På pbz!

Japp som vanlig får älsklingen med mig till hans jobb när han ska fixa något.Hihi.Denna gång sa han att jag kunde låna den lilla datorn som finns här.Snacka om att muta.Bea kanske kommer förbi sen med min tröja som hon glömde ge mig efter i onsdags.Sen får vi se hur länge vi blir kvar här.Jonas chef är här nu också så han kommer väl fassna här mer.
Hihi aja men sen ska vi nog följa med och tända ljus för hans farmor har jag bestämt annars kommer vi bara sitta hemma och glo på tv.
Då kan det vara trevligare och träffa hans systrar och hans faster :)
Nej nu ska ja nog ta och se hur det går för min lilla älskling :)

Puss bitches <3


Denna låg vi och kolla på igår!

Japp denna film kollade vi på igår och jag ska vara helt ärlig jag fatta ingenting av filmen den är heeeelt konstig bra men konstig.Och väldigt förvirrande faktiskt.
Ah så jag vet verkligen inte om jag kan rekomendera den den var ju ioförsig ganska scary men sen på slutet blir allt bara konstigt.

Någon mer som har sett den och uppfattar den som jag gör???

091031 God morgon

God morgon på er därute.Allt bra denna held många som har baksmälla kanske??
Inte här jag och älsklingen låg och tog det lugnt i soffan men en film och lite gott.
Har nyss gått upp blev en lång sovmorgon.Älsklingen ligger fortfarande och sover Turbo är där inne hör jag och försöker väcka honom.Hahahaha stackarn.Han kommer bli nersparkad eller nåt.
Jaha vad händer idag då?Här nu på förmiddagen händer det nog inte så mycket det är mer efter fyra Ingmar och hans syster och Jonas syskon hade tänk åka upp till farmors grav och tända lite ljus.Vet inte om vi ska med jag skulle nog vilja vara med vet inte om Jonas är något sugen på det.
Ah, men vi får se helt enkelt.

Nej ska nog antingen sätta mig i soffan ett tag och kolla lite tv eller så ska jag in och väcka älsklingen klockan är ju iallfall snart halv ett.Hihi!Ah jag tror jag gör det istället :D

Puss bithes <3

091030 God morgon

Ah jag vet att jag inte blogga mycket igår men spenderade en hel kväll med älsklingen och bara att och myste i soffan.Hihi.Japp fredag idag då och vad händer???
Här vette fan vad vi ska göra har ingen lust att festa iallfall så det kanske blir att ta det lugnt.
Ska kolla om min ersättning har kommit nu då.Åååh fan vad dom är sega alltså.Ibland undrar man om dom gör så bara för att reta gallfebern ur folk.Det känns ju nästan som det.
Aja håller tummarna.
Nej jag måste faktiskt in i köket nu och diska upp lite skit innan jag käkar en go frukost känner jag.
Vi hörs lite senare.

Puss bitches <3


Jag tog lite bilder också :)

Här kommer dom bilderna jag tog igår innan vi gick ut.Hihi!




Bilder från Kalas :)

Japp det blev ju lyckat på kalas igår fy fan vad kul vi hade :D
Förutom en vakt som inte hade något att göra kasta ut mig.Jag skulle följa Bea ut för att ta luft och göra henne sällskap då tog han tag i mig och ah sa att jag skulle gå hem.Det sjuka var att han tyckte jag var för berusad han var helt störd jag vet precis vad jag höll på med hade full kontroll och han kastar ut mig snacka om idiot då.Bea hade druckit lite mer än jag men hon fick vara kvar.Jävla vakter det finns inga större idioter än dom.Tror att dom är något vilket dom inte är.Ah men ska nog kanske ringa till Kalas och få honom sparkad för kränkning?? ;)Hihih I´m bad!!!
Ska nog fan göra det seriöst.Ah men nog om det annars hade jag verkligen as kul och dansade hela kvällen helt galet.Så just nu mår jag ganska illa faktiskt.Usch! Visst det blev lite mycket dricka det känner jag nu.
Ah nej ska sätta mig i soffan och ta det lite lugnt nu.

Hörs bitches <3




uuuuuuutgång till kalas :D

nu blire utgång till kalas snart med älsklingen bea :D

Puss bitches <3


Ikea !

Japp nu har min lilla faster åkt hem.Har vart riktigt trevligt faktiskt :)Med henne kan man prata om vad som helst.Nu är jag hemma igen och ska göra i ordning mig inför ikväll.Ska till Bea vid sju halv åtta.Kommer bli riktigt kul faktiskt.Och många bilder kommer att komma är jag nästan säker på Bea kommer vara kamerakåt iallfall ;)Hihi eller hur gums?? :D
Nej nu ska jag gå och klä på mig någon snyggt inför ikväll blir nog min svarta korta klänning med guldkedjor och något snyggt halsband :D

Puss bitches <3

Denna blomma fick jag av min kära faster :D

Klart!!!


God morgon Gäsp!! 091028

Guuuuud vad trött jag ä.Var tvungen att gå upp med Jonas idag för att jag var tvungen att städa eftersom min faster kommer idag.Hon åker från falun nu då och är väl framme någon gång efter elva.Tänk jag gick upp sju satte igång och städade en timme så nu är jag klar äntligen.Sköööööönt.
Vi ska ta oss en sväng till Ikea hon och jag så det kommer bli as kul sen så kommer lilla Nicko också det var meningen att hon skulle lämna honom till min farfar men jag vill ju se honom också så hon tog med honom ändå.Får se hur glad Turbo blir hahahahah han kommer skjuta rygg helt klart.
Just nu springer han runt som en dåre.As drygt!
Japp men sen ikväll blir det utgång för mig och Bea till Kalas fy fan vad kul det kommer bli.Ska kolla så om jag har fått mina pengar än.Hoppas hoppas.
Nej men här kommer lite bilder från igår när jag och Bea var på väg in till stan för att spana runt lite.Är ju dags att spana in lite julklappar ju.Ska börja med det den här månaden så man slipper springa runt sen.

Väntar på bussen ner till stan :)
 

Tog denna bild av dig gumman hihi :D


Sen bjöd bea på chailatte och så delade vi på en chokladboll jääääätte gott :D


Min älskade faster kommer på besök i morgon :)

Åååh fy fan vad kul min älskade faster kommer hit till Uppsala i morgon om inte vädret förstör det totalt.Men hoppas att hon klarar sig.Hon ringde nyss och berättade det.Då ska vi ta oss en tur till Ikea och kolla runt lite och hon skulle bjuda på lite lunch där också.Älskar att umgås med min faster hon är så otroligt gullig och rolig.
Håller tummarna verkligen.
Nej nu ska jag göra mig i ordning Bea ringde nu och frågade om vi inte kunde gå ner på stan och kolla lite och det var fan as länge sen jag var med henne nu så.
Men vi hörs senare.

