Ur usel uppdatering....

Jag veeeet men har faktiskt inte mått något vidare dom här dagarna så har inte haft ork att göra det sorry hoppas ni inte saknat mig för mycket ;) Hihi
Har haft en lugn och skön helg faktiskt bara jag och älsklingen. Mammi och dom kom ju på besök igår och idag har vi vart i rasbo hos älsklingens mammi och fixat med adressändringen äntligen blir jag skriven här nu i Uppsala :D  Wiiiw!
Vad händer hos er då kära läsare hur har eran helg varit?? Skönt??
Hoppas det :) Nu ikväll ska jag och älsklingen bara ta det lugnt ska nog se en mys film tillsammans härligt va??? :) Men jag kommer nog inte uppdatera mer förän i morgon känner mig fortfarande väldigt hängig så det blir nog inte mer ikväll men annars syns vi i morgon.

Ha en skön söndag kväll :D

Puss bitches <3

100227

                 
God dag!! hihi ah det är ju inte morgon och har tyvärr heller inte haft tid att blogga eftersom min mammi och syster kom på besök. Har precis vinkat av mammi och hennes sambo. Syrran åkte redan vid tre tiden med tåg till stockholm till sin kille hon ska tydligen upp till fjällen :P Kul :)
Ah älsklingen sitter just nu och spelar playstation så kännde att då kunde jag passa på att uppatera  bloggen :) Bra va? Hihi. Ska snart vara lite mer social mot honom men jag känner att jag nästan kommer att somna bredvid honom eller så blir jag med och spelar och sitter och svär över allt och alla. Hahaha! Ah ikväll har vi inget planerat jag är ju fortfarande as täppt i näsan så jag låter ju lite små kul :P Men vi får helt enkelt se. I morgon ska älsklingen iallfall till jobbet och mecka så jag blir nog hemma och hittar på något annat istället :)
 Nej hörrni det blev en snabb uppdatering ska nog gå och ta mig en lur i soffan med älsklingen.

Puss bitches <3

me today

detta är då dagens outfit och lilla sjuka me :)
 

Ny modesida funnen Modehus.nu

Satt och kolla runt lite och hittade en ny modesidan med sjukt snygga kläder men modellerna ser kanske lite slampiga ut ibland speciellt en av dom som är alldeles för översminkad.Usch! Ser nästan läskig ut.Men som sagt rätt snygga kläder iallfall inte alla men rätt många :) Här är lite smakprov

100226

God morgon kära läsare bra med er?? Här är det väl sådär fortfarande näsan är inte så snäll mot mig :( Aja men det går nog över snart har inge feber eller något sånt så det är lugnt på den fronten.
Har nyligen klivit upp jag kännde att jag behövde sova ut idag hade hoppats på att näsan kanske skulle ge sig :)
Ah har iallfall gjort i ordning min goda smoothie nu så sitter och njuter av utav den mumma :)
Ja hörrni vad händer idag då? Här måste jag nog bara ta det lugnt ska kolla lite med praktik igen. Om jag hittar någon ny. Håll tummarna :)
Nu hade jag tänkt ta och sätta på lite kaffe sen så ska jag krypa upp i soffan med mitt stora duntäcke :)
Men vi hörs snart igen :)Ska göra mig i ordning idag iallfall vi storhandlade aldrig igår så vi ska göra det idag istället antagligen :)

Puss bitches <3

åååh jag vill också :(

                                 
Åååh fick veta nyss av älsklingen att han och grabbarna på jobbet ska iväg och åka go kart fan vad kul hade också velat åka igen visst jag suger men ändå ah jag får väl ta med några tjejer någon gång utan honom. Ibland blir jag faktiskt inte klok på honom han ska få åka iväg och ha kul med sin grabbar vart som helst typ och jag säger ju inte emot men så fort jag ska vara med bea och vi vill ut och dansa och roa oss på det sätter då är allting fel med det ibland blir jag faktiskt ledsen att jag som inte säger något till honom jag vill ju att han ska ha kul med polarna hans men då tycker ju jag också att jag kan umgås med mina tjejkompisar vart jag vill med, tycker inte ni det låter rättvist :O
Även om nu vi dansar på krogen så händer det ju inget dumt och det har jag sagt till honom jag bryr mig inte om någon annan ute än mina tjejkompisar och mig själv.

Aja nu får vi väl se när han dyker upp vi måste iväg och stor handla sen bara.

Bea vad säger du skulle du vilja hänga med och åka go kart någon gång bara vi tjejer så tar vi och plockar upp några till :)??


dagens outfit

Här är dagens outfit då!

Mår inge bra

Usch alltså jag mår faktiskt inge vidare idag. Känner mig inte kry för det minsta :( Ont i halsen som fan har jag fortfarande sitter och knaprar halstabletter som älsklingen hade när han var förkyld sen så försöker jag få i mig lite ibumetin också. Tänker verkligen inte ligga sjuk nu när mammi kommer på besök. No way! Ah men jag kan iallfall bjuda på en dagens outfit iallfall :) Så snälla kan jag vara just nu ska fixa håret och så sen också men orkar inte det just nu har nyligen duschat också så jag behåller handduken kvar på skallen ett tag :)Men bilden på dagens outfit kommer strax :)


100225 Godmorgon

Alltså faaaan nu har jag legat länge igen. Måste börja ställa klockan och verkligen gå upp då.Måste skärpa mig. Ah men iallfall sorry för det inte blev någon mer uppdatering igår älsklingen kom hem och vi åkte och käka sen efter det så åkte vi och hälsade på ingmaren stund han stackarn hade inget vatten så han kunde inte tvätta händerna eller något det hände ju oss hemma i falun men som tur va hade vi ju mormor och morfar precis 40 meter bort som vi kunde få vatten ifrån.Ah men det var iallfall trevligt att vara där ett tag :) Sen åkte vi hem och la oss jag var så sjukt trött.

Nu så sitter jag med min kära smoothie igen ska snart se top model sen så ska jag ta mig ett bad och ligga och läsa en bok igen tror jag :)Det var ju så skönt sist :) Nu ska jag krypa upp i soffan och göra det bekvämt :)

Puss bitches <3

Sjuka föräldrar

Alltså detta är ju sjukt satt och kollade på en tjejs blogg och fick se detta att föräldrarna tillåter ungarna att dansa som strippor nästan visst dom är ju grymt duktiga men tydligen hade dom fått komentarer att guuud vad sexiga dom är, hallå barnen är bara 7 år ju. Kunde dom inte ha valt en annan dans kanske som var lite mer passande för 7 åringar.

uuusch

                         
ah nu måste jag ta tag i disken usch. Hatar att diska lääääängtar tills vi kan skaffa en diskmaskin :)

Hemma igen

Har nyss kommit innanför dörren nu från kylan skulle ha kollat jobb men besökte ett ställe bara orkade inte fler och dom hade ju såklart inget ledigt.
Ska nu göra lite lunch gott är faktiskt hungrig blev bara en macka som slank ner i morse. Eftersom miin smoothie ingridienser är slut men ska handla mer i morgon.Då ska vi storhandla jag och älsklingen :)
Plus att jag hunnit skriva en lista på vad vi ska handla så vi slipper åter igen stå som fån och tjaffsa om vad vi ska äta. Hihi
Bra va??
Nej oj nu kokar mitt vatten där inne måste rusa.

Puss puss :)


me right now

              
Så nu är det snart dags att traska ner till stan :) Det kommer nog gå fort ska nog kolla samtidigt lite jobb kanske :) Det blir bra det. Har gjort mig i ordning nu så jag kan visa mig hihi :)
Sen ska jag hem och ta tag i disken och baka tror jag :) Eftersom vi får gäster på lördag.
Ååhh fan vad jag inte tycker om skit ungen till katt nu allts¨å han har ner precis allt nu hade han ner en hylla som ska ner i källaren. Helt jävla galen.
Nej hörrni ska ta och klä på mig nu snart och gå men vi hörs mer sen när jag kommer hem kanske bjuder på någon vinterbild eftersom det är så otroligt fint väder ute just nu :) Kallt bara.

Puss bicthes <3


100224 Gäsp

God morgon på er underbara läsare :) Är ni också vakna? Inte jag gäsp usch ska snart göra mig i ordning dör vid tio är det dags att traska ner till ungdomsmottagningen och snacka lite med dom :)
Sitter just nu och är halvt död har snoozat i en timme.Kanske inte var så bra kanske skulle ha vart bättre om jag gick upp på en gång. Hmmm. Ah vad händer idag då hur många har lov egentligen :)?
Min syster har iallafall det just nu verkar det som, hon ska upp till fjällen med pojken sin jäkla lycko unge har själv aldrig varit där eller jo vänta när vi hade frilufsdag i skolan åkte vi till något fjäll men då åkte jag pulka hahahah xD

Ah det var tider det :) Nej hörrni nu måste jag få i mig frukost och sen göra mig i ordning :)

Puss bitches <3 

kväll

Så snart börjar top gear på 9:an tror jag det är vet inte riktigt så älsklingen är bänkad framför tv :) Han kom hem ganska sent idag han ville hålla på lite med sin bil men jag hade nästan räknat med att han skulle komma hem mycket senare men icke. Skönt iallfall :)
Annars då vad händer denna tisdag kväll?? Bara mysa ta det lungt kanske ;)?
Det ska jag hihi :) Ska ta mig en kopp te och sen krypa ner i soffan med älsklingen :)
Men vi kommer ju självklart höras mer i morgon.
Sov gott det tänker jag iallfall försöka göra :)

Puss bitches <3


Miss my computer <3

                        
åååh vad jag saknar min dator :( Har inte hört något om hur det har gått heller :( Måste ju ta mobil bilder just nu på dagens outfit. Orkade inte lägga upp någon dagens outfit ser ut som fan på kort hihi.

