Kollat film hos Zeb :)

Hihi zeb ringde jonas och frågade om vi hade lust att komma över och se film.Visst det hade vi så vi satte oss i bilen och körde till honom.Satt först och snackade lite.Ah bilar blev det ju mest om så klart.
Sen blev det att vi kollade på filmern Fast Lane den kanske inte var så där jätte bra men den gick att se iallfall :)
Hahahaha jag och Jonas såg hela filmen Zeb nickade till lite hahah så bra tyckte han filmen var.
Ja men kul var det iallfall.
Nu är vi bara hemma och tar det lugnt blir snart sova.
Men zeb sa något om att jag skulle kunna lära mig ett data program så kunde jag kanske sitta inne i butiken och hjälpa till vet inte om dom verkligen menar allvar eller om dom skojjar det skulle ju vara bra eftersom det finns ju fan inga jobb och få tag i.
Hahahaha sen vet jag inte om Jonas verkligen vill ha mig på jobbet varje dag heller eftersom han ser mig varje dag när han kommer hem han kanske tycker det är skönt att komma ifrån det.
Vet inte om det är kul att ha sin flickvän både hemma och på jobbet.
Eller vad tycker ni??

Tack så mycket för den fina komentaren babsan :D Tycker verkligen det är mycket mysigare med lite julstämmining och ljus :)
Har däremot inte fått någon komentar av Jonas riktigt hihi :)


Julstämmning :)

Wow jag hittade Jonas farmors julsaker i ett skåp så nu har jag julprylarna framme och fy fan va mysigt det är.Lääääängtar till jul så otroligt mycket just nu :)
Jag hoppas jag kan få mina julpengar i morgon då ska jag och Bea ut och leta julklappar :)
Får se hur älsklingen reagerar nu när han kommer hem.Vet inte när eller om han kanske jobbar över vi har tvättid så jag skulle ju behöva hjälp.Aja men det löser väl säg som han brukar säga :)

Detta är från vardagsrummet

Vardagsrummsbordet

Hallen

Köket

Denna tomte äääälskar Turbo jag hade den i köksfönstret den hittade han och försöktre slita av han skägget.

I sovrummet

091130 God morgon

God morgon på er.Nej jag har inte nyss vaknat.Har hunnit käkat frukost och sen pratat lite med Bea :)
Så nu ska jag börja städa och sätta upp ljusstakarna som jag glömde igår.Fick två av min lilla mamma plus en julstjärna :) Det kommer bli jätte fint.Har inte storstädat på länge nu så ska sätta igång.
Japp ska sätta igång nu så jag blir klart någon gång idag och innan älsklingen kommer hem :)

Puss bitches <3


Ensam hemma

Hahaha sitter och kollar på Ensam hemma :)
Hahaha jag älskar den där unge alltså :D Kan kolla på dom där filmerna hur mycket som helst.
Alltid lika roliga.


Nya twilight Bra??? NEJ!!!!

Ja nu har vi sett nya twilight.Skulle ha gått med Bea men jag har ju inte så jävla bra ställt till så jag kunde inte gå då.Sen så såg jag att Bea redan har sett den med en tjejkompis så då tog jag med Jonas och såg den.
Ah men inte tycker jag att det var något särskillt bra tyckte första filmen var MYCKET bättre.Det hände lite mer i den.I den andra tyckte jag dom bara snacka det hände fan knappt något riktigt spännande ju.Både jag och Jonas blev besvikna över den.Igen riktigt action.Det enda som hände som var bra var ju dom stora vargarna.Dom var grymma faktiskt men inget annat.
Hahaha tycker nu bättre om Jake än edward han kan slänga sig i väggen ;)
Jake är den nya hunken :)
Han blev ju snyggare i kort hår så :)
Men visst den är ju bra men det händer ju inget speciellt i filmen så vet inte riktigt om jag kan rekomendera den.


Hemma igen!

Så nu är vi tillbaka i staden Uppsala.Hahaha vilken jävla helg det var varit då.
Först när vi åker upp till falun så har vi ju Turbo med oss men vi skulle sova hos farsan eftersom mamma hade fullt i huset just nu eftersom Mats har nyligen flyttan in.Så där kunde vi inte sova.
Men sen så ringer pappa och säger att vi inte kan sova där med Turbo eftersom farsans katt Busan hade nyss då fått två små kattungar och då kan vi inte ha Turbo i närheten.Meeen åååååh vad söta dom var då.Så vi fick ringa tillbaka till min mamma då och fråga om vi kunde sova hos mormor och morfar.Min morfar hade tydligen ramlat och brutit foten så min mormor var ensamm hemma och kunde behöva få allt hjläp hon behövde.Så vi fick tullslut sova där med Turbo.

Sen så på lördagen åkte vi in till stan för att hälsa på min morfar på sjukhuset och att vi sen skulle käka på stan tillsammans med syrran.
Jag har ju inte kunnat blogga eftersom internet hemma hos min mamma inte funkade så det blev en datafri helg.PÅ kvällen sen var vi hemmbjudna på inflyttningsfest hos min väninna Anna.
Kul och se henne igen iallfall.Ja sen hände faktiskt inte så mycket mer åkte hem nu idag söndag igen.
Skönt att vara hemma igen.
Ska snart käka.Ska försöka hitta något i frysen.
Men uppdaterar lite mer framåt kvällen.

Puss bitches <3

Hur söta är inte dom här då?? Dom kommer att ha öppnat ögonen sen nästa gång jag kommer hem.
Lite störra också och




Yeah bitches I´m coming to Falun :)

Yeah vi åker till falun iallfall idag Jonas ska nu hoppa in i duschen så jag ska fixa maten.Ikväll blir det tacos :)
Yes gott gott :)
Nej har inte tid med detta nu vi höres sen tar med mig datorn såklart men har ju inte internet efter vägen så ah vi hörs mer när vi kommer fram.

Puss bitches <3


091127 God jävla tidig morgon!

Fy fan kan inte sova har mått illa hela natten och har inte kunnat sova nästan alls.Så jag är inte på världens humör precis har försökt få tag i så kallade mamma men utan något resultat.Ah nu fick jag det men det tog ett tag.Hade ju planerat att åka till falun och besöka lilla Anna som ska ha inflyttnings fest.Men vi har ingenstans att sova eftersom morsan tydligen inte har plats att klämma in två små madrasser över huvudtaget så det är ju då bara och glömma vi kan inte vara hos farsan eftersom hans katt låter det nästan som att hon kommer ha ihjäl Turbo.Och jag vill gärna ha kvar honom.Om vi inte kan lösa det iallfall men besök hos morsan kommer det då inte bli skulle jag tro.
Ah ska nog bara ta det lugnt snacka med farsan om beöket.Annars idag kommer jag nog ta det lugnt och typ vila eftersom jag inte är helt frisk än.Vad händer hos er då?Fredag ju utgång kanske??

Ah nej ska nog kanske sätta på en film nu och sova lite till kanske.

