30:e Juni 2010

God morgon!


Skulle ge vad som helst för att få en sovmorgon idag. Kom hem vid tolv igår efter en tur till sala.
Shit! Aja måste till jobbet idag och tänk en dag kvar nu :D Wiiiiiiie! Synd att jag inte jobbar till 5 då också utan 7. Nåja idag blir det 5 och idag ska jag och babe åka och köpa mina nya skor äntligen :D
Ska kolla med honom också om han behöver ett par sommar skor. Han har ett par sandaler men dom är as fula tycker jag :D Hahaha snällt nej men han skulle faktiskt behöva ett par.
Så vi får kolla lite :)
Nu är han redo för att åka så vi får höras mer sen när jag slutar eller rättare sagt när vi handlat klart vi måste handla mat också.

Men ha en bra dag nu kära läsare får se om fin vädret håller i sig :)

Pussss <3

Sala?

Sitter nu i soffan och väntar på att dom på babe´s jobb ska kolla om hans chef ska sova över hos en kille i sala.Osäkert än om han ska det får jag plats i bilen hem om inte så får jag stanna hemma. Spelar ingen roll egentligen för mig är så sjukt trött i kroppen just nu ändå så.
Ja men hur som helst vi får se. I morgon börjar jag ju vid 8 så uppackning av varor som gäller.
Ja vad har ni för er ikväll då kära läsare?


29:e Juni 2010

God morgon!


Gud jätte trött är jag usch.Somnade inte förän vid halv två kanske. Kan inte somna riktigt om babe inte är hemma.Han fick börja nio idag och det var ju skönt.
Ah just nu har jag totalt torka i skallen så frågan är ju hur det kommer gå på jobbet hahah :D
Ja nej i morgon blir det skohandling :D Finaly!Blir skopunkten sen måste jag inhandla en mascara idag så jag har något till helgen :)två dagar kvar!!! Wiiiiiie!
Ja nej men jag måste göra i ordning det sista nu så vi hörs sen :D

Puss sötnosar <3


Bedtime

Nu tänker jag gott folk gå och lägga mig. Ska bli riktigt skönt, hörde nu att babe kom med bilen äntligen :) Ska kolla hur det gått med bilen om den börjar bli klar.
Ja i morgon börjar jag vid tio så om jag orkar och hinner så bloggar jag innan jag sticker.
Ha d gött och sov gott :)

Puuuuuss <3

Skopunkten

Det blir nog dessa från skopunkten om dom nu har dom kvar vill säga :O Håller tummarna!

Sandal från Skopunkten.com

Slutkörd

Ååååh vad skönt att kunna lägga upp fötterna på bordet. Mmm skönt!
Har vart en ganska händelserik dag. En ung man som försökte stjäla en data väska hallå desperat?
Min chef hann inte ifatt honom utan han sprang och sen slängde ifrån sig väskan och fortsatte springa längre in i köpcentret.
Nåja pinsamt för honom!
Ja ikväll händer det inte så mycket ska hoppa in i duschen hade jag tänkt :)
Nice!
Ja nej ska kolla upp lite gladiatorsandaler först var jag kan hitta några.
Någon som kanske ha ett tips vill helst inte beställa hem eftersom jag vill ha dom nu innan fredag.

Puss<3

28:e Juni 2010

God morgon!



Ska snart gå till jobbet.Dags att slita idag igen då :)
Sitter och räknar ner dagarna nu till fredag. Nike ska komma förbi jobbet idag och kolla på linnen som vi ska ha och som ska skickas iväg i morgon på tryck shiiiit vad snyggt det kommer bli. Men frågan är vilka linnen om dom ska vara långa eller halv långa. Jag skulle nog nästan föredra långt linne.Eller ah man vt aldrig om vi hittar något annat. Och bilen kommer bli grymt snygg har Nike sagt och det tror jag :D Läängtar tills man får se den.
Resan ner så kommer vi nog få åka Bmw:n ner hahah bensin slukarn. Men då vet jag iallfall att jag kan sova eller nja det kanske inte är så trevligt mot babe som kör. Hihi aja får kolla film eller något då kanske :)
Turbo skickar vi iväg till I på torsdag. Har aldrig sett någon älska Turbo mer än vad vi gör än I gör.
J ska skicka med en inhalator utifall han skulle må dåligt eftersom han är allergisk mot katter men det märks inte hihi han kör in skallen i hans päls och klappar honom och busar ja herre gud :D
Tur att Turbo får sån uppmärksamhet av någon iallafall :)

Nej hörrni nu är det dags att göra mig i ordning.Hörs senare idag<3 Det kommer bli varmt som satan. Puuuusss<3

Bränna

Ah låg ute i solen från ett till halv tre och fick en ganska fin bränna synd att jag inte hinner jobba mer på den innan vi åker till Mantorp. Men guuud vad jag hoppas på bra väder nu som förra året annars kommer det nog inte bli lika kul skulle jag tro :O
Ah så håll tummarna för oss. Bilen är på god väg att bli klar så nu känns det som att det går frammåt.
Ja har nyss diskat och sitter nu och njuter i soffan med turbo som sover som en stock xD
Bra sällskap va?


My new favvo


27:e Juni 2010

God morgon kära läsare!


Sol sol och åter sol :) Härligt har planerat att gå ut och sola på gården.Bättra på brännan mycket mer innan mantorp.Vill verkligen blir riiiiktigt brun så måste snabbt ut nu.
Får se hur länge jag behöver sola.
Ah ni får också se resultatet senare :)

Puss så länge <3

The ring

Åh guuuuud vad jag hatar den där filmen. Usch! Fattar inte att jag sitter då ensam och ser den. Hallå?
Störd jag vet hihi!
Har nyss vinkat av Nike hon kom också till jobbet idag så jag och hon satt ute och solade lite i varsin solstol.Skönt! Sen så åkte vi och handlade lite saker till att göra lunch. En baguette med potatissallad,gurka,tomat,rödlök och rostbiff hur gott låter inte det? Det var as gott :)
Sen så tröttnade vi på att vara kvar där så vi bestämde oss för att åka hem till vår as stökiga lägenhet och titta film var meningen att vi skulle se Avatar men House of wax gick så vi fastnade framför den samtidigt som vi satt och pratade lite :)
Jätte mysigt :)
Men nu är jag as trött och ganska seg kommer säkert somna innan babe kommer hem.
Har ingen aning om när han tänker åka.
Vi får se:)
Nej nu tänker jag nog ta och hämta mitt sköna täcke och krypa ner i soffan igen.

