men först ska J se Top gear men jag tror nästan jag kommer lägga mig tidigare.
Ska ta en varm dusch det första jag gör i morgon eller ah hoppas jag iallfall att jag orkar. Kommer säkert sluta med att jag fassnar framför datorn och bloggar lite ska försöka gå upp tidigt i morgon igen. Var faktiskt skönt att gå upp tidigt förutom att jag idag inte mådde något vidare sen så börjar jag ju praktiken när som helst så måste verkligen vända på dugnet nu. Hihi.
Nej hörrni nu ska jag krypa ner i soffan igen och ta en värktablett med lite mjölk :P

Hörs mer i morgon :) Pusss bitches <3

God morgon

          
Så nu är jag vaken igen gick och la mig vid halv nio kanske så har lyckats sovit fram tills nu :)Sköööönt :)Men mår inge vidare alls idag vet inte varför :(ska ta och göra mig kaffe så kanske jag blir piggare och bättre.Kanske inte botar illamåendet.Får hoppas det går över.Som ni kanske förutspår så blir det nog inte många dagens outfit eller me right now bilder kan lägga upp gamla godingar istället :) Ah men vi hörs nog igen om någon timme eller så :) Don´t miss me to mutch <3

Uppe tidigt som fan

Japp har vart vaken sen halv 6 har inte kunnat sovit på halva natten så är heeelt slut just nu.J kommer vakna nu snart om 5 min ungefär.Så ska in och se till att han kommer upp skulle vara kul och se hans min bara när han märker att jag inte ligger i sängen.hihi
Ah ska snart ta och göra frukost men mår illa som fan så vette fan om jag vågar stoppa i mig något.
Ah nej nu ringer klockan när som helst :)
Hörs sen :)

Puss och god natt

Dålig uppdatering

           
Ah ber om ursäkt för en dålig uppdatering men känner mig inte pigg alls idag faktiskt är helt slut i kroppen höll på att somna innen i duschen bara hur bra är det liksom?? Hahaha låter kul kanske men det var faktiskt drygt.Usch har sovit någon timme här i soffan och sen bara kollat tv. Fick tag i min handledare tillslut nu så hon ska ringa min praktikplats och snacka med dom sen ska jag ringa henne igen och bestämma en tid innan jag börjar ska prata om tider och klädregel. Kan ni tänka er om några dagar är det meningen att jag ska börja :D Börjar lbi lite nervör men arbetsuppgifterna kan jag redan så hon behöver inte lära upp mig så mycket :)
Sen får vi väl se om jag är så duktig att dom lär upp mig vid kassa vilket jag hoppas på då blir det ju lättare sen om jag får en annan praktikplats eller jobb :)
Då är det ju bara hoppa in när man kan allt :)
Ah nu väntar jag bara på att J ska komma hem :) Kommer nog vilken minut som helst eller om en halvtimme skulle jag gissa på :D  Miss him faktiskt hahah för så jävla kul som vi hade igår så :) Helt galna :D

22:a Mars 2010

God morgon alla där ute?? Är det bra med er ute i solskenet?? Om ni har sol vill säga det har vi och det är uuuuuuunderbart :D Hoppas snön går bort nu.Den var ju en bra bit på väg innan all J*vla snö kom igår. Usch var ju värsta snöovädret här du kande ju knappt gå ut du kunde bli bortblåst ju.
Brrrr! Ja hörrni sitter och kollar på Top Model sen ska jag ta en varm dusch och sen ta tag i disken.
Hann aldrig duscha igår eller jag och J satt och pratade lite om allt möjligt sen så tog vi och såg 2012 men orkade inte se klart den det blev så sent.
Ibland har jag och min lilla J så oroligt kul vi beter oss som fjortisar springer runt i trapphuset när vi har tvättat och ah hänger och klänger på varandra hahaha man kan inte tro att vi har vart ihop i två år och snart två månader. Otroligt!
Ja men nu ska jag ta och se klart programmet sen in i mn efterlängtande dusch :)

Pusss sötnosar <3

Filmtime

Japp nu blir det film alltså 2012 sen blir det natti natti :) Men vi kära läsare hör i morgon :D
Puuusss <3

21:a Mars 2010

God morgon läsare där ute är jäääätte ledsen att jag inte hann blogga mer igår eller hann och hann glömde totalt bort det hade trevligt med J och hans pappa som kom på besök hihi fick tvättade fönstren det tackar man ju inte nej till. Sen så på kvällen drog vi till stan och skulle ta ett biljardbord men fullt var det när vi klev in så vi in till musikens hus varken jag eller J hade vart där så vi gick in för att utforska. Riktigt stort och fint men sååå otroligt bortkastade pengar säger jag bara vi hörde med bartendern där och enligt han är det inte alls så mycket som händer där dom har sällan öppet om det inte är någon koncert.Så frågan är varför bygga så stor??

Aja sen så satt vi iallfall där uppe och tog varsin öl och snackade lite skit.Trevligt trevligt sen när dom stängde så gick vi vidare till biljardhallen igen och då var det inte lika mycket folk skönt :)
Så vi drog några parti innan dom också stängde. Först tänkte vi åka hem igen men kännde att vi var jävligt hungriga så vi gick in en snabbis på max och åt mums :) Sen så vinka vi till oss en skön taxi chaufför som var hur kul som helst. Ni vet att det finns dom taxi chaufförerna som är as försiktig på gaspedalen men inte denna kille han gasa på som han så vi hoppa i guppen och när han svängde flög vi in i dörren typ :D Hahahah kände som att vi åkte karusell as kul :D
Så ah det blev en rolig och lugn kväll helt klart godkänd :)

Nu ska jag fortätta klämma i mig min frukost :)

Ha en skön dag allihopa Puss <3

20:e mars 2010

Goood morgon sömntutor :) Hihi ah har gått upp för ett tag sen men idag har jag förtjänatatt sova länge vi kom nämligen i säng vid 4 så haha var hos nima och drack lite och snacka en jävla massa skit typ xD Men kul iallafall. :) J ligger fortfarande och sover så ska snart in och hoppa på honom.
Haha kommer bli nerslagen jag vet. Men det är det värt. Om någon timme skulle någon dyka upp här som ringde J har ingen aning om vem det är men det var något som J hade som den personen kanske skulle ha då. Är inte så säker men men ska höra vem det var som väckte mig i min skönhetssömn. Idag annars händer det nog inte så mycket vi måste handla mat iallfall nu och sånt skit men ikväll ska jag,J , Nima och hans tjej C och kanske en praktikant ut och spela biljard och kanske ta en öl samtidigt hur kul blir inte det?  :)
Så ser vår dag ut just nu iallfall.