Puss bitches <3


091027 God morgon!

Morn Morn!NU har jag äntligen kommit upp från den varma sängen var mer än sugen på att ligga kvar lite till men man måste upp annars kommer man ju förstöra hela dagen.Aja nej men ska nu strax hoppa in i duschen.Sen blir det nog lite frukost också.Ååååh Jonas kom hem halv tio igår usch vad ledsen jag var visserligen ringde han och berättade det vid halv 6 och sa att han skulle jobba över, men jag trodde aldrig han skulle jobba så länge som halv 10.Ensam en heeeel jävla dag var inte alls kul.Så hoppas bara på att han inte jobbar så mycket övertid idag.Híhihi men han sa en sak igår som jag blev så fruktansvärt nyfiken av.Han sa att han skulle ha köpt en present till mig för att den fanns just på rea men han trodde att det bara var igår.Jag vill veta vad det var för något men han vägrar att berätta.Men han sa också att han kanske skulle hinna kolla idag om det stämmde.
åååååååh jag är så nyfiken.Vill veta vad det är för något. :D
Har nyss ringt vetrinären och kollat vad det kostar och sånt om man ska kastrera Turbo.
Han är mer äm könsmogen iallfall han visar alla tecken just nu.Vill hinna kastrera honom innan han börjar skvätta.Det var faktiskt billigare än vad jag trodde.
450 tror jag det var för endast kastrering och ett paketpris där kastrering+vaccination+id märkning ingick för 800 det tyuckte jag faktiskt var bra pris ändå jag hade räknat med över tusen spänn.
Så nu ska jag höra med Jonas sen vad han säger om vi ska göra det eller inte.
Ja nej nu ska jag iväg och ta en snabb dusch så jag hinner till mitt program sen.

Puss bitches <3


Hahahahah kan bjuda på en helt osminkad bild på mig och Turbo :D


Lika??

Hihi tänkte lägga ut en bild på min kära syster och så får ni se om ni ser någon likhet???Jag kan tyvärr inte se någon.


Scary movie 3

Hahahaha sitter och kollar på Scary movie på tv 400 dom har juts nu halloween tema alltså visar bara skräckfilmer nästan.Inte nu då hahahahaha.Jonas jobbar över väldigt sent idag av någon anledning.Ringde och sa det iallfall men nu har det blivit as sent så funderar om jag ska ta och göra i ordning någon mat åt mig själv så får han värma sin sen när han tänker dyka upp.Otroligt ensamt och tråkigt.Usch.Hoppas på att han kommer hem snart.Annars blir det nog en lugn kväll längtar till onsdag då det blir utgång för mig och Bea.Ska dra till Kalas och kolla hur det stället är vi prova ju sist där men då var den 20 års gräns så vi kom inte in men nu på onsdag är det 18 år så då tänkte vi passa på att roa oss utan killarna.Hihi kommer bli as kul.Hoppas bara att jag har fått mina pengar tills dess.Jaja vi får se håller tummarna.

Puss bitches <3


Mums vill ha :D

Sitter och ögonshoppar igen på bubbelroom.Åååh har hittat några riktigt snygga saker.
Bara man hade råd så hade dom vart hos mig på en gång :D
Bubbleroom / H TunikaBubbleroom / H Tröja


Så här dålig är webb cam

Japp så här ser man ut i webb camen den är sämst och då menar jag verkligen sämst man ser ju fan inget :O Spelar ingen roll hur mycket man ändrar på inställnigarna blir inge bättre ändå.Piss grejjer!


Ska diska nu usch!

Uuuuusch nu väntar diskberget där inne i köket måste ta itu med den nu annars kommer jag glömma bort den.Hihi.







091026 God morgon!

God morgon mina underbara läsare.Allt bra? Vaknat?Har nästan nyligen gått upp så sitter nu med den nya datorn hihihi.Den är verkligen as bra men webb camen är verkligen inte den bästa så måste verkligen köpa en sen.Kanske kan göra det efter jul eller ah vi får se.
Jonas ÄLSKAR den nya datorn han går runt och frågar hela tiden om vad jag tycker om den och att han tycker det är den bästa datorn och så.Hahahaha plus att han säger att "fy fan vad skönt med en ny dator"! Vadå nöjd liksom???

Håller just nu på att koka ägg till frukost mums mums.Sen måste jag faktiskt städa upp lite idag och diska den högen av disk inne i köket.Just ja sen måste jag ringa vetrinären också ju.
Ja nej ska gå och kolla så att jag det inte kokar över där inne.

Puss bitches <3

Bye för idag :)

Nej nu blir det sista inlägget för ikväll nu ska jag sätta mig i soffan och mysa lite med älsklingen och sen kolla på Love Actually.

Puss bitches <3


Great :)


Love love!!


Ååååh vi har köpt......

EN NY DATOR!!!!!!Japp nu har vi köpt en ny dator hittade en as billig på elgiganten idag.Vi hittade en as snygg och billig först men sen när Jonas skulle snacka med försäljaren så tyckte han att denna som vi köpte var mycket bättre och mer prisvärd än den andra.Och med webb kamera men den var inte den bästa så jag ska köpa en till denna sen någon gång.

Denna fina sak köpte vi.Passa på ni med finns till ett kanon pris på Elgiganten.

Sorry dålig uppdatering åter igen!!

usch vad dålig jag är på att uppdatera min blogg på helgerna.har för mycket annat att göra.Spenderar mer tid år älsklingen.Hihi.Uppdaterade ju inge mer igår kväll för jag och babe kom överrens om att vi skulle åka till Gränby och handla godis och sånt gott.Mums!Vi var otroligt onytta igår.

Jonas köpte kina puffar och en choklad kaka :D





Från igår

Hann ju inte blogga något mer i går eftersom vi åkte till Jonas jobb och kolla efter hans mobil laddare.Men vi fassnade där sen iallfall Zeb skulle göra i ordning Supran för utställningen idag i Stockholm så han klistra på lite dekaler på bilen.Jag fick också jobb jag som har kärring naglar fick jobbet att ta bort dom gamla dekalerna som fanns.Vilket jobb.Hahahaha! Sen när dom var klara äntligen så skulle dom åka och käka så vi följde med och gjorde dom sällskap.Så det blev till max usch vad onyttia man kan vara ibland.Aja men det var as kul iallfall och sitta där inne och snacka lite skit.

