30:e April 2010

God morgon snyggingar!



Jaha då var det sista april då igen. Och jag sitter här hemma nu redo att börja jobba :) 8- 17 pass idag om jag inte får sluta tidigare det vet man aldrig. Det är ju fredag hallå :D  Hihi nerå det var tydligen ganska många som var lediga idag på jobbet men vet att C jobbar idag så dagen kommer sluta roligt :) Ska försöka be J hämta upp mig sen efter jobbet. Han själv ska försöka jobba idag också. Om han inte känner sig bra på jobbet bad jag han åka hem och vila igen. Men men han ville försöka det är ju bra det då vet man att han är på bättringsvägen iallfall.
Ja nej nu måste jag fixa i ordning mig det sista det vill säga styla håret lite just nu ser det lite platt ut. Usch! Hihi.

Ja men vi hörs mer efter jobbet om hur min kväll kommer se ut.
Ha en bra dag nu :) Puss och kram <3


Snyggt från Have2have.se

Hittade ett par snygga skor från Have2have.

Lite sen uppdatering

Ah jag vet sorry sorry sorry kära läsare har inte vart något vidare bra på att uppdatera ikväll.Usch fy på mig.
Ah men som sagt har inte gjort så mycket heller. Kom hem ju efter sju här och sen så gjorde vi mat och jag kollade runt lite på datorn. Så glömde helt enkelt bort att blogga. Men det finns ju inte så mycket att säga heller.
På jobbet gick det jätte bra idag och hade skit kul som vanligt :) Satt och käkade lunch med C och C och vi satt och skrattade så vi grät. Hade så otroligt kul :D 
Love my medarbetare :) Hihi inte på det viset men aja :D
Ja i morgon på sista april vad händer då? J är ju inte riktigt frisk än så men om han känner sig kry så ska vi antagligen käka middag med Bea och Marcus :) Bea har redan gett förslag på vad vi kan käka. Potatissallad med rostbiff hur gott låter inte det :)?
Mumma! Ja men det kanske blir då om J känner sig bättre. Hoppas! Har ingen vidare större lust att sitta hemma hela kvällen och tröka. Ja men hörrni nu har ni fått en liten uppdatering :)
Skönt att jag kom på det så jag inte gick och la mig utan att kolla in här.
Hihi!
Nej men nu ska jag ta och göra mig redo för att sova. Är faktiskt trött och dessutom börjar jag 8 i morgon :)

Sov gott puss puss :)

29:e April 2010

God morgon sömntutor :)


Nu är jag klar eller har vart det ett tag nu. J sitter bredvid mig och ser allmänt trött ut. Jag skulle ge vad som helst för att lägga mig igen. Myys pys :) Men nej nej. Jag ska jobba 10- 19:00 pass idag så.
Fast det lär ju gå bra ändå.
Ja annars så händer det ju inte mycket mer eftersom jag inte orkar heller kanske måste åka och handla men det får vi se.
Usch det ser inte ut att vara något vidare väder idag (Suck) Så får ta halsduk tror jag och vantar eftersom jag cyklar. Brrrrr!
Nej hörrni ska mysa lite med babe innan jag åker till jobbet :)

Ha en bra dag nu :) Pusss pusss <3

Sov gott

  
Ja nu tänker jag sova har legat i sängen ett bra tag. Gjorde J sällskap han orkade inte sitta ute i vardagsrummet och vadå jag har ju bärbar datorn och tv inne i sovrummet så mig gjorde det ju inget om jag flytta mig. Hihi dessutom mycket skönare plats att sítta/ligga på. :)
Ja i morgon blir det 10- 19:00 pass då men det lär ju bli mer jobb nu när P finns där hon har alltid något man kan göra så man blir inte sysslolös som i tisdags. Snacka om att jag har slitit idag wow värsta träningspasset faktiskt. Lyft bord ner till källaren samt stora visningsbord till varor på flera ton kändes det som. Ah får se hur min rygg mår i morgon kanske har världens träningsvärk hihi :D
Ja men nog om det nu ska jag sova så jag får min lilla sömn.

Puss puss och god natt :) <3

Rygg ont+ sjuk pojkvän

Heeej alla kära bloggläsare allt bra med er ikväll? Jag har aaaaas ont i ryggen jag och en kollega bar runt på stora möber ner till källaren och sånt så nu klagar min rygg. Sen så fick jag veta att J vara hemma idag. Han var på jobbet kanske en timme sen så mådde han inge vidare alls. Usch stackarn. Han har tydligen legat och spytt och haft sig. Guuuud vilken tur att jag jobbar om dagarna nu :) Annars skulle jag säkert också ligga så sjuk. Jag mådde ju illa som fan och trodde hela tiden jag skulle få springa på toan men icke! Tur säger jag bara :)

Ja för mig så blir det väl en ensam kväll eftersom J inte har kommit ur sängen på hela dagen nästan. Ska väl ta och se lite tv hade jag tänkt bara och ta en lååång dusch det behövs verkligen efter denna dag :D
Efterlängtad som sjutton <3
Turbo ha rjag iallfall som sällskap här ute :) Så det är inte så ensamt.
Ja men sitter och funderar dessutom vad som händer på sista april jag menar hallå det är ju på fredag. Jag jobbar ju som vanligt till fem så jag är ju inte ledig. Men sen då på kvällen. Vi skulle antagligen ta en drink med Bea och marcus men vet inte säkert om det skulle bli något. Vill ju inte tillbringa hela kvällen på stan bland en massa fulla människor som ska gå och dra i en om dom tappar balansen. No way! Sen är ju jag lite av en som gillar traditionen med brasan :) Vill ju gå och se en brasa ju :) Inte en massa fulla människor på stan usch.
Nej men sen skulle jag kanske höra vad Helena på jobbet skulle göra om vi kankse möter upp henne en stund :)
As kul tjej det där fy vad vi har kul på jobbet. Kul när någon är i samma ålder och man gillar samma saker :)

Ja nej nu hörrni ska jag in och se hur plutten mår i sovrummet :)
Ha en skön kväll :)

Puss sötnosar <3

28:e April 2010

God morgon sunshines!

Sitter på golvet och dricker min frukost smoothie.Kollar halvt på tv också eftersom jag redan är klar för jobbet :) Skönt!
Idag blir det 8- 17 pass så det blir nog skönare dag än igår.
Men ni får veta mer sen efter jobbet.

Så vi hörs sen :) Puss puss

God natt

Japp nu tänker jag säga god natt till er där ute :) I´n so tired! Så jag behöver all sömn jag kan få just nu :) Det blir 8- 17 pass i morgon så :)
Men vi hörs mer i morgon bitti :) Hoppas jag.

Puss sötnosar <3

Nelly.com


Nelly.com

hemma <3

Så efter en slitsam dag så är jag äntligen hemma.Har inte hänt så mycket idag på jobbet så det´har vart rätt segt att jobba tur att man har Helena :D Hon är bara för rolig hon :D
Fast ah hon försvinner eller slutar halv tre varje dag den lilla skitungen så man blir ensam med dom andra resten av tiden men dom andra är lika härliga dom med :)
Men det är ju roligt när någon är sin egna ålder :)
I morgon blir det mer jobb iallafall eftersom det är onsdag vilken betyder mer varor :)
Kommer blir bra.

Ja annars så har jag nyss fått lite mat i magen så är nöjd. Och på tv:n går Ugly Betty som nyss har startat igen men bara för några avsnitt. Men bra är det. Sen efter det är det äntligen Desperate Housewifes love love love :) Och sen efter det Gougar town.Yes vilken härlig kväll det blir :)
Ska försöka lägga in lite ny musik till mobilen också, börjar tröttna på dom låtar jag har nu när jag åker till jobbet om mornarna.

Ja vad händer annars hos er iväll då? Blir det kanske också tv tittande??
Nej nu ska jag fortsätta titta klart :)

Puss sötnosar <3

27:e April 2010

God morgon sunshines!