Kommer nog bli en bra dag det här och dessutom så skiner solen igen UNDERBART!
Kanske sitter ute en stund och få lite färg kanske. Hmm eller vad tycks? :)
Ah nej hörrni snyggingar där ute nu ska jag hoppa på J så han vaknar hihi :D
Se om jag kommer undan levanden ;)

Puss bitches <3

På J´s jobb

Så sitter just nu på Pbz igen då. J ska fixa Nima´s bil som har pajjat han själv kommer hit om någon timme eller två. Han ska hämta upp tjejjen i stockholm. Sen så ska vi bara ha det trevligt och dricka lite och kanske snacka lite allmänt skit.
J håller på att förbereda allt därinne och ska snart ta in bilen i lokalen.Grannarna bredvid är något bryggeri och har typ fest varje helg tror vi, det stod typ tre unga killar utanför som glodde som fan på oss när vi kom. Hallå vadå uttittad vem vet kanske såg ut som en slampa hahahahah.
Ah så ser våran kväll ut kommer bli kul.Nimas tjej C har tydligen blivit lite rund om fötterna redan så hahaha får se hur kvällen slutar. Jag och hon kanske ligger i ett dike någonstans sen. Tur att man kan hitta nya vänner :) Har iallfall en toppen vän jag litar till max :) Du vet vem du är :)
Nej nog om detta ska kolla om älsklingen kanske behöver lite hjälp.

Puss bitches ha en trevlig kväll det ska iallfall jag ha :) Love <3

As mycket snyggt från bubbelroom

Hittade en massa snyggt nu till sommaren guuud jag önskar jag kunde få allt :D  Shit skulle behöva lite nytt i garderoben :D Nelly 

Me right now

         
Ja detta är lilla jag just nu då. Har duschat och hunnit göra mig i ordning äntligen. Kör lite enkel stil idag skönt helt enkelt eller tycker ni det ser för slampigt ut kanske finns ju dom som tycker det också så vad tycker  ni ärliga underbara läsare :)?

19:e Mars 2010

God morgon mina kära läsare nu har jag äntligen kommit upp shit sov länge idag med. Inte bra.
Såg igår att jag hade besöksrekord igen :D Fan vad härligt ni är mer än välkomna :)Fler och fler som inte kan motstå att besöka min lilla sida hihi :) Bara bra roligt det.
Ah ska nu göra frukost sen ska jag ta min vardagliga fredagsdusch :) Ska bli sköönt :)
Nu får vi se vad som händer i helgen vet inte om det blir något med någon praktikant J sa att han och marcus skulle ha en grabbkväll här så jag tror jag ska höra med lilla Nike vad hon har för sig annars så låser jag in mig i sovrummet för att lämna dom ifred.

Aja men det löser vi väl J ville inte ha någon grabbkväll om inte jag hittade på något att göra så.
Nej hörrni nu ska jag kliva upp ur sängen och vidare till köket och göra lite frukost får se hur det går brukar inte vara så bra för min mage när jag käkar så fort jag går upp då mår jag illa sen som fan och det är ju inte kul.Men vi får se hur det slutar.

Puss puss <3

God natt

Så nu är det dags att snooza men vi hörs ju mer i morgon :)
Puss bitches <3

Hahaha misslyckad mat

Hahaha ah jag skulle ju ta och göra järpar till middag med lite sås och makaroner. Men hahah det gick sig inte.Allt sket sig så tog med mig J ut och åt på max. Testade den där nya maria montesami´s kycklingburgare :) Det smakade faktiskt gott :) Typ som att äta en macka med kyckling i hahaha xD
Ah nu är det iallfall sveriges värsta bilförare. Så ska kolla klart på det :)

Puss bitches <3

Nelly.com

Så har skrapat fram lite snyggt från Nelly igen :) Lite snygga saker till sommaren :D


Dålig uppdatering

             
Sorry mina kära läsare kanske blir lite dålig uppdatering men nu så ska jag väl komma igång.Kan bjuda på en bild kör på osminkad idag skööönt! Har inte gjort så mycket här hemma har tagit tag i disken och plockar lite här bara.Gör ni för något då denna torsdag eftermiddag. Slöar?Skönt isåfall. Ah nej sitter och kollar på ghost whisperer hihi som vanligt :)
Tänk att det är fredag i morgon redan. J har tydligen bjudit hem någon praktikant hit så vi ska typ sitta och dricka lite :) Blir nog trevligt :) Ah nej nu ska jag ta mig en kopp kaffe :)

18:e Mars 2010

God morgon kära läsare ah nu har jag ääääääntligen kommit upp ur sängen det var otroligt skönt att få sova länge men inte så länge som jag hade velat hade Turbo i fotändan och han jaga fötterna så fort dom rörde sig så slängde ut han.Hahahah ungefär en halvtimme senare ringer min kära pappa då var jag tvungen att gå upp ju.Hihi.
Ah nu sitter jag då och smaskar frukost.Mmmmm.Idag så ska jag städa upp lite här ska verkligen försöka ha det snyggt här länge. Sen måste jag ta tag i disken också.
Usch snacka om hemmafru.
Aja så ser min dag ut just nu men kan kanske bjuda på lite bilder ;) Eller vad tycks?
Det tror jag blir!

Puss bitches <3

Nu säger falubusan Godnatt

Japp nu är det dags för att snooza så vi hörs mer i morgon kommer nog ta en sov morgon men J kommer att lämna dörren öppen så jag inte sover fööör länge. Asså seriöst det är redan torsdag i morgon och snart helg tiden går alldeles för fort usch.
Nej nu dags att krypa ner under mitt varma täcke :)

Puss bitches <3

Family guy

Sitter just nu och kollar på family guy men funderar på att sätta på en film eftersom det finns typ inget kul ikväll på tv :( I morgon ska jag nog fan ta och sova ut. Skööönt :) Sitter och klämme i mig lite kaffe men har sån jävla huudvärk igen. Konstigt har haft väldigt ont i skallen nu några dagar :(
Wierd!
Aja ska ta en värktablett så går det nog över.
Men ska försöka få hit J och sätta på en bra film :)

Ha en skön kväll :) Bloggar lite innan sängen ;)

Puss <3

Mike tyson

         
Naaw sitter och kollar på oprah´s show och Mike tyson är med där och berättar om sitt liv och om boxningen. Jag tycker han är urgullig när han lespar :D Låter as sött.Visst han är ju bra bitig och så men ändå tycker han är som en stor brun nallebjörn :D Hihi
Har berätta att han mist en av sina döttrar sorligt kan ni tänka er Mike Tyson sitter i en stol gråter i tv :O
Wow säger jag bara.

