På väg!

Japp efter ungefär en 35 minuters bilkö i Stockholm är vi nu på väg. Kommet ALDRIG bo där! Spelar ingen roll om det är ett jobb i framtiden som ligger där. Då pendlar jag hellre med tåg!


31:a juli 2012 Tisdag

God morgon :) Ja idag sker det. En liten roadtrip ner till Norrköping. Sitter hemma just nu och väntar på att dom ska komma hit så vi kan boka hotell samtidigt. Sen ska vi åka. Det skulle ta närmare 2,5 timmar ner till Kolmården men får se hur lång tid det tar till Norrköping centrum, där vi ska sova en natt. Ska försöka hinna med att uppdatera lite idag men det kan också hända att jag har fullt upp eller alldeles för roligt att ta upp mobilen ;) Innan dom kommer så ska jag ta lite kaffe ;) Puss så länge :love: Hela familjen ligger och ser på Cesar Millan :D


Kolmården

I morgon bär det äntligen av ner till Norrköping :D
På onsdagen blir det som sagt Kolmården och vad jag längtar :D
 
Har inte vart där sen jag var liten så det ska bli kul att se allt igen.
Förhoppningsvist så minns jag mer efter denna gång ;)
 
Just nu annars ligger jag och vilar magen, puckot jag vart så äckligt sugen på en choklad bit som älsklingen hade i kylskåpet och tänkte "prova" om det gick bra :)
Dessvärre gjorde det inte det och nu ligger jag här med magknip och gasig som sjutton :)
 

30:e juli 2012 Måndag

God eftermiddag :) Sitter hos pappsen nu Ingemar alltså. Har gjort en hel del idag innan vi åkte hit. Jonas var ju till läkarn med nacken och fick veta att det var långmuskeln som gör att han får spänningshuvudvärk. Helst skulle han behöva gå till en sjukgymnast. Och träna upp nacken och musklerna. Ja sen skickade vi iväg den gamla cykeln till cykelkungen och fick en hundring för den. Bättre än inget liksom. Skönt att få bort den. Nu annars ikväll ska vi ta och packa lite inför i morgon och snacka med pettsson och Sabrina om morgondagen :) Då sticker vi nämligen till Norrköping och kolmården. Vi ska sova över på hotel första natten och sedan så går vi på Kolmården på onsdagen. Kommer bli dunder kul :) Nu så ska jag försöka få tag i min lilla papps igen och snacka lite ;) Puss:love:


Aj!

Ligger just nu i sängen och ska strax försöka sova lite. Ska upp i morgon då vi har en massa att göra. Först upp ta en dusch, sen ska vi se om vi kan få något för cykeln som jag cykla på förut innan jag köpte min nya. Sen ska min lilla gubbe till läkarn med sin nacke och efter det ska vi kolla på en grannes bil som Jonas kanske ska ha. Så vi kommer ha en hel del att göra i morgon. Får se om jag kan gå bara xD Jonas skulle skoja och lyfta upp mig tidigare idag, så han tog tag i ryggen eller snarare strax under sista revbenet, och det enda jag känner när jag vrider på mig är att det börjar göra väldigt ont och sen hör jag ett knäckande ljud vilket troligt var Jonas hand eller min. Men iallafall så fick jag väldigt ont så har mest legat i soffan för att få bukt med smärtan. Har gjort as ont att andas och gå men liggande och benen högt gick bättre. Trodde ryggontet hade blivit bättre tills nu på kvällen då det tyvärr blivit värre och dessutom har smärtan flyttat sig till bakre delen av ryggen. Innan var det vid sista revbenet på sidan. Aja vi får väl se om det är bättre i morgon vilket jag hoppas på! Har tagit en värktablett så det dämpar väl smärtan en del ;) Nej hörrni nu ska jag ta och sova eller försöka ;) Puss:love:


Gina tricot :love:

 

29:e Juli 2012 Söndag

God morgon :)
 
 
 
 

Ja jag hann inte uppdatera igår eller rättare sagt jag hade ingen större lust eller tid heller.
Vid halv sju var vi nere på biografen i stan för att se lite film :)
Det blev MIB 3 :D
As bra film faktiskt!
 