Ha en bra kväll Puuuuuss <3

26:e Juni 2010


God morgon!

Har vaknat för ungefär en timme sen kanske. Jag och babe gjorde ju inget igår sen efter när jag slutade jobbet eller ah vi drog och käkade med N på marianns.

Sen så hade vi inget planerat. Så vi satt bara hemma och drack öl typ. Vilken midsommar då. Vi blev så himla trötta av att sitta still så vi somna någon timme dessutom. Hahaha! Vilken dag. Igår så bloggade jag ju inte alls orkade helt enkelt inte. Men nu kan jag ta mig tid att göra det.
Toppen väder är det ute iallafall. Härligt! Sitter just nu på J´s jobb han är och meckar med driftingbilen.Enligt J så ska dom andra komma runt på eftermiddagen men vi får se man vet ju inte hur många som ligger och har baksmälla :) Eller hur?
Ja annars idag så har vi inget planerat. Ska kolla om pappa kanske inte får lön på måndag först för jag skulle behöva köpa nya sommarskor på riktigt nu. Men sen så har ju alla stängt idag också så det kanske får bli någon gång i veckan istället. Måste köpa dom innan Mantorp iallafall.
Hade tänkt handla ett par gladiator sandaler med lite snygga bling bling på :)
Vad tycker ni om det?

Nej hörrni ska göra babe lite sällskap nu dom har ju fått igång motorn nu äntligen så det känns ju inte lika stressande längre men fortfarande har dom mycket kvar på den.
Önska dom lycka till att hinna klart till på torsdag.

Puss sötnosar hörs senare :)<3 

 


24:e Juni 2010

God kväll asså fan vad jag har fått torka är på bloggen känner mig inte lika motiverad längre att blogga ska försöka vända på det snart. I helgen har jag kanske all tid i världen :) Hihi!
Har nyss kommit hem från babe´s jobb. Dom försöker få igång motorn men den vill inte riktigt så får se hur det går dom har nu en vecka kvar till mantorp :)
Läääängtar och håller tummarna tills fredagen och att bilen är klar :)
Ja jag jobbar som vanligt i morgon men börjar 10 och slutar två eller ah butiken öppnar 10 som vanligt men stänger vid 2 :) Halv dag härligt!
Sen vet jag inte vad som händer alla har ju planerat något är det bara jag som inte har det?
Ah hoppas på att något kul kommer hända har ju dricka iallfall :)
Ja nej ska nog dra och sova nu hade jag tänkt är så himla trött.
Så vi hörs mer i morgon kan kanske hinna med en dagens look of today :)


23:e Juni 2010

Hallå mina trogna bloggläsare :)
Har nyss kommit hem från jobbet helt sluuuut i kroppen men har ändå stått i kassan halva dagen och packat upp varor halva dagen. Ska snart iväg igen och hämta ut min mobil som vart på lagning:(
Får se om det funkar nu då :)
Sen blir det käk och sen sy klart det där dumma linnet :) Resten av kvällen ska jag ta det lugnt babe ska iväg och jobba med bilen :)
 Så vi hörs senare när jag kommer hem igen.

Puss sötnosar <3

22:a Juni 2010

Guuuud vad jag läääängtar tills nästa fredag vill åka ner nu till mantorp :D
Någon mer som kanske ska dit och kolla in driftingbilarna??
Tyckte förra året var så sjukt kul :D Så hoppas på fint väder igen och lika roliga människor :)
Ja men men lite mer än en vecka kvar iallfall. Nu har jag dessutom börjat lära mig kassan har fått kort och allt :) Skit kul är det!
Ja ikväll så ska jag försöka sy klart mitt linne :) Ni kommer få se hur det blir sen :)
Hörs igen senare innan läggdags.

Ha en skön kväll Puss puss <3

Sy

Hahaha jävla kärring som sitter och syr. Känner mig som en iallafall :)
Sitter och syr mitt linne :) Så det blir nog inte mycket bloggande idag tyvärr men bi hörs kanske mer senare ikväll :) Dessutom har jag fortfarande bloggtork så vet ändå inte vad jag ska skriva just nu ändå hihi mer än att jobbet gick bara bra :)

Men vi hörs mer sen :) Pussar

21:a Juni 2010

Hej kära bloggläsare!



God morgon på er sitter här i soffan med en macka och en katt som tigger.Hahah ska snart iväg till jobbet nu var det dags att jobba igen då :)
Kommer tyvärr inte hinna lägga upp en dagens loook of today så det får ni när jag kommer hem igen :)
Har haft världens torka när det gäller bloggen sorry för det men har helt enkelt haft annat för mig så :) Och man vill ju hellre umgås med min älskling när man är ledig.Eller vad säger ni?
Ja idag så jobbar jag till 19 och babe jobbar säkert senare eftersom bilen ska vara klar nu på onsdag hur nu det ska gå till men aja jag håller alla tummar jag har för dom :)
Men nu ska jag skynda mig käka upp min frukost och sen iväg :)

Vi hörs sen ikväll sötnosar :)

Puuuuuuss<3

20:e Juni 2010

Tjenare alla läsare!




Det har åskat ute ett bra tag när vi var och handlade.Så bad Bea komma över och göra mig sällskap så har köpt lite gott det roliga nu är att solen har tittat fram igen. Så det verkar bli bättre väder.
Aja men det blir nog bra detta.
Annars idag har jag inte mycket planerat har tvättid just nu.Och babe har nyss dragit till jobbet igen nu är det väldigt stressigt för dom killarna bilen ska vara klar om bara några dagar :O
Så får se hur det går han kommer att få jobba över en hel del nu under dessa dagar.
Nåja jag jobbar ju ändå sena dagar så.
Nej nu ska jag kolla hur det går för min film :)

Puss sötnosar ha en bra dag <3

Saturday night

Har vart hemma hos babe´s pappa och fixat med corvetten :) Sen fick jag en öl och babe fick nöja sig med en cola :D Hahahah! Turbo fick så klart följa med ut dit emn spydde dessvärre i bilen när vi nästan var framme hos honom. Min lilla spyapa :D
Nu sitter vi bara i soffan och slöar jag är as rastlös vill hitta på något :(
Men ja finns inget att göra. Nåja kanske bli att lägga sig tidigt.