Nu så är jag klar för jobbet :) Börjar inte förän om en timme och 30 min och jag kommer inte åka förän det är en kvart kvar typ :) Tar ju bara 10 min att cykla och sen kommer jag inte in förän dom öppnar så :)
Det blir hur bra som helst. Idag så är min skalle hur pigg som helst men min mage hänger inte med lika bra men skit samma har tagit en värktablett så jag ska väl klara mig :)
Idag så jobbar jag då som sagt 10- 19:00 :) Lång pass fast det är så otroligt lugnt sen närmare kvällen att det brukar knappt finnas något att göra.
Då blir det mest att städa och se om man kan fylla på i hyllorna.
Sen ikväll blir det väl inte så mycket ska väl kolla mina programm på tv:n :)
Blir najs najs.
Nej nu ska jag ta och dricka upp min lilla smoothie och packa matlådan i väskan sen så kan jag ta det lugnt fram tills jag ska åka ;)

Men ni får ha en bra dag bitches Puss på er <3


dusch+ säng = <3

Tänker säga god natt till er nu jag. Ska duscha och sen gå och lägga mig. J ska nog ta och kolla på femmans växel på tv så han kommer nog inte lägga sig än. Nåja. Känner mig piggare nu än vad jag har gjort på hela dagen så det är skönt så i morgon blir det såklart jobb som gäller gillar inte att vara hemma usch man blev helt sysslolös :(
Så nej jobba jobba jobba :)
Så vi hörs mer i morgon bitti jobbar 10 -19 så det blir bra det :)

Sov gott och puss på er :)


Namnsdag :D

  
Just det hihi jag har namnsdag idag visste ni det?? :D  Det är Therese wiiie! Grattis till mig själv och er andra som heter som jag.

26:e April 2010 SJUK!!

God morgon sötnosar!



Fan fan fan säger jag bara. Försökte verkligen gå upp i morse och tänka positivt men hann bara till toan sen var det kört. Det var bara att gå in och lägga sig igen.J sa igår också när han såg hur hängig jag var att jag skulle vila mig en dag så jag kunde jobba resten av veckan än att jag ska gå och jobba hela veckan och må dåligt. Så ah det blev det iallfall jag blev hemma att vila upp mig. Känner mig fortfarande ganska seg och min mage mår inge vidare nu först efter några timmar så har febern äntligen lagt sig. Sköööönt :)
Något positivt idag :)
Ja blir ju bara att ta det lugnt idag som sagt måste ta tag i disken som jag smitit undan med några dagar så måste fixa den.
Turbo ligger också och vilar. Över mitt ben hahah xD
Ah nej nu ska jag försöka få i mig lite te och macka :)

Ha en bra dag kära läsare :)
Puusss pusss

Tvättid

Håller på att tvätta just nu. Har dessutom storhandlat också så nu är frysen full men kom på sen när vi kom hem att vi hade glömt lite men men det kan vi fixa sen. Det roliga var att vi skulle handla frimärken men varken willys eller liljehallen hade vad är det för j'vla affärer egentligen?
Jag menar ska inte alla affärer ha frimärken?
Aja nej nu så håller J på att städa toan och göra fint. Själv sitter jag och vilar mår verkligen inte bra just nu känner jag. Hur slö och trött som helst och fått illamående attacker till och från då måste jag sitta still för att inte behöva springa på toan och spy.

Nej nog omdet jag ska knapra mer ipren och dricka mycket vatten och te så blir jag nog bra hoppas bara att det inte sitter i tills i morgon. Ja ikväll annars så händer det nog inte så mycket blir ju bara att ta det lugnt för min del :( Så ah slö kväll här hemma :)
Vad ska ni hitta på då annars ikväll? Eller hur många hittar på någon en sån här söndag klockan 7??
Tror dom flesta är hemma och tar det lugnt :) Nice!

Nej nu ska jag ta och dra in till köket och knapra ipren :)

Puss puss <3


25:e April 2010

God morgon snyggingar!


Är nu uppe ur sängen känner mig lite bättre idag än igår. Innan jag gick och la mig igår så tog jag tempern fast jag kände mig varm så trodde jag inte att jag skulle ha feber men det hade jag ganska hög feber dessutom.Usch men nu har jag inte feber längre så det känns skönt :)
Men är fortfarande seg och lite hängig. Måste bli bättre nu. Ska snart åka till J´s pappa och hälsa på han. Dessutom ska ha starta covetten så då vill vi kolla in det sen så hade vi tänkt ta med Turbo så han kan få springa lite ute ett tag :)
Ja så ser vår dag ut än så länge. Ah just ja vi har ju tvättid ikväll också :(
Fast om jag säger så här det behövs verkligen :D
Nej nu hörrni måste jag käka upp min frukost och göra mig i ordning innan vi åker ;)

Ha en bra dag sötnosar <3

Family guy + godis

    
Så nu är vi hemma igen efter att tvättat bilen :) Fick ju en massa rabatt kuponger nu när jag blev skriven här i uppsala :) Så då tog vi och åkte till svartbäcken och tvätta bilen. Så nu är den ren och fin :)
Hahah men på väg hem så mötte vi en Pontiac Firebird som ville rejsa :D  Hahaha MEN tänk er vår bil på över två ton och den andra på minst 1400 kg och v8 och när vi står i starten så drar vi ifrån den :D LOSER! Den andra han var asglad i början när han såg att vi var villiga men sen när vi drog ifrån honom blev han inte lika glad :D  Vi låg före honom ungeför 60 till 70 meter men sen kom han om men jag menar hallå vår bil var nästan dubbelt så tyngre och slöare än den :) Så ja duktig bil våran :D Eller vad säger ni?? :)
Ja nej så såg vår kväll ut nyss. Jag känner på mig nu att jag inte mår bra alls har alltid ett pirr i magen eller snarare kliar innan jag ligger i feber och hals ont så ska knapra Ipren nu och se verkligen till att jag inte ligger sen.
Nej nu hörrni blir det film och mys framför en film med babe :D

Puss sötnosar <3

Soooolar

       
Åh vad skönt sitter just nu på balkongen och solar hur härligt som helst varmt som satan är det ibland men när det är så här då känner man att nu är det inte långt kvar till sommaren :D
Eller hur?Nej usch nu gick solen i moln brrr! När den går i moln blir det kyligt ganska snabbt:(
Aja kommer tillbaka snart :) Har redan sett resultat på armar och mage :) Fasst ni som känner mig väl vet ju att jag blir brun fruktansvärt fort jag har nu bara setat i kanske 30 min ute på balkongen och har redan fått resultat bra va?? :D  Härligt är det än dom som måste verkligen pressa för att få resultat :) Hihi! Stackars er :)

J och jag var ute och åt idag eftersom vi inte ha någon mat hemma och vi hade planerat att storhandla i morgon vi tänkte nämligen ta det lugnt idag eftersom jag känner mig inte riktigt på topp. Tråkigt! Men i morgon blir frysen full och kylskåpet. :)
Sen så efter maten så åkte vi in till elgiganten och kolla in en skrivare som vi ville ha och såg nu att dom hade sänkt priset på en så vi drog till och köpte den. Någon Hp wireless såklart.
J sitter nu och försöker få fart på den texten som han skrev ut nyss blev skit bra men nu har tydligen papperet trasslat ihop sig i skrivare. Hahahah!
Hoppas jag snart får se resultat på hur bilderna blir så jag kan skriva ut några och sätta in i dom tomma ramarna vi har här hemma :)

Nej usch nu måste jag hämta en tröja nu blev det as kallt men vi hörs mer sen senare :)

Puss snyggingar där ute ;)

24.e April 2010

God morgon!



Hallå alla läsare ah nu har lilla jag vaknat ur en lite orolig sömn. Har vaknat flera gånger och sen somnat om igen inte kul :(
J är och meckar med sin pappas bil så vet ej när han kommer hem eller hör av sig men men.
Turbo försöker kela livet ur sig ser det ut som han ska buffas och stryka sig mot en hela tiden :) Bebis <3
Ah sorry läsare för att jag vart lite osocial men har inte haft ork och lust att blogga så mycket vet heller inte vad jag ska skriva så kan bero på det. Just nu är det mycket roligare att läsa andras. Hihi.
Nej hörrni nu ska jag klä på mig och fixa i ordning mig så om ni har tur så bjuder jag på en Me today ;)

Puuuuuuss sötnosar <3

23:e April 2010

God eftermiddag!


Slutat jobbet nu denna fredag och vilken dag haha hur kul som helst :D
Iallafall nu på slutet :)
Det kom in någon j*kla italienare som knappt kunde prata svenska han typ harkla sig as många gånger och ingen av oss uppfattade det som att han ville ha hjälp. Aja men hjälp ville han inte ha utan han klagade på dom olika parfym märkena fasst var as glad ändå av någon anledning. Sen så har ju jag en silver ring med en stor sten i på mitt ringfinger och då fråga han om jag var gift eller om jag hade pojkvän och jag sa klart och tydligt att jag hade pojkvän och då sa han på halv svenska " okey tråkigt annars du gifta dig med mig, jag tycker mycket om er svenska kvinnor."
Alltså han var här i sverige för att hitta en tjej. Hahaha lite creepe.Den enda han kände från sverige var hans bror tror jag och han stod och förklara för mig vad hans bror jobba med och sånt. Han själv hade något företag tror jag i Italien. Konstig gubbe men som sagt man måste ju vara trevlig och glad hur än kunden beter sig :P

Just nu så ligger jag i soffan och knaprar fefferoni och väntar på att J ska smsa och säga när jag kan börja med mat. Inte för att jag är hungrig men kan va bra och veta när.
J håller på att montera bort stötfångarn och sen så skulle han fixa farthållern och den nya kylarn till bilen den mår verkligen inte bra just nu så det är tur man har en bilmekaniker till pojkvän ;)
Billigt och bra!
Ja nej hörrni nutänker jag ta och hämta mitt täcke och krypa ner under det för jag fryser som fan :PUsch!