Den har ju vart ute sen maj på biograferna men eftersom vi inte såg den då så tog vi den nu.
Eftersom vi knalla dit så fick vi ju knalla hem igen.
Men bestämde att stanna vid O´yes för att ta en varsin öl och sedan bege oss hem.
Väl hemma satt vi och såg lite tv innan det var dags att dejta kudden ;)
 
Har dessvärre sovit as dåligt inatt men får ta igen det inatt istället :)
 
Idag har vi tänkt att vi ska bege oss ut till Ingemar för att jag ska kunna åtgärda min lilla ögonstens små skönhetsfel, som en lampa och sedan ta bort lite hjul och annat för att sedan komma åt att kunna byta ut inre styrledsdamasken sen i morgon.
Och allt ska lilla jag fixa ;)
 
Hihi vi får väl se hur detta går :)
 
Puss:love:
 
(Passa på att gosa med min lilla gris så hr på morgonen ;) )
 

Cupido:love:

Har nyss kommit hem från stan där jag och bästa har vart och käkat lite lunch på Cupido :) Jätte gott! Däremot när det är så här varmt ute så orkar man ju inte äta så mycket. Jag kanske orka halva om ens det. Efter det tog jag och köpte mig en sån där färgbomb till håret så jag slipper den gula tonen sen när jag ska färga utväxten vilket jag måste göra nu vilken dag som helst. Sen funderar vi om vi ska ta och se lite bio ikväll. Har fortfarande inte riktigt bestämt oss men förhoppningsvis så blir det så. Nu ska jag ta och sola lite till här på balkongen;) Puss :love:


28:e Juli 2012 Lördag

God morgon :)
 
 
 

Sitter just nu i soffan och vilar upp magen lite,har haft ont halva natten av någon konstig anledning.
Hoppas det blir bra snart så jag och älsklingen kan ta en sväng ner på stan idag :)
Ska försöka att inte köpa något men men man kan aldrig lova något sånt riktigt.
 
Annars så har vi inget större planerat idag , så vi tar dagen som den kommer tycker jag :)
Nu så ska jag försöka fixa något åt att ha på mig och bättra på "the face" innan jag vågar mig ut ;)
 
Puss:love:
 
(Nyvaken)

Små skönhetsfel ;)

Ja idag så har jag fått besiktat bilen och den gick dessvärre inte igenom blankt men det var inget stort så jag slipper ombesikta den iallafall :D Måste bara fixa positionslampan och en damasker på vänstra sidan :) Men det ska vi fixa söndag eller måndag :) Sen på tisdag åker vi som det ser ut nu till Kolmården med pettsson och Sabrina ;) Kommer bli super kul! Nu annars har jag och älsklingen sett burlesque filmen och faktiskt så tyckte han den var bra :D Super ju! Så nu ska vi ta och lägga oss, bara en vecka kvar på semester nu snart. Oj vad tiden går fort alltså :O Puss:love: Bild på den finaste från idag innan vi åkte till Bilprovningen ;)


27:e Juli 2012 Fredag

God morgon :)
 
 

Har inte vaknat nyligen, har vart uppe sen 10 i morse då älsklingen drog upp mig ;)
Idag ska ju min lilla ögonsten besiktas så vi ska snart åka till pappsen för att hämta den.
Blankt och inga "kan tänka på"
 
Resten av dagen har vi inget större planerat men vi får se helt enkelt.
Det är ju jätte skönt ute så om man kanske ska passa på att försöka få färg igen?
Det skulle ju inte vara så illa ;)
 
Ja hörrni, jag ska gå och göra mig lite kaffe och sedan fixa det sista innan det är dags att åka :)
 
Puss :love:
 

Drömmer om landet :love:

Den 7 augusti så ska vi äntligen på bankmöte om bostadslån.
Vi är ju sjukt sugna på att skaffa hus men vi måste kolla vad vi egentligen får låna.
Jag drömmer verkligen om att få flytta.
Efter att ha bott på landet hela livet så saknar jag det oerhört mycket.
Även om det är super bekvämt att bo så här nära stan så vill man ha friheten i hus utan att behöva tänka på grannarna under en eller väggen bredvid.
 

Mini shopping på H&M igår :)

Var tvungen att bege mig till gränby igår med älsklingen för att handla ny foundation.
Min gamla hade vart slut en vecka kanske så kändes att det behövdes inhandlas.
Sen blev det lite puder och en mascara också som egentligen inte alls skulle vara med.
Men men.
 