Hahahaha Jonas i dragkamp mot Leon.Gissa vem som vann?? ;)
Fick höra en helt sjuk historia om Leon.
En kille var ute med honom och rasta honom typ och släppte honom lös (dom var alltså ute på landet då)där fick han springa runt vart han ville och göra det han skulle men sen försvann han in i skogen men killen som rasta honom gick vidare.
När han själv hade kommit en bit på vägen möter han två rottweiler hundar som står rakt framför honom och morrar som fan.Han blir ju såklart ganska rädd och backar lite.Ägarna eller ägaren syns inte till heller.Precis då kommer Leon tillbaka och ställer sig emellan han killen och rottweiler hundarna.Sen när ägarna kommer springande så ser dom två rottwieler hundar liggandes på backen.
Ena rottwielern har Leon haft ner med tassen och håller honom still genom att trycka ner honom så att han inte kan komma någonstans den andra rottwielern har han fått ett grepp om halsen på så att han inte heller kommer någonstan.Hahahahaha snopet för dom två hundarna en ensam hund har ner två stycken på backen och håller dom där.Snacka om stark hund Leon är då.
Och as bra vakt hund.Sådan vill jag ha.
Han har ju vaktinstink i sig också han är ju e dobberman hund så.Ser däremot inte ut som en men.Hihihi.Så söt och kramgo.





Effektvätning

Japp här skulle min lilla älskling effektmäta volvon för att se hur många hästar den har.Hihi jag gissade på runt 170 och han gissade på runt 180.Gissa vem som hade rätt????
Hahahaha jag såklart hahah först vart det 158 och sen 177.Fy fan vad bra man är då.As nöjd över att ha rätt.Hihi.





Ingmar med sin volvo

Lunch/frukost

Så nu har jag kommit hem har vart på Jonas jobb med han och Ingmar som skulle byta olja och en massa andra saker.Sen skulle han dessutom bänka sin volvo.Men innan det så åkte vi och handlade lite till bilarna sen åkte vi och käkade på världshuset.Det blev en nyttig kycklingsallad för mig.Hihi.


Wow vi kan ta hand om blommor XD

Hahahaha wow kolla in detta brukar inte alls vara bra på att ta hand om blommor men så upptäckte jag detta.Jag lovar det är den enda blomman av dessa som lever.Hahahaha!


Friends for ever <3


På onsdag nästa vecka UTGÅNG!!!!

Japp på lill lördag nästa vecka så ska jag och min lilla sötnos Bea ut och titta till det nyöppnade stället Kalas hur det är.Läääängtar.Hoppas bara på att jag har fått pengarna tills dess.Annars kommer huvuden rulla.Hihi.


091023 God morgon

God morgon mina kära läsare allt bra??Här är det toppen har nyss klivit upp vaknade av att Bea sms:a.Hihi hon skulle till Macdonald´s och jobba tre timmar här så jag orkade inte ligga kvar längre ingen idé var för pigg så jag gick upp.Ska snart hoppa in i duschen tänkte jag ska käka frukost först hade jag tänkt håller på och kokar ägg ska ha min kära ägg macka hade jag tänkt.Mums.Turbo ligger precis bredvid mig och sover as skönt.Fan har lust och gå och lägga mig igen men kan inte.
Suck!
Aja nej ska gå och kolla till äggen nu.


Puss bitches <3

Dagens outfit!

Detta blev dagens outfit då.

Jeans mörkblåa från Jeansparty
Tröja pösig present från mamma.
Örhängen H&M



Inte ett dugg snygg!!!!

Måste säga att denna klänning tycker jag inte är ett dugg snygg finns på gina tricot.Den ser ganska snygg ut på bilderna men den silver spännet på känningen är i billigt plast bara så det ser ganska "billigt" ut. Tummen ner

Jag älskar min lilla skit unge till katt <3

Hahahaha jag var as rastlös igår så la upp ett pussel men inte fan fick jag ha det ifred heller nej det tog Turbo som sin sovplats.Men hur kul ser inte detta ut jag var tvungen att lägga dit lite pussel bitar på honom för att det skulle se ännu roligare ut.Hihi!





Leon

Var ju på Jonas jobb igår en sväng innan vi skulle iväg och käka, vi skulle vänta på Zeb han skulle hänga med och käka på Kens.Så jag och Jonas roade oss med att leka med hans hund Leon som man verkligen har respekt för en as stor dobbermanhund men hur snäll som helst och väldigt speciell.
Hahaha.




091022 God morgon

God morgon världen därute i kylan.Nu har jag äntligen vaknat bra va???Har bestämt mig för ska ju egnetligen ut och gå innan frukost det är ju då du verkligen förbränner fett eftersom magen är ju tom annars förbränner du ju mest det i blodet.Jaja såjag har tänkt att jag ska storstäda gjorde ju aldrig det igåroch gissa om man förbränner lite då när man städa några timmar.Är det bra eller är det bra??Hihi.Ja nej ska nog börja nu så jag kan njuta av en god frukost sen.
Vi hörs.

Puss bitches <3

På PBZ!

´Just nu är jag på PBZ Jonas jobb och väntar på att vi ska åka och käka på kens.Hoppas bara att dom har öppet än.Zeb håller på att svetsar.Väntar på honom.Är HUNGRIG!!!
Underhåller mig iallfall han har ju sin hund här idag Leon så man kan hålla på att leka med honom lite hihi.Bea úndrar om jag ska hänga med ut ikväll med henne och några tjejkompisar till henne men jag har liksom inga pengar alls just nu om jag inte kan låna en hundring av Jonas men vi får se.Ska tänka på saken innan också är ju inte heller helt åteställd från förkylningen heller..'Ah nej nu blev han klar.

Puss bitches <3


har inte hunnit sminka mig förän nu!!

Japp hihi har inte hunnit sminka mig idag men nu är det klart har gjort lite annat hihi.
Nu ska jag diska!!


Kaffe Kaffe Kaffe <3


Love <3


Vilken flicka känner sig inte speciell om får höra denna??



Någon sjöng den på tv igår och sen sjöng Jonas den för mig. Naaaaaaaw <3

God morgon :)

God morgon på er mina läsare :) Hur står det till med er idag?Här har man nyss vaknat, kunde ha sovit mycket längre men låg och frös som fan så var tvungen att gå upp vira täcket runt mig och göra i ordning te.Så nu sitter jag och myser med en varm tekopp i handen och kollar på Våra bästa år.Funderar på om jag orkar städa idag efter alla saker jag har tagit med från Falun.Finns en liten hög här på golvet.