Hörs sen. Puss bitches <3

Torsdag kväll!

Wow vad veckan har gått fort alltså.Det är redan fredag i morgon :OKan ni tänka er?Det var prat om att vi kanske skulle till falun men det verkar inte som det eftersom Jonas inte vet om han vill så kommer nog inte åka :( Snyft!
Aja då kommer jag ju upp till jul iallafall :)
Har inte gjort så mycket sen sist faktiskt såg klart titanic och stor bölade såklart.Hahaha varje gång så bölar jag xD Sen kom älsklingen hem.Mår liite bättre nu.Älsklingen tjatar om att vi kanske borde åka till vårdcentralen och kolla upp mig.Eftersom jag inte har mått så himla bra efter smällen.Men jag vet redan nu att dom kommer inte hitta något fel på mig.Det gör dom aldrig.
Hihi!Nej nu ska jag titta på Paradise hotel på 6:an.
Sorry för den dåliga uppdateringen men ni förstår nog varför.När man inte mår sitt bästa så orkar man inte uppdatera så mycket.Det blir lite mer sen jag lovar :)

Puss bitches <3


Titanic

Ah drar igång titanic den var länge sen man såg faktiskt.Så ska jag bara ligga och vila.Hoppas känna mig bättre sen :)

Puss bicthes <3


091126 God morgon

God morgon på er igen.Usch har sovit fram till nu fattar inte varför jag är så trött.Tappade dessutom rösten i morse är fortfarande ganska hes men det börjar ge med sig nu.Vaknade upp åter igen med huvudvärk känns nästan som baksmälla faktiskt men så fort jag tar en tablett så går det över sen.Visserligen tar der ett tag men det går över.Annat idag känner mig inte alls bra över huvudtaget.Vill lägga mig igen och sova.Säkert jag skulle kunna bara sova hela dagen om jag vill.Men kan ju inte göra det.Ah just ja fick veta igår av min tjejkompis att hon var tvungen att gå till frisören med sitt hår som också var ganska slitet som mitt hon fick svaret att håret var dött.Alltså just nu är jag as rädd för jag hatar verkligen kort hår vill inte ha det igen efter den gången min mamma skulle klippa topparna så blev det mycket kortare.Så jag är just nu livrädd för att gå till frisören.Måste verkligen göra det men ska fråga dom då om dom inte ´kan klippa topparna lite grann och tunna ut det slitna.Nike sa så åt mig att om man har fruktansvärt slitet hår kan man klippa topparna lite grann men ofta och hellre lägger jag pengarna på det än att det blir kort klippt direkt.Usch!Visserligen växer ju mitt hår som ogräs det syns ju.Och dom där hemma vet det med.
Klipper jag det kort så växer det ut igen på kanske några månader.Det är sjukt men bra.
Nej så jag håller verkligen tummarna över att det blir bra sen.
Nej nu ska jag dra igång någon film blir ingen frukost känner jag mår inge vidare för att få ner någon.Väntar till sen:)

Puss bitches <3

Aldrig i hela mitt liv att jag vill ha så här kort hår.Nu ska jag verkligen skärpa mig när det gäller att gå till frisören men jag är precis som Bea jag litar inte på dom för alltid när man kommer därifrån är man aldrig nöjd.Dom bryr ju sig inte om du sitter i stolen och bölar.Usch`!

Pizza kväll!

Shit nu har vi storhandlat så nu slipper Jonas gå runt i affärerna på ett tag.Han gillar verkligen inte att handla.Vi orkade inte ställa oss och laga mat nu ikväll så det blev att vi köpte en färdig pizza i affären.Gott gott men jävligt onyttigt.Usch! ¤Pling¤ Låren nästa!!!! Händer annars ikväll då?Det är ju lillördag.Utgång??
Ah hoppas det blir nice :)
Nu ska jag åter gå till min lilla pizza :)

Puss på er :D <3


The notebook


Japp nu ska jag dra igång The notebook en as bra film :)

Hörs sen :)

Puss bitches <3


091125 God morgon

Jaha onsdag igen fan vad tiden går fort.Idag har jag sovit riktigt länge vaknade nu vid kvart över tolv, har kännt mig ganska tung i skallen sen igår.Så det var skönt att sova ut riktigt.
Jaha vad händer idag då?Det är ju löning iallfall så.Här kommer det blir storhandla mat iallfall.
Så ska försöka komma ihåg att skriva en lista hihi annars kommer vi glömma typ mycket det brukar vi göra :)
Ne har tänkt att jag ska vila lite med skallen och slå på en film eller något :) Någon som kanske har ett bra tips på en film??Mina val har tagit slut nu så.

Låg och kollade på Pretty woman igår hahaha den filmen tröttnar jag aldrig på :)

Bridget Jones dagbok

Hahaha japp jag drog igång denna film det var så jävla länge sen man kollade på denna :)
Och som är bra nu när man känner sig nere lite man vill bara ligga ner och ta det lugnt.
Har ju inte mått det bästa om man säger så efter fredagen förra veckan.När jag berättade för mamma sa hon att det kunde ha vart en hjärnskakning men då måste man ju typ spy och grejjer och det har jag ju inte gjort bara mått jävligt illa och yr en del.Men det går över snart hoppas jag.
Hahaha jag börjar ju få världens blå märke på mitt ben det kommer se riktigt kul sen tror jag.
Nej jag får uppdaterar lite senare.

Puss bitches <3


091124 God morgon

God morgon på er.Jag har inte vaknat nyss har varit vaken sen elva fakiskt drog igång en film faktiskt.Mår inge vidare idag faktiskt.Lite nedstämd.Och sen känner jag mig bara allmänt trött.
Fick ett medelande igår på min bilddagbok av någon störd bimbo.Vet inte vem det var så,,jävla fegis säger jag bara.Ah men iallafall så var det någon som skrev att hon och Jonas har tydligen haft mycket kontakt med varande och att jag borde hålla koll på vad han gör på kvällarna.Jag blev så jävla rädd seriöst.Självklart vill jag ju inte tro någon sånt och jag vet att inte Jonas inte skulle göra något sånt.Aldrig!Men det är klart man reagerar på sånt.Vadå jag har ju inte koll på vad jonas kollar runt på sin dator om kvällarna det har ju inte jag med att göra.Så vi började bråka lite igår men han pratade ut riktigt och försäkrade mig om att något sånt aldrig skulle hända.Jag litar på honom helt och hållet.Det är bara synd att någon dum bimbo försöker förstöra.Vadå inte har något liv om man sitter och håller på så?Patetiska lilla svin bara.
Nej nu ska jag inte tänka mer på detta ska dra igång filmen igen.