Ibland blir det inte som man tänkt sig ;)

26:e juli 2012 Torsdag

Ja vilken underbar dag det har vart än så länge :) Började dagen med att åka till thun's och sedan hem till svärmor för att hämta lite foder vi skulle få till Turbo :) Sen hade vi igår bestämt att om det skulle bli fint väder så skulle vi åka till öregrund men i morse så var det halvdant så då åkte vi då som sagt till thun's istället. Men vädret blev ju väldigt mycket bättre så vi tog Marcus med oss och åkte dit för att käka lite och bara njuta av vädret :) Jätte kul! Sen har vi inte gjort så mycket handlade lite skit på Willys och sedan hem. Nu ligger vi bara i soffa och slöar. Blir nog en lugn kväll. I morgon är det dags för min lilla ögonsten att besiktas, hållet tummarna att hon går igenom blankt ;) Sen blir det kanske bio till kvällen :) Nej nu ska jag ta och göra min tredje kopp kaffe ;) Koffeinkick ikväll JA! Puss :love:


24:e juli 2012 Tisdag

God morgon :) Vaknade runt tio tiden idag ensam Älsklingen åkte och mecka med audin i morse vid 8 tiden. Tänkte att det kunde vara skönt att få sova ut idag lite. Älsklingen ska snart hämta upp mig och sedan ska vi åka och käka lite. Sedan handla lite saker som han behövde. På eftermiddagen sen ska jag ta och tvätta min lilla bil igen. Den vart ju jätte skitig efter roadtripen så det behövs kan jag säga ;) Nej hörrni, innan älsklingen kommet ska jag ta och fixa lite kaffe :) Puss


Rensa kläder??

Har ju haft lite seperationsångest när det gäller att rensa och nu har jag äntligen kommit fram till vad som fattas! Jag måste ja en större garderob ju :) Då behöver jag ju inte rensa :D Just nu är dubbelgarderoben, enkel garderoben och byrålådorna fulla :D


Körkortsboken :)

Under vår bilresa genom Sverige skulle jag passa på att plugga lite teori från Körkortsboken jag köpte för några veckor sen men hade faktiskt fullt upp hela tiden så den fick ligga i påsen under hela resan :) Men vi ska om det går åka ner till vadstena på onsdag och då kan jag ju ta med den och plugga under tiden på väg ner ;) Smart! Det börjar dra ihop sig nu ;)


23:e juli 2012 Måndag

Ja har ju som ni kanske märkt inte uppdaterat något vidare men jag och älsklingen har ju vart ute på en roadtrip i vårt vackra land Sverige :D Har haft super kul och mysigt. Vi kom som längst till Örnsköldsvik och var där en dag. Var runt i stan där käkade lite och sedan övernattade vi i bilen på kvällen. Innan vi kom fram i Örnsköldsvik så passerade vi Sundsvall och när vi körde igenom staden så blickade vi upp mot berget och såg en stor rund byggnad och kikade vad det var som stod på skylten på taket och det visade sig var ett hotell. Vi var då tvungna att gå in och kika på internet efter hotellet och hittade all information och priser och fastnade verkligen för ett av paketpriserna dom hade. En mini semester då två nätter inkluderade med 2 frukostar, 2 tre rätters middagar och två dagars fri entré till ett spa och relaxavdelning. Så efter att vi vart i Örnsköldsvik en dag så åkte vi tillbaka till Sundsvall och tillbringade resten av dom två återstående dagarna på hotellet tills vi skulle till Dalarna på lördagen. Det var verkligen grymt härligt att tillbringa några dagar där, att bara kunna slappna av ordentligt och äta gott var helt underbart. Grym semester med andra ord. Dessvärre hann vi inte vara i Dalarna särskilt länge eftersom vi hade vart ifrån turbo så länge och sedan på lördagen då vi firade morfar började älsklingen må uruselt. Fast morfar försökte hålla oss kvar så kunde vi verkligen inte det. Älsklingen mådde verkligen inge vidare, hans nacke värkte nåt så fruktansvärt och det gör att det spänner i nacken och det i sin tur gör att han mår ganska så illa och huvudvärk. Har sagt att han måste ta och komma upp det där snart. Ja så det var ju tråkigt att behöva lämna dom så tidigt som vi gjorde. Får ta och stanna längre nästa gång iallafall ;) Ja annars kom vi ju hem igår så vi har inte gjort så mycket idag kan man säga förutom att vi var upp en sväng till banken för att sätta upp ett datum med en bankman för att diskutera bolån om vi skulle vilja flytta. Vi är bara sugna på att veta vad vi då isåfall får låna. Jag fick precis veta att jag fick löneökning idag och att som det såg ut innan semester får jag fler kunder nu till hösten. Så då får jag ut mer och det ser väl bättre ut på den fronten också plus att både jag och älsklingen har fasta jobb så det borde ju vara bättre. Aja vi får se helt enkelt ;) Vi håller tummarna! Sen var vi och käkade med Ingemar och Camilla på Ikea. Sedan åkte vi en sväng till Jenny och Micke för att hälsa på dom och Elliot :D Jätte kul som vanligt :) Nu på kvällen hemma så har vi bara tagit det lugnt och jag har packat upp allt och lyckats tillslut hänga in allt i den trånga garderoben. Så hade nu tänkt att hoppa in i duschen och sedan mysa ner mig i soffan bredvid älsklingen om han inte sitter framför datorn då fortfarande ;) Nej hörrni ska försöka uppdatera snart igen för att komma ikapp dom dagar jag inte bloggat :) Puss