Lunch

Så sitter och käkar lite lätt lunch just nu. har kommit på jag brukar ju aldrig käka lunch tycker jag käkar så sen frukost men sen äter jag ju inget innan älsklingen kommer hem och jag vet aldrig ingen exakt tid när han kommer hem om dagarna. Så Har tänkt lite att jag kanske ska börja äta lite lätt lunch om dagarna jag blir mycket piggare har jag märkt och det är ju bra. :)
Ska börja måla sen hade jag tänkt ska fixa mitt smink också har inte orkat gjort det änsen så kör jag utan lös hår idag skönt :) Låter håret vila lite vilket är viktigt.
Nej hörrni nu ska jag fortsätta njuta av min lunch :)Just ja den består just nu utav makaroner, brocoli och lite sparris :) mumma :)

Puss bitches <3

100223 god morgon

 Hihi jäääätte gammal bild är nog 15-16 med percing i läppen som min mammi tvinga mig att ta bort 
                 
Usch nu börjar jag kunna sova länge igen inte bra var ju as bra när jag kom hem från falun sist och vaknade vid halv tio varje morgon.Måste vända på dygnet nu när jag ska leta praktik.
Ah så det får vi minsann vända på. Just ja på lördag kommer min kära mammi och hennes kille och antagligen min lilla syster :)Hon blir nog att sova över hos oss mammi och hennes kille tar in på hotell dom hade tydligen någon fri natt här i uppsala så dom skulle passa på och utnyttja den nu :)
Så det blir ju kul :) Ska passa på nu och baka något gott bara :)Det blir bra det.
Ah i morgon är det dags för ett besök nere på ungdomsmottagningen kl 11 så då måste jag vara uppe tidigt.Hihi.Ska snacka lite med dom.Så ni får se om jag lever efter det hahaha nej då. :)
Nu ska jag in och göra i ordning min vanliga morgon rutin :)

Puss bitches <3

Godsaker från Nelly.com

Hittade lite godsaker från Nelly.com  :)

                                                         

Lugn kväll

Ah har haft fullt upp hela dagen med att städa och fixat i garderoben :) äntligen blev det gjort :)
Skönt. Det blir en lugn kväll här hemma iallfall funderar på att måla klart i hallen men orkar inte ska höra med Bea om hon kanske vill ha tillbaka linnet hihi just ja hon har ju mitt med :D Hahah hörru gumms :D älsklingen och jag har nyss käkat middag så nu sitter vi bara i soffan och degar och smälter ner maten.

Kommer nog inte röra oss därifrån heller han är ganska trött så :P Ah nej men i morgon ska jag leta ny praktik plats dom som jag skulle ha varit egentligen bara krånglar och har inte kollat upp något så ska leta en annan nu då :) Några förslag kanske vill ju jätte gärna jobba i en klädbutik :D
Hoppas på att hitta en riktigt rolig butik :D
Ska kolla runt lite i morgon hade jag tänkt. Nej hörrni nu ska jag tillbaka till älsklingen i soffan.

Puss bitches <3

Dagens outfit


Detta blev dagens outfit så :) tröjan som jag fick av Bea när jag fyllde år :) tack tack :) Sen ett par knä höga sockor med svart mönstrade leggins :)


100222 God morgon

Gäääsp ah nu har jag äntligen kommit ur sängen sov så skönt så orkade inte gå tidigt som jag egentligen hade tänkt. Ska ringa lite samtal här på morgonen sen ska jag städa så älsklingen blir riktgit överraskad och sen måla om jag hinner det var inte riktigt klart än det var lite tunna fläckar kvar som behöver täckas igen. :) Men det blir om jag hinner.
Ah vad har ni för er idag då??
Nej hörrni ska gå och sätta mig i soffan nu med min vadå????? hihi min smoothie såklart :D nu har jag äntligen den vanliga yoghurten igen så den är nästan för god :D

Tvättid


Så håller nu på att tvätta hade helt glömt bort det tur att man har pojkvän säger jag bara :D Hihi hur skulle det gå om jag bodde ensam??
Katastrof antagligen.Hihi! Vad har ni för er då? Tar det bara lugnt kanske??
Skönt! Ah nej ska nog ta det lugnt nu.Just ja ni ska få se hur resultatet blev i hallen :D

Shoppat

Hittade ett as snyggt knivställ också :)

Som ni vet så har vi gjort om i hallen vi har ju målat och så :D As snyggt blev det faktiskt :D Grymt! Så vi åkte och handlade en hylla till den men hittade ingen eller så var dom slut som jag hade spanat in men vi hittade annat roligt också t.ex nya handtag till mina garderober och dom ute i hallen nya hängkrokar till jackorna vi tog ju bort hatthyllan.

Och sen köpte jag några fotoramar som ska stå på hyllan sen.Älsklingen håller på att sätta upp alla handtag just nu sen när vi fått upp allt ska vi åka och käka är faktikst as hungrig och tänkte att jag skulle bjuda han nu :) Snällt va??
Ah men lovar att ni ska få se resultatet sen på hallen hur den blev :D

Puss bitches <3

Utgång ikväll

Yes lyckas övertala älsklingen att gå ut ikväll han skulle på en familje grej i rasbo så Bea övertala mig att gå ut med henne till kalas :) Häääärligt! Ah men vi försöker få han hit sen så han kan umgås lite med marcus och pettson under tiden vi är ute på dansgolvet och dansar röven av oss. :)

Vi kanske ses på dansgolvet ;)

Puss bitches <3

100220 god morgon

Hahah nej har inte nyss vaknat vi håller på med målningen eller just nu är det spackling boooooring. Jag vill börja måla men vi lär ju aldrig börja är så rastlös. Nu ska spacklet torka sen så ska vi slipa och sen kolla om vi behöver spackla om igen. Suck. Jag trodde vi bara kunde spackla sen börja måla men icke!
Ah tyvärr så hann jag ju inte uppdatera igår kväll eftersom vi kom hem efter halv tolv och då var älsklingen as trött så tänkte att jag inte kunde sätta mig vid datorn då. Men det var riktigt trevligt faktiskt igår med lite skit snacka och lite dricka med chips och choklad :) Mums!
idag vet vi inte vad som händer mer förutom att vi målar då.

Älsklingen kanske skulle åka till sin syster på en familje sak. Men han är osäker på om han ska eller inte. Nej nu hörrni ska jag smita iväg för att kolla om det har torkat där ute :D Sen ska jag nog försöka få älsklingen till rusta sen och handla en hylla och kanske några ramar :D
om dom har öppet när vi är klara vill säga :D Hihi annars kanske vi kan ta det i morgon.
Aja önska oss lycka till nu i vårt projekt :D

puss bitches <3

Ikväll blir det Bea och Marcus

Japp vi åtta sticker vi över till Bea och marcus och hälsar på blir lite dricka och lite små prat :D Trevligt trevligt :D Älsklingen står just nu i duschen så jag ska strax göra mig i ordning också.
Håret står liksom på ändå ungefär.Hihi!

Var nyss och käkade på Marisanns skulle egentligen ha käkar kyckling men så fort älsklingen såg det så sa han att vi skulle käka ute istället.Skit gubbe så det blev en kebadrulle usch.
Han ville absolut käka på max men jag vägrade det eftersom jag är så fruktansvärt trött på hamburgare. Bläääää!
Ja ni men hihi i morgon hade jag tänkt ta fram kycklingen igen :D
Nej nog om detta skit snacka ska gå och göra mig i ordning nu :D

Puss bitches får se sen när vi kommer hem :D  Don´t miss me to mutch <3 Love

Me right now

                                 
Så har inte hunnit fixa mig helt än hihi har inte orkat gjort det när jag ändå bakade.Men tänkte bjuda på en bild nu :)

bakar

Så har tagit tag i disken städat undan lite och har nyligen bakat kärleksmums :D Hihi.Mmmm gott!
Älsklingen slutar nu om en timme ungefär men vet ej om han hade planerat att gå hem då :) Hihi det är ju meningen att vi ska måla idag men vi kanske får ta det i morgon någon gång i helgen kommer det iallfall ske. Men vi blev bortbjudna hem till Bea och marcus ikväll så :) men ska kolla med älsklingen hur han mår först eftersom han var ju fortfarande väldigt krasslig igår.Om vi stannar hemma så kan vi kanske måla iallfall :) Men jag tror det ska gå bra att gå några hundra meter till ett par kära vänner :D

Ah nej hörrni måste kolla ungnen nu :) Puss bitches <3

God morgon 100219

                   
God morgon har nyligen gått upp eller gick upp vid strax efter halv 11 hihi bea ringde. Frågade om jag ville hänga med till gränby en sväng men kan inte måste städa och diska och sen ringa några samtal.Så det får bli en annan dag :) Just ja vi ska äntligen måla om i hallen nu är det bestämt jag fick älsklingen att gå med på det efter lite övertalan.Yes!