Händer det något kul för er idag då?
Om jag inte städa så vet jag inte vad som kommer att hända faktiskt ska handla sen när älsklingen kommer hem.Hahaha när han skulle gå i morse och ge mig en puss så var jag knappt vaken läpparna var ju svullna som vanligt näsan var helt igen täppt så när jag skulle säga hej då så lät det fan as kul så han bara skrattade.Jävla förkylinig kul att det underhåller någon iallfall.

Sen måste jag bara säga till er som kanske behöver lite tips till halstabletter.Jag har hittat den bästa halstabletterna någonsin.Mucoangin!Dessa ska man ta för när jag hade ont i halsen i början här av förkylningen var jag tvungen att ta en och gissa vad?Det gick över på en gång och höll sig.Sen dess har jag heller inte haft ont i halsen.



Top gear :)

Japp nu är det Jonas tv time jag har fått kollat på Desperate Housewhifes så nu är det hans tur att få kolla på hans roliga Top Gear.Då passar jag på att låna datorn ett tag.Sitter bara och kollar runt just nu.Japp,, tänkte dessutom säga god natt för kommer inte blogga mer idag så vi får höras mer i morgon :)

Puss bitches <3


Åååh har alltid älskat denna låt <3 :)Och älskar filmen Dirty Dancing 2

Tänk Shakira har ju annars sjungit denna låt men detta är orginalet.
Och vem tycker inte Diego Luna är söööööt ;)?


Ååååh vad fint HAHAHAH!

Hihi jag har haft as tråkigt här hemma idag har bara kunna legat och tagit det lugnt näsan bråkar som fan idag.Nyser som fan också.Skit förkylning så jag har grabbat tag i pennan och målade lite.
Var fan as länge sen jag måla gjorde det hela tiden förut.

Hahaha råka riva half sönder den uppe i vänstra hörnet xD



Kan bjuda på en bild på sjuklingen ;)

Hihi kan vara snäll och ladda upp en liten bild på lilla sjuklingen ;)



 

 


Andra Avenyn <3

Falubusan love andra avenyn <3 Sitter och kollar det nu och myser i soffan :) 


Tack Jenny <3

Åter igen har den underbara Jenny fixat min blogg skiiiit snyggt blev det eller vad säger ni???
Hon är verkligen grym på detta.Tycker jag är as tjatig som ber henne hela tiden eller nja inte hela tiden men hon hjäper mig så otroligt mycket är ju inge vidare bra på datorer hihi.

<3


Dagens låt :)Den stämmer verkligen inte in på mig men tycker den är bra :)Jag är mer än nöjd och har hittat den perfekta :) <3


091020 God morgon.

God morgon på er därute.Hur står det till idag då med er??
Här är det fortfarande väldigt snuvigt och så men nu nyser jag mest hahaha.
Ska ta och göra lite frukost strax som varmt te eller kaffe.Blir nog kaffe hihi.Sen håller jag på att få min blogg eller min header omgjord igen av Jenny nu kommer den bli as snygg.Och då menar jag riktigt snyggt.Hihi.Så kommer nog inte göra om den på ett bra tag sen.Japp skit väder ute är det här i Uppsala dimmigt faktiskt, jag och Bea skulle ju leka modeller för en dag när det är sol ute med det finns ju fan ingen sol vi tänkte ta as fina höst bilder med sådana färgade löv.Härligt!
Hoppas på sol i morgon kanske.

Nej nu väntar min frukost.

Puss bitches <3

Inte fan ser det här ut att vara någon sol på långa vägar heller?


Önskar mig denna i Jul <3

Har hittat denna mini PC från siba billig och bra och heeeeeelt perfekt bloggdator som man kan ta med sig när man ska ut och åka.Love it <3


 


Våran nya säng.

Så nu har vi ju fått hem madrassera till stommen som vi fick, så fort vi kom hem hit började vi genast med sängen och tillslut visar det sig att själva madrasserna inte får plats på grund utav att stommens pelar ben är för breda och gör så att man inte kunde trycka ner madrassen.Jävla skit grejjer allt.Denna stomme är ju handgjord och det enda exemplaret i sverige och det fattar jag varför för den som gjorde den har missuppfattat alla mått tydligen ju.Höll på att lacka ur verkligen igår och skruvarna som man skulle skruva i för att få sängen att sitta ihop gick av så det var ju jävligt lyckat.Nej nu idag sen ikväll ska Uffe komma hit och hjälpa oss att få madrasserna på plats och få skiten att hålla ihop.Så hoppas det går.

Ah Turbo ville vara med på kortet eller ah vara med när kortet ska tas.

091019 God morgon "Snörvel"

God morgon på er därute allt bra???Här är det otroligt snuvigt.Har åkt på Jonas dumma förkylning han är typ frisk och nu ligger jag eller nej det gör jag inte men jobbigt är det.Usch.Ska ta en varm kopp kaffe just nu och en värk tablett.Sitter och myser dessutom med Turbo i knät och i en av Jonas stora tröjja.Fryser som en galning.På tv går one Tree Hill.
Nej nu ska jag hämta kaffe.Hihi.Snörvel Snörvel!

Puss bitches <3

Så här låg min andra älskling i knät på mig i bilen hem mot Uppsala.Sov precis hela vägen.


Hahaha söta va??

Hahaha har ju tidigare berättat om att mammas katt inte alls tycker om Turbo eftersom han både är för på och en nykommling och sånna katter är inte välkommna hos henne.Men så här hittade vi dom igår när dom låg och sov.Blev ganska chockad.

Ni ser hur stor han har blivit :)

Söndag morgon :(

Jaha då var det söndag igen då klockan är lite mer än nio nu älsklingen sover än.
Har inte sovit något vidare inatt min axel inflamation är ju tillbaka och det gör som ondast på morgonen då axeln kan låsa sig i vissa possitioner och då skriker man nästan av smärta.
Måste gå till en läkare och få det uppkollat igen.Ja idag åker vi hem tidigare för vi måste lasta av sängarna hemma sen måste vi lämna släpet hos Ingmar sen ska han och Jonas slanga ur Citroen som har tyvärr brunnit i fredags morgon.Vi misstänker att någon har tutttat på den det såg så ut.
Fattar inte varför folk kan tycka det är kul att springa runt och tutta på andras bilar man kanske ska tutta på deras bilar så får dom se hur det känns.Usch bilen var dessutom i toppskick hade inte gått mer än 4000 mil heller så.Det var verkligen synd.Just ja hann inte blogga mer igår eftersom jaghjälpte mamma med att monteraihop en garderob inne i hennes sovrum som faktiskt tog hela dagen.Den var ju väldigt stor.Och jag dum som jag är då skulle ju verkligen göra det tyngsta jobbet med det där och det gillade inte min axel tyvärr.Men garderoben blev klar iallfall.Sen kom mina kusiner och deras pappa och moster till mormor och morfar eftersom hom fyllde år i onsdags då.Idag skulle det också komma besök till dom men det var hennes syster.Men vet ej om vi är kvar då Jonas vill gärna åka på en gång på morgonen men det vill inte jag vill vara kvar ett tag har sagt åt han att om han åker och lämnar kärran sen och slangar ur bilen så kan jag ta hand om tvätten vill ju passa på att umgås nu när jag är här hemma och vill inte ha så fruktansvärt bråttomt hem.Aja men det löser sig säkert.
Nej men jag lovade ju att ladda upp lite bilder.Här kommer dom.