Me today


Japp så här ser lilla jag ut idag då :) Nice huh? Hihi.
T-tröja /tunika Gina tricot
Linne Gina tricot
Leggins svarta Gina tricot
Höga knä strumpor vita H&M

Lunch =mums

      
                              Hittade ett par as läckra örhängen på H&M sen var jag tvungen att köpa en ny fondutionsvamp min börjar ge efter nu har jag märkt inte lika skönt mot huden längre.
                                                   
Så nu har jag kommit hem från Gränby och snackat med dom på min kanske framtida praktikplats :)
Och gissa det gick hur bra som helst hon ställde lite frågor och så. Så nu har jsag skrivit till min handledare och berättat om allt och att hon skulle kontakta dom och förklara lite mer med den långvariga praktiken. Dom kunde inte erbjuda mig någon tjänst just nu men hallå ERFARENHET kan man komma långt med :) Japp så nu håller jag tummarna att jag får denna nu då för min hanledare.
Hoppas hoppas hoppas!

Nu så sitter jag och äter lite lunch köpte med en kycklingrätt.As gott!
Sen titta jag in en snabbis på H&M och hittade lite saker för det jag hade kvar på presentkortet.Nice!
Nej nu hörrni gör busungen något inne i sovrummet måste kolla så han inte har ner något.

Puss bitches

Pansionsspara?

           
Hahahah är det bara jag som har fått hem ett kuvert som det står hur mycket man har just nu på sitt pansionssparande konto??? Hahahaha tänkte nä nu jävlar xD Ska jag redan gå i pansion :D
Hade ju inte så mycket så skulle ju inte klara mig så länge xD

17:e Mars 2010

God morgon (gäääääääsp) Usch klev upp nu vid halv nio eftersom jag måste göra mig i ordning inför mötet med praktikplatsen är lite nervös fakiskt :O
Har ju inte vart ute i arbetslivet nu på ett tag så det blir ju som att starta på ruta ett igen :)
Kommer ju inte börja idag men ändå ska ju snacka med chefen då måste man ju göra ett jätte bra intryck :) Men det klarar jag ju eller hur? ;) Hihi

Ah nog om det sitter och klämmer i mig min smoothie ska snart fixa håret och sminka mig :)
Och välja ut dagens outfit :) Så det ska ni få se sen :)

Puss

Natti natti

Gäsp nu så hade jag tänkt dra mig tillbaka J har snart somnat här bredvid. Ska upp tidigt i morgon eftersom jag ska vara i gränvy vid elva för mötet på min kommande praktikplats :)
Håll tummarna åt mig och snälla påminn mig att ta med cv :)
Men nu säger jag god natt åt er snyggingar där ute ;) Hörs mer i morgon.

Puss bitches och sov gott :) <3

Heels.com


Hittade en as snygg sida med skor :) As läckra dessutom. Kolla in :D heel.com

Ny duschad

                   
Så ny duschad och fräsch :) Skööönt sitter nu och dricker lite kaffe och väntar  på att älsklingen slutar jobbet snart :) Ikväll blir det kött för älsklingen och pannkaka åt mig, det var faktiskt ett tag sen jag käka det eftersom älsklingen inte äter det :P
Japp nu när jag har städat så finns det inget jag kan göra längre. Suck!
Får väl ta och busa lite med katten då hihi :) 

Ghost Whisperer


Sitter och kollar på ghost whisperer har slutat städat eller snarare klar :) Äntligen!
Ska snart hoppa in i duschen.Ska bli skönt :)


Vila

       
Ååååh nu måste jag bara vila lite shit vad jobbigt det var att städa men skit snyggt blir det ju :)
Har hunnit med köket vardagsrummet och hallen har sovrummet och badrummet kvar men måste hämta andan lite :)Ta en halvtimmes paus eller nåt :) Duschen kommer vara en riktig belöning sen :)
Ska ta lite kaffe och sen fortsätta så jag blir klar snart så jag sen kan njuta i soffan i en ren lägenhet :) 

16:e Mars 2010

God morgon kära läsare :) Sovit gott? Det har jag hahah älsklingen var fast besluten om att jag skulle upp när han gick upp och hans sätt nu var att dra upp persienerna vilket inte var det smartaste. Hahaha fan vad jag skällde ut stackarn han tog inte åt sig eftersom han vet att jag kan vara lite små sur på morgon speciellt om någon drar upp persienerna så solen kommer mitt i ögonen.Ha men jag somna om ändå hihi! Så vaknade nu strax före tio. Idag har jag mycket att stå i här hemma eftersom jag inte hade tid eller ork att städa igår så måste jag ta tag i det idag. Måste hoppa in i duschen också men det kanske jag kan göra ikväll eller när jag har gjort allt jag ska göra :)

Nej nog om min dag, vad ska ni göra idag? Plugga? Sova?Sola? hihi.Hoppas ni iallfall får en fin dag oavsett vad ni gör ;) Det ska jag försöka ha :)

Puss bitches <3

As fin sida

      
Creativelounge hittade jag jäääätte fina smycken och jag hittade en skit snygg sjal :) Spana in sidan vettja :D

Två och en halv män+ smoothie

Mmmm fan vad gott med smoothie, äntligen har vi vart och handlat så jag kan njuta av den igen :)
I bakrunden går två och en halv män på tv. Älskligen sitter vid sin dator och kollar in nya bilar som han hoppas få någon gång i framtiden ;)
Aja drömma kan man ju hihi :) Ah nej hörrni snart dags för att snooza så vi hörs mer i morgon :)

Puss bitches <3

Ni som letar studentklänningar


Många tar ju studenten nu i sommar och kan tänka mig alla tjejer springer runt och letar studentklänningar.Finns en sida med jätte fina klänningar nu till studenten och den sida är stylebystars.com  Jag äääälskar den klänning ovan skulle ju fan andvända den till sommaren iallfall hur söt som helst den går på 449;- :) Något att spara till :)

Sköna ballerina till vår och sommar


Ballerina från Skopunkten.com

Pumps från Skopunkten.com

Ballerina från Skopunkten.com

Ballerina från Skopunkten.com

Hittade lite sköna ballerina skor på skopunkten.se ska nog åka dit sen när jag har råd och köpa några par :)


Mmm kladdkaka

      
Nu kommer älsklingen bli ännu gladare hihi har bakat kladdkaka mitt hemliga recept :)
Har inte städat hahaha orkar inte idag. Kanske gör det sen :) Min blir alltid lite krispig på ytan och kladdig innanför :D  Hur gott är inte det??