Men vi höres senare :) Puss <3

kebabrulle+ fefferoni

Ah nu vet jag inte säker om det stavas så men gott som fan är det. Köpte ju fefferoni igår en stor burk och det är nästan för gott :DTurbo försöker stjäla min kebab :D sötnosen min <3 Ah idag har mina fötter verkligen fått stryk usch inte kul mot slutet såg det ut som tat jag hade skitit ner mej eller är handikappad i benen :) Hihi! Kul ut såg det ut iallafall.
Sitter och kollar på sveriges värsta bilförare just nu och J sitter bredvid och meckar lite med databoxen till farthållaren i som sitter i Bmw :) Han ska försöka mecka med bilen mer i morgon.
Nej asså sorry mina kära läsare men orkar faktiskt inte blogga mer för idag är ledsen men jag är heelt slut ni har åtminstone fått lite uppdatering för idag :)

Puss på er sötnosar <3

22:a April 2010

God morgon snyggingar!



Sitter och njuter i soffan just nu till Vakna med the vocie på tv :) Snoozade till klockan 8 guuuud vad skönt. Idag blir det en lång dag 10-19 passet men det blir skönt för när jag jobbar dessa pass så är det inte så mycket personal och kunderna är inte många heller det är ju inte skönt men man kan ta det lugnt i sin takt istället för att stressa runt med något och samtidigt ha kunder.
Ja nej annars idag händer det väl inget skulle jag tro men kommer nog inte orka så mycket heller efter jobbet hihi :)
Men usch vilket väder det är då. Det har nyss snöat här hemma och jag ska cykla upp till jobbet blääääää!!!
Men just nu verkar det vara uppehåll men ska fan ta halsduk och vantar klä på mig riktgit så går det nog bra :)
Ja hörrni vad ska ni göra idag då? :)
Jag kommer nog som vanligt springa runt och fixa grejjer om jag inte hamnar på skönhet idag igen :)
Ja nej nu måste jag leta fram min kära halsduk eftersom jag har packat undan den någonstans :P

Hörs sen ikväll :) Puss sötnosar <3

Hemma igen från R

Så nu är vi hemma från R. J hittade en kylare men man får mixtra lite med den om den ska funka :) men han ska testa den i helgen om han får på den och om den passar :) Vi ar där i typ två timmar och bara snackade inne i garaget :D  Hur härligt kille som helst :D Han kan stå och prata hur mycket som helst och tog upp hur roliga historier som helst :D
Hade inte tåkigt någon gång :)
Ja men nu har vi iallafall hittat hem från snöovädret! Jo jag sa rätt det var snökaos när vi åkte från Bälinge. Seriöst vi körde i 60 på stora vägen hem mot uppsala. Vi såg inte ett skit såg en skymt av mitten linjen men inte mer. Helt sjukt så nu sitter jag och värmer mig med en kopp gott te och en filt :)
Snart dags för sängen läääängtar säger jag bara ääääälskar att sova nu för tiden :D Och jag vet att jag kommer fan slockna direkt :) Härligt i morgon blir det 10 - 19 pass då :) Sen så är det äntligen freeeeedag :D Hahaha nu förstår jag J mycket bättre när han säger att han är slut när han kommer hem om fredagarna för det är fan jag med :D Så man orkar ju inte mycket då på kvällen tyvärr :(
Men men :) Nej hörrni nu ska jag kolla lite tv innan jag lägger mig men vi hörs mer i morgon jag ska antagligen hinna blogga lite innan jag åker :)
Håll tummarna :D

Puss sötnosar <3

Slutat jobbet för idag :)

Hem sköna hem :D Kan nu vila mina onda fötter :D  Usch måste fixa ett par sköna skor sen.
Idag var det ju ett pass från 8 till 5 :) Mot slutet av dagen så var det lugnt och skönt.
Jag och en kollega stod och prata lite om nu inte det kom en kund vill säga :)
Hon sa att nu när det var så här lugnt på eftermiddagen så städar man bara så det ser snyggt ut och tar hand om kunderna.
Vi var faktiskt snabba idag vi får ju in varor på onsdagar och fredagar så vi fick ju in idag och vi var klara vid tolv eller ett :)
Härligt! Ja ikväll så kanske jag och J ska iväg till en gammal handledare till honom som antagligen har en kylare till Bmw. Den läcker ju glykol också stackars lilla favvo bil :)
Aja den blir frisk snart :D  Idag på jobbet så gick det förresten mycket bättre tänkte inte alls på kärringen sen så fick jag svar av min gamla handläggare att om jag inte trivdes med henne så skulle jag få en annan. Hon sa att vi är ju till för att hjälpa dig och att du tycker det är kul att söka jobb och inte en plåga och hon har verkligen gjort det kul för mig ju :) Så vi får se vem det blir sen :)
Ja men nu hörrni tänker jag ta och luta mig tillbaka här i soffan och vila mig :)

Puss sötnosar :) <3


Dags för sängen

Ah nu är det dags att sova iallfall, ska bli riktigt skönt faktiskt och vila mina arma fötter :)
Börjar 8 i morgon och slutar 5 så rätt det är ett rätt nice pass :) Fick sluta tidigare idag för det fanns inget jobb jag kunde göra så emelie körde hem mig :) Hihi :)
Men i morgon får vi inte varor så då är jag där tidigt och hjälper till :) Tycker faktiskt det är kul att packa upp varor :D Konstigt nog tycker dom andra kanske :)
Ja hörrni kära läsare nu hade jag faktiskt tänkt krypa ner under täcker och sova. Måste upp vid halv sju i morgon så :( Usch måste fixa håret och sånt skit :)
Men vi hörs mer i morgon :)

Puss sötnosar <3

Sjukt trötta fötter

       
Faaaaan vad mina fötter värker hahaha :D Skulle nästan ha joggingskor men hur snyggt är det då hihi :D  Asså jag kan fan inte sluta tänka på som hände igår fortfarande kände mig as deppig idag på jobbet så snacka med en tjej som sa att jag skulle helt klart skita i vad hon sa. Hon sa åt mig att jag kanske ska satsa på en praktik nästan gång som dom kanske har lovad tjänst eller extra helt klart. Som du kommentera Camilla att bara man har viljan så kan man lyckas :D  Det är ju helt rätt.

Dom har sagt så på jobbet att dom som inte anställt mig har begått ett misstag dom ser verkligen att jag sköter mig bra och tycker om att jobba. Man blir ju lite gladare när man hör det. Visserligen är man ju bara nybörjare än men ändå jag försöker ju så gott jag kan :D  Och om jag inte kan hjälpa en kund frågar jag en av medarbetarna och sen framför jag det vidare till kunden om nu inte den andra medarbetaren följer med och pratar.
Så allting löser sig :) Och jag ger aldrig upp :)

Nej ska verkligen försöka få ut henne ur skallen, även om man inte har en full utbildning så kan man lycka ändå. Jag känner dom som inte har gått klart gyknasiet och som ändå fått jobb så hallå visst utbildning är ju självklart ett stooooort plus men tänker man att det ska gå så kommer du en dag hitta något :)

Ah men jag ska hitta en jobb nu och slippa dom på Af idioter hela högen förutom min handledare då schysstare handledare får man leta efter :)
Sitter och hoppas nu bara att jag inte har kärringen som min nya handledare bara för då ska jag göra allt för att byta. Glöm att jag tänker ha en satkärring!
Nåja, nu ska jag kolla klart på Dating in the Dark :)

Hörs sen :) Puss sötnosar <3

20:e April 2010

God morgon!



Gäsp!!!! Sitter och gäspar som sjutton här är as trött :( Det blir jobb från 10 till 7 idag igen. Rätt skönt :)
Annars idag efter jobbet händer det väl inget skulle jag tro. Skulle behöva fylla i lite papper med dom på jobbet.
Usch kan verkligen inte sluta tänka på vad som hände igår och kärringen mår fan dåligt av det ändå även om jag inte ska lägga ner min energi på henne och hennes skit snack!
Men asså jag tog fan åt mig det hon sa.Nej usch ska försöka visa mitt vanligt glada jag på jobbet. Har ju härliga medarbetare så :) Det hjälper nog bra.
Ja sitter iallafall nu helt klar och bara njuter i soffan med Vakna med the vocie på tv :)
Ska inte åka förän om en timme ungefär så sköööööönt :)
Nej men jag ska fortsätta mysa här i soffan nu så hörs vi mer sen när jag kommer hem :)

Ha en bra dag sötnosar <3 Pusss

Kärring!!!