R.I.P


Stackars bil


Motorn


Haha fin kylare va?

Ska montera ihop garderob.

Nu ska jag och morsan försöka fixa ihop en stor garderob.Jonas vet jag inte om han vill hjälpa till eller om han skulle fixa morfars trimmer igen som inte funka nu.Ah vi får se det kommer säkert bli en dålig uppdatering idag.Vi får se ska försöka komma ihåg att ladda upp bilderna från igår som jag tog.Håll tummarna.


Puss bitches <3

Hemma i falun :)

Hallo där ute.Nu är jag hemma i falun över helgen har tyvärr inte hunnit bloggs något vidare Jonas har ju vart hemma och vilát sig så har inte haft tid att skriva.
Nej nu ska jag in och se om mamma har planerat någon mat och kolla hur Turbo har det.

Puss bitches <3

P.s    Ska ladda upp lite bilder som jag tog under dagen om jag få låna min kära mor´s dator.

091015 God morgon

God morgon på er.Gör ni för något.Har nyss gått upp älsklingen har en igensvullen hals så han är hemma idag.Han ligger dessutom fortfarande och vilar så jag smög upp nu och satte mig här.
Ska nog väcka honom snart klockan är jag ganska mycket.Ska nog ta hand om honom riktigt idag.
Hihi.Annars händer det nog inte så mycket idag.Låg och kollade på arga snickaren igår kväll fy fan vad sugen jag blev på att måla om i sovrummet och hallen.Aja det kommer vi väl få göra sen någon gång.Bo upptäckningen är fortfarande inte klar vet inte varför det tar sån tid.
Hoppas det löser sig snart så jag kan skriva mig här.
Ah nej ska gå och väcka min lilla älskling nu.

Puss bitches <3

Dagens outfit!

Detta är dagens outfit då.

Skjorta brun från Gina tricot
Skärp från Gina tricot
leggins från H&M
Långt Linne svart H&M
Armbans present från mamma
Ring Guldfynd
Örhängen H&M

 


Love this song right now :D


Fiiint :)

Tog denna fina bild igår visst ser det fint ut.Hade as tur när jag tog den för 5 minuter efter blev alla moln gråa.


091014

God morgon på er miss me?Har nästan nyligen kommit ut ur duschen tog en morgon dusch nu och finns inge skönare eller jo det finns det men hahaha.Har nyss gjort i ordning lite frukost har gjort knäckerbröds macka med ägg.Mums!Och väntar nu på att kaffet ska bli klart.Har en katt som tycker om att vakta grejjerna som låter t.ex kokar så sitter han bredvid och stirrar på dom.Hahahaha ser as kul ut och sött.Japp nej nu ska jag hämta mitt kaffe :)

Puss bitches <3


Bra låt :)


Hemma <3

Såå nu är jag hemma eller ah jag har hunnit diska och så innan också.Men har inte haft tid att blogga förän nu.Väntar på att älsklingen ska komma hem så jag kan börja med mat är ganska hungrig.
Hahaha stackarn hade fått en käftsmäll av Zeb´s hund Leon.Så han hade en fläskläpp sen när han kom hem.Händer nog inte så mycket ikväll skulle jag tro.Kanske ska baka en ny kladdkaka eftersom älsklingen älskar den.Ah vi får se.Hahaha det har ju snöat här i uppsala idag det ni.Fy fan säger jag bara usch tycker inte om snö och kallt.Vill ha sommar igen.


Puss bitches <3

Detta ser as skönt ut :D

091013 God morgon

God morgon på er.Vaknat än???
Det har jag äntligen hihi.Ska snart höra med Bea vad hon gör om jag kan komma förbi en sväng.
Kanske inte blir en lång vistelse för måste hem och diska och duscha.
Men det löser vi.Asså nu när jag kollar ut från föntret i vardagsrummet ser man verkligen att hösten är här alla blad är gul-röda eller som på ett träd här utanför med rönnbär den har inga blad alls bara bär hahahah den ser as knäpp ut.Annars är det faktiskt fint väder idag klarblå himmel men kallt.Ja nej ska hämta mitt te nu.

Puss bitches <3


Snyft inge mer Hollywoodfruar!

Naeee är as ledsen såg det sista programmet nu av svenska hollywood fruar.Asså fan vad jag älskar det programmet.Fan att det skulle ta slut nu då.Aja kanske kommer tillbaka sen.
Ja nu händer det inte så speciellt mycket Jonas har sitt programm så får kolla runt lite här istället.
Ska nog sitta och kolla mobil vill så gärna ha en ny har ju fan ärvt alla mobiler jag har haft aldrig köpt en helt ny dom pengarna har gått till kläder istället det var mycket viktigare.Hihi.
Så jaja kanske får skylla mig själv den jag har nu har jag ju fått av älsklingen när han fick en ny och den börjar ge efter nu har jag märkt att filma är omöjligt man ser inget det är as suddibt så men den är ju inte den nyaste heller så.
Nej blir nog inte mycket mer skrivande ikväll blir nog att vi hörs mer i morgon.
Då ska jag nog dra till Bea och umgås lite med henne.Höra hur hon hade det i helgen.

Puss bitches <3


Snyft inge mer Hollywoodfruar!

Naeee är as ledsen såg det sista programmet nu av svenska hollywood fruar.Asså fan vad jag älskar det programmet.Fan att det skulle ta slut nu då.Aja kanske kommer tillbaka sen.
Ja nu händer det inte så speciellt mycket Jonas har sitt programm så får kolla runt lite här istället.
Ska nog sitta och kolla mobil vill så gärna ha en ny har ju fan ärvt alla mobiler jag har haft aldrig köpt en helt ny dom pengarna har gått till kläder istället det var mycket viktigare.Hihi.
Så jaja kanske får skylla mig själv den jag har nu har jag ju fått av älsklingen när han fick en ny och den börjar ge efter nu har jag märkt att filma är omöjligt man ser inget det är as suddibt så men den är ju inte den nyaste heller så.
Nej blir nog inte mycket mer skrivande ikväll blir nog att vi hörs mer i morgon.
Då ska jag nog dra till Bea och umgås lite med henne.Höra hur hon hade det i helgen.