Diska

 
                                                             
Så nu ska jag ta tag i disken inne i köket önska mig lycka till :) Och med en film blir det roligare :)

15:e Mars 2010

     
God morgon alla där ute guuud vilken skön morgon alltså tycker ni inte ah ni som bor här i uppsala iallfall vet :D Asså när älsklingen åkte till jobbet i morse strax före 8 så var solen jätte stark :O Shit hoppas det kommer vara så här fint väder sen i sommar också och inte skit väder som regn.
Ah men det blir nog bra ska ni se :)

Gick upp för kanske en timme sen men har legat och gosat med Turbo en stund :) Min lilla ängel han är såååå gosig på morgonen :) Tycker han allid ska vara så :) Just nu så ligger han i knät och kollar när jag rör fingrarna över tangentbordet jääätte intressant ligger och jagar dom lite också.
Hahaha sötnos <3 Idag händer det faktiskt inte mycket ska försöka storstäda tror jag och göra älsklingen glad :) Har blivit lite mer ordningssam på sista tiden hahaha älsklingen tycker det bara är bra.
Ah sen måste jag ta tag i disken också usch är en stor hög igen.
Men så ser mitt glamorösa liv ut idag :) Ni då hur ser eran dag ut?? Bra hoppas jag :)

Puss bitches <3

Year One

   
Guuud vad skönt älsklingen och jag har setat och bara kollat på film.Hur härligt som helst och avslappnande. Har hunnit se två filmer det blev Barnhemmet och Year one. Hahahaha älskar Year one är så fruktansvärt rolig film :) Håller på att garva ihjäl sig xD
Nu så ska vi väl runda av och ta och lägga oss snart. Imorgon lovar jag att det kommer lite dagens outfit och sånt smått och gott :) Vad tycker ni?
Ah som ni kanske fattar så blir ju detta kvällens sista inlägg. Om jag nu inte kommer på något i efterhand. Hihi!
Ah men annars får ni ha en skön kväll :)

Puss bitches <3

Ensam hemma

                
Så ensam hemma nu. Älsklingen fick åka själv med Nima :) Har nyss tagit upp tvätten skönt att ha den avklarad för denna helg :) Ska nog slå på en film och sitta och mysa i soffan. Turbo har vart rena rama ängeln hela dagen tror han inser att han har gjort något fel. Skööööönt!
Sen ikväll händer det nog inte så mycket ska nog ta det lugnt med älsklingen.
Såg avatar idag riktigt bra film ju. Hade inte väntat mig att den skulle vara så bra men riktigt häftigt gjord var den :) Topp betyg av mig :)
Nej hörrni jag ska ta och bädda rent i sängarna nu :) Hörs sen bitches <3 ;)

14:e Mars 2010

Hej och härligt morgon eller ah nu är det ju eftermiddag. Har inte vaknat tro mig vaknade vid sju av att något smäller till något så fruktansvärt och sen en massa klirr.Gissa vad som har fallit i backen. Jo våran stora spegel i hallen som till hör våran mörkbruna byrå har fallit i golvet tack vare en piss katt som ska vara överallt och klättra jag är 100 % säker att grannen hoppa högt under oss. Guuuuuud vad jag hatar honom när han är så där. Snart har vi inget helt kvar och förstår inte varför han är så. Älsklingen tror att hans pappa var ju vildkatt och han tror att han kanske har mycket det i sig.Jag vill bara att han ska ta och lugna ner sig mer. Vill verkligen inte lämna bort honom han är ju min lilla pojke han körde nyss upp sin skalle mot min och styker sig sen lägger han sig på rygg och sträcker fram magen så man ska klia han då njuter han till 100.Vem smälter inte då???
Men om han ska fortsätta att ha ner saker och förstöra grejjer måste vi lämna bort honom till någon som verkligen kan ta hand om honom.
Men det är ju det sista jag vill.

Ah idag händer det inte så mycket ska nu hoppa in i duschen och sen är det tvättdags som gäller sen ville tydligen Nima ha hjälp med att hämta sin bil som står knivsta tror jag det var.
Så ah så ser våran dag ut idag. Ska försöka hämta upp mitt linne som Bea har. Skulle ha gjort det igår men vi blev bortbjudna över till Nike och Arash på middag och melodifestivalen.
Asså seriöst är det bara jag som verkligen tyckte det var fel som vann. Vad ska dom utomlands tro om oss svenskar nu???? Vi skickar en liten snorunge som sjunger med gröten i halsen.
Usch hahaha jag hejja ju på eric men den hade inte heller passat ute på eurovision. Så vi tänkte att Darin skulle få åka men nej då svenska folket röstar ju bara vem det är som sjunger ju.
T.ex Peter Jöback han var ju heeeeelt värdelös låten var ju den tråkigaste jag någonsin hört.
Men som sagt svenska folket skiter ju i låtarna utan röstar på artisterna.
SORLIGT!
Nej nu ska jag inte klaga mer utan ska hoppa in i duschen nu.

Puss bitches <3

Nya skor igen

Så nu har vi vart och bytt in skorna eftersom jag vill inte bli uttittad som en flaggstång. Usch!
Så nu bytte jag till ett par lågskor. Härligt ingen klack eller en liiiiten.
Men dom är hur hääärliga som helst att gå i :) Nice :) As snyggt foder inne i skon :)


Nya skor

    
Hahah som ni vet så läckte mina skor något enormt igår när jag var ute och gick med Nike. Så älsklingen ville köpa mig ett par nya skor. Tyvärr så har ju affärerna anpassat skor till dom som är långa fortfarande alltså seriöst det fanns bara klackar. Så älsklingen köpte mig ett par med 3- 4 cm klack och jag hatar klackar tyckte däremot dom var skit snygga men jag stör mig hela tiden på att jag blir lång och det vill jag inte så funderar på att lämna tillbaka dom och hitta ett par andra. Eller vad säger ni? Man vill ju inte se ut som en flaggstång heller :( Så ah det blir nog att byta dom.
Får fundera lite på det så kanske vi kan åka och lämna tillbaka dom sen idag.