Puss bitches <3

Mm frukost :)
 

Ny duschad :)

Så kom nyss från duschen mm riktigt skönt det :) Ska nog snart till sängen vet inte om jag pallar sitta med älsklingen och se Street customs eller vad det heter tror jag drar mig tillbaka till sovrummet och slår på scrubs :)
I morgon hade jag tänkt gå upp tidigt så jag inte sover bort hela dagen.Hihi men jag kan inte lova något.Ska försöka iallfall tror jag ska gå upp när Jonas sticker.
Nu idag är det exakt en månad kvar tills jag åker hem till falun.
Nu börjar nedräkningen :P
Ska nog föra över lite music till min mobil nu.
Hörs i morgon ;)

puss bitches <3


Dirty dancing 2

Slog på filmen dirty dancing 2 nu innan jonas kom hem.Men lär få pausa för han är nog hungrig :)
Men hur bra är inte filmen då :D Grrr för Diego Luna :D


Kolla världens baby fejs :D

Så här mycket bättre är min kamera

Så här bra är min kamera på min nya dator.Mycket bättre än Jonas :D Vi testade igår lite han med sin dator och jag med min hihi :D Kul man kan ha ibland med en dator fasst man sitter en meter ifrån varandra.

Nu var det lite taskigt med ljus men stor skillnad iallafall :)


My favvo låt ever :)


Min lilla Bea :D

Så nu har Bea precis gått hem.Vi har käkat en massa choklad och hunnit kolla två hela filmer.Kolla på 10 orsaker att jag hatar dig , en gammal film då sen så såg vi Hottie and the nottie hon hade inte sett den så :D
Hihi trevligt iallfall att få sällskap :)


Tog lite julmust till :)

och lite choklad :)

Bea kommer <3

Så nu kommer Bea när som helst vi ska ha en liten mys dag hon och jag med en massa filer och choklad.Mums.Håller på och kollar igenom några filmer vad som kan vara bra.Nej nu kommer hon vilken sekund som helst.

Puss bitches <3

091123 God morgon

God morgon god morgon på er därute.Allt bra med er idag?Här är det ganska bra känner mig lite hängig bara vet inte varför har visserligen inte sovit något vidare inatt.Ah, nej men det blir säkert bättre under dagen.Aha vad händer det för kul idag då?Ska nog se film med lilla Bea idag :) Måste diska och sånt först.Men vet inte om vi kanske kan vara hos mig eller henne för jag har ju fortfarande inte fått min nyckel så jag kan inte låsa och det vore ju bra :PHihi.
Det löser vi :)
Ja som ni kanske ser på tiden om ni kollar den så är jag uppe tidigt idag kunde fan inte sova längre eftersom man som sagt har en liten levande väckarklocka på fyra ben som ÄÄÄÄÄÄÄSKAR att reta mamma när hon vill sova.
Nej guuud nu ska jag njuta av min lilla frukost.

Puss bitches <3

Hihi hittade en bild på mig och Nima :)

Hihi hittade en bild på mig och Nima när jag,Jonas,zeb och nima var på Bj några lördagar sen.Vi tog en grupp bild på alla men den har dom inte lagt ut istället la dom ut bilden på mig och Nima.Jonas var då och letade efter Zeb som var någonstans.Hahahaha.Killen med kameran kom fram och frågade om han fick ta kort på oss.Och Nima bara" ja visst för fan" Så vi fassnade på bild jag och han :)


Och av min älskling har jag fått......

EN DATOR!!!!En mini pc har jag fått av min älskling :D
Han frågade tidigt i morse eller iallafall om man räknar när vi gick upp.Ah men då frågade han iallfall om jag skulle ha något emot om jag fick en av mina julklappar i förskott.Och det är klart jag inte har något emot det heller.Så han säger sedan att vi ska åka iväg och jag vet inte vet inte vart heller.Men sen svänger han in på elgiganten och jag ser väl lite förvånad ut och hahah han såg det.Vi går in och går mot mobilerna där han visar vilken mobil han skulle vilja köpa sen :) Någon nokia var det men sen så går han mot datorerna istället och kollar runt.Tillslut frågar jag honom varför vi bara går runt och och sen står som fån typ.Då går han fram till en mini pc och kollar på mig och frågar " Skulle du vilja ha den här"?

Jag bara typ ser på honom och säger väl typ någon " Ja visst men vi har inte råd att köpa någon dator nu för jag tänker väl vi kan inte lägga ner pengar på någon sånt så här sent på månaden och innan lönen heller" Och han flinar lite och säger att jag ska få den.Snacka om paff jag blev har aldrig någonsin fått någon så dyr present eller julklapp i hela mitt liv.Min pojkvän är helt enkelt bara för snäll och helt underbar.Jag tvekade ju såklart och kände väl typ att nej vi kan inte köpa denna.Men han lyssnade inte.Shit fy fan vad glad jag är just nu en alldeles egen dator.Som jag nu kan ta med mig hem till falun nu när jag snart åker hem över jul.
Slipper låna mammas dator då helt enkelt underbart.Eller hur mamma??
OCH!!Webb kameran är super bra på denna man ser allt kristallklart och inte som jonas dator som är lite mer flimmrig och oskarp.

I love my new computer :D Men älskar min gubbe ännu mer.Känner att jag står i skuld till honom resten av mitt liv.Han gör mig verkligen as lycklig inte för att jag fått en dator men alla små saker med han snappar upp allt som händer.Man kan inte hitta någon bättre.
Nu ska jag snart gå och lägga mig har vart en tuff helg hihi.

Vi hörs mer i morgon.

Puss bitches <3


Hahahah som ni ser är den ju inte så stor men den är ju sååååå söt :D Typ lika stor som en vanlig bok om inte mindre.Hihi.Detta är jonas hand då som täcker nästan hela tangentbordet.

Fredag den 20.

Ja fredagen den 20 kommer jag nog minnas så länge jag lever.Det började med att Nike hämtade upp mig här hemma sen for vi vidare för att ge Bea nyckeln till lägenheten.Sen åkte i vidare till Stockolm mot lidingö där hennes mormor och morfar bor.Vi är där vid 5 tiden.Vi tar genast upp maten som vi har köpt efter vägen.Sen så sätter vi igång och bakar en hallonkaka.Ur ett sånt där färdigt paket du behöver bara tillsätta vatten.Hihi!
Ah men sen så kommer Nike på att vï ska blanda drinkar.Så vi beger oss ner i källaren där hennes morfar hade spriten.Hahahah det blev ju inge vidare eftersom hon blandade vodka och passion eller vad den hette halva glaset med det och andra halvan med swepps eller aa kommer inte ihåg namnen.Men hela drinken smakade bara sprit.
Hahahaha men så hade dom två öl i kylen om hon gav mig eftersom jag klarade inte av att dricka drinken.
Sen så satte vi igång och lagade lite mat som blev lasagne.Den blev ju precis klar när grabbarna kom.