Han ska bara köpa en roller sen så kan vi sätta igång vi tror att färgen kommer räcka eftersom halva gick åt till sovrummet då borde ju den andra halvan räcka till hallen eftersom den är mindre.
Yes fan vad glad jag är :D Och älsklingen har tydligen kommit fram till att vi kanske skulle kunna byta ut luckorna i köket sen också vilket jag blev förvånad över för när jag pratade med honom förut så  sa han att det var inget fel på dom det tyckte inte jag heller men nu verkar det som att han har ändrat sig.
Så jag ska plocka undan lite skit i hallen och ta ner hatthyllan bland annat. Så måste nog sätta igång nu snart efter min smoothie :) Men vi hörs senare :)

Puss bitches<3

Flirting whit 40

                                   
Så detta blir kvällens sista inlägg för jag ska vara lite mer socialt mot älsklingen.Sen ska jag ta och göra en smoothie innan jag lägger mig. Ah i morgon ska jag ringa till den där praktikplatsen som jag hoppas på att få.Har bara sökt den just nu eftersom dom lät rätt positiva om att ha mig som praktikant :) Annars får jag söka vidare helt enkelt men jag känner på mig praktik är ju mycket lättare än jobb men det kan ändå vara krångligt att hitta något och om dom har tid med någon praktikant.Hihi.
Ah nej kollade nyss på 3 an handlar om en kvinna i 40 års åldern som dejtar en kille på 27 år. Riktigt kul faktisk inte för att han såg bra ut men hahahah gissa om man får blickar från älsklingen när man kolla :D Sööööötnos!
nej hörrni vi får höras mer i morgon.Då ska jag försöka bjuda på lite mer bilder. Om jag är fixad vill säga vilket jag borde vara ;)det är ju fredag :)

Puss puss

me right now

                                                
Hahah nej har inte fixat håret än orkar det är skönt att ha handduken på skallen :D
Väntar på att älsklingen ska sluta snart :) Känner mig lite piggare nu faktiskt men är fortfarande slut i hela kroppen va någon anledning.Aja. Sitter och kollar på the simpsons just nu :)Hahaha stört sköna :D
Nej hörrni ska kolla vad bus katten har för sig håller på med något inne i sovrummet :)
Just ja vi funderar på at kanske måla i helgen :D I hallen nu är jag så jävla sugen älsklingen skulle mecka då kan jag få måla och sen kan han ju hjälpa mig sen när han är färdig. :D
Det är inte säkert men jag ska nog se till att det blir av ;)hihi

Puss bitches <3


Uppe


                                                    
Åååh vad skönt det där var alltså. Underbart att kunna ligga i ett varmt bad och läsa en bok :)Turbo var ju självklart med hihi. Har nu satt på en kanna kaffe sen ska jag krypa tillbaka till soffan och ta det lugnt tror jag känner mig fortfarande inte hundra faktiskt.Kan bero på att jag sov länge men jag brukar vara pigg rätt snabbt sen så konstigt.

Aja kanske är piggare sen till kvällen. Alltså med den här datorn känner jag att det blir inte lika mycket uppdatering som min lilla den kan jag bara ta och ha i knät i soffan hur bekvämt som helst men med denna dator måste jag gå och sätta mig vid skrivbordet varje gång. Drygt hahaha wow nu lät jag värsta slöhögen.Hahahaha!
Ah men jag glömmer iallfall inte bort er ;) Nu blev kaffet klart ska rusa :)


God morgon 100218

Gääääsp har nyss gått upp usch jag känner mig verkligen hängig idag trött och helt slut i kroppen ont i ryggen har jag dessutom som fan.Ska ta mig ett varmt bad igen och får se om det kanske blir bättre.Hoppas idag har jag faktiskt inget planerat.Men får se först om jag blir bättre sen.
Ska nog ta med mig en bok och ligga där i och njuta eftersom jag kan inte ta med mig datorn. Älsklingens dator funkar som trådlös.Suck!

Ah sitter just nu och häller i mig en god smoothie och kollar på Top model 8. Efter det ska jag tappa upp vattnet och hoppa i.
Mmm skönt :)
Nej hörrni sorry men jag ska ta och sätta mig i soffan med smoothiesen och kolla klart :)
Vi hörs sen efter badet ;)

Puuuss sötnosar :)

mys kväll

Sitter och har lite mys pys med älsklingen i soffan kollar lite tv :)Men han blir så fruktansvärt trött när han sitter ner en längre stund stackarn :) Ah detta blir nog dagens sista inlägg men vi får höras mer i morgon :D  Don´t miss me to mutch now :D

Puss sötnosar :D

och jag lovade er en bild

                                           
Ah jag lovade ju en ego bild så hade inget att göra nu så tog en :)Men miss my computer att ta bilder med den via webb cam denna cam som älsklingen har är ju sämst:( Kommer antagligen bli uppringd snart av älsklingen för jag bad han svänga in och handla två saker men han envisas jämt att jag ska vara med :) Det är något som gör att han aldrig vill åka och handla själv :D
Hahah sa att jag inte var klädd och osminkad då fick jag bara tillbaka " du är fin ändå" han menar att jag kan gå ut ändå :D Sötnosen min.

Stor städat

Wow nu har jag städat hela lägenheten :) Känner mig jääätte duktig. Har nyss slagit på en kanna kaffe :) Sen funderar jag på att göra lunch. Hade tänkt göra lite pannkakor :)
Blev faktiskt ganska hungrig av att städa. Ska bara dammsuga sen men måste fan vila ett tag.
Kan bjuda på en ego bild sen om jag orkar ;) Har inte duschat än så har inte sminkat mig eller något och håret sitter i en stram boll där bak :P Men vi får se ;)

Hej så länge

Hahahaha snyggt!



Hahah Bea hittade en film på oss jag syns inte så bra men man ser att det är jag med svart klänning och höga svarta stövlar.Men spola fram till 1:20 då kommer Bea skalle in i bilden sen hon och hennes kille efter som kommer ett par som dansar ihop och där i bakrunden står jag och älsklingen som inte syns alls :P

God morgon 100217

God morgon god morgon :D  har inte nyss vaknat har vart uppe ett bra tag har bara inte setat med datorn :D  Sen har jag snackat lite med lilla Bea också hon hitta oss på en film på kalas när vi dansar. Eller man ser bea och milla lite tydligare men man ser mig i bakrunden :D
As kul :D Men det kommer nog ta en tid innan vi går ut igen eftersom älsklingen var as svår att övertala sist.Och sen ska vi kanske ha råd också.Hihi

Vi stötte ju på en viss brutta som är lite körd i skallen. BIRDFEJS kallas jag henne hon ser fan ut som en fågel eller ah näbb snarare hahahahah neeej vad taskig jag är eller nae inte riktigt det heller hon är lite konstig tänker inte riktgit med skallen tror jag.Fasst det är inte lätt med den näsan xD

Ha kör lite kissie style här nu. Wow!Nej nog om det.Idag ska jag nog ta tag i och storstäda och ringa några samtal om min praktik plats som jag kanske ska få. Det beror på om dom kanske kunde ge mig lite små jobb efter. :)
Ah nu ska jag dricka upp min smoothie och komma ur min sköna morgonrock :P

I miss my computer

                                                
Ah jag lämnade iallfall in den hos elgiganten det skulle ta 1 till 3 veckor att få den lagad. Dom trodde det berodde på hårddisken och då kommer alla mina bilder och filmer försvinna det fanns ju bilder där som jag inte ens har laddat upp på bloggen utan som jag bara vill gå in och kolla på ibland kanske men nej allt sånt kommer jag få börja om med :)

Ja just ja nu är min nya design klar love den där bilden och texten passar perfekt till mig :D Eller vad tycker ni nu är ju själva sidan väldigt ljus men tycker det var mycket bättre än den svarta som var lite mer tråkig :/

Så tack tack jenny min privata webb designer :D
Sitter och dricker en smoothie just nu börjar gilla den nya smaken mer men nästan gång blir det vanilj igen. Ja men guuud ni som kanske också skulle vilja börja med det till frukost istället för dom där rostade mackorna med ost på. Smoohiesarna gör dig faktiskt mätt ett bra tag :)
Men jag köper iallfall Valio vanilj yoghurt med endast 2 % fett. Det kanske låter mycket men det funkar på mig jag har minsann minskat i måttet och sen så har jag i frusna bär vilket är ett mellanstort paket från Willys blåbär och hallon har jag mumsig så :)Ni kan ju prova det är ju dessutom as gott :) man ser verkligen fram emot frukosten iallfall jag :D Hihi.
jag brukade annars hoppa över den eftersom det var aldrig något gott :P
Men så ska ni inte göra :D

Snyggt!

                           Testa mina nya leggins med sockorna scnyyyyyyggt!
                    


Top model

 
Har nyss setat och kollat på Top model 7 :D  hahaha ni som inte sett det läs inte detta nu!!!
Carrie Die vann ju alldeles rätt tyckte inte om den andra melrose tycke hon bara verka falsk.
Så wiiiiie!!
Sitter nu och väntar på att älsklingen kommer hem så han kan icke fippla med min dator.
Hoppas hoppas han kan fixa det dom på elgiganten alltså xD Jag vågar fan inte att älsklingen ska försöka laga den.