13:e Mars 2010

God morgon läsare där ute allt bra med er idag?? :) Här har man ont i skallen hade det igår när jag somna också. Usch! Turbo och älsklingen är i bråk här. Turbo bet av våran sladd till den fina klockan vi har i vardagsrummet så älsklingen är på väg att slå ihjäl honom men nu så ska han fixa sladden sen sa vi smörja in sladdarna i tabascosås så han ger fan i dom sen hoppas vi annars är han fan störd.
Ah idag vet jag inte vad som händer älsklingen ska iväg snart och mecka med sin syters bil sen så sa han tidigare att han ville fixa något på hans bil också men det vet jag inte om han tänker göra längre. Så ah jag blir ensam här hemma ett tag hade planerat att ta en dusch och bara sitta och njuta. Mmmm skönt!
Igår kväll blev det aldrig någon film filmerna gick inte att spela så vi ska göra ett nytt försök ikväll kanske. Får se om det inyte händer något annat.
Ah nej ska se om katten lever fortfarande.

Puss bitches <3

Hemma igen

Så nu är vi äntligen hemma har gjort mig en god smoothie :) Ska väl ta och se en bra film med älsklingen sen :) Tror det blir wolfman faktiskt :)Tror den ska vara riktigt bra :) Hoppas.
Men ni får ha en skön kväll kära läsare ;) Det ska jag iallfall ha :)

Pbz

www.pbz.se
Jaha då var vi här igen då. Inte för att fixa med kollegans bil utan älsklingen ville bänka volvon för skojjs skull och se hur många HK han har i den nu efter chippet. Jag gissar på runt 200 någonting han tror 190 någonting så vi får helt enkelt se vad det blir. Usch vi käkade ute idag älsklingen var hungrig och orkade inte vänta på att jag skulle laga mat. Hihi men bläää det blev max usch tycker inte om deras hamburgare. Så det blev cola och strips ah inte för att det är bättre men hihi.

Ska ta mig en nyttig smoothie sen när vi kommer hem ikväll. Vet ju inte precis hur länge detta tar men det ska inte ta en evighet iallfall enligt älsklingen. Tur det. När jag satt hemma hos Nike diskuterade vi skola och faktiskt nu när hon har snackat om det mer så börjar jag bli mer och mer små sugen på att börja igen och då plugga mode och design ska kolla runt lite och sen höra med min handledare på af om hon vet något bra. Det fanns en utbildning som skulle komma hösten 2011 och då innebar det minimalt i klassrummen och nästan bara ute i arbetslivet alltså du praktiserade mer än vad du var i skolan helt min grej ju :D Så ska bara kolla upp det där lite mer så så får jag mer insikt i det hela :) Falubusan ska kanske börja plugga hur ska det sluta?? :)Bra hoppas vi.

Nej hörrni nu ska jag ta och hjälpa skitungen där inne se om han behöver någon hjälp :)


Hos Nike

Hej kära bloggläsare nu sitter jag hos lilla Nike har nyss vart ute och gått en lång promenad.Vi gick väl och möttes lite över klockan tolv och har vart ute nu till halv tre. Bra va? Bra motion alltså. Alltid kul att gå med henne också :) Har alltid någonting att snacka om trevligt trevligt :)
Ska snart ta en kopp te med henne passar bra nu när mina piss blöta strumpor torkar tror aldrig mina skor har läckt så mycket som dom gjort idag. Hahahah nu vill jag ha bort all snö usch.
Dags att köpa nya ballerian skor också :)
Nike sitter just nu och pratar med en lärare och reder ut lite saker om pluggandet :)
Ah nej nu hörrni ska jag luta mig tillbaka och njuta av solen som tittar in i hennes vardagsrum :)

Puss bitches <3

Rolig sida

http://www.roligaskamt.se/

Besök denna grymt roliga sida som en kompis till mig fixat :) Grymt roliga skämt :)

12:e Mars 2010

God morgon kära läsare sorry har inte kunnat blogga för än nu. Hoppas ni kan förlåta mig :) Hihi
Idag händer det grejjer :) Ska snart ut och gå med lilla Nike sen så ska vi försöka hitta på något idag också :) Härligt säger jag bara :)
Just nu klämmer jag i mig min smoothie och ska göra i mig i ordning :)
Så ser min dag ut idag ska försöka ta lite sköna bilder ute i vår vädret :)
Ah vi hörs sen med lite dagens outfit :)

Puss bitches <3

Gillar faktiskt denna låt :)


Gillar faktiskt denna låt bara mer och mer nu. Har hört den på radion några gånger nu och diggar faktiskt den :) Såg den aldrig på melodifestivalen tycker bara det är skit låtar i år.
Sen om jag ska vara riktig tjej nu så är han ju ganska söt :)


Bubbelroom

Hittade lite mer snyggt på bubbelroom :)


Me right now

           

Tog en liten me right now bild sitter i soffan just nu och kollar runt lite med en kopp kaffe :) Mums!
På tv går scrubs kul kul väntar på att älsklingen ska sluta jobbet snart:)
Resten av kvällen så blir det sveriges värsta bilförare :) Och kanske någon film.

Ny duschad

          
Att duscha med musik i mobilen är ju självklart när det gäller mig alltså :D Det blir mycket roligare. Dessutom har man något att sjunga till än att stå och hitta på själv :D 

Har dessutom hunnit diska bort skiten inne i köket också under den här tiden :) Good!

Nu ska jag skriva ett mejl till min handledare och informerar henne om läget med praktik platsen :)
Hon kommer blir as glad hihi älskar min handledare på af hon förstår en precis och är riktigt roligt och trevlig :)Fick den bästa tror jag :)


11:e Mars

             
God morgon min underbara läsare allt bra med er?? Här är det ganska tungt i huvudet tyvärr. Usch men ska snart ta en dusch eller om jag ska ta ett varmt bad.Hmm...får se. Ah idag vette fan vad som händer faktiskt har bara svårt att tänka mig att det är fredag i morgon igen. Kan ni det veckorna går så fuktansvärt fort :O
Det var ju meningen att vi kanske skulle åka till falun men det kommer nog vi inte göra.Just ja det har jag glömt att berätta jag har kanske äntligen nu helt klart fått en praktik plats säger inte än vart det är men jag ska träffa henne på onsdag nästa vecka och då ska vi väl bara träffas så hon får se hur jag är.Ska verkligen göra allt för ge ett jätte bra intryck :) Bra va??
Hade ju värsta tur dagen igår förutom lotterna vi köpte tyvärr.
Ah nej hörrni nu börjar Top model ska se det innan jag hoppar in i duschen.