Ah som ni vet så var jag ju på Af om ersättningen jag har och det tog väl ingefär en timme kanske. Först så hade vi möte i grupp och sen hade vi enskilt jag såklart hamnar hos en riktigt elak kärring till person. Det enda hon gjorde under vårat samtal var att klanka ner på mig om vad jag har gjort för beslut och sånt skit. Ni som inte vet så har ju jag inte en full gymnasieutbildning. Och varför jag inte har det är att i högstadiet plågades jag igenom och efter det när jag skulle söka gymnasium och kom in på sam vilket vart heeeeelt fel inriktning så jag valde att hoppa av och fick en praktikplats ett år istället vilket jag älska. Har alltid älskat att jobba än plugga!!! Alltid!
Ah men iallfall och efter praktiken så fick jag ett sommarjobb över sommare som jag sen blev erbjuden jobb alltså att få stanna kvar. Sen så har det ju inte vart något sug efter att plugga jag ska göra det snart men just nu känner jag för att jag vill ha ett jobb ett tag eller om jag hittar mitt drömyrke så kommer jag spendera mitt liv där ju självklart.Hihi!
Ah men jag var iallafall en idiot rent ut sagt att jag valde en praktikplats istället för att ytterligare plåga mig själv igenom gymnasiet seriöst om jag redan mådde dåligt i högstadiet för att jag hatade att plugga hur tror hon då att jag tänker utsätta mig själv för det igen???
Ah men iallafall så sa hon att jag som inte har en full utbildning på gymnasiet har inte en chans att få hitta ett jobb ute i arbetslivet. Snacka om att man blir sugen på att söka då!!! ( NOT)
J'vla kärring Af ska ju puscha en att söka jobb och tycka det är roligt det enda hon var bra på var att få mig att må dåligt och tycka jag är en dålig person.
Hallå jag menar jag har ju fan sökt as mycket jobb bara det att det är ingen som vill ha mig just nu.
Jag vet ju att jag har det svårare än dom andra att få jobb men va fan man behöver ju inte trycka det i ansiktet på en. Jag är fullt medveten om det ändå.
Så jag skickade in ett klagomål iallfall på hur hon var usch hoppas nästan hon får sparken hon är ändå för gammal för att vara kvar min handledare däremot är sååååå mycket trevligare och hon puschar mig hela tiden efter att söka nytt jobb och att vinden kanske vänder en dag.
Så ska ju en som jobbar där låta och inte " Du har inte en chans"!

Nej men jag ska inte ta åt mig jag vet att det är svårt men det är INTE omöjligt!!


Hemma efter lång pass på jobbet

Japp från 10 till 7 har har jobbat häcken av mig :D Men det blir mycket roligare och lättare när man har så roliga medarbetare.Häligt! Ska nu strax ta med älsklingen och handla. Sen ville han att jag skulle bara några cupecakes åt honom hihi :D  Om jag orkar vill säga :)
Ja nej men nu så vill han åka så uppdatera lite senare :)

Puss sötnosar :) <3

19:e April 2010

God morgon kära läsare!



Usch vad trött jag är J med. Hahaha han sitter och ser halvt död ut. Stackarn.
Jag ska strax göra mig i ordning för dagen ska fixa i ordning mig strax.Sitter och käkar frukost just nu.Ska vara i stan 09:15 så får lägga på ett kol snart hihi :)
Ah som ni vet så kommer inte jag hem förän vid sju ikväll så ni får inte tro att jag glömt er. Om jag inte boggar efter sju så har jag antagligen somnat.Hihi!
Nej nu hörrni ska jag ta och göra mig i ordning.

Ha en skön dag ni som också har sol ;) Självklart ni andra också :) Puuuuss <3


Natti natti

Så nu ska jag lägga mig har nyss tagit en härligt dusch så ska nu ska jag ta och sova :) Sköööönt :)
I morgon ska jag nog upp vid sju som vanligt eftersom jag måste välja outfit och hinna sminka mig och fixa håret. Usch vad jobbigt hihi :D  Sen så är det jobb som gäller från 10 till sju. Kommer seriöst vara heeelt slut i morgon kommer verkligen uppskatta sängen den är ju just nu min bästaste bästa vän :D När man går upp så här tidigt som jag ska göra så önskar man att man kunde byta liv lite med Turbo han kan ju liksom sova hela dagarna :) Men men :) Det är kul att jobba speciellt om man älskar sitt jobb :)
Nej nu ska jag krypa tillbaka med älsklingen och kolla lite film :)

Sov gott sötnosar <3

Svenska hollywoodfruar säsong 2

      
Japp har nyss setat och kollar på hemma fruarna i hollywood faan vadjag älskar det programmet :D Love love love Maria Montesami :D Hon är bra skön hon. Skulle nästan också vilja leva där :)
Ja nej hörrni annars då vad händer?
Inte så mycket här faktiskt vi har nyss tagit ner lite skit till källaren ska egentlige ta tag i kläderna inne i sovrummet men orkar inte just nu vill vila upp mig riktigt inför i morgon blir ett långt pass :)
10:00 - 19:00 :O
Fasst först ska jag in till stan till arbetsförmedlingen och snacka ersättning.
Så ser min dag ut i morgon då jag kommer nog vara rätt död i morgon efter jobbet men ska man lyckas i arbetslivet får man sätta manken till :D

Puss sötnosar

Skor

     
Fick dessa av lilla Bea igår. Frågan är ju bara om jag kommer att andvända dom. Jag blir ungefär 185 i dom så jag ska helst inte gå bredvid Jonas när jag har dom på om jag har det. Hahaha! Ah annars får jag väl kasta dom sa Bea men kanske har dom kvar inne i garderoben :)
Ja om jag hade vart ungefär 10 cm kortare hade jag slitit dom med hälsan :)
Men men vad ska man göra??
Nej nu hörrni ska jag kolla hur det går med disken där inne det är ju J`s tur att diska hihi :)

Puss sötnosar

18:e April 2010

Åhhh trött i huvudet som faaaan :D Jag och Bea hade ju vår lilla mys kväll igår ju men det slutade med att vi gick ut istället och guuud vad kul det var :D
Hamnade ju såklart på bilder så tänkte bjuda på dom jag ser rätt förskräcklig ut i håret det var rätt ostyrt vid dom tillfällena. Men men :)
Ja idag så händer det nog inte så mycket ska försöka hämta mina saker hos Bea som jag inte valde att ta med ut igår. Vem fan vill betala extra för att lämna in sin handväska? Inte jag iallfall.
Nej! Ah nej men lägger upp lite bilder nu sen så ska jag nog över till Bea :)

Puss sötnosar <3
Hahaha fråga mig inte vad jag gör på detta kort för det vet jag inte xD ska typ göra någon fjortis miin var det meningen tror jag men det blev lite fel :)

Mot Bea

    
Nu sticker jag mot bea för svullande i jordgubbar och vindruvor :D Härligt med titanic till vi kommer säker böla ikapp :D
Hörs kanske senare beroende på hur länge jag är borta :D

Puss sötnosar ha en bra kväll :D <3

Fyndet på stan

Ja detta är vad då jag hittade på stan idag :)

Min söta klänning från H&M 149;- :)

 Och mina efterlängtade ballerinor från Din sko 299;-

17:e april 2010

Sorry sorry sorry att jag inte uppdaterat något vidare varken igår eller idag. Igår så slutade jag ju fem och hade börjat vid åtta. Så när jag kom hem så somnade jag vid sju ungefär efter att jag och J hade åkt och handlat. Var så himla slut. Sen så väckte han mig vid kvart över nio på kvällen satt och kolla tv ett tag men så så gick vi och la oss kloclan var bara tio så det var väl lite ovanligt för att vara oss.

Nej men i morse så vakna jag vid tio kanske halv elva utav att lilla Bea smsa och fråga om jag ville hänge med henne ner på stan en sväng :) Och det ville jag självklart. Fick skjuss av J ner sen åkte han själv och bytte däck på hans mamma och bonus pappas bil :) Hittade massa snyggt på stan som man ville ha men hittade en jäääätte söt snygg klänning på H&M och sen ett par nya ballerina skor.¨
Behövde ju verkligen det så.
Ja kan lägga upp bilder på dom sen :)

Vad händer annars ikväll då? Klockan 7 ska jag hem till Bea och kolla Titanic och svulla i jordgubbar & vindruvor med lite glass troligen :D Vi köpte nämligen det innan vi åkte hem :) Fy fan vad gott love love love jordgubbar :D
Så ser min kväll ut. Nu på eftermiddagen så har jag och J rensat lite här hemma i garderoben i hallen.Så duktiga så. Sen behöver vi hjälp med att rensa källaren bara men det får vi ta sen någon gång. Nej nu hörrni har ni fått en liten uppdatering hur min dag har sett ut idag och igår.

