Hos Camilla

Sitter just nu hos camilla:D har jätte kul men det skulle va kul om vi .åkte till jens o jossan skulle va kul o se alla andra igen:D elliot ligger och käkar så sitter tillbaka lutad nu i soffan har busat med honom bra länge nu men men får se om jonas vill eller inte:P  Puss så länge sötnosar<3

På väg

Just nu sitter jag i Ingmars  bil på väg till camilla och andera får se om vi åker till jens sen eller inte jag vill det men jonas verkar vara lite tveksam över om han ska dricka ikväll eller inte.Annars har jag tio öl för mig själv:D Men som ni redan kanske vet så blir det ju inte så mycket mer uppdatering ikväll kommer att ha fullt upp om nu inte vi åker hem då istället för att åka till Jens då kommer jag säkert blogga mer då:D  Men men nu ska jag lägga ifrån mig mobilen för ikväll :) Puss puss<3.

År 2010

Ja då var år 2010 snart slut då :O
Och oj vad mycket som har hänt detta år både bra och dåliga saker :D
Fick mitt jobb som jag ÄÄÄÄÄLSKAR!
Börjat plugga igen fått nya vänner.

Nu idag så ska jag iallafall fira det nya året med dom bästa tråkigt att inte fira med min lilla familj där hemma bara :(
Men men kommer ha skit kul ikväll också :)

Hur ska ni fira idag då kära läsare? :)

Kommer ni ha många raker? :D Jag ville ha det men det kostar så himla mycket ju :O
Så ah om vi åker till jens och jossan så hade dom köpt så isåfall så får vi se :D
Man måste ju ha d på nyår eller vad säger ni? :)

Men men så här ser jag ut nu på nyår iallafall :)
Kör på svart haha tråkigt jag vet men men.

Tänkte ha den vita klänningen men det blir nog så kallt att bara ha den. Och leggins tror jag inte att det blir så snyggt under :P


31:a december 2010

God morgon :)




Shit vad trött jag är och ont i magen så det inte är klokt :O Får ta och ta en alvedon. Jonas springer runt här i lägenheten och är lika jävla vild som Turbo med andra ord väldigt IRRITERANDE! Speciellt för någon som nyss vaknat :(

Nåja får ge igen sen någon dag :D Hahaha får se om han dricker idag isåfall så ska jag ge igen i morgon bitti då han säkert ligger bakfull xD Hahahah SMART!

Ja vi var ju som sagt hemma hos Pettson igår hela kvällen eller vi kikade förbi hos Jens och Jossan ett tag och kollade vad dom skulle göra i morgon :)

Nu har vi iallafall planer för idag. Först blir det hem till Camilla och anders för att fira där några timmar sen så drar vi vidare hem till Jens och Jossan och firar där frågan är ju om jonas ska dricka vilket han måste tycker jag eftersom det är nyår så är frågan....Hur kommer vi hem sen??
BRA FRÅGA!

Men det löser sig på något sätt :)

Nu så ska jag ta och dricka upp mitt te här och sen hjälpa Jonas med att städa lägenheten sen så måste jag fixa mig för idag :)VIKTIGT!
Hihi

Nej men hörrni vi hörs mer sen kan kanske lägga ut min nyårs outfit har fortfarande ingen aning vad jag ska ha på mig men det visar sig :) Och just ja ah en viss person mötte jag igår som jag kanske inte hade räknat med att se och helst inte velat sett men men....

Puss så länge:love: 


Fortfarande kvar

Sitter fortfarande hemma hos pettson och spelar musik sitter och garvar gärnet åt här två när dom sitter och sjunger med i alla låtar som dom kan:D  Ja men jag tänkte säga att jag kommer nog inte blogga mer idag kommer nog sova när vi väl kommer hem men vi hörs mer i morgon sötnosar pussar och kramar:D <3

hos pettson

Sitter just nu hemma hos pettson :)har nyss spelat en omg.ång chigago med hans mamma,bror och hans flickvän hade riktigt riktigt riktigt roligt höll på att skratta så jag nästan grät men vi blir nog kvar ett tag till sen åker vi nog hem:) så vi hörs mer sen:)puss så länge:love:

Ute

Just nu så är jag och älsklingen ute och köper raketer :)sen planerar vi att hälsa på någon får se vem d blir :) Puss  så länge

I morgon?

Shit asså vi vet inte vad vi ska göra i morgon :O Det är kris nu :O Vill verkligen inte sitta hemma och sova i soffan som vi gjorde på midsommar.
Jonas får ta och ringa runt lite nu här på kvällen :DHihi
Något kul måste ju hända. Vill ju skjuta raketer och bli full hahaha bra plan va?? :D

Hittade en massa kul på stan och sen när jag skulle sola så ringer Jonas precis när jag ska lägga i och säger att han tänkte hämta upp mig:(
Happ så nu får jag ta och sola någon annan dag :(

Nåja nu ska jag ta och äta lite sen visar jag vad jag har hittat :)

Puss på er :love:

Mot stan :)

Nu sticker jag till stan för lite mer shopping och sol :D
Hörs sen när jag kommer hem igen ;)

Puss så länge:love:

30:e december 2010

God morgon :)






Har ni sovit gott? :D Det har inte jag, har vart alldeles för uppspelt över medelandet jag fick igår hihi :D
Aaaaaaah!Över att jag vunnit pris då.
Hände lite saker sen igår innan jag la mig på fb :( Varför blir man kallad för hora och jag ska k**** skiten ur dig slampa bara för att man inte vill lägga till en person.
Och sen när man käftar emot och säger att man inte vill lägga till den för att man inte känner den så bra då blir man också kallad hora VARFÖR???

Vad har jag gjort för att förtjäna det? Är det rätt åt en att bli kallad det bara för att jag inte vill lägga till denna person. Sen hotar han med att komma hem till mig och vill veta vart jag bor för att kunna se om jag är lika kaxig mot honom i verkligheten.
Ska jag vara helt ärligt så vart jag en aning rädd för honom jag vet aldrig vad han kan göra egentligen.

Jonas har inte hört detta än men jag ska visa honom medelandena han skickade.
Sen så anmälde jag honom på fb så får se vad som händer. Han kan iallafall inte komma in på min sida iallafall. Men men hoppas det löser sig :)

You don´t mess whit me ;)

Nej då men vad har ni för er idag då? Jag ska ta och göra mig i ordning för att sen dra ner till stan för att kolla lite på Gina tricot om jag hittar något kul tills i morgon :)
Och sen ska jag sola en stund :)

Bäst att sola efter man shoppat annars så stinker man xD
Så det blir skönt att sen ta en dusch när jag kommer hem.

Nej nu ska jag ta och fixa frukost och sen fixa make up:en ;)

Puss så länge:love:

Minnen<3

Kollade in paow blogg och såg att hon tyckte om Pinks Stupid girls haha vilket sammanträffande ÄLSKAR den låten och hon är ju bara för rolig när hon ska tvätta mustangen i videon :D
hahaha kan inte ha vart gott och bitit i tvättsvampen xD
Jag är ju typsikt hon den dumma bruden i bilen som blundar när det kommer något framför bilenxD

OMG OMG OMG

Ni ska bara veta hur jag är just nu. Tycker verkligen synd om min lilla granne där under.
Jag var med i en tävling hos Kenza där man kunde vinna ett valfri plagg hos http://www.elinsmoster.se
och jag var ju självklart med men jag har alltid haft otur i tävling eller i vilka dragningar som helst även sånna på grönan MEN MEN MEN JAG BLEV DRAGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!!!!!!!!!!!!!!!!
Hoppar seriöst jämnfota här hemma.Beter mig som om jag vunnit en miljon jag har aldrig i hela mitt liv vart gladare inte vad jag kan komma på just nu iallafall. Har lust att springa ut och skrika ´är så fruktansvärt glad över detta.

Jag är så otroligt tacksam över att jag blev en av vinnarna :D
Ni kanske undrar vad jag vann också?

Jag valde ett par stövlar som var skit snygga. Har ju bara ett par och dom är låga och varma men inte direkt snygga tyvärr men dom funkar nu till vintern iallafall.
Jag behöver ju ett par snygga som man kanske kan ha till finare tillfällen och då ser stöveln ut så här..


SNYGG VA??? Kostar egentligen 700 spänn och det kan jag drömma om i vanliga fall att få det skulle aldrig min plånbok tillåta :O

Denna dag slutar så fantastiskt bra måste jag säga från att ha mått dåligt hela dagen till detta :D
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH!

TACK TACK TACK :D:love::love::love::love::love:

Bättre

Nu känner jag mig bättre så kommer nog ta mig till stan i morgon och sola lite och sen kolla på Gina om jag hittar något för presentkorten :)
jag håller tummarna för det :)

Vad har ni för er ikväll då? :)

Kollar film

Kommer blogga mer snart håller just nu på att spela lite film :) Kollar på Phantom Of The Opera :)
Skir bra film enligt mig :D Hihi
Den är ganksa lång men men den är snart slut här :)


Puss så länge:love:


mumma

Hihi bra medecin eller vad säger ni :D Fick av mammsen och mats i julklapp xD Det får jag varje år haha dom försöker göda mig tror jag xD
Känns lite bättre nu men har lust att sova ett tag.


Dagens sjuk outfit

Detta är då min dagens sjuk outfit hihi och dessutom jag totalt osminkad. Men ska nog lägga på en eyeliner så ser jag nogorlunda ut:P hatar att se blek ut usch inte snyggt!
Men när man är så här hängig så skulle en mysdress passa bra kanske ska önska mig det när jag fyller år :)
Ska nog ta och kika runt lite efter en :D


Vill ha....

Satt igår och kollade på lite lampor och just denna lampa har jag länge velat skaffa men den går på över tusenlappen så det känns inte direkt jätte ekonomiskt att skaffa den just nu:(


29:e december 2010

God morgon:love:





Just nu ligger jag as förkyld så snorar ner halva datorn :( FAN också tänker inte ligga till nyår. Så ska knapra alvedon och dricka massa te idag. Så det blir inge sola. Om jag känner mig bättre i morgon så drar jag ner då :)
Idag så kommer det blir mest kolla tv eller film och sen ta det lugnt. Ska höra lite med folk vad dom ska göra på nyår :)
Hoppas det blir något kul.

Ni då läsare är det bra med er då? :)Fortfarande lov en del av er?

Ja,jag ska nog knalla upp och sätta på mig min sjukt stora och varma morgonrock och krypa tillbaka igen i sängen, ska ta och göra lite te och frukost först :)

Men ni kan nog räkna med mer uppdatering idag nu när jag inte orkar göra något knappt hahaha brukar bli så. Då är datorn med överallt :)

Puss så länge:love:
                     

Sova

Nej hörrni nu ska jag ta och sova. Men vi hörs mer i morgon :D Puss sötnosar :love:

Pirates of caribien

Ligger i sängen och kollar på The pirates of caribien 3, älsklingen verkar lite krasslig så har hämtat lite alvedon åt honom. Han har vart lite dålig på sista tiden men hoppas på att det blir bättre snart :)

I morgon har jag bestämt mig för att ta och sola lite nu är det helt bestämt :)
Måste hämta ut pengar bara efter hihi det inte finns någon personal där :P
Får se om jag gör det rätt sist jag var där så var jag och bea där och sola vilket var i sommras då det var dåligt med sol ett tag.

Nej hörrni, ska kolla klart på filmen här nu. Det blev spännande :)

Puss så länge:love:

Tänker på sommarn

åååh hittade jordgubbar på ica idag när jag och Lisa var där.Jag var ju bara tvungen att köpa några :D
Så smaskar det och lite grädde till kan det bli mer sommar :D

Skulle behöva gå och sola lite få lite färg liksom :O
Funderar på om jag ska ta och göra det i morgon.
Blir ju bra till nyår ju :D
Ska ta och höra med folk vad dom har för sig om vi kan haka på någon :)

Det jag har köpt...

Ah detta är då vad jag fick med mig hem :)

En söt topp, brownsing powder,liquid eyeliner


En ny mysig stickad tröja och ett par nya lackleggins från Gina tricot :)

Shoppat bort mina sorger

Nu så har jag nyligen kommit hem från stan och från gränby :D
Lisa frågade om jag ville hänga med ner en stund och Why not liksom :D Då kunde jag utnyttja mina presentkort som jag fick i julklapp dessutom. Hittade en massa på stan och sen så åkte vi upp till gränby och kollade. Hittade ett par lack leggins och en stickad tunn tröja på Gina tricot :)

Härligt nu ska vi ta och käka men det lutar åt pizza fan vad sugen jag är på det :O
Får se om det blir det eller om det blir korv med makaroner.

Visar sen vad jag har köpt :)

Puss :love:

Buhuuuu

Asså jag orkar inte med detta! Plugget alltså!
Har tappat sugen totalt :(
Inte kul alls känns som att jag skulle behöva en paus ett tag från det.
Rensa skallen ite också.

Trodde att jag fått tillbaka sugen men det höll inte länge :(
Aja det kanske känns bättre i morgon eller om någon dag. Vi får se hur det bir nu ska jag krypa tillbaka här i soffan med lite te och film :)

Puss så länge:love:

Pluggar

Kommer nog inte uppdatera bloggen så värst mycket under den senaste timmen håller nämligen på att  plugga för fullt håller på att försöka göra en recention av en film men det går inge vidare :(

Men ha tålamod med mig så kommer jag uppdatera mer snart  igen :D

Puss så länge:love:

28:e december 2010

God morgon :)





Sorry sötnosar efter att Pettson åkte igår så somnade jag i sängen och när jag vaknade igen så var klockan halv tolv så kände att det inte var någon idé att gå och hämta datorn.
Men idag ska jag försöka plugga mer fick inte allt gjort igår :O

Men Jonas skulle ändå jobba över idag så han kommer hem senare så då kan jag plugga utav fan :D

Ni då vad har ni för er idag då? :D

Kan ni tänka er att på fredag har det gått en vecka sen jul och då är det nyår :O
Wooow usch tiden går alldeles för fort tycker jag.
Vi vet inte riktigt än vad vi ska göra men ska höra med några nu under veckan :)
Vill ju ha skit kul ju sista dagen på året :D

Nu ska jag ta och dricka upp mitt te här innan det blir kallt.

Puss så länge :love:


Främmande

Nu snart kikar pettson förbi här han ska stanna på middag så det blir trevligt men jag kommer kanske inte kunna käka eftersom jag är bedövad i munnen :)
Men vi har soppa hemma iallafall så får väl sörpla det :/

Ja,nej måste plocka undan lite skit på bordet han är här när som helst :)

Puss så länge:love:

Bye

Nu så ska jag ta och dra mig mot tandläkaren och få den där dumma skit tanden lagad.
Får se hur jag mår efter haha hur bortdomnad jag är i munnen.
Efter det ska jag lösa in en lott som jag fick vid jul :D

hahah har löst in dom två tre gånger redan och nu blir det en 4 gång :D hahaha får se om det blir storvinst denna gång.
Håll tummarna.

Puss så länge :love:

Tack syster

Glömde ju det näst bästa och det var ju min lilla systers julklapp :D Fick mina träningsbyxor som jag önskade mig :D Love you sis :love:
Så nu kan jag börja med springningen ute :D Och har upptäckt att jag har ett par passande hörlurar till mobilen så kan ha min älskade musik i öronen under tiden hihi:)


27:e december 2010

God morgon :)




Blev som jag trodde hahaha inte kom jag upp nio heller men jag kom upp halv 11 iallafall det är bra ändå :D
Har skit mycket att göra idag :O
Först nu på morgonen måste jag ju självklart blogga lite.Sen måste jag fixa uppdraget film alltså guuud vilken bra läxa :D Hihi
sen måste jag diska och städa eftersom vi får besök här på kvällen :)
Sen så ska jag till tandläkarn igen också. Shit neeeeeeeej vet ni vad jag kom på :O
Dom ska ju laga min ena tand igen och om jag får bedövning så kommer jag ju inte kunna käka vanlig mat sen :O Iallafall inte om grabbarna är hungriga direkt efter jobbet.