Puss bitches <3

Godsaker från bubbelroom

Har setat och kollat runt lite på bubbelroom och hittade en massa snyggt :)

Wie

Yes nu sitter jag äntligen och bloggar med min lilla dator :D Det kommer ta ett tag igen innan jag lyckas pricka knapparna rätt igen, ät ju van vid stora hihi :) Lika skärmen också ju :) Lycklig :) Men lotterna gick inge vidare alls ju inte en enda vinst på 4 lotter hallå vad är det för skit grejjer :O Piss!
Ah ikväll händer det inget speciellt ska nog ta och se en film med älsklingen :) Lugnt alltså Bea ville att jag skulle hänga med ut ikväll men har inte råd måste spara pengarna jag kan :/
Oj nu börjar family guy på tv så ska se det :D
Hörs bitches

LYCKLIG!!!!!


Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeees! åååååh gissa om jag är lycklig just nu min dator har äntligen blivit klar :D  Jaaaaaaaaa! hihi ringde ju så fort jag fick veta till älsklingen och han bara skratta :D Så vi ska hämta den sen när han slutar :) Äntligen kan jag sitta i soffan med min älskade dator utan att behöva gå till skivbordet :D


Me and Turbo today


Har nyss käkat lite lunch så sitter och kollar lite på tv just nu blev inge promenix med lilla Nike idag men men :( Besöket på banken gick bara bra alla små mynt in på kontot sen så sa älsklingen att jag kunde köpa lite trisslotter och bli miljonärer så det gick jag och gjorde. Håll era tummar sen åt oss att vi vinner stoooor summa :D
Ska inte skrapa dom förän älsklingen kommer hem. Sa så åt min mammi att vi kanske skulle åka upp till falun i helgen om vi vann stor vinst är ju inte så billigt att åka fram och tillbaka så :/
Så vi får se hur det blir. Nu ska jag ta och sätta på lite kaffe :) mums mums :)
Här kommer en bild på mig och bebisen look for today ;)


Nu sticker jag till gränby

Så nu sticker jag till gränby för lite skit grejjer :) Hörs sen när jag kommer hem :)

10:e Mars 2010

God morgon kära läsare nu är jag äntligen vaken igen trodde klockan var 11 men den var bara tio så haha uppe ganska tidigt idag igen skönt :) Ska upp täll gränby en sväng för att sätta in lite pengar frågan är bara om dom har en sån maskin just för det jag ska sätta in.Ah har as mycket små kronor det är sjukt så undrar om dom har en mynt maskin där, vet att dom har en på stan men det är närmare till gränby.Ah får kolla upp det där. Sen ska jag höra om Nike vill ta en lång promenad också :) Annars vet jag inte vad som händer idag vi får se helt enkelt :)
Ni då vad ska ni göra idag då? Det är väl ingen som har lov väl alla har väl haft det.Eller har jag helt fel? :)
Nu skriker min smoothie på mig inne i kylen så ska ta och göra lite frukost :)

Puss bitches ha en bra dag :)


Kväll och top gear

Japp tisdag igen då och dags för Top gear. Har nyss tagit mig en smoothie kan inte hålla mig undan dom godingarna :D Älsklingen sitter ju självklart redan bänkad framför tv ska göra honom sällskap men tänkte uppdatera bloggen innan :D I morgon får vi se om jag skulle ta en promenix med lilla Nike sen så ska jag ner till banken ett ärende :) Resten av dagen så vet jag inte än vad som händer sitter och hoppas hela tiden att dom från elgiganten ska höra av sig snart om att min dator är klar :(
Skickade ju inte den 16 och har fortfarande inte fått något svar än jag menar hallå så trasig kan den ju inte vara :(
Kom igen fixa den nu :O Nu hörrni tänker jag krypa upp i soffan igen med babe så hörs vi mer i morgon ;)

Puss bitches <3

Lite snygga jackor till våren


Nu börjar det ju blir dags att ta fram vår jackan snart och jag skulle mer än gärna vilja ha en ny. Hittade lite snygga på Nelly.com men den absoluta favoriten som jag mer än gärna vill ha är ju Jofamas skinnjacka
designad av Kenza. Kostar tyvärr för mycket för min del så men man kan jualltid drömma ;) Hihi!


Me today


Japp så har fixat håret nu då så bjuder på en liten bild :) Ska börja med disken nu snart har städat upp lite här hemma och tagit hand om tvätten usch vill lägga mig ner är tröööööött!

Lunch

Sitter just nu och käkar lite lunch, den kära soppan jag köpte igår. Är faktiskt riktigt god :) Så det var värt pengarna kan jag säga. Ska snart fixa håret för idag sen kan jag bjuda på lite bilder :)

9:e Mars 2010

Yes är uppe tidigt idag bara för att älsklingen gjorde mig pigg innan hann gick så det gick inge vidare att somna om dessutom hade Turbo ner en blomma inne i sovrummet. Yippie! Just ja Grattis pappsen som fyller år idag :D Ska ringa honom sen och gratta honom också, ska höra om han ska ha någon tillställning eller något.
Idag har jag faktiskt lite att stå i måste städa, diska ta hand om tvätten, fixa mig,ringa samtal vad jag vet just nu och jag känner av att det kommer ta halva dagen nästan och sen är jag väl helt slut.Ja så ser min dag ut iallfall. Eran då händer hos er idag något roligare än min kan jag nästan gissa?Skönt isåfall säger jag bara :)
Nu hörrni tänker jag ta och göra lite frukost har tyvärr inga ingridienser för min smoohite så det får bli någon macka och te :(
Vi hörs senare ;)

Puss bitches<3


Me right now


Guuuuuuud vad jag är uttråkad. Saknar my babe <3 Han har vart borta i två och en halv timme bara men ändååååååå :( Passa på att ta lite me right now bilder hahah aaaaaaalltid lika kul att posera framför spegeln.Hihi ego man är då ibland!
Hahaha lägg märke till att jag bytt tröja tröttnade att ha jackan på mig denna var mycket skönare :)

Mini shoppat <3

 
Hahaha ah man kan fan kalla det mini shopping löste in lotten vi vann på här om dagen så fick två nya hoppas vi vinner igen och kanske lite störra summa den här gången :)
Sen så köpte jag lunch tills i morgon är så dålig på att äta det. Oftast tar jag en macka och inte bra det att jag sitter och käkat upp dom heller hihi (tjockis)! Så det blev en god soppa :) As länge sen jag käka det eftersom älsklingen äter helst inte det.
Aja ikväll så blir jag ensam älsklingen åkte iväg och fixade med kollegans Supra som måste vara klar nu snart den ska ha vart klar idag men så blev det inte tyvärr.
Så han sa att han skulle vara borta några timmar han såg då verkligen inte fram emot att åka dit igen. Naaw ville stanna hemma med mig plutten :D <3
Ska nog höra vad Nike har för sig :) Kanske ska ta mig en promenix med henne någon dag här :)
Var ett tag sen.