Ha d bra nu och ha en skön dag :)

16:e april 2010

God morgon kära läsare!!!


Sitter och käkar frulle just nu rostad macka med oboý. Mums. Har redan hunnit göra mig i ordning så behöver bara sätta på mig jacka och skor sen :) Idag jobbar jag 08:00 - 17:00.
Blir nog bra. J skulle stanna kvar idag efter jobbet och fixa med sin mammas bil igen tydligen.
Spelar ju ingen roll för mig eftersom jag ändå jobbar då han slutar.
Ah nej ikväll vet jag inte vad som händer faktiskt får se :)
Men vi hörs mer när jag kommer hem :)

Puss sötnosar :) Ha en bra dag <3

Nåååågon som vill ha???

Hahaha snääääääälla kära läsare är det någon som vill ha mina gamla mobilen jag vill inte ha dom liggande här hemma längre. Dom samlar bara på sig damm. Buuuhuu!
Båda funkar as bra ska jag bara tillägga. Den ena mobilen är en LG KG130
Man kan ha den som skräp mobil utifall det händer något och den funkar jätte bra. Andvände den kanske några månader innan jag fick en ny. Den är faktiskt tokfräch! Den kanske inte ser så mycket ut för världen men men kameran på den är ganska kass däremot men va fan! Om ni vill ha den snäääälla kontakta mig!!

Den andra mobilen är en gammal goding som håller vad du än gör med den.
En Nokia 3510  :)
Seriöst dom här går aldrig sönder heller :D Speciellt inte denna. Har försökt sälja dessa förut men ingen vill ha dom hahahaha xD kanske tog för bra betalt! Men nu vill jag bara ha bort dom spelar ingen roll vad ni vill ge för dom!


Home sweet home

Skönt att va hemma igen efter en stressig dag igen. Började ju åtta och skulle ah kommer inte ihåg vad det hette nu men vi skulle iallfall kolla hur mycket av smyckena och smink vi hade ute i butiken.
Sen så har jag och en kollega städat och möblerat om i butiken jag har fått hänga upp smycken enligt en beskrivning med bilder och sånt. Sen sätta ner priset på några varor.
Ah så har min dag sett ut hela dagen faktikst. och självklart hjälp kunderna så gott jag kunnat har ju inte riktigt kommit in i det hela än vet inte om vi har vissa varor eller inte. Hahaha det är ju typiskt att dom fleta kunderna kommer till mig och frågar då. Hihi jag kan bara säga att jag är praktikant där men ska försöka hjälpa eller hitta någon som kan lite mer inom just det orådet. Det är ju svårt när det finns 5 olika avdelinigar.

Hahahah ah just ja fick frågan vart jag jobbar. Ni som har missat det så jobbar jag på Åhléns på gränby i Uppsala :) Finns där till den 13 juli tror jag det var.
Så där har ni mig ;)
Nu sitter jag bara här hemma och väntar på att älsklingen ska sluta jobbet och komma hem. Han har börjat gå till jobbet nu det är ju otroligt :D Och bra framför allt :D
Ikväll blir det sveriges värsta bilförare och en skön lång varm dusch :)
I morgon börjar jag åtta igen och slutar 5 :)

Fick veta idag att jag ska jobba 40 timmar i veckan så ska jobba mån,,tis..tords 10:00-19:00 och ons och fre 8:00 -17:00 :) Så slutar tilloch med senare än J. Så nu får han börja laga mat när han kommer hem som jag fick göra förut :D  Bra va??
Nej nu hörrni ska jag sätta upp håret och krypa ner i soffan :)

Puss sötnosar :)

En mycket sliiiten Therese


15:e April 2010

God morgon!!




Sunshines :) Jag är gaaaaanska pigg men slut. Börjar åtta idag igen men vet inte om jag slutar fem eller om jag slutar tre ska hör med dom. Jag skulle hjälpa en tjej med något med prisnedsättnigen vi gör just nu. Därför undrade chefen om jag kunde börja åtta idag igen så vi kunde göra det.
Självklart sa jag bara.
Nej nu sitter jag och klämmer i mig det sista av teet´t ska snart göra mig i ordning för att åka.
Men vi hörs mer när jag dyker upp hemma igen :)

Puss sötnosar <3

Vad fan är detta????

       
Har fått hem någon jäkla ljudboks cd spelare.Vette fan vad den kommer ifrån men om jag får hem en räkning på detta då kommer jag bli as förbannad seriöst hatar när något j*ävla reklam företag ska skicka något och sen ska ha betalt. No way!!! Tror dom att man är dum i huvudet eller???
Puckon!!!!!

Silver shampo

         
Köpte mig silver schampo på åhléns eftersom nu börjar mitt hår tappa färgen iallfall i topparna och vid utväxten. Sen fick man på köpet en liten provrörs parfym av paris hilton och heter Siren och doftar aaaaaaaas gott :O
Mums sen så fick jag ett Bruno banani lip gloss by Max factor :) Jätte fin mörk rosa färg. Brukar inte gilla mörkljusa läppar men gillar detta :)

14 April 2010

Sluuuuuut och satans ont i fötterna.Hahahah just nu hatar jag väskor jag och en kollega har slitit som djur med väskorna på en av avdelnigarna. Och gissa om det var tröttsamt att hänga upp alla väskor och sen ta ner dom för att det inte ser bra ut. Gör det några hundra gånger får ni se hur nu mår efter men jag tycker det är så j*vla kul jobb det där :)
Just ja apropå jobb :(
Jag fick inte tjänsten på dressman tyvärr fan när han ringde så föll hjärtat i magen kändes det som. Efter samtalet så kände jag mig as deppig :(
Aja ännu en motgång hur många till kommer jag klara av?? Nåja jag ger inte upp än jag ska ha mitt drömjobb:)
Nu så sitter jag och slöar i soffan funderar på att gå ut och sola lite på balkongen ett tag. Gjorde det igår. Det var ju fan 25 grader i solen klockan 5 :O Vadå varmt?
J ska övningsköra med sin bonus pappa han ska provköra med husvagn på släp han ska ju ta E kort och nu får han äntligen övningsköra. Så jag blir nog ensam till 7 kanske minst. Beror alldeles på när han tänker sluta på jobbet.
Ah men faaaaaaan vad deppig jag är just nu :( Ville ju verkligen ha detta jobb!
Nej ska ta mig en kopp kaffe och sätta mig i solen och tycka synd om mig själv :(

Puss sötnosar <3

Natti natti

Så nu hörrni tänker jag jag lägga mig och sova ska nämligen upp klockan halv sju i morgon om jag ska hinna platta håret, sminka mig och klä på mig och ah käka frukost. Shit! Hur ska detta gå???
Jag kommer ju knappt upp vid sju halv åtta. Aja det är bara att ta sig i kragen och stiga upp, måste komma ihåg nu innan jag lägger mig att ställa om klockan så den ringer halv och inte sju.
Ah men vi hörs mer i morgon sötnosar :)

Sov gott!

Couger town

Ligger just nu och kollar på cougar town :D Hahaha älskar det programmet. J sitter ute i vardagsrummet och kollar vadå??? Jo Top gear såklart det är ju tisdag!
Åh fan jag är as nervös för i morgon om dom ringer har sagt till J att jag ska springa ut och snacka med dom när dom ringer och om jag skulle få det så ska jag snabbt ringa till J och skrika i tel  hahaha bra va? Kommer bli jäääääätte besviken om dom inte väljer mig :( Ännu en motgång!
Nej så får vi inte tänka dom på praktiken håller tummarna också hihi så söta så :D
Nej hörrni nu ska jag njuta av tv och efter det ta en skön dusch :)

Ha en skön kväll sötnosar <3


Hemma från intevju och jobb

        
Åååh vad skönt att slappna av nu. Har kommit hem nu från stan. Jag skulle ju ner på intevju och gissa det gick rätt bra :D Dom tyckte jag hade en as bra över text. Det stod "Här har ni en toppensäljare. Satt och skratta och så åt det på ett bra och roligt sätt. Det enda ajg kände mig osäker på vad alla ovanliga ord han andvände :O Jag fattade nada. usch vad pinsamt. Men åååååååh jag vill verkligen ha detta jobb :( Dom var iallfall jäääätte trevliga och snälla. Ah han som ringde mig igår ska iallfall ringa mig i morgon eller övermorgon och berätta hur det blir sitter och håller tummarna hårt ska ni veta :D
Men för tillfället ska jag bara njuuuuta av att ligga i soffan och vara ledig. I morgon börjar jag åtta till tre. Just ja hahaha jag ska ju egentligen sluta vid fem men eftersom jag skulle på intevju så sa dom att jag kund ta ledig resten av dagen :) Det var ju snällt jag försökte säga emot och säga att det inte skulle ta så lång tid men dom gav sig inte hihi :D
Hahah just ja snart har jag träffat alla jobbarkompisar på praktiken och har nu nyss träffat en kille som jobbar där han är sååååå roligt gay naturligtvis eller inte naurligtvis men det hörs om jag säger så :D Men han är iallafall as kul och jäätte trevlig :D
Ah nej men nu hörrni ska jag sätta mig i solen på balkongen och njuuuuuta och ta åt mig värmen :)
Ha d bra nu Puss sötnosar <3

13:e April 2010

God morgon!