Ååååh typiskt ah men jag har soppa hemma om jag inte blir bättre till maten :P
Hahaha.

Ah så har lite att göra så det är lika bra att sätta igång medesamma :D

Puss så länge sötnosar:love:

Bed time

Kommer inte somna riktigt än är inte så trött så kommer nog ligga och kolla lite tv.
I morgon är det som sagt tandläkardags men det är inte förän vid tre typ så det är lugnt kan sova en del.
Men ska försöka komma upp en aning tidigt.
Ska hinna se en film och sen fixa uppdraget till plugget :)
Så klockan är ställd på 9. Tror ni jag kommer upp?
Fan skulle behöva en sån där väckarklocka som kalle anka har när dom visar musses semester den som går på julafton :)
Eller en sån där som teknikmagasinet hade förut som lät dig snooza en gång sen andra gången om du tryckte på snooz knappen så började klockan tjuta och rulla iväg så man får jaga den för att slå av den.
En sån skulle jag fan ha köpt. Det är seriöst det enda sättet för mig att gå upp om det inte är något viktigt :O

Är ni likadana?:D

Ja, men nu ska jag ta och göra mig redo för att sova :)
Vi hörs mer i morgon.

Puss sötnosar:love:


Usel uppdatering..

Men det blir det ändring på i morgon. Har velat umgåtts mer med älsklingen och familjen i helgen.
Men i morgon är det vanlig dag som gäller alltså lite plugg och sånt. Ska göra klart uppdrag 2 på plugget där sla jag bland annat se en film och göra då en recention på den och spela in en ljudfilm på 3 minuter där jag ska tipsa om den och sedan skicka in. Det kommer nog gå bara bra :)

Nej hörrni ska ta och hoppa in i duscen nu och sen ta lite te och krypa ner i sängen sen :)

Hinner nog uppdatera innan jag somnar.

Puss så länge:love:

Här kommer julklapparna

Detta fick jag då i julklapp hemma hos mamma och mats och hemma hos farfar:DJätte nöjd över det jag fick i år :D

Nya fina vantar av min älsklingsfaster :D


En perfekt godisskål från Höganäs :D


Min nya webbcamera :) Snacka om skillnad när man har den på jämfört med datorns cam


Massa presentkort :D


Gardiner från mamma och Mats :)


Halloj

Nu är vi hemma igen i Uppsala. Vi har dessutom har vi hunnit storhandla också så det är skönt :)
Nu så ska jag försöka fixa min nya webbkameran som jag fick igår i julklapp :D
uppdaterar mer strax och lägger upp bilderna då med :)

Puss så länge :love:

26:e december 2010

God morgon :)





Sitter här hos mamma och dricker lite moron kaffe. Tror jag inte tål det längre eller vad det är för mår typ illa så fort jag dricker det :S Jätte konsigt!
Myser dessutom i en filt,fryser nämligen som fan.Värmen har inte kommit igång riktigt än.
Jonas han ligger fortfarande och sover där uppe ska väl gå och väcka honom snart också. Mats åkte iväg för att träna lite inne i stan.

Ja idag så går färden av hem till Uppsala igen fast dom varnar ju för att ge sig ut i trafiken men vi måste ju komma hem på något sätt. Jag hade gärnat stannat men kan inte ska till tandläkaren i morgon igen.
Snyft  :(

Men just nu verkar det lugnt på väderfronten hoppas det håller i sig tills vi är hemma.
Just ja idag innan vi åker skulle vi ta och försöka möta upp lilla Anna också om vi får tag i dig gumman :D

Ni då läsare hur har er jul vart? Har den vart bra? :)
Hoppas det!

Nu ska jag göra i ordning lite frukost.

Puss:love:


Falun

Ah har vart här i falun ett bra tag men har inte haft tid att blogga förän nu men det kanske ni förstår. jg ladda upp bilder sen på vad jag fick men en av julklapparna hemma hos farfar.
Men fick iallafall pengar,nya fina vantar,en hd webbcamera,trisslotter,en skål.

men det kommer nog bli ganska dålig uppdatering ikväll så ska nu vara lite mer social mot dom här hemma så vi hörs sen :)

Puss så länge:love:


Nu är vi snart där

Har ungefär 8 mil kvar till falun,det har gått skitfort har setat och läst halva vägen faktiskt.Duktig jag är hihi. Nu ska jag vara mer social mot  älsklingen men vi hörs senare :) Puss så länge

25:e December

God morgon :)




Har hunnit packa nu och sitter och käkar frulle :) Ska sen ta och göra mig i ordning det sista det vill säga håret och make up:en :)
Sen är jag totalt klar för att åka. Håller samtidigt nu på att ladda datorn så jag kan ta och se en film under vägen :)

Jag blir ju så rastlös under den långa färden. Älsklingen måste ju koncentrera sig på bilkörandet så.
Ja men det är vad jag har att säga just nu.
Men jag bloggar mer när jag kommit dit. Eller rättare sagt när vi är hos pappsen.

Puss så länge så hörs vi senare :)

Puss sötnosar :love:

Falun Here we come:love:

Nu sova

Nej hörrni nu ska jag faktiskt ta och sova här ska upp tidigt i morgon :)
Hinner antagligen blogga innan vi sticker iväg ni får påminna mig om att ta med mig julklapparna xD Skulle vara typsikt mig att glömma dom :D
Hihi

men sov gott och än en gång God jul på er :D :love:

Älsklingens julklapp

Älsklingen fick ju självklart en julklpp av mig också nu idag, han får ju xenon ljusen sen det vet han ju dom skulle sätta ihop det först :)
Sen kan jag köpa det åt honom.
Men nu ikväll fick han ett par grymt snygga färgade linser av mig han ville ha ett par sa han ett par hel svarta så han ser ganska så läskig ut :D Hihi han skulle prova dom sen sa han :D
Hihi jag vill ju ha ett par blåa ett par mörkblåa men det ska jag ta och fixa sen :)

Just ja glömde ju visa outfiten men orkar inte lägga upp någon nu utan ni får en bild på mig och älsklingen när vi var på väg hem till Jenny :)
Kan visa hur lösögonfransarna sitter i morgon :)
Skit snyggt var det och jag kommer garanterat fortsätta ha det :D Det framhävde ögonen mer :)
Så super nöjd var jag över dom.

Nej nu ska jag sitta och överföra nummer till min nya mobil eftersom den lagrade inte alla nya jag hade i förra :( Så får sitta och skriva upp alla nummer på datorn och sen lägga in dom på mobilen :P
Kommer ta ett tag....


Puss så länge:love:

Home

Shit hade verkligen kul med Jonas familj :D
Först blev det fika till Kalle anka och sedan mat :) Efter det blev det julklapps öppning :) Trodde faktiskt jag inte skulle få något mer än av Jonas men fick av Jenny och Camilla och Ingemar.
Eller ah båda var till iss båda så men jag fick vara med :D Så det var kul.
Av älsklingen fick jag 1000 kr för att köpa mobilen jag tjatat om :D
+ två dubbel triss men tyvärr ingen vinst på någon av dom :(

Av Ingemar fick vi pengar också så vi delade så jag fick en del och Jonas en del :) Det behövs ju alltid :)
Sen fick vi då en stekspade plus kryddmått och en tvålpump. Hahaha vi som precis hade köpt en ny men då kan den gamla stå inne i köket och den nya i badrummet. Den nya var lite coolare än den andra så :D
I morgon bitti då åker vi till Dalarna för att fira med min familj kommer bli super kul :)
Så ska nog försöka somna tidigt.

Fan vad julen gick fort. Tycker inte ni det?

Här kommer iallafall bilder på dom saker jag fick och Jonas :)


Min älskade mobil :D I love it:love::love::love:

Hej då stan

Nu ska vi ta och bege oss mot jonas syster men först ska vi göra ett stopp hos hans pappa han ska även åka med oss dit också så :)

Men jag kanske mobilbloggar under dagen annars så hörs vi senare ikväll :)


Puss :love:

24:e december 2010

God morgon :D




GOOOOOOOD JUUUUUUL allesammans :D Har ni haft en bra morgon än så länge?? :D
Jag har knappt vaknat. Vaknade först i morse vid kanske 8 att grannen fick besök och det man hör är " Heeeeeeeeej" Snark säger jag bara.
Jag har endast hunnit med att käka frukost nu på morgonen och ska snart sätta igång för att göra mig i ordning :)

Make up:en ska på och sen lösögonfransarna :) Hoppas det funkar denna gång är sååå snyggt att ha det och speciellt nu till jul :D hihi

Kläderna är redan valda har inte på mig något speciellt utan en vit tröja och en kavaj lite fin får man ju vara :)

Hur ska ni fira julen idag då läsare :D?
Hoppas iallafall att ni får en helt underbar jul :D

Puss så länge:love:

Sova kanske?

Neej hörrni jag ska nog ta och sova lite tror jag så jag orkar upp i morgon :)
Mycket som ska förbereda och så.

Men vi hörs mer i morgon snyggingar :D Sov gott nu Puussar i massor :love::love::love:


Movie time

Ligger i sovrummet och kollar lite film. Vet inte vad det är för någon men det var någon komedi på 5:an :D
Helt sjukt film.
Ska väl upp relativt tidigt i morgon för att fixa mig och ta fram alla julklappar som ska med :)Hihi
Köpte även ett par lösögonfransar som jag ska ha i morgon hade jag tänkt om jag får på mig dom vill säga, hade problem förra gången med det men nu ska det gå har fått lite tips hur jag ska göra.
Det är inte dom på bilden utan dom i den silvriga asken som är normallånga typ. Sist hade jag dom långa :)

Men ni får se hur det ser ut i morgon då ni även får se Jul outfiten har ingen aning än vad jag ska ha på mig men det löser vi i morgon :D

Puss :love:
               

me förra året

Önskar er alla God Jul lite i förväg :) Man vet aldrig hur mycket jag hinner blogga i morgon. Vi åker nog ganska tidigt till Jenny för att inte vi ska missa kalle anka det är ju ett stort måste på jul :D
hihi Jonas gillar väl det sådär men men :D Jag ÄLSKAR Kalle Anka och jultomtens verkstad :D
Som min morfar alltid säger " jag förstår inte hur jultomtens nissar gör dom där schakbräderna :D Han undrar vart dom köper färgen typ :D
Hahaha han är bara för söt min lilla morfar. Mormor sitter oftast då och skrattar och ber oss kolla på morfars miin när han ser just det avsnittet :D

Hahah älskar min lilla familj :love:

Men hoppas ni får en underbar jul ni med kära läsare :D
Vad jag får i morgon får ni se sen på kvällen när vi kommer hem igen.

Nu ska jag klippa älsklingen :)

Puss så länge:love:


                                  God Jul snyggingar därute :love:
                       

Avensjuk

Naaaw Jonas jobb var jätte snälla och delade ut julklappar åt mekanikerna han fick då som ni ser på bilden en orkidé jätte fin :D
En paradis ask MUMS säger jag bara. Sen en lott,och en BMW plånbok och hur kunde dom gissa så rätt han behövde verkligen en plånbok och vilken tur att jag inte köpte en åt honom jag funderade ju på att göra det men nu behöver jag inte det :O

Hihi han själv åkte nyss han skulle köpa lukta gott grej fattar inte varför han var tvungen att göra det nu han sa nyss att vi skulle köpa kattmat i morgon för vi glömde det nu när vi handla :S
Aja eller så kanske det är en julklapp han ska fixa :D Iiiiiih!
Nej ska knipa igen käften nu och ta och göra lite nytta här hemma.
Måste diska och städa nu innan vi åker.

Men vi hörs mer senare :)

Puss så länge:love:

Hahah jonas var så rörd att han grät :D (eller inte hihi han hade så förbaskat ont i skallen och ville inte vara med på kort)


Inte Turbo heller han gömde sig i blommpåsen :(


Julhandla nu?

Funderar på om jag ska ta och knalla till gränby och köpa julklappen åt Jonas innan allt folk slutar jobbet :)
Är ju lika bra att göra det nu menar jag innan hava uppsala ska ut :)
Vi kommer ju behöva storhandla sen också så det ska bli intressant och se hur det ser ut då. Slår vad om att det kommer vara kö i en halvtimme minst :P

Nej men jag ska ta och göra mig i ordning och sen kila iväg. Självklart bloggar jag innan jag sticker :)
Så luuuugn :D Hih

Puss :love:

23:e december 2010

God morgon :)




Har haft spänningsvärk i skallen heeela natten och har det fortfarande inte kul så ska ta en huvudvärkstablett nu. Skulle ner till stan med Helena men hon var tvungen att åka hem tidigare dom skulle få gäster :/
Nåja vi får ses efter jul istället :)

Men kan ni fatta det är JUL i morgon :D :D :D :D
Iiiiiiiih!
Och i övermorgon åker jag hem till dalarna :D Faan vad jag längtar.
Kommer bli annorlunda att fira jul detta år med älsklingens familj men det kommer bli kul det med :D
Idag blir det storhandla och köpa den sista julklappen åt älsklingen :)
Undrar om jag får något :O
Han har inte nämnt något om det. Kommer ju självklart bli superbesviken om jag får sitta där på jul och inte få något :(

Nej får fråga honom. Sen måste jag ju göra det där supersnygga presentortet åt honom om xenonljusen eftersom han får dom först efter jul :)
Vilken snäll flickvän jag är att han iallafall får något mer på julen än ett present kort i papper xD
Hahah nej han vart faktiskt glad över att han skulle få dom :D

Ni då läsare har ni köpt åt alla än?:)

Nu ska jag iallafall knalla upp och klä på mig och sedan ta en av mina goa frallor. Undrar om det finns några kvar för Jonas skulle ta med till jobbet så han hade något att käka på fikat :P
Söööt:love: Tur att han tyckte om dom iallafall.

Puss:love:

Julhandla

I morgon ska jag försöka möta upp min snygging Helena för lite julklappshandling :D
Jag vet ju precis vad jag ska ha men Helena visste inte riktigt vad hon skulle köpa till killen så ska försöka hjälpa henne sen kanske kolla ut lite kläder till min fest sen om vi gör den :D
Hihi man måste ju inspektera lite vad som kan passa och vart man kan få tag i det :D

Vi har ju redan listat ut skrik rosa leggins med några skrikiga benvärmare och någon färgstark magtröja och sen får man ju inte glömma glittriga glasögon i stjärnform och svettband på skallen och händer plus en lite toffs mitt på skallen :D
Låter inte det som en bra outfit för en 80-tals fest? :D
                  

Visste ni att...

Carmen Kass lindex modellen har gått flera visningar för Victoria Secret :D Såg henne när jag satt och kollade på flera av avsnitten :D
Tror att när hon avgick från dom så kom Caroline in istället haha dom bytte plats med varandra eftersom Caroline har vart lindex modell tidigare sen tog Carmen över :)

Webb tv

Har hållt på att koll lite webb tv :D Såg finalen av Ung&bortskämd det var ju helt klart rätt vinnare av dom som var kvar men jag tyckte ändå att TJ skulle ha vunnit. Synd att dom där föräldrarna är så blåsta att dom inte inser vilka puckon dom är rent ut sagt!
Tjejernas pappor tyckte ju att tjejerna var ju sååååå duktiga och dom var ju bäst typ men seriöst dom två var ju dom som gjorde minst av alla :P
Aja hoppas dom kollar på sig själva sen.