Så tillbaka

                               
Ah jag känner mig på liiiiite bättre humör just nu. Men är fortfarande ganska sur över datorn.
Men detta är iallfall vad jag fick med mig hem denna gång :) har fortfarande lite kvar på ett presentkort så det blir nog ett återbesök sen någon dag :)
Ett nytt linne från Gina tricot eftersom mitt gamla vita linne är as slitet

                                                            En jätte fin schal :D
                                                     
    Ett par grymt snygga leggins

                                                                 Att par varma långa sockor
                                                      


till gränby

                               
Så nu har jag bestämt mig ska ta och vandra iväg till gränby för att lugna nerverna med en runda shopping :) Sen är jag nog på bättre humör haha tills jag kommer hwm antagligen och ser datorn.
Sitter ju nu vid älsklingens dator som är sååå seg och dum :P Iallfall datamusen åker inte dit jag vill.Åååååh jag vill ha min dator. Kommer lämna in den och då får man ju vara beredd på att få vänta flera veckor. Usch och låna den här så länge tråååååååkigt :( Har ju alla mina bilder på datorn tänkt om dom nu försvinner :O Neeeeeeeej!!!!!!
Ah får hålla tummarna.
Men vi hörs sen när jag kommer hem igen och ni får se vad jag har med mig hem för god saker ;)

Puss bitches <3

Fy fan.....

                              
Ah men då så nu är min dator helt jävla pajj och min pojkvän dum förklarar mig.

-Ah men har du tryckt på rätt knapp...har du tagit ur bagtteriet???

Hallå bara för att man är blond behöver man bli helt dumförklarad då eller???Det är precis som att folk tänker ah men hon den blonda där hon kanske behöver mer hjälp än dom andra det hände ju en gång inne på willys att två st kom fram och fråga om jag visste hur man gjorde med självskannern.

Jag frågade iallfall älsklingen om vi inte kunde ta in den till elgiganten och kolla upp det där för det måste ju gå på garantin har ju bara haft den snart 4 månader. Eller vad tror ni?? Ska nog ringa upp mammi och höra vad hon tror.
Har ingen lust med att sitta här hemma och vänta på att älsklingen kommer hem för att fippla ännu mer med datorn så att den går sönder ännu mer och det slutar med att vi måste betala skiten eller köpa ny. Aldrig för då vet jag precis hur det slutar. Jag sitter i ett hörn i soffan och är grinig och älsklingen sitter med sin dator hela kvällen och kolla på bilar.

Och det tänker jag fan inte göra.Hade fan gått dit själv bara det att dom har ju inte byggt klart där än så man kommer ju inte över vägen. Och att gå dit och riskera livet skulle inte tro det.
Ah vi får se hur det går just nu är jag as förbannad så bråka inte med mig då vet vi aldrig hur det kommer att sluta. Hahahah! Om vi nu måste åka till elgignaten nu då och försäljaren frågar typ samma sak som älsklingen då kommer jag antagligen flyga på den personen.Hahaha!

Puss bitches <3

God morgon 100216

God morgon kära bloggläsare. Ligger fortfarande i sängen och myser under täcker har vart vaken sen klockan 8 har inte kunnat sova. Var tvungen sen att ringa ungdomsmottagningen också.Typiskt.Ska dit om en vecka. Idag hade jag tänkt planera att shoppa lite för mina presentkort :)

Eller vad tycker ni?? Får se om jag kommer hem med några läckra saker :)
Ah har inte bestämt mig än om jag ska göra det. Hade velat ha med Bea men hon skulle jobba idag:(
Ah nej men annars kan det vara skönt att gå själv också. Hade egentligen velat gått igår men min mamma ringde och sa att jag hade fått hem något kort på H&M på typ 20 % rabatt så det är klart jag väntar det blir ju lite billigare när jag ska handla.

Ah nej ska nu snart g¨upp och ta min dagliga smoothie. Jag köpte ju det igår men då hade dom inte min vanliga yogurt kvar eller den var slut så var tvungen att köpa typ jordgubb och smultron inte alls lika gott "snyft" aja visst det var gott men ingen stor hit.




me right now

                     
Detta är me just nu då har klämt i mig några vindruvor köpte en liten ask när vi var och handlade :) Mums!Har nyss sett family guy.Får se vad tv har att bjuda på nu.


Middagen

 
Hahaha nu ska ni få se något riktigt sött varje gång vi ska käka så har vi ju såklart Turbo i knät :)
Hahaha så här ser han ut :)

Sidan är på väg

          
Har ju fixat så att min lilla ängel till Jenny hjälper mig med designen på min blogg. Den är inte klar än jag var inte hundra % nöjd ska ta bort bilden till högen och ha en större text men jag litar fullt till henne eftersom jag vet hur snyggt det blir tillslut :D Känner mig så jobbig när jag jämt frågar henne men enligt henne är det inga problem men jag måste lära mig det där bara det att det är så fruktansvärt krångligt. Bea skulle ju försöka och det gick ju sådär sidan blev vit som jag ville men ah resten blev sådär :) Hihi. Nej nu ska jag ta och äta en underbar middag med älsklingen :D

Puss bitches <3

Hittade en bild på oss från lör

                          
Wow snackade nyss med Bea i tel. Jag hade ju setat och kollat in om det fanns bilder på oss från lördagen och hittade ingen men Bea hade sett en massa bilder jag hade då tyvärr hamnat på en bild usch att kameran tog mig ändå. Hahahah det vart en fin grupp bild på oss alla som gick dit :D
Tack Bea :D

Efterhängsen

                                
Nu är jag uppe ur badet har legat där i över en timme men så skönt det var då. Bara slappna av och ligga och njuta hur avslappnande som helst :)Hahah Turbo var ju med såklart han intog sin plats i badrummet när man ligger i badet alltså handfatet :D  Ser verkligen ut som att han härmar en där man ligger :D

100215 God morgon

                                
Gääsp =O Har gått upp för kanske 20 min sen men har en katt här som håller på att gosa ihjäl sig nästan. Hahahah knäppa katt. Ah idag känner jag mig inte riktigt på topp faktiskt känner mig helt slut och hängig. Ska egentligen duscha nu snart men jag tror jag tar ett bad istället.
Just ja jag hade besöks rekord igår IGEN!!!!! :D Faan vad kul :D Kul att det är flera som hittar in ;)
Hihi när ni väl är här kommer ni inte ifrån eller hur?? ;)
Haha nerå det vet jag inte men jag kan ju hoppas :)

Ah ska ta mig någon macka tror jag om jag orkar mina smoothies ingridienser är slut tyvärr :(
As ledsen det skulle passa jätte bra just nu. Guuuuud vad det är gott.Nästan för gott :) Det roliga är ju att dieten funkar as bra på mig men det är just det att det är snoor dyrt att handla yoghurt hela tiden frusna bären är lite dyrare än själva yoghurten men räcker mycket längre.
Men har bett älsklingen att hämta upp mig efter jobbet så kan vi åka och handla.
Sen måste jag fixa lite papper också.
Så lite att göra idag fast jag inte känner mig pigg :(

Ah håll tummarna för mig att detta blir gjort ;)

Puss bitches <3

Nu blir det filmkväll med älsklingen

                     
Japp ska ta och se film med älsklingen nu ikväll så vi hörs nog inte mer föräni morgon ;)
Så stå ut tills i morgon sötnosar :D Hihi!

Puss bitches <3

Ny design på väg

Så nu börjar jag ju tröttna lite på min bild :D  Så har pratat lite med min lilla egna designer och Bea har fixat bild :D Vilka brudar man har alltså :D Tur man har er när man själv inte kan så mycket. Hihi nej men hon skulle kunna hjälpa mig med min nya design hade tänkt ha en vit bakrund nu så man kan se texten bättre. Bea min lilla skit unge skulle försöka hjälpa mig men hon kunde inte heller och på något sätt lyckas hon göra bakrunden vit iallfall men texten för kanske november månad och dom andra försvann hahahah så det måste fixas också :D  Men hade iallfall tänkt ha dessa bilder och en stor rosa text i mitten av dom :D  Vad tror ni???
                 

Kyckling med ris och brocoli

Mums va?? Kyckling var ett tag sen vi käkade faktiskt :) Älsklingen har ju blivit så kräsen men nu tog jag i hårdhanskarna och bestämde att vi skulle köpa kyckling jag älskar ju det :D
Love love love <3  I kväll annars händer det inte så mycket kanske ska höra med Bea vad hon och marcus gör älsklingen skulle vilja se hur dom bor så :D Ah får kolla med dom :D
Nej nu måste jag rusa innan kycklingen bränns vid.

Puss bitches <3

Presenter

Ah detta är vad jag fick igår och idag :D

 Ett grymt snyggt skärp med dragkedja av Bea :D

                                                        As snygg t- tröja från Bea och Marcus
                                                   
          Presentkort på Ginatricot av älsklingens mamma,syster och uffe :D

                                                                   Presentkort från Jenny och camilla och milla och martin
                                                              
   Hihi enligt Arash var det en playboyklänning :D Aja vet inte om jag kan hålla med :P

Yes!