Ni får ha en skön kväll bitches <3


Kungligt bröllop

Hahaha ah jag sitter just nu och kollar in Vickan och Daniel.Jag tycker det är ganska häftigt eller maffigt med kung och sånt. Jag tycker inte om president det känns inte lika häftigt!
Så ni får tycka vad ni vill om sånt jag tycker det är lite små kul :)
Jag menar med president hallå dom är ju inte ens i närheten av kungligt dom är bara helt vanliga personer som får en lite högre rang än dom andra efter några år.Men kungliga är ju född till det menar jag :)
Så det är ju liiiite skillnad.
Men som sagt jätte fint bröllop :)

Mantorp Here I come

Yes jag fick ledigt fredagen den 2 Juli för då bär det av till mantorp :D Wiiiiie har längtat ett helt år efter det :D Hoppas det blir lika bra väder bara :D Love love love!

Love you hun :D

Min allra bästa tjejkompis vi gör tamefan allt ihop nästan :D  Love you soo mutch hun <3
Du och jag :)

18:e juni 2010

Hahaha wow vad besökare jag har haft idag och jag som inte har haft tid att blogga :D
Stackars er! Nu tänker jag iallfall lägga upp ett litet inlägg iallafall :)
Guuuuud vad kul jag hade igår när vi var ner på stan med Bea och Linnea.
Love you girls so mutch!
Idag så jobba jag från 8- 17 pass och efter det så hämtade babe upp mig och vi åkte till max med Bea och marcus och käka :) Trevligt! Ja och efter det så åkte vi hem och jag somna i J´s knä i två timmar.
Nej nu tänker jag njuta av min nybakta kladdkaka och en öl :) Mumma!

Puss sötnosar<3
Yeh work it ;) Bild från igår

Hemma hos bea

Sitter just nu med beas dator en snabbis vi ska snart ner till stan och sitta och ta det lugnt :) Blir mys mys :)
Känner mig väldigt nedklädd bara Bea har as snygg klänning så :( Snyft men men har lockat hår iallafall.men vi höres mer sen när jag kommer hem sen någon gång ikväll :)
Blir ju ingen utgång eller så inget har väl öppet heller så.
Nu ska jag vara social mot the girls :)

Pusssar :)

17:e Juni 2010

God morgon läsar. Nu har jag brådis börjar om en kvart eller 20 min så måste slänga mig på cykeln nu. Försov mig lite så jag får blogga mer när jag kommer hem. Och det blir runt 7 :)
Men ni får ha en bra dag och njut av värmen :)

Puss sötnosar :)

Bed time

Yes nu snart dags för sängen ska bli skönt att få sova :)I morgon jobbar jag 10-19 pass :) Skönt nu när värsta rean börjar på måndag men vi har redan startat :D
Synd bara att jag handlat upp alla mina pengar.Snyft!
Ja nej hörrni sorry för dålig uppdatering idag men har inte riktigt vart på något blogghumör :)
Vi hörs mer i morgon.

Puss sötnosar <3

16:e Juni 2010

Hej tjolahopp alla läsare!



Är på toppen humör just nu. Slutade vid strax efter 5 på jobbet sen så gick jag ut med Turbo på balkongen där vi såg att JL var hemma med maxi :D Så vi blev bjudna över på en playdate med Turbo och maxi. Hahaha playdate bra va?

Dom kommer as bra överens och bråkar inte men Turbo då. Ojojoj vilken knäpp katt vi har. Vi fick en stor hårig leksaksråtta av JK hon sa att maxi ändå inte andvänder den han är inte intresserad det minsta av den så då fick Turbo den. Vi tackar så mycket :D Och han ääääälskar den han lekte med den inne hos dom och då existerade inte Maxi för Turbo han var helt inne att leka med råtta men så fort maxi kom i närheten så börja Turbo morra som fan. Helt sjukt hur han lät.Han har aldrig morrat riktigt så detta var första gången han lät :)
Ah vilken katt man har. Men kul som fan att han kommer överrens med Maxi och inte är på honom som han brukar med dom andra katterna.Härligt!

Nu ska jag snart göra mat eller ska vänta tills babe har kollat klart på Overhaulin på Discovery (SUCK!)
Börjar bli riktigt hungrig. Började ju 8 i morse och skippade frukosten tänkte käka sen när vi brukar fika vid halv tio precis innan öppning.Så jag tog med mig två dubbelmackor och en Actimel och gissa vad jag ser när jag ska börja käka om inte små mögel prickar. Så ingen frukost för min del heller icke sa nicke!
Och lunchen blev inte förän vid två. Så gissa om jag är hungrig då :)
Ah nej nu börjar det ta slut programmet så ska iväg och slänga i köttfärsen :)

Puss så länge :)


På babe´s jobb

Sitter nu på pbz och kollar medans grabbarna jobbar :) Brukar inte vara så kul att kolla på men nu är det roligare har as kul :D
Så kommer hem lite senare tyvärr ville bara uppdatera en snabbis och berätta varför det inte blir så mycket bloggande nu på kvällen tyvärr.
Nej nu ska jag göra dom sällskap igen hihi.

Puss puss <3

Hemma

Home sweet home! Glömde självklart att fråga om jag kan få ledigt och få mina papper påskrivna. TYPISKT!!!!
Aja får försöka komma igåg det i morgon då :)
Nu sitter jag och bara tar det lugnt. Ska ta ut Turbo strax på balkongen så han kommer ut lite.
Det är ju skönt väder också, inte som i morse.
Ja ikväll annars händer inte mycket ska försöka få med babe att handla lite mjölk och sånt skit.
Så är det när man bor hemma handla för jämnan.
Nej nu skriker han på fyra ben som fan.