Dagens outfit

Detta blev dagens outfit idag då tog inte på hela mig nu eftersom jag har inte orkat fixat nyllet än hahaha men kanske kan bjuda på en sen :)
Midje jacka grå silver från Gina tricot
leggins svarta Gina tricot
Linne långt svart Gina tricot :)

Som ni kanske läste så kör jag bara på kläder från gina idag :D

Ny duschad

    
Guuuud vad skönt det är att ta en lång och skön dusch alltså :) Härligt och avslappnande :) Sitter just nu och försöker skriva lite och busa med Turbo.Ska försöka hitta någon som är riktigt ritkigt duktiga på katter hur vi ska göra för att Turbo ska sluta tugga på alla kablar vi har här hemma vi får ju inte ha laddare eller datasladdar ifred eftersom han tycker om att tugga sönder dom.Vatten funkar bara för stunden han är lika snabbt tillbaka där sen igen.Jobbigt!
Nej nu ska jag inte babbla om kattskrället. Hihi tänkte lägga upp dagens outfit snart :)
Det var ett tag sen :)

God morgon 100308

God morgon god morgon. Usch vad dålig jag är på att uppdatera på helgerna. Har så mycket annat får nog köpa ett trådlöst internet så jag kan ha med datorn överallt :) Måste få tillbaka datorn först hihi.Affärsidén kan jag ju inte säga här hihi då kanske någon annan snor den och hallå det vill jag ju inte men det är nog lite svårt att starta just det företaget här det behövs rätt personer. Ah nog om det.Idag ska jag ringa ett samtal igen till en praktikplats sen ska jag ta en lång dusch och fixa disken. Guuuud vad jag längtar tills jag får praktikplatsen.Då måste älsklingen hjälpa till ;)
Lycklig!
Nu hörrni ska jag ta min smoothie och fixa lite god frukost :) Men vi hörs sen :)

Puss bitches <3

100307 God morgon

Gäsp sitter på jobbet igen det blev inget meck ungefär en halvtimme senare efter mitt senaste inlägg gav älsklingen upp och sa att vi skulle åka hem igen. Vi hann inte mer än komma innan för dörren som han ringde våran närmaste granne och frågade vad han hade för sig. Han hade tydligen tjejen hos sig så vi tog ett par öl och gick över till dom och gjorde dom sällskap. Catrin var jätte trevlig och hon ville gärna hänga på min nyas affärs idé som jag VET skulle blir as poppis här i sverige. Så jag behöver ett par brudar som vill hänga på :)

Nej hörrni nu ska jag vara mer social här men vi hörs sen :)

Puss bitches <3

PBZ

Japp sitter här på älsklingens jobb just nu och väntar på att älsklingen ska få delar till bilen så han kan börja har ingen aning om hur länge jag kommer att få sitta kvar men i värsta fall så får jag väl gå hem eller kanske inte läskigt och kallt hihi xD Tror inte älsklingen skulle vilja att jag gick ensam heller så. Ah jag vet att jag inte uppdaterat något vidare idag men har faktiskt haft fullt upp hela dagen.

Vaknade runt tio men låg kvar med älsklingen till elva sen vid tolv drog vi och handlade present åt hans halv bror, hämtade upp hans mamma och uffe och hans lilla syster hemma hos dom sen åkte vi till halvbrosan. Var väl där vid ett och sa hej då sen vid tre tiden. Efter det åkte vi hem en snabbis och sen vidare och åt. Blev Kenz idag. Usch onyttigt.

Ah sen så har jag bara inte vart i närheten av en dator förän nu då. Bra va att jag kunde uppdatera lite iallfall så ni har något att läsa brukar bli påmind annars om jag inte bloggat något av vissa hihi ;)
Nej hörrni ska faktiskt ta och lämna er en nu ska iväg och kolla vad älsklingen gör innan herrn kommer med delarna :P
Kanske uppdaterar om några timmar igen beroende på hur länge jag blir här ;)

Puss bitches <3

fredags mys

Så har nyss kommit hem från affären har handlat lite smått och gott vi har inget planerat så det blir nog en lite fredags mys :) Någon schysst film kanske och lite godis :) Mums eller vad säger ni??
Vad ska ni göra då?
I morgon ska vi till älsklingens halv bror och fira honom sen ska han mecka får se om jag hänger med :) Nej hörrni nu ska jag krypa upp och se lite tv i soffan :)

Ha en skön kväll :)
Puss på er bitches <3

Hahahah vilken jävla låtar!!

Haha älsklingen hittade dom här låtarna för as länge sen men hahah dom som inte har hört dom borde fan göra det dom är så jävla roliga xD Låtarna är as bra men texterna är ju som dom är xD



God morgon 100305

God morgon god morgon :) Allt väl med er idag??Här är det bara bra ska strax göra i ordning lite smoothie :)Försöker skriva här men har en liten skit katt som också vill vara med fasst han kör med skallen istället för tassarna på tangentbordet.Idag vet jag inte vad som händer faktiskt får se :) Ringde ju en praktikplats igår dom skulle höra av sig inom kort men det lär nog inte bli idag iallfall.
Ah vi får se helt enkelt. Hoppas det händer något ikväll vet inte om älsklingen ska ta och jobba med bilen han måste fixa. Jaja! Nej hörrni nu ska jag göra min dagliga frukost :)
Hörs sen :)

Puss puss

Sveriges värsta bilförare = BÄST

    
Hahaha har nyss sett klart på tv4`s sveriges värsta bilförare hahah det är ju så jävla klockrent alltså det kan ju inte bara vara jag som älskar dom :D Dom två blondinerna var ju för roliga. Håret var mycket viktigare än hur man körde bilen typ och dom kunde ju absolut inte ha bilbälte i bilen för då skulle frisyren bli förstörd. xD Så himla sköna.