Äntligen är boupptäckningen klar så jag kan ta och skriva mig här i uppsala :D
Wiiiie det tråkiga är bara att nu kommer vi förlora garaget :(Så vi kommer få parkera utanför där det knappt finns några dumma parkeringsplatser :( Ah men men. Har nyss vinkat av älsklingens mamma, lillasyster och halv pappa uffe :D Dom kom hit på lite födelsedags fika :D Trevligt trevligt ska snart lägga upp vad jag har fått av alla :D  Fick ju lite igår också :D Massa snygga grejjer :D

Okeej nu kommer bilderna

Så nu tänkte jag ladda upp alla bilder från igår. Titta och njut :D

                                                    

                                                  

                                                              

                                                           

                                                              

                                               

                                                       

100214 God morgon

God morgon huvudvärk. Hahahah usch fan andra gången jag har fått baksmälla.INTE kul. Aja men vill ni se några bilder från igår då??? Ja det är klart ni vill :D  Haha men ni får vänta ett tag. Ska iväg och handla dricka åt lilla ewe och älsklingen nu :) Men laddar upp så fort jag kommit hem :)

Puss bitches <3

kvällens outfit

                         
 
                                     mitt jätte fina halsband från älsklingen som tyvärr inte passar till allt :(
                                                   
Wow detta är då kvällen outfitt :D Grrr haha nerå :D  Men enkelt och otroligt snyggt :) Detta blir ju såklart kvällens sista uppdatering om inte jag tar med Bea på ett kort och lägger ut innan vi drar ner ;)  Ni kan ju alltid hålla tummarna för det ;)
Ah nu äntligen är jag klar för kvällen nu sitter jag bredvid älsklingen i soffan och väntar in Bea och Marcus. Fy fan vad kul denna kväll kommer bli :D  Är lite orolig för grannarna i huset bara men hallå dom får offra sig en kväll nu när jag har lagt hyra på lokalen då har man ju rätt till att festa visst vi kommer inte spela så att hela lägenheten vibrerar men lite högt måste man ju få spela :D
Ah nej men nu så ska jag häva i mig min öl :D

Puss bitches ;) Don´t miss me to mutch to night ;) Hihi

Funderar på att byta om redan nu??

                                  
Hmm har stått och bakar kladdkaka nu några timmar så funderar om jag ska ta och byta om nu snart. Vi måste gå ner med högtalarna sen men älsklingen kollar tv så lär nog få vänta några timmar till :) Aja men det löser vi då :D
Snart tre timmar kvart tills foket börjar rulla in :D Ah men tror jag sätter på min sååå snygga klänning nu :D  Så får ni se också snart ;)

Puss bitches <3

100213 God morgon

God morgon min sötnosar :D Har ni vaknat än? Det borde ni klockan är ju fan halv tolv :D  Hahahah ska jag säga som nyss gick upp. Hihi! IIIIIIIIDAAAAAAAAG är det feeeeeest hos mig :D Wiiiiiiie !
Fy fan vad kul det ska bli, ska bara ordna upp en massa där nere. Ska bara fixa högtalarna ska ta älsklingens stora här. Sen så hade vi ju ingen cd spelare till mp3 låtar. Men så sa zeb att vi kan ju alltid andvända datorn. Hahahahha fan vad dumma vi är. Ibland är älsklingen lika blond som jag tror jag :D Hihi!
Nej hörrni nu ska jag ta och göra frukost till mig och älsklingen :D Hörs sen :D

Puss bitches <3

Nu snart sticker vi till Nike och arash

                       
Japp blev bjuda över till en film kväll hos dom hade tänkt ta och se Have you hear about the Morgans är nog en skit bra film verkade iallfall som det på trailern till den :)Passar på att blogga lite snabbt medans älsklingen är i duschen :) Sen så ska vi åka :) Vet ej när vi tänker komma hem så vi får se om jag hinner med något mer bloggande idag :)Ni får hålla tummarna ;) Don´t miss me to mutch nerå ska inte börja med någon kissie style xD
Ah men vi hörs sen då kanske ;)

Puss bitches <3

Födelsedags present från Nima

                     
Naaaaw vad gulligt fick detta av Nima i födelsedags present :D Hahahah älsklingen var tydligen med när han köpte dom och typ tjatade på honom att jag inte dricker sånt :) Meen det var ju snällt iallfall att jag fick något :D Det är ju tanken som räknas och jag vet en lite brutta som kan hjälpa mig med dessa du vet vem du är gumms hihih :D

Tvättar

                            
Yes jag kom ihåg tvättiden iallfall :)Så nu kan jag tvätta hela den där dumma högen med kläder :)
Väntar på att älsklingen ska komma hem undrar om han har fixat lite gott tills i morgon han skulle ha fixat det på lunchen :) Lokalen är fan bra om man fixar ljuset lite :D
Det kommer bli kanon :) Ni som kommer ni glömmer väl inte att det är i morgon nu då?? :D
Hihi kommer bli skit kul ;) Synd för dom som inte kommer :( Ah nåja det kommer flera gånger blir ju 20 om ett år nu då jävlar ska jag röja :D Ah nej ska fan ta mig en kopp kaffe och sen höra med älsklingen när han hade tänkt dyka upp :D  Just ja vet ni vad jag hittade nere i lokalen som tur va :D?? Nej tyvärr hade dom ingen spelare men vi får helt enkelt ta ner våran och högtalarna.Men istället för glas som folk antagligen kommer dricka ut så hittade jag en massa plastmuggar öl muggar :DHeeeelt perfekt :D

Nu hoppar jag in i duschen

Nu ni tänker jag ta ett långt bad innan det är dags för tvättiden sen ska jag ringa och höra när jag kan få hämta nyckeln till lokalen jag ska ju få hämta den idag :)
Ska se om man kan gömma undan ite skit så det ser någorlunda snyggt ut och inte bara gamla saker överallt vill ju inte ha sönder något heller :O Ah det blir nog bra får se sen om vi får tag i Zeb älsklingen har inte sett till honon eller hört något från honom enligt älsklingen så skulle han kanske fixa låtarna till kvällen :/ Ah hoppas hoppas det löser sig med det också :)
Fick veta för ett tag sen att en tjejkompis från falun inte kunde komma ner hit åååh varför ska dom bo så långt bort :(?
Snyft!!

Ah nej oj nu har jag inte tid med er längre skummet i badkaret stiger nu hihi.

Puss hej :D


100212 God morgon

God morgon mina underbara läsare :) Hur mår ni?? Allt är ok här :) Gick upp klockan halv tio men har legat i soffan ett tag och myst :)
Nuuuuu får ni påminna mig om att jag har tvättid klockan 3 :D Nu måste vi verkligen tvättatvätthögen börjar verkligen svämma över nu hihi.
Ah nej ska gå och göra min smoohite nu och kolla lite runt på Af :)
Men vi hörs snart igen ;)

Puss bitches <3

Grymt snygga t tröjor från Nelly.com


Hittade ett par skit grymma t -tröjor från Nelly.com.
Blev as sugen på att skaffa en sådan nästan :) Visst är dom snygga??

Sökt lite jobb

                               
Så har varit och sökt lite jobb jag såg var ute på Af´s sida håller ju på och söker praktikplats också men.Så man får se hur det slutar :) Har ju kanske fått en praktikplats men säger det inte än för det var tveksamt om dom kunde erbjuda mig någon timanställning efter. Och det är klart jag skulle ju vilja ha det :)

Hihi sötnos


Hihi Turbo är bara för söt :) Står på min hals och trampar :) Sötnos :)

Tack mammi

                              
Naaaw skulle ha fått den igår men den kom lite senare :) Får alltid en nalle i födelsedags present av min mammi dom är så fruktansvärt söta dom små nallebjörnarna :D Fick en chokladbit dessutom :)
Tack mamma :)

Smoothie = min lunch

                                     
Så sitter och tar min lunch nu hitta inget gott så tog min vanliga smoothie istället mums :) har nyss gett min lilla älskling en för tidig alla hjärtans dag present men säger inte vad det är för något hihi :D
Hade tänkt ge honom något sen på söndg också beror på hur vi mår då båda två :) Kanske är super bakfulla. hihi
Nåja det får vi väl se :) Svärmor och och hennes man kommer hit och fika så :) Måste vara pigga då :)
Ah nej hörrni nu ska jag ta tag i disken snart :) Så vi hörs

Pussar :)

100211 God morgon

                             
God morgon god morgon :) Sitter här med Bea och käkar lite tårta :) Hihi ah nej jag har redan fått i mig frukost :) Så fikar ju här med Bea :) Trevligt trevligt :D
Idag så blir det långpromenad med Nike igen kul :) Ah nej ska vara lite mer social mot henne nu uppdaterar lite senare :)

Puss bitches <3

Mums med tårta

Så har precis vinkat av Nima arash och Nike det var faktiskt riktigt trevligt :) Kul kul :)
Vilke tur att jag köpte en stor tårta för det blev lite mindre än halva kvar :)Tårta till frukost kanske.
Hahahah neeeej usch. Ska snart ta och lägga mig är faktiskt riktigt trött.Nike frågade om inte jag vill börja gymma med henne visst jag skulle behöva komma igång med träning och helst nu inför sommarn också. Bara det att ett gym kort för ett helt år gick på 2500 lite dyrt för mig just nu kanske. Så får nöja mig med lång promenader så länge sen hade jag ju tänkt köpa en tränings maskin också så. Fast det där tränings kortet på gymmet det är ju billigt ändå det räcker ett helt år och du får träna hur mycket du vill så då är det ju värt pengarna om du nu tränar kanske minst 3 gånger i veckan :P

Ah får fundera lite mer på det där tror jag :) Jag och hon ska iallafall ta en lång promenad i morgon igen hoppas på lika bra väder som idag :)Hihi
Ah nej men hörrni skit ungar nu tänker jag dissa er för ikväll. Så hörs vi mer i morgon.