Puss bitches <3


Kladdkaka <3

Har satt mig i soffan och njuter men en bit kladdkaka sen igår.Nu är den alldeles perfekt igår var det jätte geggigt i mitten men nu är det som det ska vara.Mums!


Tvättdags!

Så nu är det dags för tvättid då.Ska springa ner med skiten vart inte så mycket så skönt.

Hahahah det blev en väldigt suddig bild men men ...


Elgiganten!

Jag och älsklingen åkte förbi elgiganten igår och lämnade tillbaka en roter som inte funkade.Så vi lämnade tillbaka den och fick en ny men datorn hänger inte med lika bra rotern funkar men datorn är inte lika bra så vi får ha kabeln kvar tills vi kan köpa ny dator.Åååh vill ha en ny nu.
Vill köpa en cam också.


091012 FRUKOST!!

Ja god morgon mina underbara läsare allt bra idag???Här är det toppen har klivit upp för ca 1 timme sen men har segat mig framför tv ett tag.Så nu är det dags för frukost äntligen.Hihi.Turbo är på världens kelhumör så man håller på och bli tokig.Vi har kommit fram till att vi måste kastrera han snarast för han visar alla tecken på att han är könsmogen och jag vill inte ha någon som går runt och skvätter i  ilägenheten.Så jag ska ringa och höra med vetrinären vad hon/han säger och tycker.Vi fick ju han två veckor innan man ska ta dom för han var helt mogen för att adopteras så han är väl ganska tidig för detta också.Hahaha min lilla bebis.
Ja och sen har vi fått säng stommen nu åååh vill hem till falun nu och hämta madrasserna.
Just ja bitches jag kommer ju hem till falun över jul igen åker nog dagen före julafton för att kunna hinna köpa lite julklappar köper nog några här i Uppsala och några i Falun.Men jag stannar nog inte längre än 5 dagar.Kommer att ha fullt upp att umgås med släkten dom tre första dagarna sen kanske jag hinner shoppaa lite innan jag åker eller om jag gör det hemma igen sen aja det är långt kvar till jul så.
Nej min frukost kallar.

Puss bitches <3


Fika med svärmor uffe och Evert!

Heeej bloggen sorry har inte uppdaterat något vidare hade inte tid igår och glömde bort gjorde så myket annat skit.Rensa källaren t.ex gick hur bra som helst så nu är det tomt förutom några enstaka saker.Ja har nyss haft Jonas mamma, uffe och evelina på fika besök riktigt trevligt.
Hade bakat kladdkaka och sockerkaka men kladdkakan blev inte som jag hade tänkt mig den blev mycket kladdigare tyvärr.Suck.Aja men den gick att äta iallfall.Det var riktigt kul iallfall att dom kom förbi fick stommen till sängen också så nu fattas bara madrasserna som finns hemma i falun.Ska hämta dom något gång snart.Japp nej ska kolla vad älsklingen gör nu i köket.

Puss bitches <3

Hahahaha aah vad ska man säga Turbo vad den som stal uppmärksamheten hela tiden.











Så fruktansvärst uttråkad.

Japp sitter här i soffan och har verkligen as tråkigt Bea är i Jäönköping och jag är kvar i Uppsala så kan inte hitta på något med henne.Tråkig kväll.Vill verkligen ha något att göra snart.Fast and the fiorius hahaha kan inte stava men ändå.En bil film är det iallfall.Har nyss tagit en öl och sett filmen Dä ä kanon med Robert gustavsson jag och älsklingen köpte den idag.Den var faktiskt kul men inte så kul som jag trodde faktiskt det fanns vissa filmklipp som var as roliga men sen var det vissa som var as tråkiga och inte alls roligt.Hahah aja.
Nej ska försöka hitta på något.Annars kommer jag vara hur rastlös som helst och gå lös på hela lägenheten.I morgon ska vi iallfall rensa ur källaren.Skönt vet inte vilken tid än men det löser sig.
Aja.

Puss bitches <3

Nu drar jag ut och handlar lite!

Japp måste ut och handla så går nog till lilje hallen tror jag orkar inte gå ner till Willys.Hihi jag är ganska slö idag fik veta för någon timme sen att älsklingen ska jobba över igen kommer inte hem förän vid 5- 6 tiden.Hmm funderar om jag kanske skulle ta och gå ner och hälsa på.Får se.

Puss bitches <3


091009 Ny duschad

God morgon god morgon :D

Har inte nyss gått upp men nästan har hunnit duscha före guuuud vad skönt det är att ta en morgon dusch.Brukar inte göra det men det var as skönt.Nu ska jag göra i ordning lite frukost ska nog ta lite kaffe och macka.Har ingen aning om vad som kommer att hända idag Bea åker till Jönköping till en tjejkompis så hon är inte hemma den här helgen.Kommer att ha tråååkigt eller ah i morgon ska vi rensa källaren.Få bort lite skit så vi kan ta ner lite grejjer härifrån ner också till ex hårtorken inne i sov rummet och en stor pall ska ner.Vi måste få så mycket plats som vi bara kan nu.
Nej nog om det nu, jag måste lyfta röven och pallra mig till köket.

Puss bitches <3


Kollar Simpson

Sitter och väntar på att älsklingen ska sluta jobbet så vi kan åka och handla.Jag behöver nytt schampo och lite små saker till mate sen senare.Ska göra spagetti carbonara om det heter så.Jonas älskar den maträtten och jag med hihi så vi tänkte göra en hemlagad får se hur den slutar om det blir gott eller inte.Så har inget att göra just nu så sitter och kollar på Simpson.


Allt detta skit har jag på mig när jag sminkar mig!

Allt detta har jag på mig när jag sminkar mig om dagarna.Inte lite heller.Jajaja jag slår på stort jag.
Hihi!


Hahahaha kolla in mina läppar xD

Hahahaha vaknat varje morgon med svullna läppar.Dom går ner efter ett tag men seriöst det ser as kul ut.Man blir ganska chockad när man kollar sig i spegeln.Gick upp för ca en timme sen så har redan haft i mig frukost nu sitter jag bara och myser i soffan men en stor kopp te och Turbo i knät.
Har bestämt mig för att skicka lite bilder till Lotta som hade honom när han var nyfödd tror hon blir glad över hur mycket han har växt kanske ska skicka en bild när han är liten och vi nyss har fått han och en till bild på hur han ser ut nu.Det är en oooooootrolig skillnad.
Japp nej ska kolla upp lite på min facebook sida nu.