Kära läsare när ni vakna än? Här är det tungt är ju inte van vid att vara uppe denna tid :)
Men men det går iallfall om jag får snooza till halv åtta. Men i morgon måste jag upp tidigt för då börjar jag åtta men slutar då vid tre :) Skööönt :)
Ja hörrni vad händer hos er annars idag då? Skola jobb som vanligt kanske?
Jag ska strax göra mig i ordning med smink och så :) Sen är jag klar för att bara kunna slappna av innan jag ska åka. Måste fixa ny tvättid också hade ju helt glömt bort att vi hade vår tid igår just när vi hade mycket att göra TYPISKT!
Ah men det löser sig :) Ska nu dricka mitt te och sen göra mig klar :)
Men ha en bra dag :)

Puss sötnosar <3


Sluuuuut

Åååååh aaaaaaj jag har jääääätte ont i ryggen och inte får någon massage av J. Snyft!
Dagen har iallfall gått jätte bra stod och sänkte priserna på många kläder och jag fick sänka dom via datorn så den uppfattar det också typ. Seriöst jag trodde inte att det skulle ta hela dagen men fan det gjorde det. Jobbigt värre. Sen det otroliga är jag ska på en jobbintevju i morgon wiiiiiie :D
Hahah jag tror jag gjorde han dag mycket bättre när han ringde mig :D För när jag pratade med honom så löt jag ju as glad för det jobbet vill jag verkligen ha :D Och när jag sa att jag var typ jätte glad att han ringde och erbjöd mig en intevju så skratta han och lät jätte glad själv :D As sött :D
Så håll tummarna riktigt för mig nu där ute :D
Hoppas hoppas hoppas :D
Ja nu sitter jag iallfall och kollar på Håkans bar haha as kul. Ja men så har min dag sett ut är as trött så får se om det blir lite mer uppdatering senare :D
Ha en bra kväll :)

Puss sötnosar <3

12:e April 2010

Japp nu så är jag klar för att cykla till Gränby snart :) Ska inte åka förän vid halv tio tjugo i.Men min mage håller på att gå lös här är faktiskt en aning nervös. J sa att det kommer gå bra så försöker tänka så men svårt. Hihi!
Ah nej ska ta en värktablett har lite magknip så. Usch! Jaha ni vad ska ni hitta på idag då? Har skolan börjat igen?? Ja hahah kom på i morse att jag skulle ha en vit trekvarts tröja som skulle suttit perfekt idag men så kom jag på jag hade glömt den hos mamma :( Så ringde henne nyss och bad henne skicka den på posten men sen så kanske hon skulle komma ner med den och hälsa på mig :) Det skulle ju va kul.
Nej hörrni nu måste jag göra mig klar för avresa.

Hörs sen när jag kommer hem. Puss sötnosar <3 

God natt

Så nu sitter jag i sängen ska strax borsta tänderna och sova. I morgon är det den stora dagen min första praktik dag :)Är ganska nervös och spänd. Men det kommer att gå bra dom som jobbar där verkar hur gulliga som helst :)
Ja nej sitter och kollar på något programm vet inte riktigt vad det är men aja.
Nej hörrni tyvärr blev det ingen vidare uppdatering nu denna helg men men hoppas jag hinner blogga innan jag sticker i morgon och uppdaterar ju självklart sen när jag kommer hem när jag väl gör det vill säga hihi :D
Vet ju inte än när jag slutar. Jag ska verkligen visa framfötterna i morgon.
Men nu säger jag god natt så hörs vi mer i morgon.

Puss sötnosar <3

En sväng ute

   
I det fina vädret med J. Han kom och hämtade upp mig det var meningen att vi skulle tvätta bilen på statoil men halva uppsalas befolkning var och tvätta bilen där så sket i det och hyrde en film.Sommaren med Göran blev det. J är ute just nu och tvättar bilen jag valde att gå upp orkade inte hjälpa till är inte på humör idag riktigt.
Nu ska jag ta ett glas vatten och sätta mig i solen på balkongen och njuta.

11:e April

God morgon!



Nu har jag gått upp äntligen sitter nu och dricker smoothie och kollar på Jims värld. J är och meckar med bonuspappan och mammas bil fortfarande.Vet inte när han kommer hem som vanligt så får sitta här och ta det lugnt.Jag har ju iallafall Turbo som försöker kela eller trampa på halsen.
och när han inte får det går han framför datorn. Hihi sötnos. Har ingen aning om vad som händer idag faktiskt. Får helt enkelt se kanske går ut och sätter mig på balkongen och solar lite.
Ah nej hörrni nu ska jag gå och göra mig i ordning.

Puss sötnosar <3

10:e April 2010

God eftermiddag.


Så nu är vi hemma igen. Har vart i Gåvsta och firat J´s bonus pappa.J åkte iväg nu och meckade med deras volvo. Han ska byta bromsskivor på den.Meen guuud vad jag är hungrig. J sa att det kanske skulle ta två timmar men är hungrig nu drack bara en smoothie till frukost.Hoppas på att det tar kortare tid än vad han sa. Turbo är på kel humör.Och jag mår illa som faan.Antagligen för att jag är hungrig men har mått illa sen igår kväll. Usch vill ha bort det.
Ikväll vet jag inte vad som händer J tänkte höra vad Bea och Marcus gör ikväll om dom kanske vill hitta på något. Vi får se :) Annars kommer vi säkert bara sitta här och det är trååååååkigt.
Nåja det löser sig.
Ah nej ska ta en cupecake och stilla hungern.

Hörs sen Puss sötnosar <3

Me right now

       
Så wow vad duktig ja är, nu har jag städat heeeeeeela lägenheten och det är skinande rent överallt.J kommer bli överaskad. Guud vad jag är sugen på att göra något men frågan är vad??
Aja det händer väl något :)
Vad ska ni hitta på ikväll då kära läsare?? :) Något kul hoppas jag.
Ja nej nu ska jag ta lite kaffe och en cupecake :) Mums det har jag gjort mig förtjänt av :)

9:e April 2010

God morgon!



Hat nu kommit upp eller ah för 20 minuter sen för att vara exakt.Turbo ligger på mitt bröst och sover precis som en liten bebis :) Han är så söt så :)
Ja ni va dhar ni för er då en fredag som denna? Har ni lika dåligt väder som vi har?? Om man tittar ut här så blir man bara deprimerad. Usch säger jag bara.

Top model går på tv:n som vanligt ska se klart det sen så blir det att ta tag i disken som är ganska stor nu efter jag bakade igår. Hihi. Men med Andra avenyn eller någon film så blir det mycket roligare. Guuud vad man är smart.Ska hälla i mig smoothien och sen gå och klä på mig.
Men vi hörs mer frammåt dagen.

Puss sötnosar <3

Cupecakes

Ja ni nu har jag bakat det igen J går omkring och stryker omkring mig och vill ha men han får ta me fan vänta några minuter :)
Ja sitter just nu och kollar på lyxfällan. Det är en helt otrolig sitaution folk sitter i fattar inte hur dom kan hamna där.
Helt sjukt där vet jag att J och jag inte kommer hamna iallafall för vi har åtminstone koll på allt när det gäller pengar.
Ja nog om det. Vet inte vad som kommer hända i morgon det får vi väl se :)  Lördag ska vi till Gåvsta för då fyller J´s bonus pappa år :) Så vi ska dit och fika lite :) Sen på kvällen vet vi inte vad om händer än J skulle fixa med deras bil då elller om det kanske var söndag har glömt hihi :)
Nåja nu ska jag ta fram en cupecakes åt J så han blir tyst och glad :)

Hörs mer i morgon snyggingar :) Puss <3

Detta är ballerinorna

Som jag måååååste ha kan dö för dom lika dom andra skit snygga vita ankelskorna :) Bellerinorna kostar 299;- och ankel skorna kostar 349;-


Hemma från stan


Så nu har jag kommit hem från stan med Bea :) Hade jätte trevligt :) Gick och fikade på Linnés väldigt mysigt ställe det :)
Drack chailatte Bea tof något som jag inte vet vad det hette men det såg ut typ som en macka xD med sallad på sidan. Det var iallfall gott.
Sen så gick vi runt i flera olika affärer och hittade en massa snyggt :D Hittade ett par gryyyyymt snygga ballerina skor. Faaaaaan att jag måste fixa håret annars hade jag kunnat köpt dom :(
Tror dom kosta 200 eller 249;-.
Dom var helt vita med en massa stenar på eller om det var nitar men guuud vad jag vill ha dom :)
J kommer snart och hämtar upp mig vi måste åka och handla igen vi missade ju typ hälften av det vi skulle ha igår.
Måste ha schampo och balsam. Plus grejjer till cupecakesena :)
Ja nej hörrni ska göra mig i ordning innan han kommer.