Sen sträck kollade jag på gamla Victoria secret shower :D Love that show!!
Jag trodde ju jag hade missat den på tv men den kommer ju på svenska kanalen den 30:e december.
Nu har ju jag redan sett hela men hihi det skadar ju inte att se det en gång till :D

Om jag vore rik så hade jag lätt beställt underkläder från dom :D Eller ska jag önska mig det i julklapp kanske?? ;) Hmmm...

Största favoriten är ju självklart caronline men sen älskar jag också Miranda kerr så klart :D
Hon är ju bra himla vacker eller vad säger ni??? :O

Mätt

Har nyligen käkat lövbiff med pommes shit det känns som att vi jämt käkar det. Börjar bli rätt less på det men men :)

Har pluggat en del. Nu är nästa uppgift att se en film och sen spela in en ljudvideon där jag gör en recention av den. Jippie! (Not)
Usch trökigt! Nåja tur att det var ett ljusklipp och inte cama med läraren :)
Det kommer jag ju för göra i slutet av kursen när man ska sammanfatta det hela.
Ser INTE fram emot det.

Nu annars så har jag kört slut på Turbo. När han söker uppmärksamhet så ställer han sig bakom tv och försöker klättra på den.
Det gjorde han nyss så då var det bara ta fram några leksaker och köra slut på honom.
Så nu ligger han på golvet slutkörd och sover :D
Hahaha sötnöt:love::love:

Dags att vara duktig

Japp nu när jag slöat hela dagen så ska jag faktiskt ta och plugga lite nu innan det är dags att sätta igång med maten. Älsklingen har kommit hem men sitter och värmer sig i soffan. Han är en isbit så.
Då är det lika bra att sätta sig är i köket för att undvika hans kalla händer. Hihi.

Maten får jag väl sätta igång om någon timme eller så. Ska försöka komma någonvart med plugget.

Puss så länge:love:

mmmmmm...

Guuuuuud vad gott det luktar i hela lägenheten :D Ni skulle bara känna. Undrar om lukten sitter kvar tills älsklingen kommer hem :D Han kommer slänga sig över dom :D
Mums har sista plåten inne just nu sen ska jag avnjuta en själv :D
Mumma!!

Här är ligger dom och jäser :D


Och här är dom klara :D


brrr...

Nu ska jag försöka gå ut men det är fan -19 här just nu INTE kul :O
Kommer frysa arslet av mig!
Får se om jag överlever.

Håll tummarna för mig ;)

Puss :love:

Frallor

Funderar på om jag ska ta och baka lite frallor idag :D Hur gott låter inte det. Jag ska ju försöka plugga men det hinner jag :)
Men hur gott som helst att äta på morgon ju och helst när dom är nybakta också eller hur?
Ville baka lussebullar men det tycker inte Jonas om tydligen så jag vill inte äta upp alla heller :P
Så ska göra mig i ordning och sen kila iväg till liljehallen och köpa lite jäst. Hoppas dom har det förresten :D


22:a december 2010

God morgon!



Hur är det mer er idag kära läsare? :) Här är det fortfarande inge vidare skulle ju egentligen upp tidigt som nio men jag orkade verkligen inte var totalt slut i kroppen och skallen snurra så var tvungen att ligga kvar.
Somnade om igen och nu måste jag försöka ta mig upp. Turbo står och gapar utanför dörren stackarn är väl hungrig :(

Ja idag så ska jag ju plugga så ska försöka plugga en del om jag orkar eller om snarare huvudet hänger med.

Asså shit kan ni tänka att det är jul i övermorgon???? Aaaaaah!
Jag vill ha det nu :D

Hur ska ni fira jul då? Åker ni utomlands eller firar ni en vanlig hederlig svensk jul här hemma?:)
Skulle vart as skönt att åka utomland ju :O
Eller vad säger ni??

         Nu snart får jag se min lilla älsklings syster också samt resten av familjen ska bli så himla roligt att se alla igen :):love::love::love::love:

Ny header

Sitter ooch försöker göra en ny header en riktigt snygg denna gång men det går inge vidare alltså :(
I need help!

Bed time

Ligger i sängen och ska väl ta och sova snart. Inte direkt trött på så sätt men skallen är trött och känner fortfarande av halsen :(
I morgon MÅSTE jag plugga vilket jag verkligen inte ser fram emot. Har blivit så trött på plugg igen så det är ju inge vidare känner jag men men.

vad händer annars i morgon för er då? :)
Me längtar till lönen kommer faaan och sen är det äntligen jul, längtar tills vi åker hem till falun ska bli riktigt kul att komma hem :)

Jeans

Hittade ett par jeans jag skulle vilja ha från Nelly men det lär väl bli sen någon gång :P

Helena<3

Alltid kul att träffa den här tjejen hon är bara för söt :D Skrattar alltid!
Hon var mer än på när det gällde min fest planering nu när jag fyller 20 :D Vill ju ha en 80-tals stuk med kläder och musik sen planerar jag med att ha en bowlingkväll också :D Först kanske käka något sen bowla, förkröka efter det och sen dom som vill dra ut kan dra ut :D
Hur jävla kul låter inte det??? :D
Kommer bli sjukt kul men som sagt det är bara planer än så länge men erkänn att ni skulle vilja vara med ;)
Hihi!

Vi planerar på att ta och knalla på stan på torsdag för att handla dom sista julklapparana. Helena hade sin syster kvar och kille och jag har ju Jonas kvar men jag vet ju precis vad jag ska ge honom och vart jag ska gå :D
Vi hade iallafall en jätte mysig kväll här. Hon stannade för att äta med oss också så :)
Nu resten av kvällen så kommer vi nog bara ta det lugnt.
Ska ta lite te för halsen och sen krypa ner i soffan igen :D

Vad har ni för er ikväll då? ;)
             

Julkort

Var ner och hämtade posten nyss och fick två jätte fina julkort från mina morföräldrar och sen från svärmor,uffe och evelina :D

tack så hemskt mycket kära ni :D Sånt är alltid kul att få :D
Sen fick både jag och älsklingen våra lönespecefikationer och jag fick mer än vad jag väntat mig så det var bra :D Så på torsdag så kan jag helt säkert köpa älsklingens ena julklapp den andra får han senare så ska göra ett fint kort som ett presentkort :D
Blir super bra :D


Trevligt sällskap

Får snart hit Helena hon ville titta förbi fast jag mådde dåligt :)
Sa så åt henne att hon är välkommen om hon inte är rädd att själv ligga dålig sen :)
Men det gjorde inget så det blir kul att få hit den bruden :D
Jätte länge sen vi sågs nu:love:

Mamma..

Jaa mamma jag ser dina små kommentarer men kan tyvärr inte handla dom nu har inte så mycket pengar kvar. Brukar vara så precis nu innan lönen :/
Får göra det på torsdag om jag inte blir bättre.
Just nu funkar te och halstabletterna för stunden kanske inte är bra att dricka flera koppar det torkar ioförsig ut halsen men lindrar smärtan en del :)
              

21:a december 2010

God morgon




Idag hörrni kanske det inte blir alltför mycket uppdateringar :(
Mår verkligen skit idag halsen är inte min bästa vän sen har jag legat orolig hela natten så har knappt sovit något :(
Inte kul.

Just nu ligger jag kvar i sängen och ska försöka vila lite igen måste npg upp och fixa lite te bara men sen bums till sängen igen.

Asså varför ska jag må dåligt nu?
Precis innan jul och allt.Det kan inte komma mer olägligt.
Hoppas verkligen det blir bättre snart :(

Puss:love:

Ni då kära läsare är det bra med er idag? Vad har ni för er?

Tävling :D

Just nu är jag med i en tävling hos en härlig tjej vid namn Claudia vinnaren får ett jätte sött armband.
Så häng på ni med vettja :D Om ni kanske vill ge den till någon ni tycker om eller om ni vill vinna den till er själva :D
http://claudiias.blogg.se/ Här hittar ni henne och bloggen <3

Therese skönhetstipsar


Tänkte tipsa er om en grej som helt otroligt funkar :D Iallafall för mig visserligen vet väl säkert alla om det men ni som kanske inte har hört det förut får lyssna extra noga :D
Men ni som har acne och vill ha snabbt bort dom. Kläm inte det blir bara fult då och rött inte kul alls.
Utan testa eran vanliga tandkräm alltså smeta på ett tunt lager över acnen innan du går och lägger dig det torkar ut acnen :D
Jätte bra så testa ni med
                      

Mys pys

Sitter just nu i sängen och kollar tv älsklingen håller nog på att somna.Han ser skit trött ut iallafall.
Nu har jag iallafall kommit på vad jag ska ge älsklingen mer i julklapp :D
Han har nämnt att han skulle vilja ha det och jag skulle också vilja ha det.
Så ska inhandla det på torsdag då lönen kommer :D
Wiiiie!

Denna gång tänker jag inte berätta för honom vad det är för något :D
Tänker hålla munnen stängd.

Nej måste ta och borsta gaddarna nu :)
Puss så länge :love:

Hollywood fruar

Just nu är det Hollywood fruar :D Vanlig måndags rutin.
Jonas sitter bredvid och kollar också. Hihi
Sen så ska jag nog ta och smita in till sovrummet och lägga mig :)
Kommer inte sluta blogga för idag än men det är skönt att ligga under täcket och ta det lugnt.

Fy fan!

Fy fan säger jag bara! Tim joel som typ gjorde allt i huset åkte ur.
Dom där tjejerna har verkligen inget där att göra dom smiter iväg och sminkar sig! Daniel har bättrat sig skit mycket men tjejerna vill jag verkligen inte ska vinna USCH!
Dom där föräldrarna är värdelösa rent ut sagt som inte ser hur dom beter sig barnen alltså!

Ung och Bortskämd

Nu blir det Ung och bortskämd :D hahah dom är bara för sköna :D
Någon mer som ser det?

Puss :love:

Ny duschad

Ny duschad jätte skönt :)Sitter nu i soffan och myser lite framför tv till Family guy.
Vad gör ni då?

Ska ta lite te och kolla runt lite på datorn :)

Puss:love:

Maaat

Mums nu blir det maaat :D

Skit bra låt!


God morgon igen

Shiiiit jag kanske sov lite för länge men mår fortfarande inge vidare här så det kanske var lika bra.
Jag var klar vid kanske kvart över 8 så det tog en liten tid snackade lite med dom och så. När dom sen skulle undersöka en grej jag hade frågat om märkte dom någon som skulle behövad lagas så jippie ska dit igen vid fem :(
Men jag säger bara en sak "bäst att ta det nu än sen när det kostar"

Vad har ni för er då? Denne eftermiddag?
Hahah det är lite komiskt med att jag la mig igen. Det var ganska mörkt när jag gick hem och när jag la mig och nu när jag gick upp igen så är det mörkt hahah xD
Sömntuta jag vet ni :D

Nu så håller jag på att klämma i mig lite te för att halsen ska bli bättre.
Huvudet känns lite bättre men halsen är fortfarande som den var.

Nej hörrni nu ska jag ta och kolla lite tv :)

Puss så länge:love:

20:e december 2010

God gäsp morgon!



Jag vill gå och lägga mig igen!!!!
Fy fan vad trött jag är. Somnade inte alls på en gång igår.Skit!
Så en sak är säkert jag kommer lätt gå och lägga mig igen när jag kommer hem igen.
Känner mig inte alls bra dessutom väldigt tjock i halsen och hängig så kommer nog sova som en stock sen.
Får se när jag vaknar igen.Tänker nog försöka sova bort detta.
Sköööönt!

Ah nu ska bara älsklingen göra sig i ordning sen så är det dags att åka.
Fan skulle haft skjuss hem också orkar inte gå hem.
Suck!

Nåja men hörrni vi hörs mer sen när jag kommer hem och om vi inte hörs på en gång så vet ni att jag troligtvis sover hihi :D

Puss så länge :love:

Sova kanske?

Jag kanske ska sova hih ska ju som sagt upp om 6 timmar igen :P Fan vad några timmar det låter :O
Men ah ska ta på ögon masken och sussa :)

Vi hörs mer i morgon snyggingar :)

Puss så länge:love:

Host host

Usch nu har tjockheten i halsen kommit igen :( Inte bra! Dessutom ont i skallen.
Hur kul kommer det då bli i morgon när jag ska till tandläkaren. Ska va där klockan 7 :S
Jippie! Neej fy fan!

Ska komma ihåg att påminna dom att sist dom lagade en tand så måste något ha gått snett för jag känner av en flisa på ena tanden så ska be dom kolla upp det.

har en känsla av att jag kommer gå och sova sen när jag kommer hem igen. Hihi!
Eller man vet aldrig. Kanske stannar upp och pluggar lite.
Nåja nej håller på att kolla på " Baby mama" på 3:an :D
As kul film verkligen.

Annars i morgon händer det nog inte så mycket ska försöka få älsklingen att låna en borr så jag får upp mina hyllor ska börja med en i taget och sen se vart alla andra kommer upp.
Vi är båda ense om att en ska sitta över sängen. Sen ska vi ta och köpa en sänglampa som vi kan sätta under hyllan. Sen ska jag försöka hitta ett par färgglada tavlor att sätta upp på hyllan :)

Har stora planer här hör ni va? :D

Puss:love:


Önskelista

Nu har jag lugnat ner mig en del :) Skönt men jag behöver alltid vara ensam ett tag för att jag ska lugna mig.Så då passar det utmärkt att sätta sig ensam i sovrummet och ta det lugnt.

Tänkte visa er hur min lilla önskelista ser ut i år :D
Förra året var det mest pengar och kläder, det finns ju självklart med i år med men jag önskar mig mest saker till lägenheten och jag får inte glömma mobilen jag vill ha :D

Värdelöst

Fan asså är så jävla fucking sur just nu så det är inte sant.
Nu när jag köpt dessa skit snygga hyllor så får jag självklart inte ha dom uppe där det skulle vara snyggt!
T.ex över tv ville jag en men NEJ det får jag inte då är det snyggare att ha tv bänken men den har vi ju ändå fan inte råd att köpa just nu. Så då kan väl en jävla fucking hylla sitta över där så länge.
Sen så har vi ingen borr och har sagt flera gånger man behöver ingen jävla borr vi har lyckats göra hål utan att borra.

Så ah nu passa inte hyllorna in någonstans enligt Jonas. Faaaaan vad sur jag är.
Snacka om bortkastade pengar. Det kunde väl ändå han sagt innan jag bestämde.
Åååååååh!!!!!!

Måste fan lugna ner mig en smula nu annars så halshugger jag honom snart.

Puss så länge:love:


Nytt

Usch jag går inte ut en gång till ikväll. Var som sagt hemma hos Jenny och micke för att fira honom.
Fick väääärldens godaste cheescake :D
Jenny den får du göra igen :D Mums säger jag bara.
Sen så fick jag medelande om att hyllorna jag spanade in igår fanns kvar och för samma pris så efter Jenny så åkte vi en snabbis till Ingemar och hälsade på honom lite innan vi åkte mot stan för att hämta hyllorna.
SKIT SNYGGA!

Jag ville ju ha en över tv men det var inte alls snyggt tyckte gubben i huset :(
men i sovrummet kommer en hänga över sängen iallafall kommer bli super snyggt :D
Sen får vi se vart jag hittar för stället att hänga upp dom andra två.