Jag och Nike var då ganska fulla.Killarna dök ju inte upp förän vid nio.Så då sattevi oss och käkade sen satt vi bara i soffan och hade det trevligt efter några timmar kom vi på att vi skulle bada i jacuzzin så vi bytte om och sprang ner och hoppa i det 40 grader varmt vatten.Nike mådde tydligen inge vidare efter den där drinken så hon sprang upp igen och tillbringade nästan hela kvällen på toan.Arash kom strax efter upp till henne så dom lämnade mig och Jonas kvar där nere så vi satt och myste och pratade lite.Sen kom vi överrens om att gå upp och lägga oss men det hände lite mer än vad vi hade tänkt.När vi ska dra över skyddet på jacuzzin så halkar jag och faller bakåt ena benet slår hår i jacuzzins håra kant och sedan slår jag bakhuvudet i planket med en jävla smäll.

Jag fattar inte då att det gör så ont som det verkligen gör men just då var jag ju inte nykter och man känner ju inte så mycket smärta precis då.Men det gjorde jag strax efter.När vi väl kommer upp känner jag verkligen smärtan i bakhuvudet och i benet.Mest i benet.När vi ska gå och lägga oss märker jag att det börjar svartna lite för ögonen och blir yr så jag faller rakt ner på golvet av svimmad.Jonas blir ju såklart vettskrämd för jag slutade andas för en kort sekund så han visste ju inte alls vad han skulle ta sig till.men sen så vaknade jag strax efter och bara höll mig för huvudet och kollade runt mig.Han försöker då få mig att sitta rakt upp men faller då tillbaka och känner hur det svartnar åter igen för mina ögon.Usch vilken jävla hemsk känsla det var.Kan inte riktigt beskriva det heller.Men jag skrämde verkligen skiten ut Jonas.Stackarn!

Dagen efter så märker jag ett klotlikande kula på mitt högra ben där jag slog mig dagen före.Huvudet värker fortfarande lite grann är väldigt öm över en punkt.Men inget farligt.
När vi sen kommer hem från stockholm så ska jag ta av mig byxorna för att kolla om svullnaden hade gått ner men Icke!Benet är fortfarande as svullet kulan har försvunnit men är riktigt stor runt smalbenet.
Det är jag fortfarande nu idag hoppas snart på att den ska gå ner.Huvudet känns mycket bättre men igår mådde jag riktigt illa faktiskt.Usch trodde hela tiden jag skulle spy så jag hade en hink bredvid mig vid sängen.
Ah men det har iallfall gått över nu skönt.

Japp men det var min härliga fredag Jonas trodde verkligen att han kanske skulle mista mig där ett tag när jag låg avsvimmad på golvet.Men annars hade jag det riktigt kul där ute.
















091122 God morgon :)




Wow nu är äntligen fakubusan tillbaka i uppsala eller ah jag kom ju hem igår men vi var ute hela kvällen med Zeb och Nima.Hahaha var as faktiskt as kul.Vi följde med dom när dom skulle tvätta bilarna Nima´s Saab och Zeb´s Supra.Ni kan ju nästan gissa hur populär han blir när han åker förbi med den där bilen och han får ju allas blickar påsig det är helt sjukt.När vi var på biltvätten hade han två killar med sig i hälarna hela tiden som fråga om bilen och så.Hahaha stod typ och garvade ihjäl mig för mig själv i ett hörn.
Ah nej nu ska jag och älsklingen få i oss lite frukost sen kommer bilderna och sen en as bra historia om fredagen :D

Puss bitches <3


Dagens outfit!

Detta blir dagens outfit.

Svart tröja vero moda
Jenas ljus blåa slitna Gina tricot
Linne H&M
Skärp mitt favvo Gina tricot


Cheaters

Sitter i soffan och har tv på där det går cheaters alltså fy fan vad bra programm egentligen.Visst kanske lite fegt att anlita en "dektektiv" men fy fan vad fegt av dom som går bakom ryggen på sin partner och är otrogen.Hahahaha det är så kul när dom väl blir upptäckta blir dom som är otrogna as förbannade vad har dom att vara arga för egentligen det är ju dom som är otrogna!!!!Idioter hela högen som gör sånt :O
Folk som väl är det inser inte hur mycket det sårar ens patner jag tycker dom ska sätta sig in i om deras partner skulle vara otrogna dom skulle ju reagera på exakt samma sätt så man borde tänka lite på det innan man är otrogen.


091120 God morgon

Wow vad jag är upp tidigt gick fan upp vid halv tio eftersom jag har lite att göra.
Ska sy in ett par byxor och sen göra mig i ordning och sen packa.
Japp idag drar jag till stockholm med Nike vi ska iväg vid två sen så kommer vi hem sen igen i morgon på förmiddagen någon gång.Kommer bli as kul vi har planerat att bada jacuzzi men hahah den står liksom ute så vi hoppas på att vädret är på våran sida.Hihi!
Faaaaan älsklingen har gjort något med micron den blir inte ens varm och sen går den och bara vrida åt ett håll och det blir feeeeel.Fan han ska alltid hålla på och jävlas.Skit unge!Jag har haft in min mugg i micron tre gånger nu på 3 min och den är fortfarande inte varm.
Ska nu bara käka upp min fil med lite flingor i sen så ska jag sätta igång med byxorna.

Puss bitches <3

Ny duschad :)

Nice ny duschad fy vad skönt.Wow har hunnit med as mycket ändå idag fast jag inte gick upp tidigt :O är ju sensation ju för att vara jag.
Har hunnit med

Städa hela lägenheten

Plockat bort allt skit
 
Rensat kläder och hängt upp dom i garderoben

Dammsugit

Dammat

Diskat

Duschat

Sminkat mig och gjort mig i ordning

Wow allt detta på 5 timmar :D As stolt över mig själv nu.Hihi!
Sitter nu och väntar på att älsklingen ska sluta så att vi sen kan åka och handla lite nödvändigheter som fattas.

Ska höra med Bea nu om hon kan möta upp mig i morgon så att hon får nyckeln till lägenheten hon ska mata min lilla bebis eftersom vi inte kan ta med honom :(
Ska höra med Nike också när vi ska träffas vi ska antagligen åka före grabbarna till stokholm :P



Låg och kollade på Benjamin Buttom :)

jag och älsklingen låg och kollade på Benjamion Buttons otroliga liv.Han tyckte den var rätt tråkigt jag däremot tyckte hela filmen var gullig :D Så den var faktiskt ganska bra lång däremot var den faktiskt.Otroligt lång.


091119 God morgon :)

Shit usch vad jag har sovit länge skulle gå upp tidigare idag så jag skulle hinna med allt.
Tänkte typ storstäda men ah måste nog göra det faktiskt.Blev inte så mycket bloggande igår hann inte med tiden den gick så fort.Var hos Bea ett bra tag sen skjussa dom hem mig och då ställde jag mig och diska och så sen så städa jag upp lite i vardagsummet och hallen sen så kom ju Jonas hem så då hann jag inte blogga för måste ju göra käk.Hahahah det var verkligen mycket som hände igår idag så ska jag försöka skärpa mig :) Hihi.
Ska nu snart göra i ordning frukost sen så ska jag fan hoppa in i duschen sen så ska jag ta tag i städningen.Japp nej men vi får höras mer sen.