Puss på er hörs senare <3

Look of today

Kör på samma tröja som igår när jag var hem och bytte om. Ja just ja det vet ni inte hahahaha.
Råkade hälla all coca cola i mitt knä och på halva tröjan som jag hade igår när jag hade lunch.
Så typsikt mig så fick rusa genom butiken med jackan för allt nersölat på tröjan och sen kasta mig på cykeln och trampa på hem så jag kunde byta om. Hahahah KLANT!
Eftersom vi ska köra på en enkel stil så får det blir min vita tröja med knappar från Gina tricot :)

15:e Juni 2010

God morgon läsare!




Hur är det med er idag? Här är det helt ok ingen ond rygg på hela dagen igår och känner inget nu på morgonen heller :) Härligt!
Ska snart eller ah inte än åka till jobbet ska försöka komma ihåg att fråga A om jag kan vara ledig en fredag om två veckor. Kan ju alltid jobba över dom andra dagarna om det ska vara så sen är det så att den dagen ska vi åka vid 10 och jag börjar jobba vid 8 så jag kan kanske jobba en och en halv timme. Jag hatar verkligen att fråga efter ledighet.Gillar det inte!
Ah men hoppas man får det iallafall.Håll tummarna.
Nej nu så ska jag ta lite look of today kort ;) Så det kommer strax.

Puss <3

Sova sova sova

Nu ska jag äntligenfå sova lite börjar tio i morgon med så det ska bli skönt :)
Har setat och kollar runt mest på olika sidor. Och hundar inte för att vi ska ha hund nu men vi skulle vilja sen kanske och tydligen var jag och J helt galna i Siberian Huskies hundar jag äääälskar dom vovvarna älskar framför allt deras ögon :D Dom slå ju allt vem smälter inte av ett par klarblå ögon?
Nåja så det var lite kul att vi tyckte samma sak.
Nej hörrni vi får höras mer i morgon.

Puss och kram <3

Snyft min mobil :(

Buhuuuu! Har nyligen lämnat in min lilla mobil. Högtalaren funka inte när folk ringer mig så hör jag inget av vad dom säger men dom hör mig. Kunde bara snacka med folk om jag hade själva hötalartelefon på. Så lämnade in den nu på elgiganten så nu ska det dröjja 2- 3 veckor innan den kommer tillbaka. Snyft hur ska jag kunna klara mig utan den? Så får ha min gamla mobil ett tag bara det att jag har inte Helenas nummer på mobilen nu och jag kan inte se på den gamla heller eftersom jag inte har den längre :(
Fan får vänta tills hon sms:ar eller något då :)
Nu sitter jag och får hjälp av Bea via msn att kolla in susnet. Ett ställe inom bloggen då kan se vilka dom kanske bersöker bloggen :D Bra va?
Vet ju redan många men ändå kan ju vara kul att se om det är någon annan man kanske inte känner :)
Nu ska vi se om vi kan lösar detta :D


Look of today

Me today då :) Kör på Åhléns tröjan eftersom jag har ingen aning om vad jag skulle ha på mig annars idag. Har ju inte råd att handla kläder från jobbet så ofta så.
Nåja det kommer väl. Men kör på denna tröja med ett par ljusa leggins = snyggt :)

14:e Juni

God morgon kära läsare!





Gääääääsp har inte sovit bra alls inatt.Turbo fick tag i en kartong som han ville leka med och helst i dessutom.Dumma katt!
Så hoppas kan få sova inatt istället. Kan säga så här " längtar" verkligen till att få sova igen.
Nåja idag är dwet jobb som gäller har med mig värktabletter och gelén :)
Så detta blir nog en bra dag.
Ryggen känns helt ok just nu men den brukar ju säg till senare under dagen :P
Ja det blir ju inte mycket bloggande nu under dagen men senare blir det mer :)
Prommis :D

Men ni får ha en bra dag nu pluttungar :D Puss på er <3

Godnatt

Så nu är det dags att lägga mig. Jobba i morgon igen då men nu är jag redo för att jobba lite mer eftersom jag har voltaren på tub nu som jag kan smörja på om det skulle göra ont i ryggen mycket.
Men ah vi hörs mer i morgon kära läsare :)

Puss och god natt <3
                            

Hemsk film

Har nyss kommit hem och nyss tvättat håret så nu är det dags att sova. Rocky 3 går på tv så ligger och kollar halvt på det dessutom. Var hemma hos Bea och kollade film. Jag och hon traskade till liljehallen för att hyra en film så det blev filmen "närkontakt"

Handlar om typ videofilmer om "aliens" typ privata filmer samt från psykolog samtal med en kvinna som det handlar om då i filmen. Riktigt äckligt just när man får se  dom riktiga filmerna eller ah man vet ju inte om det är fejk men just under en scen i filmen när en polisman ska vakta kvinnans hus så kommer ett stort mörkt föremål som flyger över huset och man hör att han blir lite rädd och att kameran flimmrar som fan man ser inte ett skit.Och det är kameran i en polisbilen som filmar så jag tror inte helt på att det är fejk.Isåfall varför flimmrar kameran.Nåja man får tro vad man vill men jag är ju lite mer åt hållet att jag tror på att det finns något där ute som vi inte riktigt förstår.
Ah nog om det filmen är ganska läskigt.

13:e Juni

God eftermiddag.


Har haft lite att stå i idag.Har vart i Tierp och firat J´s systers kille.Sen har vi nu tvättid så har inte haft tid att blogga förän nu. Var och käkade på ragusa dessutom så :) Blev pizza idag men usch inte så gott som jag trodde har verkligen tröttnat på det. Nästa gång får det bli kyckling salladen.
Ikväll nu ska vi över till Bea och marcus och se film hoppas på en bra nu :)
Hihi håller tummarna :)
Sen blir det duschen och sen sova och i morgon jobb som gäller.
Ja nej men vi hörs mer senare innan läggdags.

Puss sötnosar <3



12:e Juni 2010

God morgon!