Nej nu måste jag fortsätta här med maten innan allt bräns.

Puss så länge:love:


19:e december 2010

God morgon.




Har nyligen kommit upp ur sängen. Känner mig inte alls på topp idag. Skallen är tung och halsen svullen :(
INTE bra!
Hoppas det inte blir värre nu bara, har ingen lust att ligga sjuk. No way!
Sitter just nu och försöker klämma i mig macka och te :)

Ska sen iväg till Jenny och micke för att fira honom. Får se hur länge vi stannar eftersom jag inte känner mig bra alls just nu. Skulle kanske stanna hemma men det kanske blir bättre sen.
Nåja håll tummarna för mig att det blir bättre.

Vad har ni för er idag då sötnosar :) :love:

Nu ska jag iallafall hälla i mig de sista av te´t :)

Puss så länge:love:

God natt

Nu så sitter vi och tittar det sista av Avatar. Var länge sen vi såg den så.
Sen så ska vi ta och lägga oss. Ska upp någorlunda tidigt i morgon. Ska nämligen till Jonas systers kille Micke som fyllde år igår.
Så vi ska dit och fira honom då.
Blir nog att vi hämtar upp Ingemar också på vägen.

Men vi hörs mer i morgon bitti sötnosar :)
Puss så länge :love:

Skit bra låt verkligen


Hyllor

Jenny och micke hade 4 st hyllor lack från Ikea och självklart är jag 49 minuter för sen för att säga att jag ville ha dom så en annan nappade före mig :( Typiskt. Men sen kollade jag på blocket och hittade 3 par lackhyllor svarta från Ikea för ett skit bra pris.
Så får se om han hör av sig. Håller tummarna på att dom finns kvar :D Har länge letat efter hyllor till sovrummet och till vardagsrummet skulle vilja ha en lång hylla över tv där jag kan sätta upp foton på mig och Jonas. Har alltid velat ha ett skit stort kort på oss :D

Nåja vi får se men hoppas hoppas hoppas att dom finns kvar :)


Pansionärs jävlar

Haha sitter och ser på pansionärs jävlar haha dom är fan bra roliga :D

Vad har ni för er ikväll då läsare? :)

Hihi

Jag var tvungen att köpa mitt läppstift :D Hihi passa på :D Lönen kommer ju snart också så då slipper jag tänka mer på det då :)


Usch vad kallt

Fyyyy fan vad kallt det är ute brrrrrr!
Hade jätte trevligt med Lisa och hennes kompis Sara tror jag det var :D
Hahah var inne på lustgården och hittade en massa kul xD
Jag och Lisa hittade tabletter som var perfekta för oss :D IQ piller hahah kan det bli bättre.

Ah alltid kul att titta in där :D

Sen blev jag upphämtad av Jonas och Ingmar vid stationen där vi åkte och käkade på marianns.
Sen var vi tvungna att handla lite skit.

Nu så är vi hemma och tar det lugnt Ingemar fick följa med upp för att se på någon bil Jonas hade fasnat för dessutom fick han ju träffa Tubbe :D Hahaha just nu sitter han på golvet och leker med honom :D Söta :love:

Nej ska vara lite mer social nu uppdaterar mer snart :)

Puss så länge:love:


18:e december 2010

God morgon :)




Har nyligen klivit upp vaknade av att Lisa smsa mig och frågade om jag ville hänga med henne ner till stan och visst :D
Ska bara duscha och fixa mig innan, men jag kunde ta det lugnt. Så då hinner jag vakna lite till.

Annars idag så har vi inget direkt planerat vad i vet. Och vi kanske åker till Ingemar och hjälper till med garaget eller om Jonas bara åker.Men varje gång vi åker dit så undrar han vart katten är så frågan är om vi kanske ska åka båda två och ta med Tubbe :)
Hahaha han vill ju så gärna det :)
Vi två kan alltid vara inne medans dom snickrar. Hihih

Jaja det löser sig.
Får se hur länge jag blir på stan och om jag hittar något.
Jag ska försöka hitta något mer åt Jonas han ska ju få xenonljusen men dom kanske han får efter jul eftersom dom kostar en hel del. Men han får inte vänta på dom särskilt länge eftersom jag får ersättningen där vid nyår.
För han spelade det heller ingen roll när han fick dom eftersom ljusen ska till bmw och den är ju sommarbil så han kan ändå inte använda dom nu så :D Hihi
Smart!

Nej men undrar om jag ska ta och handla något i klädesväg åt honom. Han klagar att han inte har några kläder. Han börjar låta som mig hahaha xD
Nej men vi får se vad jag hittar åt honom :)

Nu ska jag ta och käka lite frukost innan jag hoppar in i duschen.

Puss så länge :love:
          

Så här vill jag ha det

Japp så här vill jag att mitt vardagsrum ska se ut i möbelväg :D
Vi har ju som sagt redan en stoooor tv och ett svart snyggt skirvbord.
Men båda vi vill ha en svart lagom stor soffa så vi får plats. Den vi har nu är ganska nersutten.

Som denna soffa vill vi ha en liknande iallafall...

Sen denna tv bänk är vi båda överrens om att vi vill ha :) Hur snyggt som helst äääälskar svart så :)

Sen vill jag ha en lagom hög sådan ljusstake brevid soffan asså shit hur snyggt blir inte detta hörrni
I´m in love:love::love::love: Ljusstaken är från Chilli,,soffan från Ikea och tv bänken från ikea.


Rädd

Aaaaaah vi såg tvåan på Paranomal Activity 2 :s Jag tyckte den var as läskig den med framför allt när barn och djur blev offer :(
Inte kul.

Usch får se om jag kan sova inatt.
Hahah på tv nu går Spartacus blood and sand. Vi vet ju redan hur det slutar men det är så bra att vi ser det igen :D Hihi

I morgon så tar jag och älsklingen en lång sovmorgon eller jag iallafall får se hur länge han kan sova. Han brukar ju få ont i skallen och må ganska dåligt som om han vore bakfull.

Resten av dagen vet vi inte vad som händer. Jonas kanske skulle hem till Ingmar och hjälpa honom med garaget. Men eftersom älsklingen är lite krasslig så får han se hur han gör. Han kanske vilar.
Det löser sig :)

Nej hörrni jag ska ta och kolla klart på tv här nu och krypa intill älsklingen innan han somnar.

Kommer säkert uppdatera en gång till innan jag somnar.

Puss så länge:love:


Mums

Jag och älsklingen köpte en ask paradis huuuuuur gott som helst :D

Onyttiga paret JA

Hahaha jonas gillade inte hur mina köttbullar såg ut och dom var faktiskt lite svarta men det var inte så farligt :)
Men faktiskt så smakade dom torrt hahahaha xD Så jag tog med älskligen ut så käkade vi :)
Snäll jag är va? :D
Det blev Kenz pizza våda var sugen på det så usch onyttiga vi är men får passa på att äta skit nu när det ska bort allt efter jul :)
Hihi!

Hahahahaha!

Hahah asså vart tog dessa roliga reklamer vägen :D Denna är ju såååå klockren :D
Älskar den!!!
Gör inte ni det också?
När man ser denna så är dagen gjord för mig :D Glad resten av kvällen

Tråkig

Nej hörrni nu ska jag ta en lite paus här och läsa lite så jag hinner läsa ut den innan jag ska göra en recension av den (stavade jag rätt) Hahahaha jag pluggar svenska nu men jag suger verkligen på stavning :D Hihi


Hahaha snygg miin jag gör då :D

Hahah aj

Här är videon på när jonas sladdar runt utanför livetsord haha bra plats att göra det på dessutom såg vi sen att ett par grabbar hade fassnat med sin bil i en snö hög xD
Hur dom fassnade fattar jag inte hur dom hade lyckats med :P
Bilen stog helt knäppt

Ah filmen är ju som den är lite dålig kvalitet och sen kunde inte Jonas brasa på hur mycket som helst eftersom det var sjukt mycket snö och det bara spann så han fick ingen fart :P
Därför ser det långsamt ut :P

Woho :D

Hahaha yes nu så har jag boken och kan börja läsa :D
Yes! My life is goood :D:love:

Nu sticker jag

Nu så sticker jag till bibblan och hämtar min lilla bok :)
Hörs sen då ska jag försöka ladda upp videon från igår.

Puss puss:love:

Jaaa

Har fått ett medelande att nu har min lilla bok kommit så ska ta och göra mig i ordning och sen ta och knalla dit :D
Härligt nu kan jag börja läsa :D

Tack ändå mammsen om du hade den så hade det vart lite tajt ändå :/
Men men skönt att få den nu :D

Puss :love:


Neej snälla!

Ååååh snälla snälla snälla INTE SLASK!!!!
Fan vi har nästan plusgrader här just nu. Tempern visar -0,9 om den sjunker dör jag. Vill verkligen INTE ha slask nu. Mina skor tål inte det och inte jag heller.

Fy för vintern!

17:e december 2010

God morgon!





Är super duper trött och jätte tjock i halsen. Egentligen har jag bara lust att lägga mig ner igen och sova bort hela dagen. Men det kan jag ju inte.
Idag så slutar babe 2 så det är skönt han kanske skulle jobba över lite är inte så säker men hoppas inte det :) Ska strax ta och göra lite te för att se om halsen går ner.
Har absolut ingen större lust att ligga sjuk nu.

Fast kom och tänka på det har jag fan inte vart på länge :D
En förkylning tillexempel det har jag inte haft på hela hösten och vintern tror jag hade det sist i somras någon dag bara.
Nu rinner näsan lite grann bara när jag går ut men det gör den ju på många för att det är kallt.
Eller hur?

Vad gör ni då läsare?
Såg att nu kan man komma in på sidan utan några problem :D Skönt.

Nej, hörnni ska jag knalla upp nu och sen fixa lite käk :)


Puss så länge :love:

Asså shit

Skit många är förbannade för att blogg.se funkar inte det har jag själv vart har setat och svort åt datorn. Trodde det var min det var fel på :D
Helt sjukt!

Hoppas dom fixa det snart :O
Skit sida som krånglar ofta.

Ni som ser detta gå in under kontakt och tryck på kommentarer det finns en tjej som ger en länk till en inloggnings ruta. Det står public nånting...där kan ni logga in det kunde jag så är sååååååå glad just nu men hallå det ska jag ju inte få behöva göra varje gång jag behöver logga in :O

Men filmen med sladden får ni se i morgon :)
Hoppas då sidan är fixad också.

Ja annars resten av kvällen har jag setat och kollat lite film och så :) Lekt lite med tubbe.
Hahaha ska fan börja kalla honom det nu för han börjar få hängmage xD
Stackars katt.

Ändå äter han inte mjukmaten så ofta längre nu är det den nya hård maten som gäller :O
Knäppis till katt :D

nej hörrni nu ska jag ta och sova lite :)

Vi hörs mer i morgon.

Puss så länge :love:


Fel på Blogg.se?

Är det bara mitt internet eller kan ni som har Blogg.se inte heller logga in?:-ojag kommer bara in här med mobilen men på datorn funkar det inte är det bara jag eller?:-ofan vill komma in dit ju har saker att ladda upp åt er :-( men men jag får uppdatera här så länge då. Nu skulle jag haft mobileo som jag ska köpa. Det går inge vidare att skriva på denna. Jag sitter iallafall och ser på the incredible hulk på 6an. Vad har ni för er då kära lärare? Puss så länge<3

Sladda

Just nu är jag och älsklingen ute och fönster shoppar på netonnet hittar en massa saker man vill ha sen efter rundan här ska vi ta och sladda lite skit kul ska filma lite så ni får se hur kul d ser ut:-D

Me love me want

Sen måste jag bara köpa mer läppstift jag ääääääälskar mitt och nu har det tagit slut buhuuuu :(
Så ska se hur mycket jag får i lön och då hoppas på att jag kan handla några :D
Det är ju älsklingens julklapp jag måste ah pengar till nu :P

Men jag MÅSTE HA DETTA och sen har jag ju självklart önskat mig det i julklapp också :D

Love actually

Ska se denna film sen :D Passar utmärkt nu innan jul :D
Dessutom är den ju bara för bra också :D Jonas kommer nog inte vilja se den men men. Hihi

Top model

Sitter och kollar lite top model :)
Bra programm eller hur?

Så nu har jag pluggat klart för idag känner jag eller det beror på hur tråkigt jag har ikväll om jag inte gör något speciellt då så kommer jag kanske plugga lite mer.
usch känner att bloggen är nu bara om plugg plugg plugg :(

Bläää skit tråkigt!
I morgon ska jag gå och se om dom har fått om boken än :)
Hoppas verkligen det nu.

Har lust att baka eller något faan :D Oj älsklingen ska sluta om en halvtimme :O Vad tiden går fort.


Plugga

Håller på att plugga för fullt just nu så kommer uppdatera mer snart igen :)
Har inte glömt bort er :)

Puss:love:

16:e december 2010

God morgon sötnosar :)





Är ni vakna än?? Hahaha såklart ni är det hihi :D
Själv vaknade jag för en halvtimme sen typ. Tog en sovmorgon idag, har faktiskt vart duktig med pluggandet så förtjänade en lång sovmorgon :)
Ska nu ta och göra lite frukost åt mig och Tubbe :D

Jaha då var det torsdag. Fan vad dagarna går fort alltså.Helt sjukt! I morgon är det liksom helg :O

Får se vad vi hade tänkt hitta på då :)
Inte säkert än. Hälsar kanske på någon eller hör med någon kompis om dom är hemma.

Ni vad ska ni göra i helgen då? Har ni handlat klart alla julklappar än?? :D

Det börjar ju närma sig nu. Hihi!

Nej nu kurrar magen ska se om Tubbe lever där ute.

Puss så länge:love:

Victoria secret

Jag missade ju självklart då Victoria secret showen på tv så fick ta och se den på webben nu.
Asså allvarligt jag blir lika förtrollad varje gång jag ser showen :D
(är jag lespisk tro)?
Hahaha nerå.
Men världens vackraste kvinnor är ju med och man är ju extra stolt över Caroline Winberg svenskan :D
Nej seriöst det är det bästa programmet genom tiderna detta slår allt med hästlängder :D
Hihi

Webb tv

Nu ska jag ta och kolla lite webb tv, är hur pigg som helst så kommer inte somna på ett bra tag känns det som :D

Puss:love:

Vill inhandla

Detta är dom stora saker jag skulle vilja handla till lägenheten som skulle göra stor skillnad :D
Sen är det typ hundra småsaker men det är för mycket för att ta upp här tycker jag.
Men detta är vad jag och älsklingen skulle vilja ha köpa hem för att få det ännu snyggare :)


I morgon..

ja då hade jag tänkt att plugga plugga plugga igen och sen ta en promenad hade jag tänkt.
Skulle behöva gå lite mer känner jag :)
Bäst att börja knalla lite mer innan jag börjar springa på allvar.
Bra träning. Bäst är ju att du springer 2/3 och går 1/3 :)

Så det ska jag göra. Kommer nog bara springa på den lååååååånga promenad sträckan vi har här i salabacke.Ni som bor i området vet vilken jag menar sen har jag ju en liten park alldeles utanför mig som jag skulle kunna springa runt runt :DHihi

Saknar min gamla träning på friidrotten sjukt mycket faktiskt. Det var verkligen sjukt bra träning.
Styrka och kordination i 1 timme och det man ville bli bättre på t.ex höjd..längd i en och en halv timme :)
seriöst bättre träning kan man nog inte ha.