Puss bitches <3

Guuud vad snyggt


Kom till älsklingens jobb innan jag mötte upp Nike. Väl inne där ser jag att dom jobbar i skjortor PBZ egna som dom oftast brukar ha på bilutställnigar :) Men shiiiit vad snyggt älsklingen var i den då :D
Sjukt snygga skjortor är det :D

Matlagning

Så nu står jag och lagar mat till mig och älsklingen snart så kommer Nike och arash och antaglige Nima också över på fika :)Kommer bli jätte trevligt ska höra med henne sen om hon har lust att gå ut och gå i morgon för det var faktiskt riiiiktigt skönt att gå ut idag i det fina vädret :) Vi kan verkligen prata om alla mellan himmel och jord hon förstår precis allt :D Riktigt go tjej är du Nike :D
Så ska bjuda herrskapet på tårta sen hade jag tänkt :D
Nej hörrni nu måste jag fixa resten av maten :D

Puss på er sötnosar :D

Nu sticker jag ut

Så nu tänker jag lämna er för några timmar. Har nyss städat undan lite här i lägenheten och diskat bort skiten i köket så nu sticker jag ut för att möta lilla Nike och ta en promenad :)
Vi hörs sen :)

Puss på er bitches <3

Idag är jag glad



Japp idag är jag på toppen humör kan det vara för att jag fyller år??? Neeej haha jo det är klart det är :D  Klockan tre ska jag möta upp Nike och ta en promenad med henne ute i det här underbara vädret :D Vi ska ta oss en sväng upp till Gränby och köpa en tårta till ikväll :) Har bjudit över henne och Arash bjöd lilla Bea också men hon skulle tyvärr jobba så :( Ah men hon kommer iallfall på lördag :D Om vi nu inte ses innan det såklart :D Vilket jag hoppas på älsklingen är lite sugen på hur dom bor så :) Ska höra om vi kan komma förbi någon dag och så älsklingen får se :)
Ah nej guud nu har jag inte tid med er längre hihi har jag alltid men måste städa om vi ska få främmande sen ikväll :D

Hörs sen men jag bjuder på några bilder på födelsedagsbarnet :D

Åååååh 100210

Jag må jag leva jag mår jag leva,,jag må jag leva ut i hundrade åååååår ja visst ska jag leva ja visst skajag leva ja visst ska jag leva ut i hundrade åååår :D Wiiiiiiie!!
Idag blir jag 19 då :D Såååååååå härligt :D Funderar på om jag ska ta och fxa mig i ordning och ta och gå och köpa någon tårta till mig och älsklingen :D Skulle ju vara gott :D
Eller vad säger ni??
Och tack så mycket för alla grattulationer ni är underbara :D  Fick 5 st på morgonen och fått lite fler nu också :D  Gulliga ni är :D
Idag så vet jag faktiskt inte vad som händer ska nog ta och göra riktigt fint här i lägenheten :D
Så älsklingen blir lite överraskad :D
Det får det nog bli :D Ja nu hörrni ska jag ta och göra min smoothie :)

Puss på er :D

Fan fan fan

Alltså seriöst vi glömde helt bort våran tvättid ikväll.Faaaan också men som tur hinner vi tvätta innan helgen fanns en enda ledig plats kvar och det var på fredag klockan 3 till 6 så jag får ta tag i den då :) Ni får påminna mig jag har ett minne som en guldfisk :O
Helt otroligt alltså.
Nåja nu ska ta och hoppa in i en varm dusch :) Vi hörs mer i morgon sötnosar :)

Puss bitches <3

The city

The city går just nu på min dator ligger i soffan och vilar lite älsklingen sitter borta vid den andra datorn så :) Är ganska uttråkad faktiskt.Får försöka hitta något kul på tv eller kanske ta och fråga om älsklingen kanske vill se en film :)Ah vi får se :)

Kanske hörs senare beror på om jag håller på med något kul ;)

Puss bitches <3


Ligger och myser i soffan

                                 
Ligger i soffan just nu och myser bara väntar på att älsklingen ska komma hem så jag kan börja med maten :) Ikväll blir det spaghetti garbonara :) Gott gott :) Har skrivit en liten lista nu vad vi ska handla i morgon. 

Back

Så nu är jag hemma igen efter ett lång besök hos lilla Bea guud vad fint och stort dom hade :D Vardagsrummet var grymt stort och rymligt :) Avensjuk. Sitter nu och kollar på ghost whisper och skriver en lista på vad vi kan handla för mat eftersom älsklingen inteär till stor hjälp i affären.Hihi så jag fick iuppdrag at sitta ner och fundera ut mat så vi slipper stå där inne och se bortkommna ut.
Har kommit på en så länge :P Håll tummarna för att det kommer mer :)

Puss

100209 Goood morgon

God morgon god morgon på er. Vakna?? jaa klart ni är om ni sitter och läser detta så dum fråga :) Nej hörrni sitter här med en god smootihie och väntar på Bea hon ville komma över och låna internet. Dom har ju flyttat så dom har inte fått in det än. Och det är klart hon kan komma hit då :D  Ska hänga med henne sen och se hur lägenheten är säkert jätte fin såg så ut när hon visade den på bilderna :) Det blir bra :) Ska försöka ta lite kort kanske hihi om jag får :) Kanske bli en och annan på lilla Bea också :) Ja det löser sig då :)
Just ja vi har tvättdag idag får verkligen inte glömma det den här gången det är verkligen viktigt nu fram till helgen måste få min nya fina klänning tvättad :)
Får sätta en lapp på dörren eller något hihi :D Nej hörrni ska ta och göra mig i ordning om jag ska våga mig ut sen måste fixa sminket och så :)

Hörs sen Puss bitches <3

Handlat gott

                           
Så nu är vi hemma igen efter ett besök hos lilla Ingmar.Efter ha suttit där någon timme och pratat lite :)Sen var det dags att åka hem igen, vi svängde in på coop forum och handlade lite gott. Ah en chokladkaka till älsklingen och en stor påse vindruvor till lilla mig :D
Gott gott :) Resten av kvällen ska vi nog bara ta det lugnt sitter just nu och tittar på Spårlöst skit bra program :)

Nu sticker vi till Ingmar

Japp nu har vi käkat klart så nu sticker vi till Ingmar och hälsar på och älsklingen ska test köra volvon lite mer :) Hörs sen :)

Puss bitches

Så här ser klänningen ut på :D

Testade två klänningar men valde den svarta puffaxlarna.






Snygga saker från Gränby

Nu kommer godsakerna som jag hittade på gränby :) Allt är nu då från H&M:)
   Leggins

    Min nya klänning med lite puffiga axlar

         Nya örhängen :)

    Ett nytt trosset och Bh set :) Hur snygga som helst :)






Hemma från gränby

Så tog en sväng till gränby iallfall hihi kunde inte hålla mig:) Och hittade en massa snyggt som fick följa med mig hem och hittade en klänning som sitter supersnyggt på :)
Sen så ska jag bara fixa till den med smycken och sånt :) Kommer bli en toppen lördag :)
Men jag tar bilder på vad som jag fick med mig hem sen måste börja med disken här nu :)
Men uppdaterar när jag är klar :) Träffade Emel en gammal kurs kamrat från folk universitetet också nu på vägen hem det var kul och se henne igen faktiskt hon såg lika försvånad ut som mig att se varandra :D Kul iallfall.

Puss bitches <3






God morgon 100208

God morgon god morgon :) Wow idag är jag uppe rätt tidigt. Gick upp typ vid kvart i tio :)Sköönt faktiskt :)Kunde inte sova så tänkte det var onödigt då att ligga kvar. Ja ni vad har ni för er då skola kanske??Ska strax ta och göra en macka har igen smoothie matreial hemma men ska handla senare när älsklingen slutar jobbet :) Då jävla ska jag ha :)Fick i uppdrag att skriva en handla lista.
Ah nej sitter och funderar på om jag ska ta mig en sväng till gränby men Bea hade inte tid och jag måste städa här hemma och ta atg i disken också. Så kanske spar det tills i morgon.Disken inne i köket är en ganska så stor hög.Så det måste jag ju ta tag i.Ah hörrni nu tänkt jag gå och ta mig lite frukost :)Hörs senare :)

Puss puss <3





The hills

                                        
Ha setat och kollat på The Hills och The city hahah älsklingen tycker det också är kul det är ju lite roligt.Hihi blir nog en lugn kväll kanske ska ta och se någon film tillsammans och ta en öl. Sen ska jag hoppa in i duschen.Håller på och kolla om Bea gumman vill hänga med till gränby i morgon och kolla något riktigt snyggt nu till festen på fredag :D
Måste hitta något riktigt snyggt ju :) Hoppas jag hittar.
Nej nu hörrni måste jag kolla så inte älsklingen har drunknat inne i duschen.