Annars ikväll har jag och älsklingen vart en sväng till elgiganten och kollar efter ett skydd till hans nya mobil. Men dom var tyvärr slut och dom skulle inte få in förän nästa vecka någon gång. Snyft för han. Hihi så vi gick en sväng och kollade på lite nya skrivare vi skulle behöva ha en ny vi fick ju två av mammi men dom skulle ju man ha sladd till och det hade vi ju inte och älsklingen vill inte köpa några sen så vill han ha lite mer mordänare :) Om det nu stavad så hahahaha!Vi hittade en som vi skulle vilja ha så ska nog försöka spara till en sån :)
Ah nu strax ska jag ta och duscha sen så blir det att hoppa i sängen.
Tänkt i morgon är det fredag...fy fan vad tiden går fort va fan jag hänger inte ens med :O
Hihi. Nog med babblande för ikväll eller vad tycker ni??? Men vi hörs mer i morgon får se om vi hittar på något kul :)

Puss puss bitches <3

Hahah så jävla sköna

 Hahahah dom är så jävla sköna såg dom nyss på tv xD

Me today

Detta är me today då :) Kör på en lång tröja från Were It och ett svart skärp med detaljer på från Gina och ett par läckra leggins från H&M

God morgon 100304

Shit vad tiden går fort alltså det är redan mars! Snart är sommaren här :D Äntligen!
Har inte nyligen gått upp har vart uppe ett tag och sett på tv så hihi. hahahaha det hände något riktgit kul i morse när våra väckarklockor ringde så när vi typ tryckt på snoozen så börjar det pipa utanför sovrumsdörren jag kan svära att jag vara as nära på att skita ner mig för jag trodde helt på att det stod någon därute till älsklingen gick och kolla sen och konstatera att det var han gamla mobil som fortfarande funka och hade alarmet kvar så den gick igång också. Seeeen kunde jag somna om. Har drömt ett par helt sjuka drömmar inatt hahaha som man sen skrattar åt.

Idag ska jag ringa några samtal och kolla lite. Annars vet jag icke vad som händer.I helgen har vi fullt upp vi ska antagligen till älsklingens halv bror som fyller 20 men samtidigt måste han fixa zeb´s bil som har sålts. Så han har fullt upp hela helgen och jag lär nog vara med nästan :P Så vi får se vad älsklingen säger om lördagen om vi har tid att åka men det tror jag.
Aja nog om det nu ska jag dricka up min kära smoothie :)

Puss bitches <3

Detta är älsklingens nya mobil

Detta är den nya mobilen älsklingen nyss köpt. Hur bra som helst :)


Min nya mob


Hihi har stylat min mobil lite och hur snyggt blev det inte äh jag tycker den är uuuur läcker sen får ju ni tycka vad ni vill hihih :D Hahahaha det blev lite ojämnt på baksidan men det behöver man ju inte kolla på så jätte mycket :)

God morgon god morgon

Usch har jätte ont i skallen men annars är jag faktiskt helt ok idag skööööönt :) Älsklingen blev hemma idag igen men tror han ska gå i morgon. Just nu är han är sjukt och uppspelt över att hans mobil har landat på ica så han ska väl snart åka iväg och hämta upp den :) En nokia 5800 är det då en toutch. Hahah hur det nu stavas aja. Annars idag vet jag inte riktigt vad som händer ska försöka få tag i en praktikplats :)
Ah men idag kan jag kanske bjuda på lite sköna bilder äntligen :D Måste ändå fixa mig vi ska ut och handla lite nödvändigheter som mina kära smoothie ingridienser :)
Nej hörrni ska klä på mig nu kan ju inte springa runt i knähöga strumpor och linne.Hihi

Puss bitches <3

kvällning med top gear

Japp Top gear kväll då har nyss setat och kollat på filmerna transformers haha aah jag tycker dom är grymt bra :D Bil lover ju iallfall när det gäller sport bilar ;) Hihi
Hostan har börjat ge sig guuuud så härligt :) Så känner mig mycket piggare sen tog jag en lång och härligt varm dusch :) Så nu känner man sig fräsch igen. Nice!
Får se hur älsklingen känner sig i morgon han är fortfarande inge pigg. Han vill inte vara hemma men om han stannar hemma nu då är han faktiskt dålig han brukar gå till jobbet med typ lite feber och snuva men nu är det tydligen värre då så tycker det är bra att han vilar sig. Visst vi har inte råd att han ska vara sjuk men om det skulle vara bli svårt med det har jag alltid så vi klarar ju oss bra :)
I morgon ska jag försöka hitta en ny praktik plats hade jag tänkt vill inte leka hemmafru längre älsklingen blir så fruktansvärt lat av det. Om jag har något att gå till på dagarna måste han börja hjälpa mig med disken och maten fyyy vad jag längtar till det :D
Ah vi får hoppas på att det går bra då :)
Nu hörrni tänker jag lämna er igen men vi hörs mer i morgon :)

Puss bitches :D <3

god jävla morgon hosta

Usch sitter och hostar hihi älsklingen med tyvärr så blev han hemma idag igen hans näsa rinner som vatten.Stackarn. Sorry att jag inte bloggat så mycket men har faktiskt inte haft ork och lust. Om jag hade haft min lilla dator hemma så hade jag bloggat mer men när man är sjuk så orkar man ju inte ofta lyfta arslet och gå till datorn. Nej nej.Idag så måste jag och älsklingen ta tag i disken så här mycket disk har vi inte haft tror jag :P Men tur att jag får hjälp av honom för den där högen hade jag aldrig tagit själv. No way! Sen nu ska jag hoppa in i duschen usch man känner sig så fruktansvärt ohygienisk nu när man är sjuk man duschar sen så någon timme senare svettas du på grund utav feber och sen är det kört.Eller stämmer det inte in på flera??
Ah annars ska vi nog bara vila så vi blir bättre någon gång :)
Men vi kanske hörs senare under dagen :P

Puss bitches håll tummarna nu att jag blir frisk så jag kan bjuda på lite bilder ;)

100301

                               
God morgon "snörvel" usch min näsa vill fortfarande bråka med mig dessutom tror jag älsklingen har fått tillbaka sin också han hade as ont i halsen i morse men nu verkar han må mycket bättre vi ska strax iväg och handla en ny mobil till honom sen ska jag köpa lite mer bling bling till mobilen ni ska få se resultatet sen på han jag själv tycker den är sååååå jävla snygg och vadå det är klart det blir snyggt när jag gör det hihi ;) Ni får ju tycka vad ni vill :)
Sen ska vi handla mer yoghurt och lite frusna bär till min smoothie plus lite annat skit. Men vi hörs mer sen när jag dyker upp hemma :)

Puss på er bitches <3

RSS 2.0