Fattar inte varför jag slutade det gick faktiskt bra ändå för mig, men tappade helt plötsligt sugen. Känndes jobbigt att åka dit fast jag hade hur roliga människor som helst att träna med :O
Skit bra tränare och allt.

Vet inte vad som slog fel? :(
Nej men nu ska jag försöka som sagt med att springa och lite kordinations träning.
Sen när man har råd kan man alltid köpa cykel eller löpband så kan man ju träna hemma.
Hantlar och sånt har älsklingen så dom lånar jag ibland :) Skit bra!

                   Mitt friidrotts lags logga :D Falu IK.
Vill man träna friidrott och bor i falun så GÅ med i detta lag dom är super schyssta och hur bra som helst :D Tränarna är guld värda!

Inte bra

Sorry för en rätt så seg uppdatering idag och ikväll har inte haft något riktigt kul att blogga om helt enkelt.

Verkar som att det inte blir något jobb i helgen skulle bli väldigt lite nu i december. Hoppas det kommer mer sen :)

Resten av kvällen här så kommer jag inte göra mycket ska nog kanske ta och plugga lite. Jonas är skit trött så han kommer nog gå och lägga sig redan nu så och jag är inte trött så sitter uppe ett tag till :)


Fy vad skönt

Har nyss kommit upp ur badet. Fy fan vad skönt det var att ligga där. Såg klart hela filmen helt otroligt nog :D
Så nu njuter jag för fulla muggar ska ta en kopp te nu och sen njuta med älsklingen här i soffan :D

Onsdags mys

Nu had ejag tänkt krypa ner i ett varmt bad någon timme :)
Ska kolla på filmen  Four Christmases med Reese whiterspoon :)
Riktigt mysigt eller vad säger ni??

Fint

Har ett par favorit ljuslyktor här hemma och det är dom som står på vardagsrumms bordet.
Dom fick jag av min lilla faster när jag fyllde år sist :D
Jätte fina!

Färdigstädat

Nu så är allt klart och jag är super nöjd :D
Sitter nu i vardags rummet och tar det lugnt. Älsklingen ska sluta om en halvtimme men han skulle göra något på bilen igen :(
Han måste få den klart men det är tråkigt att han måste jobba över varje dag med den :(

Nåja tror jag ska sätta igång kaffe eller något för att vakna till lite :)
idag är jag inte alls så mycket sminkad känner mig as blek just nu och inge löshår heller.
Är heeelt natural ;)


Klar

Så nu har jag städat hela lägenheten nu fattas bara dammvippan och sen dammsuga :)
Sen är det totalt rent här hemma så skönt att få det gjort :D
Nu blir babe glad när han kommer hem sen :)

Therese duktig!


Hur lyckas vi?

asså hur lyckas man med detta??
Jag som pluggar hemma borde ju hinna med detta men på sista tiden har det vart mycket med plugget det har verkligen tagit upp halva dagen och halva dagan är ju babe hemma visserligen skulle ju man kunna diska då men då vill man ju bara sitta och mysa i famnen på honom :)

Nej nu blir det att ta tag i skiten :)

Puss :love:

15:e december 2010

God morgon :)



Guuud trött jag är! Skulle vilja gå och lägga mig igen. Har pluggat sen 9 här hemma inte kul :(
Asså det är ju snor mycket man ska göra :O
Så nu räcker det för idag tycker jag.

Sitter och tar en kopp te här inne i köket nu. Måste börja städa sen lite här hemma. Disken har ingen rört sen helgen så det kanske är bra om jag tar tag i den nu sen efter te´t :)

Sen ska jag som sagt städa det behövs också mina kläder har verkligen åkt av galgarna och ligger i fotöljer inne i sovrummet usch!
Fattar inte varför det blir så där :O

Annars idag får jag schemat för helgen håller självklart tummarna för att det blir en hel del.
Men vi får se.
Annars resten av dagen har jag inget större planerat.
Får se helt enkelt.

Nu kallnar te´t så ska slurpa i mig det och sen sätta igång här hemma :)

Hörs snart igen Puss så länge :D :love:

Sova kanske

Tror det faktiskt är dags för lilla mig att sova :)
Huvudvärken sitter fortfarande i lite så sömn är det jag nog behöver skulle jag tro :)

men vi hörs ju mer i morgon så ni får sova gott nu sötnosar :love:
Puuuuuss!

Läckra bikinis

Hittade en massa snygga bikinis från Nelly. hmm ska man kanske beställa därifrån till nästa sommar :D då blir det sola sola sola ska jag säga er :D

Sängen

Ligger just nu i sängen och kollar lite top gear med älsklingen :)
Kommer inte sova på ett tag så ni får självklart va kvar här några timmar till ;)
Då känner jag mig inte så ensam :D

Puss :love:

Desperate housewifes

Nu blir det Desperate housewifes :D Kvällens höjdpunkt.
Efter det blir det Top gear.Och sen sängen.

Puss så länge:love:

Tisdags mys

Nu har jag krupit ner i soffan igen och kollar lite Simpson :)
Lite tända ljus och ett varmt täcke. Mysigt va?
har ju som sagt pluggat en hel del idag och ska väl ta och göra det i morgon också.
Då får jag även veta hur jag jobbar i helgen :)

Hoppas på flera pass :D
Resten av kvällen ska jag nog bara ta det lugnt här hemma. Har ingen större lust att gå ut precis.
Men är ändå sugen på att dra ut och springa. Men har inga bra träningsbyxor. :(
Önskade ju det u julklapp av min kära lilla syster så får se om jag får det annars så ska jag ta och köpa det efter jul. Tycker kanske att det är ingen idé att börja stor springa nu innan jul med all julmat och sånt :)
Då är det bättre att sätta igång på riktigt efter :)
Eller hur?

Vad har ni för er ikväll då läsare?;)

Puss :love:

Nu blir det mat

Nu så blir det mat. Lövbiff med potatis gratäng med bea sås :D
Mumma!

Ska jag?

Funderar starkt på om jag ska beställa hem dessa här efter jul eller när lönen rullar in :O
Behöver ju ett par varma skor nu till vinter det är ju skit kallt ute.
Dom jag har nu är varma men dom är ganska låga så det är ett problem.

Dessa finns på Nelly för 199;- och det är helt ok :D

Dagens outfit

Detta är då min lilla dagens outfit idag då :)

Kör på min älsklings kavaj med en vit baströja under och svarta leggins :)

Home sweet home

Inne nu från kylan :) Sitter just nu i köket och ska plugga lite till hade jag tänkt.
Värmer mig med en kopp te också :)
Hittade en av böcker och självklart var ju bara det " Den gröna milen"
Men 1 av 2 böcker check!

Ondskan skulle antagligen komma in i slutet av veckan så dom skulle höra av sig när den kom.
Den fanns på gränby bibblan men orka gå dit. Dessutom kunde dom skicka efter den till mig så att dom får den från gränvy t.ex så den kommer till dom så jag kan hämta den där :D
Bra va?

Nu ska jag ta lite mer te och fortsätta sätta näsan i boken :)

Puss så länge :love:

Mot bibblan

Nu så sticker jag till bibblan och kollar om böckerna finns där :)

Puss så länge :):love:

14:e December 2010

God morgon :)



Wow nu har jag vart duktig att plugga. Har inte vart till bibblan än ska snart dit hade tänkt käka lite först har verkligen rå pluggat så jag har glömt bort tiden :O
Bra va? :D

Så jag ska käka och sen knalla dit ska försöka lägga upp dagens outfit också så ni får se :D
Som sagt vill bara ha klart för er att när jag pluggar så här så bloggar jag oftast inte där på morgonen eftersom jag ska vara mer koncentrerar på jobbet :)

Så bloggen får faktiskt komma sen. Och jag pluggar ju inte direkt hela dagen så dom flesta inläggen kommer ju efter lunch där :)

Nej men jag ska gå och fixa lite käk så återkommer jag snart igen ;)

Puss så länge :love:

Stor plugga

I morgon ska jag börja storplugga rejält. Fick inte så mycket gjort idag eftersom jag vaknade rätt sent och sen så mötte jag upp Millan :)
Guuuud vad avensjuk jag är på dig just nu.

Hon och Martin åker till Sri lanka på söndag och jag frågade henne om inte jag kunde köpa en stor resväska som hon kunde lägga mig i :D kunde ju leka att jag var hennes buktalar docka :D
Låter inte det som en bra idé?

Sen ska jag i morgon också till bibblan igen fast här då och försöka låna dom där dumma böckerna.
Hihi fick ju tipset av en av jonas kompisar Johan att ladda ner ljudboken av dom men hittade inte Den gröna milen så suck!
Men ondskan har jag laddat ner men det är frågan hur mycket jag kan lagra i hjärnan om jag lyssnar istället för läser :/
Så får se hur jag gör på den fronten egentligen.

Nu så ska jag kolla lite tv och sen kolla lite Hemma fruar i hollywood som jag missade på grund utan av älsklingen fick mig att se den där äckliga filmen :D

Puss så länge:love:

Hahah en gammal bild på mig på min lilla fest jag hade förra året :D

Aaaaaaaaah!

Asså jag är helt förskräckt. Jag kommer inte alls kunna sova inatt alltså så jag kommer nog vara vaken ett bra tag till.

Ni som inte sett filmen har jag bara en sak att säga och det är " ni som tycker om skräck SE DEN"
Sen får man ju ha olika uppfattningar om den.
Jag själv tror ju på andra sida och andar jag tror starkt på att det finns.
Har man själv upplevt saker som inte går att beskrivas så då får man en tankeställare.

Men denna film är jag både för och emot sånt.
Vissa scener så tror jag att det är på riktigt och vissa trodde jag inte men seriöst det är absolut den sjukaste film jag någonsin sett i hela mitt liv.
Sen det sjukaste av allt är det finns en tvåa av filmen och då är det ju andra som filmar.
Jag vill tro det men ändå inte att detta typ av fenomen finns.

Och sen sa ju Jonas något riktigt kul här till mig för ett tag sen att
-Farmor är snäll hon skulle aldrig släpa ut någon i benen och Erik var för lat xD
Han säger verkligen dom rätta orden när man är så uppskrämd som jag är just nu.

Usch får se hur lång tid det tar att somna inatt då.
Inga mer skräckisar på tv iallafall för min del.

Puss :love:


Läskigt

Nu hade älsklingen tänkt att skrämma upp mig rejält här han har tydligen laddat ner Paranomal activiti :O
Shiiiiit spöken iiiih :S


Jag är så smart

Seriöst jag är bara för smart ibland vet ni vad jag kom på??? :D
jag behövde ju inte gå ner till stan för att låna böcker det finns ju ett biblotek här vid brantingstorg :O Hur dum får jag vara att jag inte tänkte på det :D
Där lär man ju kunna låna dom här böckerna :D
Hoppas dom finns där bara :)
Håll tummarna för mig? :O



Hemma

Skönt atr komma in i värmen igen. Jag och millan tog och sågs nere på stan för lite fika :)
Väldigt trevligt :D Satt inne på coffe by george :)
Beställde en chailatte som vanligt men det var hur mycket sump i botte blääää.
Inte bra!

Sen fick millan följa med mig och fixa låne kort på bibblan där det visar sig att dom har inte just mina böcker inne :(
Suck hur gör jag nu då?
Ska ju redan ha börjat läsa en av dom men hur ska det gå till när dom inte har böckerna inne :(
Buhuuuu!
Ingen av er som har böckerna Ondskan av Jan guiiou hur han nu stavas och sen boken Den gröna milen av Stewen king?? Snälla kan någon låna ut dom till lilla mig tro?? :D

Puss:love:


Innför sommaren 2011

Inför beachen 2011 ska jag...

- Träna som sjutton (beachbody here I come) ;)


Och en navelpercing det blir säkert kanske redan efter jul hade jag tänkt :D

Sen mot stan

Ska ner på stan senare och möta upp en tjejkompis och ta en fika :)
Kanske blir att ta och kolla runt lite också :)

Brukar oftast bli så.
Under tiden här hemma har jag nyligen kommit ut ur duschen pluggat en del och sen pratat lite med min kära pappa :)
Guuuud vad jag längtar till att åka hem igen och hälsa på dom.
Detta blir första julen jag inte firar med min mamma. Kommer ju självklart och fira med dom på juldagen också men just julafton är det första gången :(
Lite tråkigt faktiskt men jag är faktiskt vuxen nu och bor hemifrån, fast jag ser mig inte själv riktigt som det än.
Hahaha ibland saknar man sin mamma och pappa,saknar att sitta hemma i huset så här innan jul när mamma lyckas krä granen så himla fin varenda år. Och jag lyckas få in den från garaget.
Och den dagen före när den kommer upp blir det alltid bingo på tv.
Vet inte varför vi har gjort det men varje år och jag saknar det väldigt mycket faktiskt.
Brukar alltid älska julafton när jag fick fira med familjen.

Men nu när jag inte bor hemma längre så tänkte jag att det är dags att ändra lite. Nu har ju jag och Jonas snart vart ihop i 3 år också så vi båda tänkte väl varför inte fira tillsammans nu?
Så nu blir det hans familj jag kommer fira med.
Men jag vet att jag kommer att sakna att fira med min mamma, mormor och morfar på julafton :(

Men men nog om det :D

Det kommer bli jätte kul :)

Puss:love:

13:e December 2010

God morgon!



Hahaha ah ni ska inte lyssna mer på mig när jag säger att jag ska upp tidigt.
Fan vad slö jag är.
Men men jobbar man på helgerna mer så får man sova ut på vardagarna :D
Om man tänker efter vad jag tjänade nu bara på två pass så är det otroligt bra :)
Men det säger jag inte hihi :D

Ska strax gå upp och ta en dusch och sen plugga lite.
Plus lite frukost i magen.

En sak jag tycker är jätte roligt är att jag har fått hur många engelska kommentarer,tydligen har det vart väldigt många som kollat bloggen därifrån och shit säger jag bara det trodde jag aldrig :D
Hihi en av er frågade om jag ska ha den där designen länge och svaret är
"nej det hoppas jag inte" har den bara för tillfället väntar på att ta något jätte bra kort som jag sen kan ha in istället :)

Men jätte kul verkligen med flera från england hittat hit också :D
Ni är så välkommna så.

Ja, nu skriker ungen där ute, han på 4 ben alltså :)
Dags att mata honom.

Puss så länge:love:
               

Sorry babes

Har vart ur usel uppdatering idag sorry har haft annat för mig. Jag och älsklingen satt och kollade igenom alla Spartacus avsnitten hahah så nu vet vi hur dom slutar :D
Lite tråkigt kanske eftersom nu kan vi ju inte se dom när dom går på tv :D

Sen har vi annars bara setat och småpratat lite om en del :)
Jätte mysigt!
Älskar dig jätte mycket gubben du är mitt allt.
Ibland önskar man att man kunde spola tillbaka tiden till den dagen då jag träffade honom för första gången :D
Hur vi träffades vet några men ni andra vet inte hihi :D När vi berättar brukar dom flesta skratta åt saken och det gör vi med visserligen men vissa saker kanske man skulle vilja ha ändrat på :D

Men ah hörrni i morgon ska jag försöka bättra mig med uppdateringen. Ska också plugga en del.
Men det kommer nog ske på morgonkvisten där.
Sen ska jag höra med älsklingen om vi kanske kan åka ner till bibblan och låna böckerna jag behöver sen behöver vi fixa lite annat också :)

Men det löser sig i morgon :)

Ni får sova gott snyggingar så hörs vi senare :love: Puss puss

Film

Har nyss kommit hem tog en runda på elgiganten hahaha sa jag inte det?? :D
Nu ska vi krypa upp här och kolla lite Spartacus som vi laddat hem :D
We love this serie :D

Lite gott gott till också är ju inte helt fel :)
men uppdaterar mer senare när vi tröttnat.