Puss bitches <3

Hahaha kolla in dessa hörrni xD Men så här ser dom ut varje morgon kan ni tänka er???


Här börjar dom gå ner lite i svullnaden

Dagens outfit!

Nu var det ett tag sen jag lade upp dagens outfit.Så här kommer en.Bjuder på några fler bilder också.

Puss bitches <3

Ljusblå trasiga jeans Gina tricot
Långt linne svart Gina tricot
Svart t- troja H&M


Helt normal bild på mig :P

Lite mer crazy


My sweet breakfast!

Japp detta blev min frukost idag då.Äggmacka med gurka,, fil och teeee me love <3


091007

God morgon på er!

Wow hade besöksrekord igår fy vad kul och tack för era komentarer som ni kanske har märkt så kan jag inte svara på dom men tycker det är as kul att ni skriver.
Just nu sitter jag och kollar på Grey´s anatomy som går i repris.Ska göra i ordning lite te snart.
Har Turbo liggande i knät äntligen han har haft ner Jonas lilla kaktus i morse eller i natt jag vet inte så jorden låg ju utspitt lite överallt.Ibland är han riktigt dryg.Men nu har han äntligen somnat.
Hahaha jag fixade ju facebook igår och börjar bli bättre nu.
Nej ska gå och göra min goda frukost nu så hörs vi av sen.

Puss bitches <3


Två och en halv män

Sitter här med älsklingen och kollar på two and a half men.Hahahaha så sjukt kul.Detta program kan man alltid se flera gånger ju man tröttnar aldrig.Just nu är han den där stora kille från den gröna milen med.Hahaha vadå stor???Han skulle man lätt bli rädd för om man mötte han på stan.

Puss bitches <3


Skulle ha köpt tröjan istället för den dumma såsen!!!!!!!!!!!

Hahaha jag och Bea köpte ju sådan här uncle Bens sweet & sour sås grej det smakade alldeles för sött.Så det vart ingen hit precis.Usch.Heheh får se vad Bea tycker när dom käkar det sen.
Meeen åååååh vad jag vill ha den där stickade blusen.Faaaan jag ångrar as mycket nu att jag köpte den där dumma såsen.Jag lovar blusen hade vart mycket mer lyckat köp.SUCK!!!!
Aja den kanske finns kvar sen eller inte den var ju fan på rea.....Nej ska inte tänka mer på detta nu.

Puss bitches <3




Curry en man!!!

Hahaha innan jag gick hem så fick vi reda på att Beas katt Curry var en kille dom har hela tiden trott att det är en tjej men hahahaha vi hittade bollarna.Och honorna har inte något som putar ut där bak precis.Hahahah så vi gjode världens upptäckt idag.Hihi.


Varit med Bea <3

Var med Bea hela dagen idag så har tyvärr inte haft tid att blogga något så passar på nu innan Jonas kommer hem.Hihi han skulle sluta tidigt idag eftersom han kom hem halv åtta igår.Plutten min.
Nej men jag och Bea tog oss en sväng till gränby och kolla runt lite.Usch hittade en så otroligt söt stickad blus på H&M för en hundring bara seriöst jag hade råd med det men köpte mat istället.
Meeeen åååh Bea sa att den satt bra på mig också så hur sugen blir man egentligen.
Hon köpte också mat men vi var ba sugna på och handla kläder.
Om man ändå vore miljonär.


Seriöst visst är den söt???? :D <3Den satt riktigt bra jag tyckte den var kort men den ska tydligen vara det.


Försöker betala en dum jävla räkning...

Jävla bokförlag jag varnar er gå inte in och fråga svara på någon undersökning där man kan vinna en resa eller va fan som helst och efter så får ni kanske en bok.Ni kommer aldrig ifrån dom knappt i början får du en gratis med sen när man tror att dom har gett sig kommer det en till och då åker du på och betala jag har haft problem nu med dom 4 -5 gånger.Men nu när jag ska betala en räkning som dom har skickat fungerar det inte, hur fan hade dom då tänkt liksom.Ah så ska nog ner till banken och kolla om dom kanske kan hjälpa mig.Nu sitter jag bara vid tv annars Jonas har hittat sitt favvo programm nästan... det där teknikens värld allt om bilen.Sitter typ i trans när det är sådana program.

Lita inte på dessa!!!

Hahah så här kan man också sova

Japp min lilla bebis är jätte söt när han sover han har lite udda ställningar bara.Hihi as söt.Älsklingen har fortfarande inte kommit hem än saknar honom.Skulle fixa landalampan om det hette så.Vet inte riktigt.Börjar faktiskt bli riktigt hungrig undrar om jag ska ta lite fil eller något.Japp så får det nog bli.

Puss bitches <3

Usch vad stor han har blivit alltså




ögonshoppar

Japp sitter och ögonshoppar igen kollar runt lite på Nelly och hitta denna <3


091005

God morgon på er därute i det fina höstvädret.Har klivit upp för ett tag sen så ska snart göra i ordning lite te.Sen jävlar bli det storstäda.Jag har rensat ut byrålådan redan så den är klar för att hämtas.Den goda nyheten är iallfall att jag och Jonas har fått ny säng.Så himla snällt vi fick en dubbelsängs stomme av hans mamma och sen får vi två passande madrasser till den av min mamma hur bra är inte det????Måste bara hämta madrasserna och sen få iväg byrålådan först.Usch sen måste vi fixa en dag då Jonas pappa och hans syster kanske kan komma hit och rensa vad dom vill ha.Tycker ju det är dumt att kasta gamla saker det kan ju faktiskt vara värde i dom ju.Jaja men det löser väl sig sen någon gång.Hahahah det var lite kul igår Jonas satt och snacka om hur bra Zeb hade haft det när han jobbade i stockholm som Dj och han tjänade as bra så älsklingen är jätte avensjuk och vill öppna ett eget ställe med han som Dj och jag skulle få jobba i baren sa vi.Hahahaahaha aa drömma kan man ju.Men men nu ska jag gå och fixa mitt te.