18:e Juli 2012 onsdag

Sitter just nu i bilen på väg till Örnsköldsvik. Vi har nu startat vår roadtrip uppåt i Sverige :) Kommer bli super roliga dagar framför oss. Sen på fredag eller lördag vänder vi och kör neråt igen mot Dalarna för att fira min lilla morfar :) Kameran är nedpackad och laddad så det väntas att kunna tas många fina bilder :) Puss på er :love: En bild från i fredags då vi var på utflyttningsfest hos Erika och Marcus :) Här är jag och Sabrina:love:


Therese = bilmekaniker?;)

Nu har jag handlat nya vindrutertorkare på biltema och ska försöka sätta dit dom på citran och sedan ska jag få äran att kolla olja och servoolja, kylarvätska och sedan kolla så att ser bra ut och att inget läcker. Sen är vi redo för roadtripp :D


Osminkad tjej!

Jag är ju just nu as förkyld sitter och nyser för jämnan och näsan bara rinner. Skit jobbigt speciellt när man ska på roadtripp i morgon :O Aja det är bara att packa ner en näsduksask i bilen ;) Idag kör jag på en osminkad look. Orkar inte bry mig idag, speciellt när man inte är frisk och ändå ska snyta sig hundra gånger om dagen. Då försvinner ju ändå sminket under näsan så då ser det ju roligt ut på det sättet xD Nej idag kör på all natural :)


Smakprov på min foto blogg ;)

Tänkte bara lägga upp ett litet smakprov på hur mitt foto från när jag fotograferade älsklingen och hans ögonsten (bilen alltså) från förra helgen var det nog.
Har flera bilder inne på Backstromsfoto :)
 

17:e Juli 2012 Tisdag

Idag kommer vi göra en massa här hemma. Packa,packa, packa och packa :) Sedan ska jag ta och städa och sedan ska vi ut till Ingemar och byta bil samt så ska jag få kolla olja, och kanske fylla på olja, vi ska kolla om vi ska fylla på kylarvätska och sedan lite annat :) Så vi kommer ha fullt upp idag ;) Nu ska jag ta och mysa lite med turbo så här sista dagen hemma :love: Puss


Smyckena :love:

Jag har haft super duper problem med mina smyckena jag har. Alla har legat både här och där och om jag vill ha ett speciellt halsband eller armband har jag till 9/10 tillfällen inte hittat skiten men nu har jag löst det!!! En ny besticklåda som jag köpte på Ikea för ett tag sen som visade sig inte få plats kökslådan så då tog jag en fri låda i byrån och gjorde den till en smyckes och håraccesoar låda av den. Vart ju super bra!


16:e juli 2012 Måndag

Jaha då var det måndag igen och en ny vecka. För oss är det början av andra veckan på semestern :) Har nyss tagit bilen och är nu på väg hem till Jenny :) Ska lämna lite grejer och såklart hälsa på lillen :) Men det roliga med denna vecka är att antagligen i morgon eller på onsdag så sticket jag och älsklingen ut och upptäcker Sveriges norra delar :) Ska försöka ta oss långt upp i landet. Har planerat att ta det så billigt som möjligt och därav sova i bilen på kvällarna. Sen ska vi ta min bil eftersom den är mest bensinsnål ;) Kommer bli dunder kul vecka. Och sen i helgen på lördag fyller min morfar år så vi ska ta och hälsa på och fira honom :) Sorry för den dåliga uppdateringen men som sagt jag har ju semester och försöka avnjuta den så mycket som det bara går ;) Det kanske är förståeligt. Nu ska jag ta och vara lite mer social mot älsklingen:love: Puss :love::love:


12:e Juli 2012 Torsdag

Är just nu ute hos Ingemar på landet och fixar bilarna. Älsklingen sänkte audin igår och idag finjusterade han den och nu tvättar han den. Jag tog och tvättade min andra ögonsten också så nu är hon ren och fin igen. Det positiva med min bil är att när den är skitig så syns det inte så mycket, det är en sån färg så skiten smälter in i bilens färg ;) Bra va? När älsklingen har tvättat klart bilen ska vi bege oss in till stan igen och äta och sedan handla lite skitsaker och hämta upp ingredienserna hemma för att kunna göra rabarberpajen jag ska göra sen :) Mumms! Ja så ser vår dag ut än så länge :) Idag är det soligt och varmt så det är ju skönt att kunna vara på landet då. Puss:love:


11:e Juli 2012 Onsdag

God morgon :) Vaknade lite tidigare idag då jag hänger med älsklingen ut till Ingemar för att mecka bilar eller ah jag meckar väl inte utan som vanligt springer runt med kameran istället :) Hihi! Idag blir det nog en heldag där ute då det är tre bilar som ska fixas ;) Jag kommer nog hålla mig till kameran hela tiden ;) Vad har ni för planer idag :) Puss:love:


10:e Juli 2012 Tisdag

Har inte uppdaterat på länge nu men har verkligen inte haft varken ork eller tid för att sitta vid datorn. Idag har jag däremot en stund över. Sitter just nu på älsklingens jobb där han ska byta katalysatorer på bilen. Innan detta idag har vi faktiskt vart på älg safari nere i morgongåva :D Det var faktiskt as kul. Roligare än vad jag hade trott :) Det var också meningen att jag skulle hem till Dalarna i morgon och till på lördag nästa vecka men älsklingen ville inte att jag ska åka och jag vill ju egentligen inte det är ju mysigare att vara hemma :) Så då stannar jag hemma istället och myser med älsklingen :) Kan ju springa och fota här hemma också ;) Ja annars så har det faktiskt inte hänt så mycket värt nämnas. Ska nu bara njuta av semester som jag nyss påbörjat ;) Får se om jag uppdaterar mer senare. Antagligen då jag laddar upp bilderna från idag på safarin ;) Puss :love: Bild på min bebis igår som kelade gärnet med älsklingen :love:


6:e Juli 2012 Fredag

God morgon :)
 
 
 

Eller ah jag vaknade runt 11 så direkt morgon är det ju inte ;)
Första dagen på semestern då :D
Fan vad härligt!
Älsklingen slutar om en halvtimme ungefär sen har han också semester.
4 veckors bara njuta och utforska sverige hade vi tänkt.
Försöka komma iväg ner till kolmården också hade vi tänkt, då med Pettsson och Sabrina om dom fortfarande är på :D
 
Kommer bli en dunder semester detta!
Första gången jag kan ta ut semester också så det känns ju lite extra skönt då.
Idag annars ska pappsen komma hit ner och hälsa på.
Däremot vet jag inte när han kommer men det visar väl sig.
Hoppas inte allt för sent bara :/
 
Nej men det blir nog bra detta.
 
Nu annars ska jag försöka plocka undan lite här hemma så det ser fint ut när pappsen kommer :)
 
Puss:love:

5:e Juli 2012 Torsdag

Seeeeeeeeeeeeemester!!!!
 
 
 
 
Ååååh, så härligt!
Äntligen!
Har haft ett pass idag som gick jätte bra som vanligt och sedan åkte jag hem för att byta om och sedan därifrån åka till Media markt och köpa mig stativet till kameran som jag ville ha :)
Vart skit bra!
Sjukt nöjd!
 