Puss så länge:love:

12:e December 2010

God morgon :)




Sitter just nu i soffan och dricker lite te för att värma upp mig :) Fryser en del och sen är det ju snr kallt ute :D

Idag blir det Nen halvtimmes pass är en bit att åka men jag får skjuss av älsklingen :D
han är bara för bra han:love:
Efter passet så får vi se vad vi gör åker säkert och fönstershoppar.
Blir säkert media markt.
Hahaha kan säga hur det blev sen när jag är hemma igen.

Ni då läsare vad har ni för er idag då? :)

Sorry för om det är taskig uppdatering men det är helg så ni kanske förstår det.Man vill ju umgås med pojkvännen på helgerna :D
Men det kommer komma upp då och då :)

Puss puss:love:

Narnia

Åååh vadå mysigt hittade Narnia på tv 5 :D Hur länge sen som helst man såg den ju :D
Väcker minnen.
Jonas ligger och kollar på Top gear ute i vardagsrummet :D Så jag tog och la mig här inne i sovrummet under täcket gissa hur varmt och skönt det är :D
                   

Lördags mys

Blev lite smått och gott :D Jag fick med mig en ask Toffifee som vanligt usch inte bra med detta godis men faaan d e ju lördag :D
Jonas fick också med en del. Sen var det mjölk vi behövde så det fick vi med oss hem :D

Ja nu ska vi bara ta det lugnt hör i soffan :D Sköönt en sån här lördag :)

Puss :love:

Hallå :D

Har nyligen kommit hem igen :D Jätte kul arbetspass. Fast det kom inte så många spekulanter så jag och P stod och snackade lite :D
Alltid kul att jobba med honom :D

Sen efter att Jonas hämtat mig så skulle vi till Marianns och käka lite tillsammans med Johan. trevligt trevligt.
Dom skulle höras av senare också om vi kanske hittar på något mer :)
Det är ju lördag menar jag måste ju hitta på något :D

Annars så vet jag inte vad vi ska hitta på faktiskt. Får se.

Nu så ska vi ta en promenix ner till affären och handla något gott bra med frisk luft.

Uppdaterar mer när vi kommer hem igen ska nog inte ta alltför lång tid att knalla ner dit.
Hihi.

Puss så länge:love:

11:e December 2010

God morgon :)




Sorry har inte haft tid att blogga förän nu. Vaknade vid halv tolv skulle ha gått upp vid 9 men vi låg kvar och snoozade tills älsklingens pappa ringde och sa att han var på väg till oss :)
Då vart det fart på oss. Han stannade en stund hehe tror nästan att han ville hälsa på Turbo :)

Så han åkte för kanske 20 min sen högst. Jag har nu gjrot mig i ordning för jobbet som jag snart ska åka iväg på börjar två men ska vara där minst en kvart innan för att packa upp grejjer :)
Sen ska jag vara där en timme och efter det har vi inget planerat om inte Jonas och jag gör vår dagliga rutt på helgerna typ till Media markt eller elgiganten eller dom har ju öppnat neton net här u uppsala ska kanske dit och inspektera :D
Hmm.

Nåja det löser sig :)
Sen ikväll vet jag faktiskt inte vad som händer riktigt får se om vi kanske drar och hälsar på någon :)

Nej hörrni nu måste jag fixa håret :) Hihi

Hörs senare :)

Puss så länge :love:

Kul kväll

Vi fick hit en av Jonas gamla praktikant från PBZ hit Alex :)
Jätte trevligt satt och såg lite tv och snacka eller ah han och jonas satt väl mest och snacka.
Sen så skulle han hämta upp flickvännen och åka till bowlinghallen och köra lite :D
Skit kul hihi självklart vann ju alex eftersom han tävlar i det tror jag inte säker men har för mig att det var något i den stilen, men gissa vem som kom tvåa då före jonas :D

Jaaaaaaaaaaag! Hahaha är ju bara för bra eller hur?
Hihi självklart säger han ju att det var med mening. Tsss dom kan aldrig erkänna att dom är dåliga förlorare ;)
Hihi!

Nu så sitter vi och kollar film här hemma ska väl snart gå och lägga oss eller nja inte riktigt än :)
Mår mycket bättre nu iallafall. Tror det hjälpte med frisk luft en stund :D
Vem kunde tro det ;)?

Vad har ni för er ikväll då?
Festar kanske?

Fan skulle vilja dra ut snart på krogen ta en runda :D
Har inte vart ute sen i början av september.
Men har inte kännt något sug efter det så. Det är väl bara bra ekonomiskt :D Eller hur?

Nej ska krypa tillbaka ner i soffan med älsklingen och mysa till det lite.
I morgon jobbar jag ju från 14:00-15:00 :)
Några hundra lappar rikare :D

Puss så länge :love:

Inge bra

Usch mår inge vidare :( Har as ont i skallen är skit seg så det kanske blir mer uppdatering senare :(

Puss så länge :love:

Top model

Just nu sitter jag i soffan och kollar på Top model. Inväntar att jonas ska komma hem vet ej hur lång tid det kommer ta :)
Men men,,vad händer ikväll då?
Får se vad vi gör det är inte klart riktigt än :)
Men något lär vi hitta på kan tyvärr inte dricka allt för mycket om vi skulle göra det eftersom jag jobbar i morgon och sen på söndag också :)

Snö

Har ni också så här mycket snö hos er som vi har här? :O
Egentligen gillar jag inte snö men det är ändå fint när det är så här eller när precis allt är vitt :D
T.ex när träd har frusit så mycket att det bara är vitt på dom :D

Sådär


Snart så

Har gjort ett videoinlägg till :) Hahaha som ni kommer höra så kommer jag nog inte lägga upp allt för många men några ska jag försöka göra :)


Nu kör vi

Nu ska jag ta och göra mig i ordning för idag :)
Little make up så är jag som vanligt :D

10:e december 2010

God morgon! :)




Har pluggat en del här på morgonen så nu är det slutpluggat för idag :)
Känner mig super duktigt.
Nu sen ska jag säda lite här hemma innan älsklingen slutar jobbet.Vet inte om han slutar två eller inte det märker vi väl :D

Just ja N ringde från jobbet igår och undrade om jag ville ta ett till pass men på söndag och varför inte pengar pengar säger jag bara :D iih!
Härligt och kul :D

Är det någon av er förresten som vet när lönen kommer denna månad ska inte den komma tidigare?
Alla dom jag frågat vet inte xD
Ska hinna handla älsklingens julklapp nämligen innan jul :D
Vill inte komma dit och se ge honom ne ynklig liten lapp där det står vad han får :D
Eller visserligen vet han ju det redan hihih :D

Nej hörrni jag ska ta och käka lite frukost nu jag har inte gjort det än :)

Puss så länge :love:

Sov gott

Nej hörrni nu ger jag upp ska ta och lägga mig nu och sova så jag orkar upp i morgon :)

Hörs om några timmar babes ;)
Puss så länge:love:

Vad har ni för er?

Jonas har somnat för kanske en halvtimme sen. Jag ligger fortfarande ganska så pigg ligger och kollar igenom min blogg lite hihi alltid kul att blicka tillbaka och se vad man hade för sig då :D

Ska som sagt försöka åtminstone komma upp tidigt i morgon och bege mig en snabbis till stan och låna dom där böcker jag är ju så grymt smart av mig att glömma namnen på böckerna jag skulle låna annars kunde jag ju ha fixat det när jag var där nere med Lisa men jag är ju som jag är :D
Hihi


I love my stuff

Hihihi jag älskar min dator och mobil för tillfället :D
Har ju som sagt en packard bell mini rosa :D Och en sony ericsson W595 rosa.
Hur snyggt ser inte det ut tillsammans när dom ligger bredvid varandra :D Hihi

Death race

Nu blir det en skit bra film på 6:an :D
Nämligen Death race :D As bra lite blodig kanske men bra :D
Ni som inte sett den. Det handlar om en kille som blir arbetslös och sen när han kommer hem den dagen då han förlorar jobbet så mördas hans fru och han åker in som misstänkt och där har dom en tävling med bilar fullproppade med vapen och sånt skit så dom kan döda dom medtävlanden.
Tävlingen går ut på att döda alla andra som är med och vinnaren belönad med frihet.
Och huvud personen Jason Statham är ju inte helt fel att kolla på :D
Han är ju dessutom med i filmen Crank som jag och älsklingen såg för någon vecka sen :D
Hihi schhhh!


Ah och så vidare men se den vettja :DHihi jag är värdelös på att förklara jag vet men men jag ger det en chans åtminstone :D Eller hur?

Puss:love:


Pluggat lite

Yeeeees haha fan vad jag är bra ibland :D
Kom på att mitt första uppdrag skulle vara inlämnat den 12 december och det är ju fan på söndag haha och jag som inte hade tänkt plugga i morgon. Så jag gjorde klart uppdraget nu här på kvällen så nu är det inskickat och klart :D
Nu fattas bara att låna två böcker från bibblan :D

Men asså nu får jag låta blond men jag har faktiskt aldrig lånat så här från bibblan så jag undrar kostar det någon när man ska låna om man inte har något bibloteks kort? :O
Hur gör jag egentligen?

Men det ska jag ta och göra i morgon.
Älsklingen slutar antagligen vid 2 då också så det blir härligt :D
Han ska tydligen också få börja jobba skift så han kanske börjar 12 på dagen och slutar 6 på kvällen eller börjar 6 på morgonen och slutar 12 :D Hur skönt låter inte det egentligen :D får mycket tid med honom hör jag.
Myyyyysigt!
Hihih!

Nej ska nog ta och plugga lite mer nu när jag fick klämm på det hela :D

Puss:love:

Mumma

Nu ska jag trotsa tandläkarna hihi bara för ikväll :D
Fick med mig en liten ask Toffifee hur gott som helst :D
Eller vad tror ni? ;)


Mätta i magen

Och frusna som sjutton. seriöst det är ju snorkallt ute :O
Jag drog ju som sagt till stan för att möta upp Lisa :D Tog och gick till 018 för att ta en fika eller snarare en smoothie åt Lisa och en chaillatte såklart åt mig :D
Hur gott som helst och det passade alldeles utmärkt kan jag säga. Gott med varmt i magen.

Hade iallafall jätte trevlig med Lisa :D Efter fikat så tog vi och kika runt lite på stan :)
Kollade på lite skor jag skulle behöva köpa sen :)
Kanske blir efter jul :D

Nej ska ta och göra i ordning lite te nu och värma mig under en filt , fryser arslet av mig :O


Hahaha vi var in på Vero moda och hittade en varsin skatbos´s mössa hur snygga är inte vi :D
hahah lite kul att Lisa blunda just när jag tog kortet :D


mot stan

Nu så ska jag strax ta och möta upp Lisa på stan ska kika runt lite :D Ska bli skojj har inte sett henne på ett tag :D Ska försöka ta en fika med henne nästa vecka :D

Men måste göra mig i ordning nu :D Men vi hörs efter :D

Puss så länge:love:

9:e December 2010

God morgon!




Varför går jag inte upp när jag vaknar till första gången som oftast är vid tio :O
Utan jag ligger kvar och snoozar så jag somnar igen och när jag vaknar nästa gång typ som  nu vid tolv så är man helt död i skallen.
varför är det så?

Någon mer som brukar vara det mer än jag? :O

Idag torsdag, shit vad dagarna går fort :S
Jag ska iallfall försöka plugga lite till och sen städa kanske eller så gör jag det i morgon :) Brukar oftast inte kunna plugga på fredagar för då är det helg i min skalle :D
Så har det alltid vart, samma med grundskolan fredagar gillade jag mest att skutta omkring i skolan istället presterade verkligen inte mitt bästa under just fredagar :D

Hihi oj mammsen nu fick du veta det :D
Hihih!
Indragen veckopeng? ;)

Just ja sorry för igår hahaha jag skulle ju uppdatera innan jag somna men hahaha jag somnade med datorn i famnen vaknade upp sen vid halv 4 för att det vart ett ganska så starkt ljus som träffade ögonen.
Så där har ni svaret ;)

Annars just nu sitter jag och häller i mig en kopp te här inne i köket. Har ju blivit så duktig nu att jag käkar alltid frukost här inne nu :D
Annars var det ju jämt inne i vardagsrummet.
Men icke!

Ja hörrni jag ska sörpla i mig det sista och sen fixa mig lite, så vi hörs snart igen ;)

Puss så länge:love:
 

Wow

Ah såg som sagt klart på Ung & bortskämd avsnittet nu då och jag är faktiskt positivt överraskad av några av dom :D
Ni som då har sett det måste ju hålla med om att Tim joel är ju den som har utvecklats mest där inne :O I detta avsnitt så erkänner han helhjärtat att han skämms lite över hur bra han har haft det hemma och att hans mamma har fått gjort allt åt honom :D
Helt otroligt!

Medans P och K är dom som jag tycker minst om. P tycker jag bara beter sig så omoget jag vet inte det är något jag inte gillar med henne. Hennes beteende helt enkelt.
Och K är också inte helt på noterna när det gäller att fixa i huset. Sen vet ju inte vi tittare hur mycket dom egentligen gör. Dom kanske gör mer när kamerorna inte rullar.

Vad vet vi liksom :D
Ah det blev en liten pik där men annars är programmet sjukt kul att kolla på :D

Nu ska jag kolla på Paradise hotel som jag missade nu ikväll :)
uppdaterar lite senare igen :) Är inte riktigt trött än.

Puss så länge:love:

Ung & bortskämd

Är det bara jag som skakar på skallen när man ser detta program eller?
Inget ont mot dom som är med utan hur kan man ha levt så där har dom seriöst inte ens tänkt tanken på att " ah men mamma kanske skulle behöva hjälp med detta"
Eller usch vad det ser stökigt ut på mitt rum! Och kanskee tänka att jag kan plocka upp kläderna själv?

Eller? Vad tycker ni kära läsare som har sett programmet och om ni inte har det så måste nu ju bara se det :D
Såg inte klart hela förra programmet så ska se klart det nu hade jag tänkt :)

Greys anatomi

Sitter här i soffan och myspyser som vanligt med min lilla älskling och den andra lilla älsklingen på fyra ben :D
På tv:n går greys anatomy nya :D Sista avsnittet för denna gång :D


Hallå igen

Nu är jag hemma snyggingar ;) Ni har väl inte saknat mig för mycket eller? ;)
Hihi!

Hade iallafall jätte trevligt hos Ingmar och alla älsklingens syskon :D
Blev lite hemmalagad äppelpaj som jenny hade gjort jätte gott :D
Mumma!

Sen blev det lite winebröd till också :)
Hahaha blev super mätt av allt.

Nej måse dra ut internet en snabbis det funkar tydligen inte för älsklingen :)
Men uppdaterar mer strax

Puss så länge :love:

Nu åker vi

ja nu åker vi till svärfar :D Hörs senare när vi kommer hem igen :D

Puss så länge:love:

Right now

Sitter och kollar på Top model och väntar på att babe ska höra av sig så jag kan sätta igång maten.
Sen ska vi försöka få igen några saker som vi saknar. Sen är det dags att ge sig av mot svärfar och fira honom :D
Just ja ett stort grattis till lilla Ingemar idag :D

Nej ska nog ta och göra lite nytta här hemma innan älsklingen kommer hem :)

Puss så länge:love:

Gäsp

Så har pluggat som sjutton nu har kommit en bra bit på vägen faktiskt :)
Nu ska jag börja med Uppdrag 1 på kursen en av många uppdrag jag ska göra.
Usch det var mycket mer plugg i detta ämne.
Inte kul tappar sugen mer och mer faktiskt men jag håller ut :)
Jag ska klara det!