Puss bitches <3

Me today

   
Ja ni detta är Me today då :) Kör på en vit tröja och ett långt vitt linne från Gina tricot båda två alltså :) Och ett par schyssta leggins från H&M plus en schal över axlarna present från mammi :)

8:e April 2010

God morgon!

Yes uppe tidigt idag kan bero på att Bea sms:a mig så blev vaken efter det då var det ju bara att gå upp :) Ska iväg sen vid tre tiden och fika med henne på stan :) Innan det ska jag väl bara göra mig i ordning klä på mig och fixa håret + smink. Ja just nu så sitter jag och dricker min smootie som vanligt. Hihi! Är fortfarande as trött men ändå inte så frukosten går sakta i.
Ååh nu är det bara 4 dagar kvar tills jag börjar praktiken ååh liiite nervös känner jag men jag kan ju redan arbetsuppgifterna. Så dom behöver väl bara gå igenom det igen.
Ska bli kul. :)
Ja hörrni nej ska jag hälla i mig smoothien och sen göra mig i ordning.

Hörs sen :) Puss snyggingar <3

Bed time

Ja nu tänker lilla jag säga god natt till er sötnosar :) Sitter och kollar Sex rehab på 5:an efter det så ska jag lägga mig ska bli sååå skönt :D I morgon får vi se om det blir fika med Bea eller inte. Det visar sig. Annars vet jag inte vad som händer i morgon städa kanske eftersom jag inte gjorde det idag. Åka till affären och handla lite tänkte baka cupecakes igen eftersom dom tar slut så fort. J äääääälskar dom. Jag kan bara ta en sen blir jag mätt och mår illa hahaha bra va?
Ja sen måste jag handla mer shampo och balsam. Det börjar ta slut.
Men det fixar vi i morgon. Nu ska jag stänga ner datorn och umgås med babe :) 

Hörs i morgon. Puss snyggingar <3 

Dagens outfit

    
Idag kör jag på en liten skön look :) Ett gammalt långt linne/tunika från Vila och ett par svarta leggins från Gina tricot.

Me right now


Så håller på att göra lite lätt lunch just nu lite ägg på macka med philadephila ost :) Mums!
Har nyss pratat med lilla mammi som undrade hur det var :)
Ja jag tänkte lägga upp en me right now bild och dagens outfit som kommer snart det var ett bra tag sen jag ladda upp en sån :) Men nåja kan bjuda på en nu :)

7:e April 2010

God morgon!




Snyggingar där ute ;) Hihi: Nu har jag ääääääntligen vaknat brukar oftast vakna elva men nu halv :D Bra va?
Ska strax gå upp sitter i sängen och bloggar. Ska upp och göra frukost. Mums!
Vad har ni för er då? Läser min blogg så klart :D Hihi. Vad annars?
Nej men vad händer idag då? Iiiiingen aning faktiskt här ska väl kanske göra mitt jobb som hemmafru och städa kanske om jag orkar. Faaan vad slö jag är just nu. Men det blir det ändring på sen. Ha J kommer ju få hjälpa till med att diska och städa då blir det inte jag som får göra det. Guuud vad härligt han tycker inte samma som mig men det får han ta :D
Ja, nej hörrni nu ska jag upp och klä på mig och sen göra i ordning min frukost och sen till skit ungen som sitter och skriker bakom dörren :) Han är nog också hungrig.

Hörs sen Puss sötnosar <3

Bed time

Så nu är det dags att säga god natt till er kära läsare. Ligger i sängen nu och kollar på csi på 5:an känns som att jag kommer somna när som helst nu så sköönt. Hoppas ingen sms:ar eller ringer mig i morgon bitti vill soooova ut medans jag kan liksom dom sista dagarna ska jag vända på dygnet helt klart så jag orkar upp sen på måndag guuud vad kul det kommer bli :D  Äntligen har jag något att sysselsätta mig med i tre månader. Men har fortfarande inte hört något om vilka tider jag jobbar eller klädregler. Aja får väl ta på mig något enkelt så får dom väl säga till om det är så man ska vara klädd vilken jag skulle tro. Gina var dom inte så noga. Men men.Ah vi får se.
Nu ska jag gå och borsta gaddarna.

Puss och god natt sötnosar <3

Dating in the dark

           
Så har nyss kollat film här hemma.Eller jag själv har gjort det J tycker inte om musikal filmer
hahaha det kan jag förstå han det kan bli lätt tråkigt när folk bara sjunger.
Ah det blir biltittande för J ikväll får väl ta och hitta på något annat jag om jag inte fassnar bredvid honom. Nej vi får se. Just nu kollar jag på Dejting in the dark åååh vad det är löjligt.Pinsamt också.
Usch det gillar vi inte.

Slut!

        
Guuud vad trött jag är har hållt på och fixat med papper och räknat lite och sånt skit.Usch sen så var jag ju tvungen att fixa disken och bläää. Nu är jag helt slut och ont i skallen har tänkt för mycket helt enkelt. Så nu sitter jag och ser en film under min underbart sköna pläd. J kommer när som helst så ska väl då göra i ordning mat åt honom. Ja ikväll händer det väl inte så mycket vad jag vet. I morgon vet jag inte heller. Men på torsdag ska jag och lilla Bea ut och fika och kika runt lite på stan. Var as länge sen vi umgicks nu och framför allt så var det ju bra längesen jag var på stan. Vill inte gå på stan för oftast får jag med mig hem något skit och som jag inte ska lägga pengarna på men kan inte hjälpa det.
Ah men hur som helst så blir nog det trevligt :D Hoppas på fint väder bara.
Nej nu fick jag sms av J att han är på väg hem så ska börja med maten men självklart följer filmen med :D Hihi

6:e april 2010

God morgon!



Min kära bloggläsare. Allt bra med er? Allt bra här har sovit ut lite idag. Jag börjar ju jobba här på måndag så vilar ut medans jag kan man är väl inte dum hihi!
Sitter just nu i soffan och kollar tv ska strax göra i ordning lite frukost och sen klä på mig kanske. Hade tänkt sitta på balkongen en stund det är ju liksom klarblå himmel och sol. Försöka få lite färg kanske. Vill verkligen ha sommar nu och värme.Så man blir brun och fin :)
Ja, hörrni nu börjar magen kurra här så ska fixa lite good frukost. Men vi hörs senare!

Puss sötnosar <3

Fattar inte...

Hallå vad tänkte designern egnetligen när dom kom på denna tröja???
 
Jag menar vem fan slänger ut 495 ;- på denna tröja isåfall är man ju bra dum iallfall. Hitta någon gammal tröja i garderoben istället och klipp stora hål så har du denna tröja :P
Har sett flera som bloggat om detta men ah jag är lite seg hihi nej men satt och kolla på Nelly och hittade den. Ah total diss från min sida när det gäller denna tröja.

Me right now

     
Usch vad tråkigt jag har.J har inte kommit hem än men skulle tro att han kommer om några min hoppas jag iallfall.Turbo är på världens keligaste just nu. Man får inte vara ifred. Hihi!
Ingmar släppte ju ut honom när han satt kattvakt och Turbo gick aldrig från gården det var faktiskt otroligt :O
Fast vi trodde han sprungit bort för han hade vart borta i över tre timmar och Ingmar hade inte sett honom. Guuud vad orolig jag var kunde inte ens äta :S Aja men nu är han hemma igen iallfall :D And I love him <3 Ah nej kanske ska ta och baka cupecakes igen hihi mums :D
Nej nu kommer babe äntligen hem :)

Puss sötnosar <3

Köket

      
Så nu är disken borta äntligen och fixat med kaklet. Kommer bli hur snyggt som helst :)
Ska fråga J om vi kan åka och köpa mer så kommer det blir klart. Sen vill vi bara måla då och byta luckor :) Lääängtar tills vi kan göra det :) Hihi!

5 April 2010

God morgon!