Puss bitches <3

..


Nu drar jag till bea :)

Nu sticker jag hem till Bea ett tag och hälsar på henne :)


091118 God morgon :)

God morgon alla sju sovare :)Vaknat??Japp det har jag med av mobilen Bea som sms hahaha den skitunge lyckas alltid höra av sig när man ligger och sover :D Ah men det var faktiskt bra att jag kom upp så tidigt :)Såg nu att jag hade missat ett samtal från Nike hoppas hon ringer igen hahaha alla ringer mig tidigt xD Jaha vad händer mer idag då?Här ska jag nog städa upp lite om jag orkar ska dra till Bea iallfall vid tre tiden. :) Får se vad vi hittar på för kul jag har ju fortfarande inte hittat min kamera jag är livrädd för att jag har tappat den :( Hoppas verkligen inte det :(
Nej nu ska jag ta och ge lillskiten mat och fixa frukost åt mig.

Puss bitches <3

Hängig :(

Usch känner mig jätte hängig faktiskt :(Älsklingen är jätte trött så vi båda ska krypa ner under mitt täcke till en film :) Myspys.Vet ej om det kommer bli något mer bloggande eftersom jag inte mår mitt bästa nu så.Men man vet aldrig med mig :)
Hahah så här sover min andra älskling om kvällarna när han inte är upptagen med att jaga fötterna.
Hihi han är sååå söööt :)
Just nu står han och trampar på älsklingens hals.Bebisen min <3




Har setat och kollat på Harry Potter hihi :)

Hihi japp har setat och kollat på harry potter filmen nu.Hahaha Jonas tycker inte om dom så jag får passa på och kolla på dom själva.Har nyss hört med Nike om hur det blir på lördag.Det var inte alls spikat att vi skulle dra ut på lördag i stockholm så.Men landet på lidingö vart det inte heller eftersom det var inga som var på det.Tråkigt.Så hon undra om vi inte kanske skulle kunna gå ut här i uppsala istället?Så ah vi får se vi, skulle kanske hitta på något på fredag och bea ville också tydligen hitta på något då så kan ju vi tre brudar hitta på något.Vet inte om jag kommer dricka något och gå ut har inte ens jag råd med just nu men vi kanske kan hitta på något annat kul???
Eller vad säger du gummsan?? :)
Nae jag måste in i köket och diska nu men vi höres sen bitches Pusssss <3





091117 God morgon!

Ja god morgon till mina läsare.Allt bra med er idag?Hoppas det!Har själv ganska ont i skallen vaknade för några timmar sen men har legat och vilat i soffan ett tag för att se om huvudvärken tänkte ge med sig.Nu har den iallfall lugnat sig.så sitter nu med en varm stor kopp med te :)
Tänkte ta och se en film sen ska jag höra med Nike hur hon hade tänkt sig nu på lördag.
Ah men det får ni då veta senare nu ska jag ta och krypa ner under täcket igen med Turbo.Hihi.
Vi hörs lite senare.

Puss bitches <3

The hottie and the nottie :)

Hihi jag och älsklingen kollade nyss på The hottie and the Nottie,
Hahahahah rätt värdelös film men lite små kul.Otroligt pinsam däremot dom är rätt töntiga i filmen så man sitter själv och skäms typ.Aja nu har han hittat något bilprogram han brukar se.
Har nyss klämt i mig choklad usch skulle ha köpt vindruvor eller någon annan frukt.Men någon gång måste man ju unna sig något onyttigt.Hihi.
Ja, nej ska nog kolla runt lite innan sängen kallar.I morgon vette fan vad som händer ska höra med Nike om lördagen nu var det ju snack om att vi skulle ut i stockholm istället för lidingö.
Vet inte om vi riktigt har råd att gå ut och så nu presic innan lönen. :S
Ah men det tar vi i morgon.Det löser sig väl.
Ah men vi hörs mer i morgon.

Puss bitches <3


Dagens outfit!

Tänkte ladda upp en lite taskig outfit bild på mig.

Lång tröja vit Were It
Leggins H&M
Skärp Gina Tricot



Sen bjuder jag på en i bra skärpa

Helvete!!

Fy fan dom ringde för ett tag sen om mitt extra jobb jag sökte till jul.Men gissa vad dom ville ju såklart ha en äldre kärring istället för en 18 som är mycket piggare.Dom sa så att dom ville ha en mer erfaren och lite äldre.Fy fan säger jag bara.Bea ringde strax efter och hörde hur det hade gått om jag hade fått något svar av dom.Hon själv hade vart runt hela stan typ och frågat men inget napp heller.Alltså någon måste ju kunna ha ett extra jobb över.Aja nej nu ska jag fan blicka fråmåt och hoppas på att det ändrar sig ska söka praktikplats nu efter jul för då vet jag att rean drarigång och då behöver dom ju hjälp så om jag söker en praktik då så har dom ju as bra eftersom jag jobbar dessutom gratis och om dom tycker jag jobbar bra så kanske jag kan få ett extra jobb eller ett fast efter.Bra va?

Nej nu ska jag nog ta en gurkmacka med lite paprika för att lugna ner mig lite och njuta med en film.

Puss bitches <3


091116 God morgon!

Åååh måndag igen då.Fan vad veckorna går fort alltså :O
Helgen bara susade förbi hann ju fan inte med så mycket.Hahaha älsklingen var jätte söt igår kväll.
Vi höll på och rensa ur lite gammalt ur skafferiet och så och hade dessutom tvättid efter så frågar han om vi inte kan ta ett skumbad.Naaaw han är så söt ibland.Men det roliga var att han råkade ha i lite för varmt vatten så det bara skållade om man satte ner fötterna.Hahahaha vi hade verkligen as kul älsklingen skrek av bara fan och jag stod på sidan och asgarvade åt honom.Vet inte riktigt vad som har hänt han verkar otroligt kärvänlig riktigt.Vi har haft så otroligt kul på sistone det är som att vara kär på nytt igen :) Underbar känsla.
Ja nu har vi iallfall planerat att måla i sovrummet.Vill ha typ mörk röd mot vinröda håller men kanske silver dekorationer.Skulle bli snyggt tror jag.Men det blir iallfal vitt i hallen eftersom vi vill ha ljust där eftersom vi inte har några fönster där så ljuset kommer inte in.
Ja nej nu ska jag gå och fixa mig lite ;)

Puss bitches <3


Zombieland :)

Jag och älsklingen kollade på zombieland filmen igår.Den var faktiskt riktigt bra väldigt rolig.
Hahaha.


Monster jam :D Wiiiiie!!