En lätt baksmälla idag.Var inte meningen att jag skulle dricka och verkligen inte gå ut men det gjorde vi. Åkte till kalas och var där från 10 till typ halv 2 hade så fruktansvärt roligt.J och nima var också ute men dom var på ett annat ställe som jag aldrig kommer ihåg vad det heter.
Men dom hade tydligen också roligt :D
Självklart hamnade vi på en massa kort också fotograferna älskade oss igår vi var sååå populära :D Vi fick till och med badringar hihi jag fick till och med två stycken wow :D
Ja så detta måste vi göra igen.Eller hur gumman :D ?
Nej nu ska jag ta en värktablett och vila lite och kolla på momma´s boy som går på tv :)

Ha en bra dag bitches <3

11:e Juni 2010

God morgon läsare!





Guuuuud jag vill dö just nu. Har nyss kommit upp ur sängen och då menar jag inte att jag har sovit till nu men ryggen var helt låst kan man säga kunde inte röra mig alls. Så nu har jag lyckats komma upp äntligen.Men som sagt nu ligger jag i soffan istället med Turbo och vilar innan jag la mig här så hann jag ta lite jucie men glömde macka och det gör ju fortfrande ont som fan. Så får vänta tills J kommer hem så få vi laga mat.
Får se vad det blir han glömde plocka ur mat ur frysen i morse så aja.
Nåja vad har ni för er då kära läsare? Hoppas ni mår bättre än mig iallafall.
Ikväll så ska vi ju ut men jag vet inte om jag klarar det just nu. Försöker knarka värktabletter just nu och värmekudden är kall och kan inte gå upp igen känner jag inte just nu iallafall på ett tag.
Hur ska detta sluta?Kommer dö i förtid.

Ja nej ska försöka sova lite kanske innna babe kommer hem från jobbet,han ska sluta vid 4 idag så det är skönt om han nu inte väljer att jobba över :(
Men ni får ha det bra nu så länge tills vi hörs igen :)

hemma från filmkväll

Så har precis kommit hem från min lilla Bea har legat och kollat film. Det blev "Forest Gump"
Var evigheter sen jag såg den. Tror det var i sjuan eller något sånt. Shiiiit!
Ah känns lite bättre i ryggen nu men sen har jag ju haft i mig två ipren innan babe kom hem och sen en innan jag gick till Bea.
Brukar oftast vara jobbigt på morgonen med ryggen och mot slutet av kvällen :(
Inte bra men ska ta och ringa en kiropraktor som får ta och kolla på ryggen.
Men nu tänker jag ta och dra med mig älsklingen in och sova :)
Vi hörs i morgon babes :)

Puss puss <3

Sjukt ont i ryggen

Var tvungen att dra hem vid 5 från jobbet eftersom ryggen höll på att ta kål på mig. Måste verkligen försöka få tag i en ryggknäckar doktor.Orkar inte med en ond rygg.
Nåja så ligger här i soffan just nu och snackar lite med Bea. Funderar på att dra ut i morgon jag har ju inte råd men typ kanske sitta ute på terassen ett hängställe då :)
Så det blir nog nice. Ska över till henne ikväll Marcus är tydligen och åker cross så hon är ensam hemma så ska över och göra henne sällskap :)
Ja så ser min kväll ut än så länge iallafall. Ska nu kolla upp en god kycklingrätt som man kanske kan göra av det som finns hemma.
Love ju hun <3

Look of today

Så här ser lilla jag ut idag då har på mig mitt nya snygga linne med kedjor :)


10:e Juni 2010

God morgon läsare!

Gäääsp idag är jag verkligen trött usch inte kul alltså. Jobbar dessutom sent så :(
Ah men jag ska nog överleva dagen.
Vad ska ni kära läsare göra idag då? Det verkar som att det blir fint väder iallafall.
Sola kanske? Skulle jag behöva göra.För att bättra på brännan.
Ja nej måste göra mig klar och ta fram mat för idag.
Så bloggar mer när jag kommer hem :)

Ha en bra dag nu bitches <3

Snyggt från H&m

Hittade en massa snyggt från H&M online shop :)

Fika

Me på Linnés haha kortet såg lite roligt ut helst munnen såg ut som en groda eller något xD Men Bea´s nya kamera är bra iallfall :D Tummen upp för det gumman :D

Mys kväll med Bea

Har vart på stan med Bea och fikat lite på Linnés :) Käkade först med babe på max sen så åkte vi ner till stan och tog en chailatte :)
Satt och snackade lite smått och gott. Trevligt trevligt!
Nu sitter jag i soffan bara och kollar tv. Tydligen går filmen Crank as bra film enligt mig själv :)
Ska snart hoppa in i duschen :) I morgon blir det 10-19 pass.Lääängtar till helgen då jag kan få sova ut :)
Härligt! Annars ikväll händer det inte så mycket skulle jag tro. Ta det lugnt bara gå och lägga sig tidigt skulle jag tro är väldigt trött faktiskt.
Nu tänker jag kolla klart här sen hoppa in i duschen och sen väntar sängen :)
Men ni får ha en skön kväll kära läsare.

Puss och god natt <3

9:e Juni 2010

 Nu är jag stressad måste rusa börjar om en kvart :O Så vi hörs mer sen när jag kommer hem vid 5 där :)
Ha en bra dag nu sötnosar :)

Puss <3


Movie night

Sitter och kollar svensexan 2 med babe eller ah just nu håller han på att somna här i soffan. Ska gå och sova snart. Ska upp tidigt i morgon så. Varor kommer så då gäller det att vara på hugget.
Blir till 5 i morgon så det blir najs :) Men saknar Helena på jobbet hennes och mitt framtåg.Nu ligger hon väl i solen skulle jag tro eller nej jag vet inte hur tidsskillnaden är där.
Men hon är åtminstone i ett varmt land just nu så när hon kommer hem så är hon väl pepparkaks brun.
Ah nej det blir nog sista inlägget för ikväll nu. Behöver sova :)
Men god natt på er sötnosar <3

Turbo ute :)

Min lilla prins ute och går :)

Ny inlöpt

Ah jag kunde inte hålla mig från detta gudomligt snygga linne med kedjor fram :D
Så sjukt snyggt ääääälskar ju när det är kedjor eller några andra detajer :)
Eller vad tycker ni?? Hiss eller diss??
Linnet hittar ni iallfall på Lindex för 149:-