Har nyss vinkat av syrran så nu sitter hon på tåget till stockholm.J åkt och meckade med bilen nu så är ensam hemma men ska ta tag i disken och sen fortsätta med kaklet som vi håller på att piffa upp lite. Ni kommer att få se resultatet snart :)
Ah annars idag vet jag inte vad som kommer hända riktigt. Får se vad dagen har att bjuda på :P
Det blir nog bra. Tror dom flesta affärerna har stängt så kan inte åka någonstans heller men aja.
Ja, hörrni nu ska jag se klart top model och sen in i köket :)
Men vi hörs sen :)

Puss sötnosar <3

Kvällning

Snart dags för min efterlängtade säng :D  Guuuud vad skönt det kommer bli alltså :) I have miss my bed! Nåja sitter nu och kollar film med syrran det blev dirty dancing 2 IGEN!! Hahah men vadå kan ju inte rå för att man tycker den är bra :)
Japp i morgon ska vi försöka få upp syrran vid nio hennes tåg mot stockholm ungefär halv tolv :P Men vi tjejjer behöver ju en viss tid att göra oss klara hihi :D
Ja nej men vi får hoppas på en bättre uppdatering i morgon.

Sov gott och så hörs vi i morgon Puss sötnosar <3

Hem kära hem

Så sitter nu i soffan med syrran och kollar på Top model med litevindruvor i en skål.Kan det blir bättre. J har nyss tagit en sväng om med dammsugaren så duktig så :) Vi brukar städa på söndagarna men jag brukar vara så trött att jag tar det på måndagen sen :) Så jag tar tag i disken och det i morgon när han ska fixa med bilen :P
Ah så kvällen här kommer nog bli lugn skulle jag tro :) Men skönt!
Nej ska vara lite mer social mot syrran här nu.
Men vi hörs senare :)

Puss bitches <3

4:e April 2010

God morgon!


           
Gääääääässsssp!!! Guuuuud vad trött jag är då har kanske sovit en timme eller 30 min inatt, jag kan säga helt säkert nästa gång vi sover här om vi nu gör det igen så tänker inte jag ligga ute i vardagsrummet på bäddsoffan inte en chans! Har haft två dumma kattungar som lekt hela natten OCH dom håller fortfarande på. Jag gav upp tillslut och gick upp så nu sitter jag och kollar tv och kikar runt lite på datorn. J ligger bakom mig och försöker sova åtinstone, men utan framgång skulle jag tro.Hihi!
Ah idag så kanske vi ska träffa lilla Anna om jag får tag i henne sen så åker vi hem till Uppsala igen.Ska bli skönt att få sova i sin riktiga säng igen. Sen var det ju meningen att syrran skulle sova över hos oss men sen så frågade hon tydligen om hon kunde få åka i dag redan om vi kunde släppa av henne vid tågstationen men sen så när hon kollat tider och allt fick hon svaret av sin kille att hon inte kunde komma i dag utan hon får sova hos oss en natt iallfall. Förstår att hon ville åka idag redan men icke sa Nicke!
Nej jag ska nog ta och vandra till köket och ta något att dricka tror jag innan alla dom andra här vaknar. Farsan var upp en sväng men gick och la sig igen men tror han inte sover. Syrran däremot kommer nog ligga ett bra tag till :) Hihi.
Nej, hörrni jag får uppdatera er lite senare :)

Puss sötnosar <3

I Bojsenburg

Så nu sitter vi hos lilla pappi har nyligen fikat köpte honom en tårta och en chokladkaka åt honom som sen födelsedags present. Blev en sån där daimtårta mums mums! Nu ska vi snart göra mat sen ville farsan supa hahahah han är rolig han. Så vet ej hur mycket uppdatering det blir idag tyvärr men man vet aldrig med lilla mig jag kan kanske sitta här as mycket beror på hur tråkigt vi har eller inte. Ah nej ska lägga ifrån mig datorn nu och umgås lite här med familjen.

Puss sötnosar <3

3:e April 2010

God morgon!



Sitter just nu med en kopp kaffe i handen och sitter i soffan hos mammi. J ligger fortfarande och sover ska väcka honom snart igen. Idag så ska vi till pappi och sova kvar där sen får vi se om vi kanske tar och hälsar på min lilla faster kanske :) Det va ett tag sen vi träffades.
Sen så blir det nog lugnt om vi inte tittar förbi en av mina släktingar och några gamla kompisar :)
Blir nog kul :)
Nåja nu ska jag upp och hämta sömntutan som ligger och sover :)
Hörs sen :)

Puss sötnosar <3


Fredag kväll

Så nu sitter vi i rostberg hos min mammi.Dom har redan gått och lagt sig men jag och älsklingen sitter och kollar på Pirates of the Caribien död mans kista. Trevligt! I morgon så bär det av in till stan och pappi vi ska sova där då med dom små skitungarna till katter hihi. Vi ska väl snart gå och sova här med men ska försöka få med ett element upp det var fan kallt där iallfall enligt mig. Usch aldrig att jag sover i kyligt rum. No way! Nåja ah ville bara uppdatera att vi kom hit iallfall.Turbo fick vara hos lilla Ingmar till söndag när vi kommer hem igen. Ska ha med oss syrran också hon ska få sova hos oss tills på måndag då hon åker vidare till stockholm. Japp så ser våran helg ut än så länge men nu ska jag vara mer social mot älsklingen.

Ha en bra kväll Puss sötnosar <3

2:a April 2010

God morgon!



Så kära läsare då var det fredag igen då. Ska snart iväg och käka med Ingmar och J. Ska bli gott är hungrig. Ah som sagt vet vi fortfarande inte om vi kan åka till falun eller inte vi ska höra med Ingmar nu om han kan passa honom iallfall han ska visserligen bort på lördag och sova kvar hos sin syster men Turbo klarar ju sig ensam länge det är bara det att han behöver mat och lite sällskap iallfall. Så vi hoppas nu annars kommer jag sitta och ruttna i denna lägenhet.Alla är liksom borta och firar påsk och jag får sitta här. NEJ TACK!!!!
Ah men om vi kommer åka så åker vi tidigt vill inte åka ikväll usch! Ska då sova hos min mamma och sen på lördagen blir det pappi :)
Ååååh jag håller tummarna verkligen :(
Nej men nu ska vi åka men vi hörs snart igen :)

Puss sötnosar <3

Me right now

         
Japp detta är Me today då eller right now. Sitter och kollar på The ghost whisperer love love det programmet.Ska egentligen diska men gör det i morgon istället. Tråååkigt! J ska försöka hitta en kattvakt igen ja annars så får vi ju stanna hemma (Suck!) Hoppas inte nu var det ett bra tag sen jag var hemma var väl där sist den 13 feb och det är ju ett tag sen :P Se hur stora pappis kattungar är. Har hört att dom vuxit som fan :) Aja nej måste fan hitta någon :)
Nu ska jag ta en fika tror jag :)

Puss sötnosar <3

Music of today


1:a April 2010

God morgon!



Åh vilken underbar gest att väcka någon. Då menar jag min lilla kisse vet ni vad han kan göra som andras katter inte kan säkert :D Massage!!!! Han stod på min rygg och trampa på ryggen och nacken kan ni gissa hur skönt det  var eller? Det ni min lilla kisse är för bra ibland.Hahah! Ah har nyligen klivit upp har inte sovit något vidare inatt har vart alldeles för pigg sen så väckte Turbo mig klockan halv 6 i morse. J skulle upp då vid 6 tiden och enligt han hade han ställlt klockan men den ringde tydligen inte. Jag märkte inte förän min klocka ringde att han låg kvar. Han skulle ju ha besikting på BMW klockan 07:20 hahah så jag bara sa " Du har besiktning om 20 minuter".
Hahaha det enda han sa var " fuck me"! Och jag då som vanligt med mitt roliga humör säger tillbaka " nej jag orkar inte just nu"! Hahahah ah vilken jävla morgon stackarn hann inte ens käka frukost han tog på sig kläderna och stack.Men BMW gick igenom helt blank så tuuuuuuur :D Efter besiktingen kom han tillbaka klockan var ju bara tjugo i åtta så då hann han käka frukost och väcka mig inte för att jag gick upp men hihi bra iallfall :)Senså åkte han till jobbet.

Ah nog om det vi vet ju inte om vi kan åka till falun i dag eller i morgon eftersom vi inte har hittat någon kattvakt :( Så det blir kanske att vara hemma istället då. Om vi inte löser det sen när J kommer hem. Eller om jag ringder honom nu under lunchen och frågar vad han tycker.
Ja nej ska ta och klä på mig kanske man kan ju inte springa runt som jag gör i underkläder och en filt :P Nej skärpning!
Men vi hörs senare!


Puss sötnosar <3

RSS 2.0