Yes det var Monster jam jag var på i lördags med älsklingen och hans jobb.Fy fan vad kul vi hade och Truckarna var faktiskt riktigt häftigt att se.Det blir ju annan känsla att sitta i publiken längst fram på läktarna än att sitta hemma och kolla på tv det är inte lika kul.
Sen var det motorcross uppvisning freestyle shit jag satt som på nålar att killarna skulle åka av och skada sig rejält.Men grymma var dom iallfall.Sen var det några Bmx åkare som hoppade lite och det.Sen hade dom en dansgrupp från belgien.Fy fan vad dom sög.Hahahaaha snacka om pinsamt.
Det var några arbetstruckar som stod och skulle trycka ner taket på en bil som monsterjamarna skulle hoppa på hahah när truckarna tryckte in taket så dansade den här gruppen hahaha jag lovar hälften av publiken kollade på truckarna än dom fjolliga dansarna.
Ja sen så åkte vi och tog en glass innan vi for hem igen till Uppsala.
Ah vi var i stockholm globen ni som inte visste.
Retsen av bilderna får ni se när jag har hittat min kamera som är borta :(

det här var då Grave Digger han som vann såklart en känd amerikan :)
Han var grym :)


Här var han då kommer ju inte ihåg vad han heter hahaha och kameran var inte så bra på att zooma så långt.



Hahaha min lilla knäppis <3

Hahahah jag skulle ligga och klippa klorna på min lilla skitunge till katt härom kvällen.Jag trodde han skulle göra ganska mycket motstånd men inte då xD
Han låg nämligen så här när jag klippte dom.Hahahaha snacka om att han njöt.
Knäpp katt det där.

God morgon 091114

Lördag idag då.Wiiiiie!!! Har nyss vaknat så ska nu strax käka frukost med älsklingen han kom också upp nu precis.Nu på dagen händer det inte speciellt mycket men sen ikväll då händer det något riktigt kul men jag får inte säga det än, får inte avslöja överraskningen.Hihi.
Nej ska iväg nu och få i mig lite frukost och sen göra mig i ordning.
Måste få tag i Bea också.

Puss bicthes <3


Gårdagens outfit

Jag glömde ju lägga upp gårdagens outfit så nu kommer den äntligen ;)

Hahah ah håret såg faktiskt lite kul ut men

Svart tröja från Vero moda
Linne Gina tricot
Skärp Gina tricot
Blåa slitna jeans från Gina tricot

Tog lite ego bilder :)


Har alltid älskat just denna låt.Är ett Pussicat fan måste jag säga :)


handlat :)

Så nu har jag och älsklingen kommit hem efter dagens shopping.
Av mat bara då men hihi.Var först och handlade present åt evelina jonas lilla syster fyller år så.
Sen handlade vi lite mat och sånt.Sen kom vi på att vi var tvungna att köpa julpapper så vi for till rusta och hittade några plus lite annat.
Så nu gör vi inte så mycket ska kanske kolla vad Jonas chef gör för något Nike var borta i stockholm hennes mamma, pappa och mormor och morfar ska resa till dubai i en vecka.Guuuud vad skönt.Vill också resa.
Nej nu ska jag städa upp lite eller så sätter jag mig i soffan med älsklingen.

Puss bitches <3

Tänkte bjuda på hur man såg ut förr i tiden och nu. Skillnad eller vad?



091113 God morgon

God morgon era sjusovare.heheh eller inte.Så nuuuuu har jag vaknat äntligen är riktigt sliten faktiskt av någon anledning.Så ska strax göra frukost.Och veeet ni vi har fått snö det ligger snö på taken.Uuuuuuusch! Vill inte ha snö det blir bara slask och blött.
Sen ska jag nog ta tag i och diska lite.Ah nej måste vidare är hungrig som fan :)

Puss bitches <3

Hell boy the golden Army :)

Sitter just nu och kollar på Hell boy The golden Army riktigt bra film faktiskt.har däremot inte sett första filmen kanske ska göra det sen :)


Vill ha <3

Hur snygg ser inte den ut egentligen?????? :O





Shoppat <3 Foundation

Åååh vad jag vill kunna shoppa kläder.Nu var det kris var tvungen att köpa fondaution igen, denna gång köpte jag den andra flaskan av Loréal än den jag brukar köpa för att spara lite pengar.
Sen hittade jag världens snyggaste stickade tröja på H&M som jag bara vill ha :( Tyvärr kosatade den lika mycket som sminket.Hihi.
Men jag var på god väg att ta tröjan istället men gjorde det inte ändå.
Ah nu sitter jag och väntar på att älsklingen ska sluta sen så jag kan börja med maten börjar bli hungrig nu.Hoppas han inte jobbar över så mycket.
Ska nog kolla klart på filmen som jag började på i morse.

Puss bitches <3




Vart med Bea darling <3

Så har nyss kommit hem från Bea guud vilken härlig tjej det är man har fan aldrig tråkigt med henne :D

Föst år vi cheescake bea gumman hade gjort själv :D As gott var det <3
Blev en lite suddig bild på Bea men fin är hon iaf :D



gooooot :D

 Ååh vad vi är söta :D


Hahahahah en helt galen bild på mig xD Ni ser så kul har jag med bea :D <3


091112 God morgon

Så nu är jag uppe.Känner mig lite hängig idag om det är vädret eller om det är något skit som är på väg.Orkar fan inte ligga sjuk nu.No way!!!Bea sms och fråga om jag ville hänge med ner på stan en sväng men är inte så pigg så det blev inget men om jag mår bättre senare så kunde jag få komma över på fika hos henne.´Så får se om jag känner mig bättre sen det skulle ju vara mysigt.
Nej nu ska jag försöka klämma i mig lite frukost sen tror jag faktiskt att jag sätter på någon film.

Puss bitches <3

hahah tröttis

Hahaha så här trött var Turbo igår han kunde gå men han var ju så slut i hela kroppen.



Uuuuuuuuusch!!!!


Kolla vad jag hittade i min sallad när jag skulle skära den!!!
En äcklig jävla larv fy fan tappa aptiten helt på sallad just nu.
Nu får gurka räcka så länge.
Kommer inte handla sallad på ett tag :(

Hahahaha för er som vill se en lullig kisse :D Bilden är sne så ni får sitta på sniskan ;)


091111 God morgon!

Japp äntligen har jag gått upp.Guuuud vad trött jag varit så jag tänkte ta en extra lång sovmorgon.
Jätte skönt!BNu strax har jag tänkt att ta en morgon dusch.Sen så ska jag göra en riktigt god frukost.Mums!Hihi Turbo gick ganska vingligt länge igår men nu är han som vanligt igen och var på sängen i morse och lekte med fötterna vid sju tiden som vanligt ville inte stänga ut han från sovrummet för han var ju hur lugn och trött som helst.Men att sova länge nej det ville han inte.
Hahaha min lilla ängel.Nej hörrni nu ska jag faktiskt hoppa in i duschen.

Puss bitches <3


Tröttis :)

nu har han vaknat och vinglar fram och tillbaka hahahahaha gissa om det ser kul ut.
Håller på och garvar ihjäl mig snart.Tänkte att jag ska lägga upp videon jag filmade på honom när han skulle försöka gå.


Något ur garderoben! + dagens outfit!