Hemma kära läsare

Miss´t me? Såklart :D
Kom hem lite tidigare idag men tog ut Turbo på en liten runda ute så han fick gå av sig lite :)
Står nu och lagar mat babe kommer strax hem. Jobbar över idag med bilen.
Idag blir det iallfall Kabanoss :D korv alltså med makaroner = mumma!
Annars ikväll händer det inte så mycket ska väl bara se tv fast nu går ju inte Desperate houswifes längre. Snyft!
Aja finns ju annat bra :)
Oj nu måste jag fixa maten håller på att bränna skiten :D

Puss så länge <3

Me today

Detta är då Me today då och dagens outfit på samma gång :D
Tröja Åhléns
Leggins Gina
Linne H&M

8:e Juni 2010

God morgon läsare



Ska snart eller nej inte riktigt än sticka till jobbet. Idag blir det kanske öva i kassan igen med crille :)
I början av dagen har jag ingen aning om vad som händer har ingen större lust att städa hela dagen igen. Och Helena är inte på jobbet längre heller eftersom hon reser idag.Buhuuu!
Det var ju hennes sista dag igår dessutom. Fan vad jag kommer sakna henne där. Lollo får se om hon är kvar eftersom hon inte var där igår. Hon kanske var sjuk jag vet inte riktigt.
Petra är heller inte där så då blir det ännu mindre att göra. Det är ju alltid hon som har alla jobb att dela ut :D Hihi!
Nej nog om jobb nu. Ska dricka upp min jucie och activia sen packa ner allt i väskan och sen iväg.
Ha en bra dag nu.

Puss & kram <3


Orättvist

I morgon vid 6 tiden på kvällen så sitter Helena på flyget ner till Bulgarien.
Vadå orättvist!!!! Jag vill också verkligen resa till ett varmt land och njuta.
Skit unge du får tänka på mig när du sitter i solen där nere och glassar :)


Fler läsare :)

Ser att mina läsare börjar hitta tillbaka. Det blev lite mindre när jag började jobba men vem klandrar er jag hinner ju inte blogga hela tiden under dagarna.Är ju ingen storbloggerska som tjänar flera hundra tusen i månaden då hade jag antagligen bloggat hela dagarna och shoppat varje dag men nu är ju inte mitt liv så.
Tyvärr!
Nåja jag nöjer mig ändå med min babe och en lägenhet.I´m happy!
Ja babe hoppade nyss in i duschen så ska gå och lägga mig nu.Ska bli skönt!Sov inge vidare inatt.
Men vi får höras mer i morgon kära läsare :D
Ha d bra Pusssss pusss <3

skön kväll!

Japp det är det som sjutton att komma hem.Min rygg har verkligen plågat mig idag men fick ta värktabletter av crille :D Räddade ängeln :D Och idag har jag fått börjat lära mig kassan. Inte svårt alls. Datorn sköter ju allt så :) Ska få jobba med den i morgon också innan jag går hem. Vi kunde leka lite med kassan i morgon innan stängning eller innan jag går hem vid sju :)
Det enda som tydligen var lite krångligt är när det kommer returer. Men men det ska vi väl klara av :)
Börjar lite smått :)
Ja annars ikväll då kära läsare vad har ni för er? :)
Jag ska försöka tigga mig till en massage av babe han har lovat att göra det eftersom min rygg skulle må bättre av det.
Håll tummarna åt mig ;)
Nu så tänker jag kolla runt lite på kläder på Nelly. Kolla in där också vet jag :D

Me today

Så me today då :) Eftersom man måste ha en visst klädkod på jobbet så hjälper inte min garderob mig så mycket faktiskt eller snarare det man ska ha på sig existerar knappt i min garderob.

7:e Juni 2010

God morgon på er läsare!



Gäsp nu är det dags för jobb igen då och det ska faktiskt bli skönt att göra något igen. Ryggen känns bättre men inte helt ok men men får säga till dom att jag helst inte ska bära tunga grejjer så mycket.
Ah slutar vid 7 så det blir nog inte så mycker mer bloggande innan det.
Ja vad ska ni hitta på idag då?
Skönt för er som tagit studenten som kan ta det lugnt :D Bra väder dessutom så :)
Nej nu hörrni ska ja ta och slöa lite till här med Turbo på magen :)

Puss sötnosar ha en bra dag :D <3

Trött

Så nu efter en lååång dag är det snart dags att gå och lägga sig. I morgon är det jobb som gäller. Men ska be dom att jag inte kan lyfta något så där riktigt tungt igen just nu.
Japp nej har nyss duschat så det ska bli skönt att krypa ner under ett täcke.
Ja men känner inte riktigt för att blogga mer just nu så vi hörs mer i morgon :)

Puss bitches <3

Hjälpsam katt

Hahaha när vi höll på och montera upp vägglamporna så hjälpte ju Turbo självklart till eller ah snarare höl kartongen på plats genom att sova på dom. Pucko!
Här ligger han med benen i själva lådan men kroppen ligger uppe på :)

Fest bilder

Nu så kära läsare ska ni få er ett gott skratt från Bea fest igår med lite konstiga bilder :D Hahaha kameran började ge upp såg jag eller så hade babe gjort något med kameran för det var efter han hade den som bilderna blev suddiga.

Nyinköpt!

Detta är då vad vi handlade idag :)
En ny köpslampa som ser ut så här sen när den är ihopsatt :)
Fin va?? :) Riktigt söt tyckte jag den va
En ny fin stor spegel till hallen :D Jonas valde den, han tyckte den såg "häftig" ut :)
Två fina vägglampor som lyser jätte mysigt :)
En ny bra sele åt Turbo :)
Och en gardinstång till sovrummet :)

6:e Juni 2010

Jaha då var det söndag igen då och som vanligt inte så mycket bloggtid. Har vart och gjort ärenden hela dagen känns det som.Har bland annat vart på Ikea där vi inhandlade en spegel,en ny kökslampa och ett par vägglampor som är sjukt snygga :D
Kort på det kommer snart.
Ja annars har vi nyss kommit hem från att ha käkat på marianns med Bea och marcus. Mysigt! När vi skulle åka sen så började det såklart spöregna. Jippie!
Jag gick ju runt i en lång tunika och shorts :)Hihi!
Ja nej men gårdagen var hur rolig som helst måste gå ut med ett tjejgäng snart :) Blev ju inge utgång för min del men men hade roligt ändå :)
Bilder på det kommer också strax :) Nu ska jag ta och städa undan lite i lägenheten.