Puss bitches<3


091004

Jaha god morgon på er mina sköna läsare hur är det med er idag???Jag har inte nyss gått upp men jag har heller inte orkar klä på mig och hunnit sminka mig än så då kan jag säga god morgon.Hihi.Det blev väldigt sent igår det var därför jag inte kunde blogga kom hem ungefär halv två.Vi bestäde oss för att åka till Pettsson och hälsa på men där varade vi inte länge vi tog med honom till Jens för han hade sagt att han ville ha lite sällskap så.Där satt vi och tog en öl och bara snacka...är så avensjuk på honom han har ett eget företag och han är bara 20.Lyckost!JA nej efter det så frågade Jonas om vi inte kunde åka förbi en jobbarkompis till honom Zeb så vi gjorde det.Han har ju en så otroligt söt hund ju en dobberman jag som brukar ha stoooor respekt för dom, kan vara hundrädd ibland beror på hur stora hundarna är.Men du kunde fan inte vara rädd för den där stora nalle björnen hur go och kelig som helst var han.Leo.Hahaahha han var ju för rolig dom brukade trigga upp honom när dom brukar möta en person från ett annat land då brukar han börja morra åt dom.Stackars människor.Sen hade han lärt sig att när husse får ett samtal att någon är på väg upp och han säger portkoden reagerar hunden och springer mot dörren.Hahahahahaha.Vill ha Leo.Perfekt vakthund.Men i sängen kan du inte ha honom för då skulle du själv inte få plats.Hihihi.
Ja nej ska gå och göra mig i ordning nu sen ska jag försöka städa lite Jonas åkte nyss till jobbet för att fixa lite med volvon igen.Så blev ensam hemma igen men han lovade att han inte skulle vara borta allt för länge.Gullungen min.


Jens och Jossan hade hittat en kattunge på deras gård för några veckor sen och hur söt var inte denna han kunde inte ha vart med än 8-9 veckor men han hade världens köttbulle mage.


Andra avenyn

Wow såg nu att Andra Avenyn har börjat igen fan vad glad jag blev hihi.Jonas kom precis in han har vart ute och meckat lite till med bilen.Så får se vad som händer nu.Är ganska så rastlös men känner mig ändå ganska slö.Hahahah.Aja nej ska logga nu och vara lite social mot Jonas.

Puss bitches <3


Mina två nyinköpte korgar.

Dessa två köpte jag på ikea för att kunna ha sminket i sen.Fina va???Riktigt snygga tyckte jag 39;- st kostade dom.


Festen igår!

Japp vi gick ut igår ändå blev lite besviken på Jonas men han hängde med tillslut iallfall.
Så blev jätte glad men det höll inte särskilt länge vi kom inte in någonstans dom sa bara " Ah lite ung va?"
WTF?????Vad är det för mening att fylla 18 när man inte kommer in någnstans.Vi gick till kalas först och kolla in det och seriöst inget drag alls ju.Piss ställe och pissvakter.
Sa så till Bea att vi borde öppna ett eget ställe där dom som fyllt 18 kan komma in.Någon mer som vill vara delaktig med att öppna Uppsalas populäraste ställe?? ;)
Ja ni sitter nu bara och kollar lite tv Jonas åkte till jobbet för att fixa bilen det var tydligen något mer fel som han skulle rätta till.Var för ett tag sen på ikea för jag behövde små korgar för att lägga mitt smink i eftersom byrålådan inne i sovrummet ska bort.
Sen undrar jag om Jenny eller Camilla kanske vill ha den där stora hårblåsen inne i sovrummet Jonas vill inte ha den kvar och vi behöver all plats vi behöver för en ny säng.
Så om ni vill ha den hör av er det vore ju riktigt synd att slänga den menar jag.

Hahaha denna blev jätte suddig

Lite bättre

Marcus som leker med kurry

Hihi Bea och Jonas

Bea och lilla jag

Hahahaha ja vad ska man säga??

Lilla jag med en rosa panter

Kurry

Busfrö

Bea med en rosa panter

Rosa Pantern drink

Min dricka för kvällen <3


Hahaha inte bara jag som är mode medveten???

Hihi ni ser jag har uppfostrat min son alldeles rätt.Han är nämligen också modemedveten hihi.
Här ligger han i min Daniel - Ray väska.Han har smak vet ni.
Hahahahaha.


Hur snygg är inte denna?

Var ju och shoppa med Bea igår när jag hittade denna hur snygg var inte detta hade lätt tagit den om den hade vart längre trodde den skulle täcka rumpan men det gjorde den inte tyvärr.
Men blev helt förälskad i den.

Hittade den på vero moda


Mums!

Har nyss vart ner och handlat lite behövde ju strumpbyxor och fick lov att köpa lite limpa och det också så slipper vi åka och handla sen efter Jonas slutar jobbet då kan han bara göra sig i ordning och duscha ah vi ska käka också sen får vi se när vi kan gå till Bea och Marcus.
Fy fan vad kul det kommer bli alltså bara Jonas slappnar av lite ikväll.Han är inte lika fest sugen är han aldrig nu för tiden typ och jag är det vill ut och dansa och så men enligt han så går bara singar ut och dansar och umgås.Och då blev jag ganska grinig på honom att så är det inte alls.Vart ska man då festa om man inte är singel???Hemma hur kul är det i längden???
Aja men det ska vi minsan lösa annars går jag och Bea ut själva vet att Jonas inte kommer tillåta det men.
Jaja nog om det nu.Blev sugen på en dricka när jag handlade så köpte en äppel mer fy Therese!!!
Hihi men det är ju så gott.


Shoppade detta igår.

Detta köpte jag igår på Gina tricot för festen ikväll.Ska över till Bea och Marcus och riva stället nerå men sen kanske vi ska ut då men Jonas är inte alls på så jag vet inte.Jaja d löser sig.Men detta kommer bli aaas snyggt.




Shoppa!!!!

Jippie har fått pengarna nu äntligen så nu ska jag shoppa med Bea ska kolla efter en festtopp då till fredag då det är utgång.Hoppas hitta något riktigt snyggt.
Vet inte när Bea slutar men hon skulle höra av sig sen.Hon ska också kolla på något till fredag.Så ni får se sen vad vi har hittat.Hihi.Nu kollar jag på Vänner och väntar bara på att hon ska höra av sig.
Men vi hörs sen.

Puss bitches <3


091001

Uuuuuuuusch det är höst varför varför????Kunde det inte vara sommar igen längtar redan till våren.
Det är ju så kallt ute.Jaha nej har nyss vaknat eller nej det har jag inte har vart vaken över en halvtimme faktiskt.Ska kolla om jag har fått in några pengar än jag hoppas verkligen det nu för jagska köpa en fest topp tänkte jag till i morgon.Annars kommer huvuden rulla.Hahahaha fattar inte varför dom ska vara så sega arbetsförmedlingen eller försökringskassan.Faaaaan.
Nej ska klämma i mig lite fil nu och sen kolla om jag fått in något.

Puss bitches <3


RSS 2.0