Puss sötnosar :)<3

Hemma i uppsala

Så nu är vi hemma igen har vart och käkat en sväng var superhungriga och jag orkade fan inte ställa mig vid spisen och laga nåt djupfryst.No way! Asså är så sjukt trött så det är inte sant.Känna som att jag skulle behöva sova ett tag nästan. Men då kommer jag inte somna inatt.
Just nu så dammsuger älsklingen var ju så mycket hundhår överallt.Så det åker bort.
Jaha ni vad händer ikväll då en sådan här söndag??Slöa som här kanske??
Hihi.Sköööönt :)
Ja nej ska nog hjälpa älsklingen med städningen :)

Puss hörs senare :)

100207 God morgon

God morgon på er därute. Allt bra med er?? :) Här har vi nyss vaknat så sitter är i mammis kök med en kopp kaffe måste strax springa över till min mormor och låna lite honung åt älsklingen :P
Idag så tror jag vi beger oss hem lite tidigare än väntat älsklingen ville åka när det ändå är ljust och visst det är ju skönare.Nej hörrni det blev ett kort inlägg nu men måste springa.

puss på er :)

Kväll snart läggdags

Så nu har alla åk hem ah eller för några timmar sen då:) Fick en massa pengar bara plus ett presentkort av min mamma,mats, mormor och morfar :) Så nu ska jag shoppa något snyggt till lör kväll på festen :)
Hoppas på att hitta någon riktigt snygg klänning :D Ska nog nästan göra det första på måndag eller ah vi vet ju inte om vi kanske blir hundvakt igen. Det får vi se isåfall så får jag väl be älsklingen skjussa mig till gränby och kolla efter klänning när han slutat jobbet :)
Men det löser sig :) Det är inte måndag än.
Nu så ska jag och han bara ta det lugnt här i soffan och se lite på tv innan sängen :) Mammi och mats fick i sig lite mycket ikväll så dom var lite vimmsiga. Hahahahah!
Jaa vuxna ska inte dricka :D Hahah nerå :)
Nej hörrni vi får höras mer i morgon.

Puss och godnatt :) <3

Färdig

                               
Så nu har jag hunnit fixa i ordning mig för idag :) Mammi springer runt med dammsugaren och ska snart sätta igång med att fixa tårtan :) Ska förska vispa grädden och klä tårtan sen med lite kiwi :D Mums.Älsklingen är ute och fixar med bilen just nu så jag sitter bara och tar det lugnt :) Fick nyss lite nya låtar av mats härligt kan man fixa lite nytt skit till festen sen nästa helg :D
Ah nej nu så ska jag hjälpa mamma med fikat.

puss sötnosar <3

100206

God morgon god morgon :) Hur har ni det?? Här är det bara bra hihi ska snart hjälpa mammi med mat och tårta :) Sen ska jag göra i ordning mig lite också sitter helt vitblekt.Hihi så det blir inte något kort just nu :)
Igår så var vi ju hemma och fira mig hos min kära pappi fick lite tårta och presenter fick ett par ursnygga ljuslycktor av min lilla faster och pengar av resten :) Det uppskattas alltid :)
Då är det lättare att köpa det jag vill ha :) Undrar vad jag får sen senare idag :)
Ah det får vi vänta och se :) Nej hörrni sorry att det blev en liten uppdatering nu men kommer nog bättre lite senare :)

Puss bitches <3

Fan vad det går bra (tummen upp)

Fan vad bra jag är på att baka på snart två timmar så har jag gjort en sockerkaka 11 kladdmuffins och nu så håller jag på med kanelbullar :D
Vadå snabb alltså :) Hahah det syns iallfall att jag håller på i köket det är as mycket grejjer och hela jag är nästan täckt i mjöl. Hihi. Jag har gjort ett misstag än så länge men det tänker jag inte säga :D
Ah nej hörrni det blev en liten uppdatering iallfall att jag fortfarande lever och allt går bra :)

Puss på er <3

100205 Godmorgon

                                
Har hunnit varknat och gått ut med leon och nu gett dom små skitungarna mat.Så nu ska jag bara få i mig lite frukost och sen sätta igång och baka :)
Så hinner inte blogga så mycket måste nog ta mig en runda till liljehallen. Om nu inte älsklingen ska hämta leon.Då kanske han skulle kunna svänga förbi och köpa kokosflingor.
Ah fick veta nu precis att han ska ändå hämta leon nu till lunch så hoppas han kan köpa det.
Men ah ska göra han i ordning och sen ska jag sätta igång med bakningen.

Puss bitches <3

Duscha

Så nu har vi vart ut med leon en sista sväng för dagen. Vi tog ut honom i parken och sprang och lekte med honom, Shit vad trött han blev efter det skönt då vet jag en som sover lugnt inatt :)
Nu strax ska jag gå och ta mig en varm dusch sen krypa ner i sängen :)
Så vi hörs mer i morgon komme kanske inte bli så där jätte mycket uppdaterande då men ska försöka.

Puss och god natt :)

The proposal

                             
Sitter just nu och kollar på The proposal med Sandra bullock :) Love her hon är ju as fin vem tycker inte det :) Har nyss kollar runt på lite jobb vad det finns men inget just nu :(
Har funderat sen på vad vi ska käka idag och det blir nog bannmakaroner med lite köttfärs :)
Mums :) Hihi får se bara när älsklingen dyker upp ska höra med han sen när vi ska lämna leon och om det går vill säga om inte Zeb har hjälp i helgen vette fan hur det går :)
Ah men det löser väl sig :)


Ut med leon

Ska snart ta ut lilla skitungen på en promenad snart ska försöka leka av honom lite också.
Just nu ligger han och sover men så fort man går ut i hallen så kommer han efter för att se vad jag har för mig och blir helt tills sig så fort man nämner ut.

Wiiie i morgon åker vi :)

                                 
Yeeeees i morgon åker vi till falun :D Måste höra med älsklingen om zeb ska ta hem leon då och när :O Meen åh vad jag är glad längtar att bli firad hihi :)
Kommer ju hålla er upprättade vad som händer där hemma såklart :DTar ju med datorn och jag lovar att jag ska blogga det ska jag hinna med :D


Dagens me


Idag är det otrolig enkel stil jag kör på orkar inte sminka mig så himla mycket heller. Så kör med en hoodtröja från Marvin
Linne Gina tricot
Jeans Gina tricot
En riktig slö stil kan man säga. :) Men skön  :)

100204 Godmorgon

Så nu har jag vart ut med leon ungefär en halvtimme och lekte lite med honon i snön det uppskattades jätte mycket :) Och jag hade dessutom skit kul :)Nu sitter jag med lite yoghurt i en skål och kolla på Top model :) Mår inge vidare idag har ganska ont i halsen och skallen :(
Idag så hade jag tänkt städa lägenheten ska duscha idag också men gör nog det ikväll istället.
Baka tror jag också gör i morgon.Ah men städa måste jag göra iallfall.

Puss bitches <3

God natt

Nu hade jag tänkt dra mig tillbaka till sängen snart. Har nyligen lagt ut lite inbjudningar till folk om festen den 13 den ska fan bli as kul annars går jag hem hihi :)
Nerå men vadå om jag är där då blir det ju såklart kul :D Ska kolla en där på fredagen med musik och så annas ska jag höra med älsklingen om han kan fixa det :)
Nej men vi hörs mer i morgon det kanske inte kommer vara förän efter jag vart ute med Nike :)
Vi får se :)

Puss bitches <3

Potatis gratäng med lövbiff

                 
Mmmm gott det låter va?? :) Det var precis vad vi käkade :) Plus lite lök :)
Har gjort ett litet myställe åt leon här inne i vardagsrummet just nu.Ska snart skicka ut inbjudningarna till min fest :) Ska kolla vilka jag ska bjuda :)
Känner ju inte så många här i uppsala men har börjat lärt känna älsklingens gamla polare :)
Så det finns ju ett antal trevliga brudar :)

Andra avenyn

                
Har nyss kollat klart på avsnitten av andra avenyn :) Skit kul programm :)
Ska nu strax göra i ordning middag älsklingen kom precis hem. Men han hittade ju såklart Overhulin eller hur det stavas. Så han MÅSTE ju se klart det :P
Ah men ska börja lite smått med maten tror jag hihi :)

Me right now

                           
Orkar inte ladda upp dagens outfit har bara haft min mys kofta på mig och ett par leggins.
Så ah det är nog inge kul och se :) Sitter och kollar jobb har nyss ringt några samtal om butiks jobb.
Inget napp än så länge. Ah nej ska fortsätta kolla runt på Af :)

Puss sötnosar :)

trött

Fy fan nu slog tröttheten tills alltså sitter och kollar på Ghost Whisper på 4:an.
Leon sover fortfarande känns som att jag också kommer somna när som helst.
Nej ska nog fan ta och vila lite nu.

wow vilken skillnad på henne


Shit satt och kollade in hon Kissies sida här nyss hon har ju opererat brösten. Och så visade dom en bild på henne heeeeelt osminkad shit det ser inte ens ut som henne :O
Typ tappa hakan :O

hemma i värmen

 Hahaha lilla leon precis innan vi gick ut han blir så glad när han får veta att han ska få gå ut att han måste grabba tag i något och gå runt med det i munnen i detta fall älsklingen sko.
                  