Puss sötnosar<3

Klar för ikväll

Så det blev inge solande för min del eftersom solen bara gick i moln hela tiden.
Så städade lite så mycket som jag kunde rättare sagt så det inte ser ut som ett totalt bombnedslag.
Nu sitter jag och väntar på att babe ska komma hem från jobbet. Han och dom andra har börjat jobba på lör för att bilen ska bli klar någon gång.
Så ska väl börja med maten snart eller mat och mat hihi det får bli hemmagjorda hamburgare med pommes :) Snabbt och enkelt:D
Ja nej ska höra vart han är någonstans så jag kan börja.

Puss på er <3

Sitter ute :D

Guud vad kallt det var i skuggan då :O Sitter på balkongen här och väntar på att solen ska nå min stol. Hihi grannen är också ute med maxi :) Vi måste köpa ett koppel åt honom snart så vi kan gå ut med honom på gården. Så kanske maxi följer med :)
Nej nu börjar solen komma in lite :D

Pressa pressa pressa :D

5:e Juni 2010

God morgon läsare där ute i sommarvärmen!



Har nyligen gått upp och har klämt i mig min lilla frulle.Turbo försöker stå på min mage och trampa men känner att klorna behöver klippas.Vi sitter och väntar på att få gå ut på balkongen och sola lite.
Verkar bli toppen väder idag igen.Ryggen var ganska snäll mot mig i natt faktiskt men jag sov ju med en vetekudde så :)
Sen ikväll så blir det fest hos lilla Bea :D Härligt!
Nej hörrni nu tänker jag kolla klart på tv:n här och sen ut i värmen och bättra på brännan ännu mer.
Hörs senare :)

Puss skitungar <3

Brun eller vad?

Asså nu börjar jag inse hur brun jag verkligen har blivit. Det är helt sjukt men vill ju bli liiite mer brun om benen. Magen är as brun :O Ät brunare än på bilden :P


Redo att sova?

Hahaha jag sitter och myser i soffan. Turbo är redan redo för sängen eller ah snarare kartongen kanske.


Mmm fredags mys

Sitter just nu och myser med lite popcorn och en öl mumma :D Blir en lugn fredagkväll.

Hmm vad kan detta vara

Ja lilla Bea vad kan detta vara som kommer komma till dig i morgon :D Hahah det roliga var att vi mötte Bea och marcus efter att vi handlat. Roligt dessutom var ju påsen igenom synlig bra va? Så jag fick gömma den bakom ryggen och J skyddade den bakifrån hahah :D Men i morgon blir det fest iallfall fan vad härligt :D

Kolla vad jag fick!!!

Hahahah titta vad jag fick av en student när vi gick förbi deras vagn.Trodde först dom kasta en flaska eller något så blev as rädd :D Men sen såg jag att det var en gul ros :D Naaaw vad snällt.
Fulla studenter är bra generösa :D


Studenten är i stan

Wow vad trafik det är nere på stan då :O Men snacka om att tjejerna får uppmärksamhet nu på sommaren då. Det är helt sjukt. Det började med att jag och Bea skulle sola utanför hennes lägenhet men det gick inge vidare för att det var as mycket moln så man blev ju iskall.Så vi bestämde oss för att traska ner till Solpalatset och ta en 16- minutare. Ni som inte vet jag har ju aldrig solat solarium så tyckte det var lite småläskigt faktiskt när det börja låta och ha sig om rören under tiden man sola.Usch! Nåja blev ju inte så där knall brun men färg har man kan jag säga.Hihi härligt! Men ryggen var inte min bästa vän på väg ner eller på vägen upp. Usch har nyss tagit två tabletter för att lindra smärtan. Vårdcentralen hade ingen ledig tid men pratade med en jätte snäll sköterska som ställde lite frågor och så om hur ont jag hade. Hon trodde att jag kan ha sträkt någon muskel i slutet av ryggen eller så kunde det vara något med någon nerv. Men det tror inte jag.Men jag fick rådet att sova på en varm vete kudde och vila + ta värktabletter.För hon sa att läkaren inte skulle ge några andra tips heller än det hon gjorde.
Så ah lilla jag får fortsätta med värktabletterna och vila.

Beatrice 20 år!

Wiiiiie idag fyller min andra babe år. Hela 20 år blir hon, nu är du inte någon liten unge längre gumman :D  Stor nog för att gå på systemet :D
Härligt! Ska fira henne i morgon :D Vi bjöd ju henna och marcus på middag igår.
Det blev ju hemmagjord pizza som blev succé även om det kanske blev lite mycket deg. Men då vet jag det till nästa gång :D
Men nog om det idag är det din dag gumman och vi hoppas du får en helt underbr dag :D
GRATTIS GRATTIS!

4:e juni 2010

God morgon läsare <3


Hur är det med er idag?Här är det väl fortfarande sådär. Har fortfarande ganska ont i ryggen ska ringa och höra med vårdcentralen igen och kolla om jag kan komma in.
Hoppas!
Ah annars så händer det nog inte mycket idag vad jag vet skulle vilja städa men det går ju inge vidare det heller med ryggen.
Det får nog bli att sola lite i solen idag igen om jag orkar.
Bättra på brännan lite kanske.Villverkligen bli knallbrun i sommar så det sitter i ett bra tag.
Eller vad säger ni?Hihi!
Nej nu ska jag ta och klä på mig och fixa mig lite så jag kan ringa och höra med dom. Om inte dom har tid så får jag åka ner till närakuten och kolla med dom.
Ah önska mig lycka till.
Ha en bra dag sötnosar :D

Puss <3

Turbo i konstig ställning

Hahaha så här ligger Turbo just nu och sover lilla skrutten min <3

Sommar= Love love

Detta är ju sommar att se dom första fjärilarna :D Hahaha som denna som satte sig på min tå :D

ont ont ont!