Söööt

Hahaha så här gillar min misseli misse att kela många tror att han ska klösa eller gå till attack men ska stå så här på magen och trampar på halsen :)

8:e December 2010

God morgon :)



Hallå alla läsare :D har ni sovit gott?

Jag kunde inte somna direkt när jag hade stängt av tv så slog på datorn och kollade in Svenska hollywood fruar på tv3 play.
Hade ju missat det i måndags så vilken tur att jag kunde kolla på det nu så här i efterhand.

Jag vaknade för kanske en halvtimme sen så har är fortfarande lite små seg, ska plugga lite efter frukosten några timmar. Det är bra att göra lite då och då för då sätter det sig snabbare i min skalle. Jag har verkligen inget bra minne och det är sant :O
Jag kan verkligen glömma en grej snabbt och ibland är det inte bra och andra tillfällen skit bra :D
Hihi!
Låter inte klokt jag vet!

Ja idag annars så ska vi hem till lilla Ingemar som fyller år idag :D Så ska dit efter älsklingen slutat jobbet :) Vi har ju redan tjuvstartat eftersom vi gav honom sin present i söndags hihi lite fusk :)
Men men.

Nu hade jag tänkt käka lite innan mitt te blir kallt :D Eller ännu värre ljummet bläääää!

Puss så länge snyggingar :love:

Natti Natti

Nu är det dags för lilla mig att lägga mig är faktiskt ganska så trött ska ligga och kolla tv ett litet tag till sen så slår jag av den med.
Har vart en händelserik dag så det ska bli skönt att sova bort allt nu :)
I morgon ska jag fixa lite böcker och sånt från stadsbibloteket :)

Men vi hörs mer i morgon snyggingar Puss på er :love:

Fler läsare

Har får flera läsare in hit och har fått flera kommentarer också och det är verkligen skit kul rent ut sagt att få det och sen se att flera har hittat in :D
Jätte kul men ni som inte har mig på FB hur hittar ni hit? :D

Kommentera gärna det :D

Puss :love:

Tatoo

Jag är ju grymt sugen på att göra en tatoo och har alltid velat ha en på sidan av höften. Och hittade en tjej som hade en på hela höften och uppåt hur snyggt är inte detta?
Det kommer göra grymt ont men det skulle vara värt det :D

Desperate housewifes

Yeeees min älsklings serie är tillbaka wiie :D Eller vad tycker ni om serien?

Paradise Hotel

Nu blir det paradise hotel :D Älskar det programmet eftersom det är så patetisk egentligen :D
Hihi

Dålig uppdatering

Ber om ursäkt för en dålig uppdatering har inte vart på toppen humör idag har haft lite ont i skellen också så har inte orkat uppdatera så mycket hoppas det blir bättre i morgon :)

Ni får ha lite tålamod med mig idag :D Det ska komma upp några till innan läggdags iallafall;)

Handlat

Älsklingen hämtade upp mig nyss och sen åkte vi och handlade.I morgon så fyller ju svärfar år så ska hem till honom och fira honom :D
Har redan gett han presenten, den fick han i söndags när han var här :D
Så det kommer bli kul.

Ska snart sätta igång med maten börjar bli lite småhungrig faktiskt.
Det kurrar i magen senni ;)

Nej nu ska jag krypa upp här i soffan med älsklingen och njuta lite.

Puss så länge :love:

Suck!

Fan vad jag känner mig trött. Helt slut i skallen idag. Usch!
Gick inge vidare att plugga så jag gjorde någon uppgift sen så la jag ifrån mig det sen :P
Älsklingen slutar snart så det är skönt :)
Kan bjuda på en bild så länge.


Plugg

Hade tänkt plugga någon timme nu innan Jonas kommer hem :) Så jag får något gjort :)
I morgon ska jag ta mig ner till stan för att låna två böcker på stadsbibloteket för första gången haha :D Hur ska det gå?

I morgon får jag också veta hur jag jobbar i helgen, hoppas på att det blir en del nu eftersom jag inte fick något i helgen bara där på torsdagen :)
Så håller tummarna för det.

Ja på fredag blir det att träffa lilla Helena som jag inte sett på länge så det ska bli kul :)
Sen kanske några fler hänger på ska ha en lite myskväll här hemma med lite film och gott gott.
Mysigt va?

Vad ska ni göra i helgen då?

Puss:love:


7:e December 2010

God morgon!




Usch mår inge vidare idag har haft huvuvdvärk halva natten. Inte kul.
Men är uppe nu som sagt ska ta och göra lite te och sen krypa ner i soffan.

Vad har ni för er då kära läsare? :)

Fin väder ute iallafall. Promenad?
Ne usch kallt hihi xD

Idag så vet jag inte om det händer något speciellt får se. Älsklingen slutar ju tidigare nu när han jobbar på det andra stället vilket är jätte skönt :)
Då kan man käka tidigare och man hinner vara tillsammans några timmar innan det är dags att sova.
Det var knappt så man hann det när han jobbade på pbz, då jobbade han ofta över så han kanske kom hem ibland runt halv 7. Så man sågs inte så mycket under dagarna där vilket var tråkigt.
Men nu är det andra bullar.

Ja nej hörrni ska in och fixa lite te :)

Puss så länge:love:

Mys kväll med Lotta

Har haft en jätte mysig kväll med Lotta. Var så länge sen vi sågs så tänkte varför inte ta en fika ihop.
Var ju som sagt meningen att vi skulle ner till stan och käka men vi tog och sågs hemma hos henne istället :)
Drack lite te jätte mysigt.

Så det får vi ta och göra om :D


Svar på tal...

Fick en fråga av Hanna. Du undrade varför jag sminkar mig och så när jag bara är hemma.

Jag är faktiskt inte alltid hemma men nu under den senaste tiden har jag vart det eftersom det har vart mycket med plugg och så.
Men anledningen till att jag sminkar mig är att jag vill inte känna mig blek tycker inte om att se mig själv det.Det låter kanske väldigt ego men det är vad jag känner iallfall.

Sen är det ju också framför allt för min pojkvän vill ju se en aning snygg ut för honom också.
Han älskar ju mig för den jag är men det är framför allt för mig själv också som jag gör det.
Vill alltid se mitt bästa :) Åtminstone lite :)

Om jag är sjuk så brukar jag inte göra något åt utseendet så kan jag springa runt i stora t tröjor och mysbyxor :) Då vill ni inte se mig kan jag säga.

Men så det är varför jag sminkar mig och det :)
Hoppas det räcker.

Fick också en kommentar av Emilia igen om att det skulle vara kul med flera videoinlägg, jag ska försöka fixa en till snart :D

Men tack för fina kommentarer jätte kul att få verkligen :D

Puss på er underbara läsare :love:

Sådär

Nu har jag pluggat en hel del så nu har jag gjort tillräckligt för idag.
Blev lite ändrade planer om trippen till stan ska hem till henne istället :)
Blir lite te och mys så det ska bli trevligt :)

Så då kan jag käka här hemma och inte på stan, dessutom så slipper vi pulsa i snön också :D
Nu väntar jag bara på att älsklingen ska komma hem :)
han slutar ju 4 på det nya jobbet men det brukar ta lite tid för honom att komma hem :D Han står säkert och snackar med alla skulle jag tro :D
Hihi!
Får se vad han säger om kladdkakan dom fick :)
Min berömda hihi det kan väl inte vara någon som inte tycker om den ;)

Nej ska nog ta och höra med honom om han är på väg och om jag ska sätta igång maten :)

Puss så länge :love:

Som ni kanske ser så har jag inget löshår i :) Har nyligen duschat så har inte satt i det än :)
det är lite längre än bilden visar :)

Gina tricot

Hittade en massa snyggt på Gina tricot igen :D Hmm undrar om man kanske ska spendera julpengarna där sen ;)
Om jag inte fastnar för någon inrednings grej :D
Älskar klänningen och den paljett toppen :DEller vad tycker ni?

Plugga!

Så nu ska jag jobba lite eller rättare sagt plugga :)
Så åter kommer senare eller jag kanske tar en paus emmellanåt :)
Hihi typiskt mig. Har fått veta nu att jag måste ner till bibblan så snart som möjligt för att låna två böcker kan jag göra i morgon :)

Då blir det antagligen att träffa lilla Millan på stan och ta en fika med henne. Trevligt trevligt:)
Sen ska jag ju ner på stan och träffa en annan tjej som jag inte sett på länge med det är inte förän senare ikväll.

Så det ska bli roligt :D

Men vi hörs sen sötnosar :love:

6:e December 2010

God morgon :)




Gäsp trött man är då. Skulle ha gått upp tidigare men skönt med sovmorgon. Fick knappt sova igår morse. Älsklingen vaknade ganska tidigt och när han vaknar och ska sen väcka mig då är det inte lugn väckning som utförs.

Nej men det var skönt att få sova lite :)


Ni då läsare vad har ni för er?Skola? Jobb?
Ska plugga sen hade jag tänkt så jag kommer ikapp lite :)
Kan ni tänka er att det är lite mer än två veckor kvar till jul :O
Tiden går alldeles för fort kan inte någon stoppa den?

Men en bra sak med julen att på juldagen åker jag hem till falun och firar med familjen där och gissa om jag längtar dit :)
Saknar alla där hemma. Ska ju fira jul med Jonas familj på julafton sen så åker vi tidigt på morgonen där på juldagen.

Ja hörrni ska gå och käka lite frukost nu ja :)

Men vi hörs strax igen.

Puss så länge :love:

Besöks rekord

Har haft besökss rekord idag vilket är jätte kul :D Härligt med fler som hittar in ni är så välkomnna så :D
Nu är det dags för lilla mig att sova faktiskt :)
Men vi hörs mer i morgon ;)

Puss och sov gott sötnosar :love:

Snacks

Sitter och gottar oss fortfarande här i soffan :) Jul must och tända ljus trevligt trevligt :D
I morgon så väntar en hel dag fullt med plugg och sånt.
Ska försöka jobba riktigt hårt då :)

Duktigt va?Hihi ;)

Fan känns som att jag har bloggtorka ikväll.
Hoppas det blir bättre snart.

Puss så länge :love:

Grey´s anatomy

Sitter och myser i soffan till Grey´s anatomy :D Jätte mysigt!
Lite tända ljus också. Njuter för fulla muggar.
Ikväll så kommer vi nog inte göra så mycket ta det lugnt bara mysa här framför tv:n :D

Vad har ni för er ikväll så snyggingar :D?

Puss :love:

Kladdkaka

Fick ju i uppdrag att baka en kladdkaka åt älsklingens jobb :D
Min välkända kladdkaka vem kan slå det? :DHihi

Maaat

Nu blir det riktig käk här hemma. Idag blir det kryddmarinerad kyckling i ugn :D
Mums!
Visst låter det gott. Och till blir det ris med hemmagjord curry sås :D Härligt!

Andra advent

Fick en kommentar om att det var andra advent idag shiit det hade jag helt glömt bort :D
Så tack för att du påminde mig Terese :D

Myser framför tv:n

Sitter i soffan just nu med älsklingen och kollar lite på tv. Just nu går Jersey licious :)
hahah faktiskt kul att kolla på :D

5:e December 2010

God morgon!



Just nu sitter Ingemar här med oss han har köpt en ny boxer så han ville prova hur den funkade :)
Och tydligen har dom problem med den.

Sen ska Jonas åka iväg och hämta marcus bil borta hos martin som dom var hos igår. Han sov ju hemma inatt det var ju meningen att han och marcus skulle ut och ta en öl men Jonas mådde så jävka illa. När han kom hem så ruskade han på mig och sprang sedan in i badrummet och spydde för fulla muggar.
Hahaha stackarn!

Men nu är han tydligen mycket bättre.
Idag annars så ska vi städa lite och sen baka lite kladdkaka åt Jonas nu när han byter jobb i morgon :)

nu ska jag gå och göra mig i ordning iallafall.

Puss så länge :love:

Me right now

Ah detta är lilla jag i soffan då :) Sitter och kollar på AFV just nu. Klockan halv tio så börjar filmen " Just Like Heaven" Den är skit bra och jätte mysig :D

Supa!

Hahah ah eller inte riktigt sitter själv i soffan och smaskar i mig lite öl älsklingen var snäll nog att lämna mig två stycken burkar.
Resten tog han med sig.

Tänk dom ska sitta inne och dricka öl i bastun dom kommer ju bli dyngraka :O
Aja så länge han sköter sig så är jag inte orolig :)

Hehe you don´t mess whit me becuse I can make your life a living nightmare ;)
yeah!

hahah jag kanske verkar snäll men tro mig den som ger sig på min kille går inte säkert efter ;)

Hahaha söt

Hahaha Kung fu panda gick på kanal 5 xD har inte sett den förut men vad söt film det är :D

Jaha...

Vad ska jag hitta på nu då? Älsklingen åkte nyss. Han ska ju till Martin och basta men tydligen skulle han och marcus in och ta en öl på stan sen senare så han kommer sova här hemma vilket är skönt.
Men sa åt han att inte stanna ute så länge och det tror jag han heller inte vill om han inte själv får bestämma.

Så hoppas han kommer hem en aning tidigt iallafall. Och inte typ halv 4 eller 3 :O

Nåja nu är jag som sagt ensam hemma. Skit tråkigt. En lördag också :(
Snyft!

Nåja dom jag hörde med kunde tyvärr inte idag men ah jag kom ju med kort varsel också så.
Får väl ta och hitta en film och mysa i soffan då.

Ni då vad har ni för er ikväll? :)
Någon mer än jag som sitter och myser hemma?

Så jävla bra låt :D


Min tomma julgran

Än så länge iallafall ska försöka köpa lite mer glitter det räckte inte till riktigt med två paket så får ta och köpa två till eller något sen :)
Kulorna var ju jätte fina och julstjärnan men som sagt lite till kanske för att den ska se någorlunda snyggt ut och full :D
Eller vad säger ni?

En bra början iallafall tycker jag :)


När jag blir 20

Har kommit på världens bästa idé :D
Jag fyller ju 20 om lite mer än två månader och då vill jag fira det med dunder och brak :D
Och jag älskar ju 80- tals musik kommer göra det tills jag dör :D )Och varför inte ha en 80-tals feest där alla är klädda i 80-tals stil . Kommer bli hur jävla kul som helst ju.

Fan vad bra idéer jag har ibland. Jonas tyckte det också var en rolig idé och inte så vanlig heller.
Eller vad säger ni?


Babe duktig

Är så stolt över min älskling just nu så ligger han på golvet och slår in sina sista julklappar till familjen :D
Och han är as duktig på att slå in förut så rasslade han bara ihop en del och tejpa runt.Men nu är det rosetter och allt :D

Sen har vi ju självklart Turbo med han ääääälskar rosetterna :D Jätte kul att dra av och bita i :D

Julshopping

Nu har vi lyckats komma hem från all kaos ute. Shit vad mycket folk det är ute nu alltså :O
Jonas höll på att bli galen på alla bilar. Man stod liksom still hur länge som helst :O Inte kul!

Men jag hittade iallfall min julgran tillslut efter månnga vändor inne på Öob :D
129;- är ju inget för en julgran man kan använda hur många gånger som helst.
Sen var den 210 cm lång också :D hahah lång jävel :D

Jonas ville inte först men jag som älskar julen fick honom att ändra sig ;)
Det var ju ändå jag som köpte den ;)

Men detta är vad vi fick hem idag...