Tänkte visa något snyggt från garderoben och då blir det också dagens outfit.
En stor tjock vit tröja från Esprit.Det är den absolut dyraste tröjan jag någonsin spenderat mina pengar på.Tror den gick på 600 spänn då.Fattar inte hur jag kunde köpa den men måste bara säga att den är superskön och varm nu till vintern och framför allt snygg :)

Då blev ju dagens outfit...

Vit tjock tröja från Esprit
Jena blåa Gina tricot
Linnne gina tricot




bilder från igår!

Jag var ju med min lilla söta Bea igår som ni vet.Hon kom förbi så kollade vi lite på film och käkade en massa popcorn.Hihi.Sen så gick vi hem till henne där macus och Jonas var då dom satt och kollade på någon parodi film men as kul var den kommer tyvärr inte ihåg vad den hette.
Men aja jag skulle ju ta en massa bilder bara det att Bea blev helt tokig i min kamera så av 30 bilder så är nog 25 bilder bara på henne.Hahahahaha satt och kollade igen dom i morse.Hihi du bra söt du gumman :D

Okeej man kanske inte såg så bra ut men va fan xD






Nu har vi hämtat min lilla ängel :)

Så nu har vi vart och hämtat min lilla bebis han ligger fortfarande och sover han kommer kanske göra det 5- 6 timmar till sa dom eller så kan dom redan vara uppe och vingla redan efter två timmar.Vi får se när den lilla knatten kommer på vingliga ben.Hihi!
Då ska jag vara beredd med kamera :)
Nej ska nog hämta min choklad är så sugen på det sen kanske jag sätter på någon film.


Puss bitches <3

Turbos lilla bok nu har vi två stycken.

Hemma en timme :(

Turbo är kvar hos vetrinären nu och blir kastrerad usch alla bilder kom tillbaka sen vi var och tog bort min förra katt.Var verkligen as nära på och börja böla.
Det skulle ta en timme sa dom så då åkte vi hem under tiden så att jag klunde käka frukost och få i mig en värk tablett har världens huvudvärk.
Men hahah det kommer fan bli as kul sen när min lilla bebis kommer hem pratade med mamma och hon berättade när hon kastrera våran förra katt så gick han tydligen runt som en full gubben när han höll på och vakna till.Dom blir ju tydligen riktigt lulliga.
Tror jag kommer filma skit ungen sen.Hihihi.
Nej nu ska jag ta i mig lite macka innan vi far igen.

Puss bitches <3


Dagens låt <3 Riktigt bra :)


091110 Gäsp

God morgon mina fina läsare är det något som är vaken redan??Inte jag har nyligen gått upp och sitter nu sliten med en kopp te.Idag är det den stora dagen då lilla turbos bollar åker bort.Vi ska vara hos vetrinären om en timme snart.Usch är ganska nervös ändå faktiskt.För sist jag var hos vetrinären så här på riktigt så var det när vi tog bort min förra katt.Så jag kommer säkert börja tjuta igen.Jonas får hålla mig i handen tror jag.Ja nej det blir en snabb uppdatering nu bilder från igår får jag ladda upp sen när jag kommer hem måste hinna sminka mig nämligen och så.
Men vi hörs sen.

Puss bitches <3

Naaw kolla min lilla älskling :D kan man bli sötare <3



Hittade en ganska så nice väska på Nelly.com :)

Anna Bag SEK 249, Nelly Accessories - NELLY.COM  Smash SEK 549, Friis&Co - NELLY.COM

Dagens outfit :)


Nu tänkte jag ladda upp en dagens outfit har inte gjort det på några dagar.

Ljusa trasiga jeans Gina tricot
Linne gina tricot
Kofta JC




091110 God morgon

Morgon alla därute.Vaknat??Det måste ni ha gjort!Har jag gjort nu iallfall.Hihi!
Ska strax gå och göra i ordning riktigt god frukost ska nog ta lite flingor med honungsmelon och en macka :) Mums!
Turbo ligger i knät och trampar som fan.Måste klippa klorna tror jag.I morgon är det ju den stora dagen för honom.Bollarna ska bort!
Stackarn!Men hoppas på att han blir lugnare.Hahaha Jonas börjar bli riktigt sugen på hund han äääälskar zeb´s hund han kan verkligen inte låta bli honom och han har sagt att hund kan vi skaffa sen när ekonomin är mycket bättre.Wiiiiie vill ha en vakthund.Vill inte ha en liten skit.Det ska vara rejält.Hihi!Ah det kommer sen i framtiden inte nu.Aha vad händer idag då??
Här ska jag diska boertr diskberget från helgen sen är det tvättid ikväll kom jag på men ska kanske hitta på något med lilla Bea :) Var så länge sen nu usch miss her <3
Så ska höra med henne sen :)
Nu ska jag ta och göra frukost.

Puss bitches <3




Myskväll!

Nu blire lite popcorn och lite mys film.
...och så kom Polly har tydligen börjat precis så ska krypa ner i soffan med älsklingen nu.

puss bitches <3


Det var den sämsta film jag någonsin har sett!!!!!!!!!

Uuuuuuusch fy fan vilken sämst film fattar inte vad regisören tänkte med egentligen???
Han kan inte haft så många ideér kvar.Filmen slutar så som den börjar!!
Så jag rekomenderar verkligen inte den det var verkligen bortkastade pengar!


Birger jarl!!

Nej det blev ingen stockholm igår för fick veta i sista stund att Zeb´s granne hade fått svininfluensan.Typiskt!Så Zeb frågade om vi inte kunde hitta på något så vi drog till han med Nima i sällskap.Efter några timmar så funderar vi om vi ska ta och gå ut på krogen och besämmer sen att vi ska pröva.Eftersom jag inte kommer in överrallt så tog det ett tag för oss och hitta något!
Men sen så gick vi till Bj vi var där förut med Bea och Marcus men då var det 20 års gräns så jag kom inte in och det var då också en lördag.Men nu visade der sig att Zeb kännde en av vakterna så vi slapp både stå i en as lång kö hihi och plus att jag kom in utan att behöva visa leg.
Fy fan vad härligt.Nästa gång sa han att vi ska dra till stockholm då kommer vi in överrallt det kunde han lova där kunde han fixa in oss även om vakterna inte gillar det.Så det kanske blir nästa gång.Men vi hade iallfall as kul verkligen tills Zeb försvann bland allt folk det var as packat där inne verkligen.Sen gick Nima också tillslut tröttnade jag och jag och Jonas valde att dra hem.
Men annars var det as kul. :D


Mot Stockholm!

Japp idag så ska vi åka till stockholm till någon som Zeb hade som granne som ska fixa något till Jonas bil.Men först ska vi käka ute.
Men jag hoppas att jag hinner blogga mer sen.

Puss bitches<3


Inget bloggande på en dag det är katastrof!!!!