Asså shit tror jag dör snart. Har nyss kommit hem från att sola lite med Bea men gud vad ryggen tar stryk. Har verkligen legat och haft ont som fan. Ska be J massera mig sen det måste han göra. Sen sak jag ringa en sån där ryggknäckare så han kan kolla på ryggen.
Inte bra detta. Men men man fick lite färg idag med. Har mest försökt sola ryggen men jag tycker det är skönare att sola på rygg.
Nåja ikväll ska Bea och Marcus komma över på hemmagjord pizza eftersom skruttan fyller år i morgon :D Wiiiie!
Nej hörrni måste gå och ta lite ipren nu.

Pusssss <3

3:e Juni 2010

God morgon kära läsare.


Fick vara hemma idag också eftersom jag hade jätte svårt att komma upp dessutom har jag inte sovit något nästan.Usch! Men lika fint väder idag som det var igår. Härligt kan ju försöka bättra på brännan ni ska se den ser riktigt bra ut skulle bara behöva sola ryggen och allt där bak för det är vitt.
Hihi! Men måste som sagt ligga ner eller stå upp sitta har jag fortfarande svårt med. Går här hemma och knarkar ipren.
Ja nej min dag ser inte så fartfylld ut.
Nu hörrni nu tänker jag äta upp min lilla frukost och sen klä på mig :)

Puss skitungar <3

iväg och handla snart

Ligger och väntar på att babe ska sms:a och säga att jag ska traska ner och möta honom så vi kan åka och storhandla sen. Har bestämt mig att köpa lite glass kanske nu när det är så här härligt varmt väder ute. Eller vad säger ni?
Det har vart som mest 44 grader på vårat fönsterbläck i köket helt sjukt och det är bara början av juni. Skönt säger jag bara och det ska ju vara toppen väder i helgen med :D Wiiie!
Nej ska försöka komma upp ur soffan och ta lite iskallt vatten. Det är ju så varmt!


Ute i 2,5 timmar och detta är resultatet!

Yes box kom ut på balkongen iallfall men kunde ju inte sitta ordentligt så la mig på en filt istället och somnade nästan. Och detta blev resultatet man ser verkligen vart min bikini har suttit :)
Helt sjukt! Blev inte av att jag sola benen eftersom det gjorde ju ont så fort jag rörde mig.
Turbo var ganska snäll ute på balkongen men när han inte var det fick jag ta blommsprutan så han sluta.
Ja nu sitter jag och väntar på att babe ska komma hem.Tror nästan han får laga mat idag annars kommer jag dö.
Just nu är jag ganska röd där ser ni men i morgon är jag säkert piss brun istället. Jag brukar ju bli så lite röd på överkroppen men brun på en gång om benen eller armarna.

2:a Juni 2010

God morgon!

Aj! idag känner min rygg verkligen av att jag lyfta för tunga grejjer igår kan inte riktigt sitta ner eller vrida på kroppen som jag ska kunna. Och i morse kom jag inte ens upp heller så jag ringde jobbet och förklarade vad som hade hänt och fick tipset av ann- lousie att jag kan ringa en typ "rygg-knäckare" så ska höra mig runt. Har tagit två ipren redan och har fortfarande ganska ont. Kan ligga på rygg och på mage utan problem men så fort jag rör mig så hugger det bak i svanken typ. Aaaaaj!
Sol och as bra väder är det ju ute också så ska ringa sen försöka sätta mig på balkongen men tror inte det kommer gå så bra eftersom jag kan inte sitta ordentligt i stolen.
HELVETE!!!
Ja usch är inte på toppen humör just nu så vi får höras mer senare.

Puss bitches <3

Sova

Gääääsp nu tänker lilla jag gå och lägga mig. Om jag ska orka upp i morgon så behöver all sömn jag kan få just nu.
Nice!
Slutar vid 5 i morgon så hoppas hoppas att det blir bra väder så jag kan komma hem och sola lite. :)
Men vi kära läsare hörs i morgon bitti :)

Puss och kram <3

Desperate housewifes

       
Ååååh vad jag älskar Desperate Housewifes. Sista avsnittet idag NEEEEEEEEEEEEJ!
As spännande just nu.Sen blir det cougar town. Sen läggdags ska upp tidigt i morgon då varorna kommer.
Men hoppas också på att det blir sol i morgon så jag kan bättra på brännan. Den börjar ju försvinna :(
Ni som kan ligga i solen under dagarna har det bra.
Nu ska jag se klart hörs om en stund igen kanske ;)


Love this song,,,it´s the shit!


Middag = jobbigt

Har haft en jätte slitsam dag. Men fick sluta tidigare hihi :D Ah inte flera timmar som man kanske hade önskat när det var bra väder ute men hela tio minuter :D  WOW!
Har sprungit ner och upp från källaren med stora hyllor asså då menar jag tunga saker på hjul och inte själva hyllorna. Usch så min rygg har tagit ganska mycket stryk idag. Kommer nog känna ännu mer i morgon av det.
Ja nej just nu så står jag och lagar mat till filmen sex and the city.Hihi så braaa!!
Men uppdaterar mer efter maten.

look of today

Detta är min Look Of Today då :)
Tröja från Åhléns
Linne H&M
Leggins Gina tricot

1:a Juni 2010

God morgon kära bloggläsare!


Sitter och njuter av en god frulle i soffan. Ska om ungefär 45 minuter åka. Ska pumpa upp däcken bara också såg igår att det börjar bli lite dåligt med luft undrar om det läcker någonstans eftersom jag pumpa ju för fan tre veckor sen :S
Konstiga cykel.
Nåja ni vet att det blir nog inge bloggande förän jag kommer hem igen men då blir det iallfall mer inlägg på en gång ;)
Har ingen dum disk jag behöver ta hand om det är babe´s tur idag hihi :D
Härligt säger jag bara!
Fan vad avensjuk jag är på er som är hemma om dagarna nu. Ni kan sitta och sola förbättra brännan kanske men jag då??? Jag jobbar hela dagarna så när jag kommer hem så är det ju ingen sol kvar nästan ju :( Så tänk lite extra på mig idag och sola för mig med <3

RSS 2.0