Min julgran


Julpyntet :D Kulor i rött och guld,,glitter,,och en julstjärna. Glömde ju självklart att ha ljus i julgranen men det köper jag sen kanske eller man behöver ju inte alltid det heller.
Vi får se hur jag gör :D
Sen blev det lite mer inslagningspapper :)

Handla

Nu sticker vi och julhandlar så vi hörs sen efter så får ni se vad vi får hem :D

Puss på er:love:

4:e December 2010

God morgon! :)





Har klivit upp för kanske en halvtimme sen.Så nu sitter jag och dricker lite te inne i köket.
Ska snart göra mig i ordning för lite julshopping med älsklingen. Han har ju som sagt några kvar att köpa till sen så ska vi kolla julgran och så :D Hoppas den ser fin ut vill ha upp en här hemma sen är ju frågan då om den kommer att få stå ifred?

Vad tror ni??Har ju en helt "oskyldig" katt som gör satyg hela tiden.
Men men får ta och köpa plastkulor helt klart men har en känsla av att om vi köper glitter så kommer det vara ur julgranen och ligga på golvet morgonen efter :D
Hahaha!

Vad har ni för er idag då? En sån här härlig dag också med sol kan det bli bättre väder? :D Jätte härligt :D

Nej hörrni nu måste jag dra mig och göra mig i ordning innan jag får älsklingen på halsen.
Hihi! Hörs sen :)

Puss så länge och ut med er i det sköna vädret :D:love:


Spartacus

Sitter och kollar på Spartacus med babe här i soffan. Fryser som fan gör jag också, skit kallt här inne i vardagsrummet :(
Hörde med Millan om hon ville hitta på något i morgon kväll men hon kunde tyvärr inte så ah vi får hitta någon annan då om jag inte tar och pysslar om mig själv i morgon kanske plugga eller neej det vill man ju inte göra på helgen eller hur?

Nåja jag löser det på något sätt annars så kommer jag säker uppdatera bloggen något grymt mycket haha :D Det lät väl bra?
Hihi.

Oj nu blev det spännande här :D


Home sweet home

Var till Ingmar en sväng för att lämna jonas växellåda.Sen stannade vi kvar någon timma också.

Ja ikväll händer det väl inte mycket som vanligt håller på att klämma i mig en laxmacka just nu så.
I morgon ska vi julhandla lite och sånt sen på kvällen ska Jonas iväg på grabbkväll med grabbarna och kommer sova borta så det blir tråkigt att få sova själv.
Får se vad jag själv hittar på om det finns någon som vill hitta på något :)

nej ska kolla lite tv nu så hörs vi sen :)

Puss så länge :love:

Resultatet

Så här blev resultatet då på håret snyggt va? :D

Fixat

Så har lockat löshåret lite snyggt :d Vad tycks ni ska få se det på sen också såklart :D Hihi:love:

Julgran

Asså jag måste ju ha en julgran nu till jul det är ju bara så :O
ÖoB hade en as billigt 129;- jag menar hallå? :D Så ska höra med älsklingen om vi inte kan åka och kolla på den efter han slutat jobbet.

Just ja detta är ju hans sista dag också :O Jag har fått i uppdrag att göra min världberömda kladdkaka så att han kunde bjuda dom på nya jobbet på måndag.
Allt för min älskling! Behöver bara handla vissa ingridienser innan.

Ah som sagt jag sitter fortfarande och äter hihi soppan vart as varmt så får sitta och vänta lite :)

Just ja nu har min adapter kommit in till elgiganten igen får hoppas att jag inte åker på att betala den det har jag verkligen ingen lust med. Dom pengarna ska gå till Jonas julklapp som jag vet nu vad det blir :D

Han älskar ju bilar och vad passar inte bättre då än Xenon ljus till den hihi. Dessutom ville han ha det. Och det gick ändå på en tusenlapp hos SC Styling så det var ju skit bra :)
Sen får han ju såklart något litet till också. Sa så åt honom vill du ha en stor dyr grjej eller vill du ha flera små?
Hahaha det fick bli den stora.

Oj fan vad jag babblar ska hälla i mig resten av soppan och in i duschen. Sen ska ajg försöka styla till löshåret lite med lite snygga lockar ;)

Men hörs efter det.

Puss :love:

A wake

Så God morgon igen :D
Fan vaa skönt det där var. Behövdes verkligen.Så nu ska jag ta och knalla upp. Bedövningen sitter fortfarande i lite så kan inte riktigt käka än.
Får väl ta och göra soppa eller något igen hahaha :D

Vad har ni för er då? ;)
Jag hade tänkt käka nu iallafall och sen hoppa in i duschen mm varmt och skön dusch. Inte illa!
Sen ska jag plugga lite så jag kommer igång igen med det.

Nej men ska försöka lyfta på arslet här och klä på mig.

Puss så länge:love:

Sova

Nu är jag hemma igen gick jätte fort så nu är jag också helt bedövad i munnen haha.Är som sagt fortfarande sjukt trött så ska sova någon timme till sen så ska jag börja med plugget igen och ta en dusch :)

Hörs om någon timme igen Pussss:love:

3:e December 2010

God morgon!





Gääääsp! Fan kommer säkert gå och lägga mig sen när jag kommit hem från tandläkaren.
Shit vad trött jag är helt sjukt ändå somnade jag typ halv två lite sent jag vet men brukar inte somna på en gång ligger alltid typ vaken en timme minst.
Inte bra!

Har god lust att gå och lägga mig igen.Till en varm go säng!
Har ni vaknat än då? Nej det kan jag inte tro vem fan är vaken nu? Hihi!
Just nu så sitter jag och dricker lite te käkar frukost gör jag sen måste hinna fixa mig lite innan vi åker. Får skjuss upp av Camilla annars är jag tvungen att gå tidigare och hon har ingen nyckel :(

Ja, nu kom hon ut så nu kan jag fixa mig klar :)

Men vi hörs sen när jag kommer hem igen :)

Puss så länge :love:

Natti Natti

Nu släcker jag ner datorn för idag. Upp tidigt i morgon får se om jag hinner blogga lite men det ska jag nog göra :) Får ta mig tid helt enkelt annars.

Men vi hörs mer i morgon sötnosar det var mycket uppdatering idag det gillar ni väl ;)
Med lite ego bilder och allt:D

Puss och sov gott:love:

Hellboy

Hellboy 2 går på tv just nu :) Så gissa om jag sitter bänkad här framför tv. Jonas ligger på en madrass bredvid den som Camilla har i soffan när hon sover.
Hahaha han ser så söt ut så här bredvid :)

Blir nog att lägga sig tidigt idag eftersom jag ska vara hos tandläkaren tidigt i morgon bitti :)

Nej det vart för spännande här nu bloggar innan jag går och lägger mig ;)

Puss så länge:love:


So my style

Hittade dessa från Lagerhaus So my style eller vad säger ni? ;)Iallafall dom två första sen är ju salt och peppar karen sjukt söta ju :D

I helgen?

Ja vad ska man hitta på i helgen då? Har lust att hitta på något kul igen som förra helgen :D
Det var mycket roligare hos Jens & Jossan än det vi hade planerat faktiskt om jag ska vara ärlig.
Vill hitta på något sånt igen.
Först ska vi nog ut och julhandla lite Jonas har ju några kvar att handla åt så jag ska väl med som smakråd ;)

Men vi får lösa det till helgen :) Men tänk i morgon är det redan fredag :O Shit och då ska jag till tandläkaren där i morgon och laga lite igen blev bara en tand dom tog sist hihi hade som sagt ätit lite för mycket gott tyckte dom hihi (A)

Nu så ikväll tar vi det bara lugnt Camilla åkte för ett tag sen till träningen hon kommer hem hit igen vid nio kanske :)

Vad har ni för er ikväll då snyggingar;)?


Kallt!

Satan i gatan vad kallt det är ute då :O
Fick stå ute och frysa när jag stod och väntade på mäklaren. Usch!
Men snacka om att det var lugnt på visningen då.
Kom två spekulanter dom första tio minuterna och sedan kom ingen mer men ändå det är ju torsdag och kallt vem vill ut då liksom?

Inte jag iallafall.
Ah nu så ska vi strax ta och göra lite mat ska be Jonas ringa Camilla och höra med henne om hon vill äta med oss.

Ah nej nu måste jag sätta igång :)

Puss så länge :love:


I ready!

Nu är det bara en halvtimme kvar tills Jonas slutar och typ 45 min tills det är dags att åka.
Hihi det pirrar varenda gång jag ska iväg på jobb men jag älskar det :D
Älskar framför allt att träffa nya människor.

Tycker ni inte jag ser ut att vara en snäll visningsvärdinna? ;)


Bubbelroom

Hittade en massa snyggt från bubbelroom gillar framför allt den vita tröjan :D

Ego

Tog lite ego bilder igår hihi what the hell I like it ;)



Kaffe <3

Sitter och tar det lugnt just nu tar och pluggar rejält i morgon istället har ju som sagt tid på mig:)
Men måste antagligen ner på stan någon dag och låna två romanböcker från bibblan :(
Blää! Boooring!

En kopp lugnande kaffe hälper i denna kyla dessutom förutom att det är gott också :)
Är redo för att sticka sen efter 5 där.
Behöver endast byta om. Camilla skulle sluta 6 idag så Jonas får vara hemma så hon kommer in sen för sen måste han hämta upp mig vid halv sju sen så dom kanske kan sätta igång maten där vid 6 för sen skulle camilla iväg och träna så hon behöver lite mat i magen innan :)

Jag ska nog ta och njuta bara nu av ledigheten :)

Hihi Puss :love:

hahaha snygg mugg va den fick älsklingen av sin lilla syster i julklapp förra året :D
och jag använder den ;)

Skit bra låt!

Satt och kollade in Paow´s blogg och då hittade jag denna låt och den är faktiskt riktigt bra :D
Har setat och lyssnat på den nu några gånger och jag gillar det mycket :D
Måste ju lyssna på lite annat än julmusik hela tiden hihi :D

Diska :(

Blää nu måste jag ta tag i disken här inne det blir ju mycket mer när man har främmande här hemma på middag :D
Hihi!
Någon som vill ta över istället ;)?


2:a December 2010

God morgon :)



Sovit gott? Det har jag. Var upp vid halv 8 där eller 8 var det nog och hade Camilla sällskap innan hon skulle åka sen vart jag så trött att jag gick och lade mig igen så nu har jag vaknat :D

Ska upp och göra i ordning lite frukost och kolla vad bus ungen till katt har för sig :)
Ska försöka plugga lite idag och sen göra mig i ordning för ikväll.
Kommer gå så himla fort det där.Brukar det alltid göra, poff så är det redan över.

Ni då vad har ni för er idag? :)
Har ni lika kallt som vi har här?
Man vill ju inte ens gå ut. När man ska gå ut till bilen bara fryser man ju halvt ihjäl.
Inte kul alls!

Ja hörrni ska försöka rulla upp härifrån och släpa mig till köket :)Hihi

Puss så länge :love:

Sova

Nu ska jag faktiskt ta och stänga ner datorn och försöka sova ska ju upp som sagt tidigt i morgon :)
Då ska jag plugga där på morgonen sen kan jag ta det lugnt andra halvan av dagen tills det är dags att sticka till jobbet :)

Men ni får sova gott så hörs vi mer i morgon sötnosar :love:

Pusspuss:love:

hej då

Har nyss vinkat av Jenny och Elliot :D Jätte kul som vanligt att ha dom här :D lekte flygplan med Elliot vilket var jätte kul tydligen :D Jobbigt för armarna däremot.

Så nu sitter jag här med Camilla i soffan och klämmer i mig en apelsin. Älsklingen hoppade in i duschen nyss.
Sen blir det nog läggdags. Camilla ska upp vid halv 8 så ska försöka komma upp då också :)

Som sagt i morgon blir det jobb en halvtimmes pass då bara fick inget i helgen var bara två visningar och dom gick till två andra så ah det var lite tråkigt :(

Nu väntar lite apelsin på mig Pusss:love:


Mys

Sitter här i soffan och myser med lilla Elliot :D han sitter i ena hörnet och smaskar på en handduk :D
Hahaha söt :)
Tror jenny skulle stanna tills micke slutar jobbet :)
Det är bara kul för oss :D Roligt sällskap hihi :D

Nej vart en kort uppdatering bloggar med sen igen Puss så länge :love:

Kommer när som helst

Nu kommer dom när som helst så ska plocka undan disken som har torkat inne i köket så vi får plats med att laga mat sen :)

Men jag uppdaterar senare :)

Puss så länge sötnosar kanske blir lite gulliga bilder på sötungen också :) :love:


Gosig

Hur gosig såg inte denna jacka ut att vara :D Perfekt nu till den här kalla vintern :D 899;- på Nelly
Lite dyr men skulle bra gärna vilja ha den.

Me today

Länge sen jag verkligen tog en profil bild :D Gillar ögonen jag får när det är ljust :)
I vissa ljus kan jag verkligen få blåa ögon men om man kolla på dom i sånt där vanligt ganska mörkt ljus ser det mer mörkblåa ut :)

Emilia

Hej Emilia du hade ju som sagt en del frågor ska ta allt från början om Falun.

När jag var 16 så skulle jag börja på lugnetgymnasiet men det visar sig att det var helt fel inriktning så jag hoppade av därifrån och fick en praktikplats i ett år hos en sömmerska. Sen så träffade jag min nuvarande sambo och när sommaren 2008 kom så fick jag ett sommarjobb här i Uppsala så fick bo hemma hos hans mamma och han under tiden.

Och under denna tid så förlorade jag mer och mer kontakter med gamla kompisar där hemma :(
Tyvärr!
Men jag har ju fortfarande kvar en hel del men när man flyttar från staden man växt upp så händer det ibland.
Sen så jag är ju bara 19 än så länge så dom som bor hemma där lever säkert livet just nu med fester och allt som jag säkert också hade gjort om jag bott kvar.

Men nu bor jag ju som sagt med sambo,katt,egen lägenhet jobb och aah allt man kan ha :) Så jag är jätte lycklig här.

Men angående hemma festerna du skrev det var här i Uppsala som vi hade dom under den tiden jag bodde hos hans mamma babbsan :D Då gjorde vi alltid något varje helg och det brukade oftast sluta med att det blev hemma fester varannan helg :)

Men kommer du själv från falun så kan du säkert ha sett mig i den lilla staden så känner man ju nästan alla eller känner till åtminstone :)
Staden är ju inte allt för stor :)

Så där har vi en inblick hur det gick till när jag kom hit.
Hur jag och Jonas träffades och hur den helgen blev är en annan historia :)

Puss:love:

1:a December 2010

På radion går "från och med du" jätte bra låt :)
Har pluggar här på morgonen så nu tar jag och gör lite frukost.
Har inte ätit än hihi brukar ha svårt att äta så där jätte tidigt på morgonen.

Idag vid 4-5 tiden kommer Jenny och Elliot hit sen ska ju Camilla sova över här så vi får hit båda systrarna kommer bli jätte kul :D Ska bjuda på middag och så.
Tills dess ska jag diska undan skiten här i köket men det gör jag på en gång här efter frukosten det är lika bra att ha det gjort :)

Ni då kära läsare vad har ni för er? Allt bra med er idag förresten? :D
Har ju så underbart väder ute ju också :D Nästan så att jag har lust att gå ut och ta en promenix :)

Men det får vi se om jag gör det är ju så kallt ute. Brrr!

Nej nu väntar frukosten.

Puss :love:

RSS 2.0