Åååååh vad skönt att komma in i värmen igen. Guud så trött jag är men rätt pigg kommer nog somna sen :) Jag och nike tog oss en promenad på en oh en halvtimme. Snacka om att jag är trött i benen nu alltså vi kom överrens om att vi ska ta en morgon promenad i morgon vid halv nio,, eller nio tiden :) Skönt att ha någon att gå med tycker jag och hon ställer ju alltid upp så :) Hihi.
Leon var ju självklart med och han ligger nu och sover för fullt bredvid mig :)
Sötnosen <3
Håller på och gör mig en macka inne i köket med lite ägg och vitlöks grejjsi mojs på mackan mums kommer det blir :) Ska nog ta och göra lite te också. Sen så ska jag ringa lite samtal :)
Just ja lokalen ni kanske undrar hur den var??
Väldigt gammalmodig var den.Men aja det duger som dans golv när det blir dans :) Väldigt gamla möbler och musik verkar det som att vi får installera själv från lägenheten :) Ska få nyckeln nästa fredag så måste skriva upp deras namn så jag inte glömmer det :)

Nej nu hoppas äggen inne i kastrullen :) Måste kila

Pussss <3

Nu sticker jag på träning

                             
Så nu sticker jag ut på träning med Nike och Leon. Hörs sen när vi kommer hem :)

Puss sötnosar :)

100203 Godmorgon

Gooooood morgon! Wow har vart uppe redan vid nio i morse skulle ha gått upp vid åtta men låg och snooza i en timme skööönt säger jag bara :)Har vart ut en snabbis med leon nu så kom in nyss. Gav båda skitungarna mat så nu sitter jag här i soffan med min smoothie och ska strax ge mig iväg ner till apelgården. Ska träffa Inger och få en tur att inspektera lokalen om jag vill hyra den :)
Allt är nog bättre än våran lägenhet just nu skulle jag tro.
Ah vi får se vad jag tycker. Just ja sen efter det ska jag ta Leon och gå och möta Nike vi ska ta oss en lånmgpromenad Leon kommer ju tycka det är hur bra som helst och jag får ju as bra träning.

Så får se hur trött jag är sen när vi kommer hem :) Ni ska veta hur många komplimanger jag fått för leon. Hahahah wow det är sjukt. Typ oj vilken stor och fin hund du har där..vad är det för ras??
Wow vad stor han är...oh bla bla bla...!!
Hahahah men det är ingen som vågar klappa honom jag tror jag inte vågar låta någon göra det heller jag vet ju inte hur han reagerar på andra människor.
Så bäst att ta det säkra före det osäkra. :)

Nej hörrni nu måste jag dricka upp min smoothie och göra mig ordning för att gå strax :)

Hörs sen :) Puss bitches <3

Såååååå jävla bra låt seriöst love love love


Snyggt från bubbelroom

Hittade en massa snygga fest klänningar på bubbelroom. Man är ju helt klart sugen på att köpa någon ;) Men det får vi vänta med :D Iallfall när plånboken tillåter det :)





Yes i morgon får jag se lokalen

                                     
Ringde Inger igen och hörde med henne hon verkar ju hel go hon sa när jag ringde " Ja men  hej du bara försvann sist vad det något som hände" så himla gullig. Sen så frågade hon mig när jag kunde komma och kolla på lokalen. Och jag kan ju när som helst just nu så då bestämde hon i morgon.
Hoppas den ser någorlunda bra ut iallfall :)Håller tummarna :) Sen när jag vet säkert att vi vill hyra den så ska jag skicka ut alla inbjudningar :) Ja nej hörrni det har ju inte vart någon vidare uppdatering idag sorry för det har vart helt upptagen hela dagen har vart och städat och rensat i garderoben och hittat lite som jag inte vill ha kvar, ska fråga älslingens syrra om det är något hon vill ha annars slänger jag det.
Ah nu ikväll så har vi vart och handlat och käkat.Så nu sitter vi bara i soffan och tar det lugnt.
Älsklingens älsklings programm är ju ikväll så jag vet vart jag har honom sen :)
Hihi. Har ni gjort något kul idag då kära läsare??Skola kanske bara???
Tråååkigt isåfall säger jag bara hihi :D
Nej då bara skojjar :) Nu ni ska jag kolla lite runt på bubbelroom och nelly om jag hittar något snyggt ;)

Puss bitches <3


Hyra apelgården

                          
Wiiiiie någon lämnade in ett återbud på apelgården den 13 :D Oooh jag är så glad just nu så att jag kan hoppa upp och ner tyvärr så la mobil helvetet av när jag pratade med kvinnan :( Så måste iväg och fylla på den sen när älsklingen slutar jobbet. Ska ringa han så vi kan dra direkt.
Fan också. Hon lät jätte trevlig också :) Hittade ju inget dumt nummer till dom så fick gå till en granne och fråga efter det :) Ååååh kan ínte älsklingen komma nuuuu vill ringa igen.
Ah får göra det sen då :)

Hörs sen Puss :D <3

100202 God morgon

God morgon sötnosar är det bra med er?? Här är det seeeeegt. Har för ett tag sen vart ute med Leon tog en långpromenad var faktiskt riktigt skönt förutom att han var riktigt dragkär idag man fick verkligen kämpa att hålla in honom.Men jag lever än iallfall.
Ah nu så sitter jag med en ost macka och lite citronvatten gott gott :) Sitter också och försöker få tag i fastighetssötaren men han finns inte att få tag i. Så ska försöka nu efter lunch igen. Hoppas verkligen jag kan få tag i honom. Måste ju få tag i lokalen nu innan det blir försent :(
Ah nej hörrni nu så ska jag luta mig tillbaka och kolla klart på Top model :)

Just ja jag hade bsöksrekord igår igen fan vad kul att fler hittar in hit :) Så välkommna så :D

Puss på er bitches <3

Film i kväll :)

                             
Ska snart ta och titta på 13 snart 30 :) Sen blir bara det bara ta det lugnt i soffan tillsammans med älsklingen :)
Så vi hörs nog inte mer ikväll det blir nog mer i morgon.


Hahahahaha 2 års present

                
                     Hahahaha ja ni vad ska jag säga haha :D
I paketet var det bara skit nåt reklam baks pärmar inget att lägga upp här tänkte jag.
Tänkte däremot lägga upp en bild på vad jag fick av älsklingen på vår 2 års dag.
Hahaha ni som inte kan se vad det är fortsätt fundera säger jag bara hihi :)
Hihih.

Just ja Nike hör gärna av dig om onsdagen jag går gärna en promenad med dig :) Härligt leon lär nog däremot följa med då eftersom vi fortfarande sitter hundvakt om det är ok med dig :)



Fått något i posten

                     
Hmm vad kan detta vara för något som jag har fått?? :S Seriöst så har jag ingen aning vad det är jag har inte beställt något så.Bad älsklingen att hämta upp mig jag vågar lämna dom här två busungarna i några minuter. Leon har börjat tvätta Turbo i arslet. Hahahah så dom går hur bra ihop som helst nu eller ah Turbo bryr sig inte längre tror jag.
Härligt :)
Japp men vi får se sen om det är något kul eller om det är något jävla försäljar skit.

Hoppas på något kul :)

Puss

Kärleksmums <3

              
Så nu är mina kärleksmums klara jag hade ju totalt glömt kokosflingorna fan så får vara utan nu då det är ju bara provbak just nu så.Det får smaka hur det vill hihi.
Om jag inte gillar det och inte älsklingen heller så får vi väl kasta det.
Skit samma.
Nu snart ska jag ta ut leon igen på en lite promenix :) Rasta av honom igen.
Vi hörs sen.

Puss puss <3

Nu blir det kärleksmums

                         
Så nu ska jag ta tag i och baka kärleksmums. Har nyss hittat ett ställe som sökte folk så sprang och lämna in cv. Smart jag var då glömmer jag mobil helvetet hemma så hade ingen rolig promenad ner.Så det blev powerwalk. Aja men hoppas på det här ska börja söka praktik plats nu så men man kan aldrig sluta hoppas på att man får sitt drömmjobb.Ah nej hörrni ni får se resultatet snart på kärleksmumsen.

Puss <3

100201 God morgon

         Okeej jag kan bjuda på en osminkad bild :P
        
God morgon kära läsare är as glad idag wiiie idag firar jag och älsklingen 2 år :)
Kan inte tänka mig att det har gått så pass lång tid det är helt sjukt :)
Så idag ska jag baka kärleksmums :D Hihi
Hoppas det kommer gå bra bara :) Inget ska förstöra den här dagen.Inget. Fan känner mig as pigg i kroppen också tyvärr har vi ingen riktigt glamorös mat hemma men vi käkade ju ute två gånger i helgen vilket vi egentligen inte skulle göra men men :)Kvällen kommer nog bli bra :)
Ah vi får se. Har nyligen vart ute med Leon tog en halvtimmes promenad.Skönt och han var verkligen nödig. Hihi. Nu ska jag strax höra med älsklingen om nr till trivselgruppen det stod ju inte i trappuppgången så ska höra med älsklingen om han kan höra med Ingmar om han vet :)
Ska börja planera nu hade jag tänkt och kolla upp hur många som vill komma :) Jag hoppas ju på en person men vi får väl se.
Aja nej nu hörrni ska jag dricka min smoothie och sen ta tag i disken och sen börja baka lite :)
Hörs sen :)

Pussar på er sötnosar <3

RSS 2.0