Nu annars så sitter jag bara och njuter av ledigheten här hemma.
Hade tänkt ta och sova ut ordentligen i morgon :)
Bara för att jag kan ;)
Däremot slutar älsklingen 2 så kan inte sova hur länge som helst :P
 
Nej, hörrni här kan jag inte sitta måste ta och prova den lite mer, stativet alltså ;)
 
Puss:love:
 
 

Busungar :love:

Ett litet smakprov på vad som händer inne på min fotoblogg ;)
Kommer ju som sagt antagligen uppdatera mer där inne nu för tiden.
Så länge jag tar en massa kort så ;)
 
Detta är en del av det jag fick på kort idag :)
Resten får ni se där inne.
(LÄNK)

4 Juli 2012 Onsdag

God eftermiddag :)
 
 

Har nyligen kommit hem och har just nu placerat mig ute på balkongen för att försöka hinna med att få lite färg på benen och kroppen.
Dessvärre har inte solen hittat hit än och jag orkar inte gå ut och lägga mig i parken.
Under tiden så kan jag passa på att uppdatera lite ;)
 
Har jobbat nu på förmiddagen, två pass och (två kontor).
Det gick super bra som vanligt och detta var sista gången för dom innan semester så nu har jag bara en kvar :)
Wiiiiie!
Eftersom jag är ledig hela fredagen så ska jag verkligen njuuuuuta och sova länga hade jag tänkt ;)
Jonas jobbar ju som vanligt så ska rulla runt extra under täcken när han går upp för att jobba på fredag morgon ;)
Hihi!
Älskar att jävlas:love:
 
Idag annars har jag inga större planer får se om vi hittar på något eller om vi bara tar det lugnt här hemma.
I helgen så kommer kanske min lilla pappa hit om han får tag i en besiktningstid till bilen.
Just nu väntar han först på att bli ägare till den.
Hoppas han som sålde den har skickat in den.
Men iallafall så tror vi att det blir bakslag på handbromsen och isåfall skulle älsklingen ta och fixa det i helgen då han också ska fixa sin egna och en före detta grannes tror jag också :)
Haha bra start på semstern han får ;)
 
han jobbar och lsiter med sina bilar och jag springer runt och fotar med kameran ;)
Bra stöd va??
 
Nej, nu hörrni ska jag ta käka lite honungsmelon här och sedan försöka sola lite ;)
 
Puss:love:

Fixat den nya bloggen...

Har inte haft så mycket tid att uppdatera här inne på denna blogg, utan jag har försökt fixat till den andra :)
Kommer bli kämpigt att hinna med båda två.
Eftersom jag helst brinner för fota så har jag vart på vippen att ta bort denna blogg men då försvinner ju alla mina gamla inlägg och det vill jag ju inte så jag kanske behåller denna men kommer kanske uppdatera mindre och mindre.
Aja vi får se det kanske inte ens blir så ;)
Hihi!
 
Nu ikväll annars så gör jag inte mycket alls utan jag sitter bara och har det skönt i soffan :)
Två dagarn kvar nu ;)

Nystartad blogg :)

Har ju självklart kvar denna men har en till endast foto också :)
Ni är välkomna att besöka den med ;)
(LÄNK)

2:a Juli 2012 Måndag

God morgon :)
 

Har ganska nyligen gått upp, eller ah en halvtimme sen kanske.
Sitter just nu i soffan och äter lite frulle och dricker lite kaffe så jag vaknar till lite :)
Är ju som sagt helt ledig idag och ska bara ta och njuta, samt försöka hänga in alla kläder jag har haft med mig och allt nytvättat i garderoben.
Tror det inte får plats däremot så skulle behöva rensa lite.
Usch vill inte det!
Kläder är så svårt att slänga för man tror att man ska kunna använda skiten igen sen, fast man egentligen inte har använt dom på dom senaste två åren.
Ååååh beslutsångest!
 
Söndagen uppdaterade jag inte eftersom vi var fullt upptagen med att hjälpa pappsen.
Vi skulle ju hjälpa honom med att sitta dit nya tändstift,och det gick bra men sedan ringde han medans vi var hos mormor och morfar och sa att bilen fortfarande inte gick rent och när vi då åkte hem sen så skulle han kolla på den igen och efter lite slit så trodde vi det gick en aningen bättre men då började spridarna ryka och nästan brinna, så älsklingen sa att det berodde på ett elfel någonstans och att det inte var någon idé att laga det utan det skulle vara bättre att köpa en ny bil istället.
 
Så jag,syrran och älsklingen satt och kollade på blocket efter en schysst bil som funkar och hittade en i svärdsjö som älsklingen tyckte dög bra åt han så,vi tog och köpte den och nu ska bara älsklingen fixa nytt bromsok till den och sedan hoppas att den går igenom besiktningen.
 
Nej, nu ska jag ta och dricka upp kaffet här innan det blir kallt och sedan försöka röra mig mot sovrummet och se till att ta tag i skiten där inne.
 
Puss :love:

RSS 2.0