Usch det blev ju inget bloggande igår och det ber jag om ursäkt för.Jag var ju i huvudstaden ju med Nike.Ví hade ju planerat att gå på stan och så.Meeeen!!!
Så blev det inte det var ju meningen också att vi skulle rasta hennes mammas hundar också två mopps hundar typ fasst bland ras.
På morgonen skulle tåget gå 08.09 och när klockan var det så fanns inte Nike till någonstans så jag ringer i panik till Jonas för tåget gick ju och det visar sig att Nike och Arash har försovit sig typiskt.!15 minuter senare kommer Nike inspringande till väntrummen flåsande.
Hahaha jag bara skratta åt henne.Men vi lyckade ta ett tidigt tåg iallfall det gick ett ungefär tio minuter efter hennes ankomst.Som tur var.
Sen anländer vi till stockholm vid strax efter nio någon gång därefter tar vi tunnelbanan eller var det var till södertälje där hennes mamma bor.När vi kommer dit tar vi oss och käkar lite frukost ingen av oss hann göra det.
Därefter kommer vi övverens om att ta ut hundarna sen skulle vi sticka till stan där hon tänkte visa runt mig lite.
Men tyvärr kom vi inte så lång.Vi skulle gå upp och hämta hundarna och låg kvar och gosade med dom när dom låg kvar i sina korgar.Men sen så blir en av hundarna förbannad på Nike och hugger henne i kinden och hon fick ett djupt jack.Så ja det var bara att ta en taxi in till södersjukhuset där vi fick sitta i en timme och vänta.Och läkarna där var fan kompletta idioter hela högen ju.Nike satt och var i choktillstånd och så kommer chefen och frågar hur hon mår????Vilket pucko!!!Arash hade vart orolig för henne och ringt till sjukhuset och frågat hur dom har behandlat henne och hur det har gått.Men då tar chefen in oss på ett kontor och frågar henne en massa dumma frågor bara och undrar hela tiden men Arash var.Tillslut blir Nike helt skogstokig och börjar skrika på chefen vad fan hon håller på med igentligen.Hahahaha hon skrek på henne och frågade om det var något jävla polisförhör.Det liknade as mycket.Så kan förstå henne varför hon blev så arg.Chefen skämmdes dessutom lite såg man.Man ska ju aldrig prata med en patient som är i choktillstånd heller och föröka fråga ut henne.
Ah sen så åkte vi hem till hennes mamma igen då hon också hade kommit hem eftersom hon blev orolig för henne då.Så vi åt lite lunch sen så åkte vi in till Farsta och kollade runt lite sen blev det en snabb fika och sen var det dags för oss att ta oss hem till Uppsala igen där vi skulle käka middag med Arash och Jonas.Det blev ju iallfall lyckat.Vi käkade gott och såg lite film.Så dagen slutade bra iallfall.
Hahahaha vilken resa.

Läggdags snart då :)

I MORGON BÄR DET AV TILL STOCKHOLM!!!Yeah!
Ska ta en sväng till stockholm med Nike i morgon bitti vi ska ta det tidiga tåget dit eftersom hennes mammas hundar inte klarar av att vara ensamma mer än en timme tydligen :)
Så det kommer bli as kul kanske blir lite roliga bilder om ni har tur också.
Vem vet??Vad händer hos er därute då en fredag??Krogen kanske??
Har ingen aning om när ví kommer hem sen på fredagen.Det får vi se.
Har nu nyligen kommit ut ur duschen.Sköönt!:D
Ja nej nu måste jag ta och platta håret så jag slipper göra det i morgon bitti eftersom då har jag inte tid.Tåget ska gå 08:09 så måste fan gå upp prick 7 om jag ska hunna välja kläder och så och sen sminka mig.Fy fan vad orättvist det är egentligen att ni killar kan bara kliva upp ur sängen och dra fingrarna genom håret och klä på er sen kan ni sticka och ni ser ändå lika bra ut????
Tänk om vi tjejer hade denna lyx.
Ah nej men nu hade jag fan tänkt att ta en god natt macka faktiskt.Mums!
Men vi hörs mer i morgon.

Puss bitches<3

Dagens låt :)


Vill ha <3

Jag och älsklingen har diskuterat några gånger om vi ska köpa något nytt vardagsrumsbord.
Eftersom det vi har nu är ganska gammal och inte direkt snyggt.Det funkar ju jätte bra men vi båda skulle vilja ha nåot lite mer nytt tror jag.
Och jag har hittat dessa snygga bord.Och båda finns på Ikea!

Det första bruna här tror jag faktiskt det är exakt en likadant bord som älsklingens syster har.Men den är otroligt bra och har mycket utrymme för saker.

Den andra är skit snygg tycker jag och det tycker älsklingen med så undrar om vi kanske skulle kunna köpa den sen någon gång :)

091105 God morgon

God morgon god morgon :)Vakna??Halft här faktiskt har inte sovit något vidare faktiskt.
Men kom upp tillslut iallfall även om jag hade god lust att ligga kvar längre.
Jaha vad händer för kul idag då där ute???
Vet faktiskt inte vad jag ska hitta på om Bea kanske mår bättre så ska jag nog höra med henne om hon vill se någon film idag då ;)Hihi ah eller något annat :)Hoppas :)
Meeen vet ni en sak det snöar just nu här i Uppsala inne i stan!!!!!USCH!!Jag vill inte ha snöööö!!!
Små lätta flingor faller ner till marken.
Hoppas det inte blir mer.Nej nog om det ska ta mig lite frukost nu.

Puss bitches <3 :)

Scrubs <3

Hallå där ute vad har ni för er?? :)
Här sitter jag och kollar dom nya avsnitten på scrubs.As bra!!!
Ska kolla upp ett soffbord som jag såg på ikea som älsklingen också tyckte var snyggt.
Så ska ta reda på vad det kostade.Har nämligen för mig att det var billigt.
Nej men nu ska jag dra vidare.

Puss bitches <3


Hemma <3

Så nu är jag hemma igen det gick mycket snabbare än vad jag trodde. Dom hörde lite vad jag har jobbat med tidigare och dom gillade inte speciellt mycket att jag inte gått klart gynasiet hörde man på långa vägar men vad fan vissa är ju inte till för att sitta i skolbänken.Man kan lyckas ändå.
Men dom sa att det lät bra det jag har gjort annars så.
Får hoppas att man får det lite extra cash till jul :D Det sitter ju inte fel :)
Dom skulle höra av sig inom en vecka sa dom så får verkligen ha mobilen i närheten :)
Jaha vad ska man hitta på nu då???
Kanske ska höra om Bea har lust att komma över på lite te och film kanske :D
Hon mådde tydligen inge vidare så te och lite gott sällskap kanske piggar upp :)

Detta blev dagens outfit
Tub topp vit från H&M
Lång  tunn cardigan med medelstora svarta knappar sytt själv
Skärp från Gina tricot
Mörkblåa Jeans från Gina tricot



Ska strax ner till stan nu!

Nu ska jag snart ner till stan och höra om det där extra jobbet innan jul det är tydligen några fler som har sökt det men dom ska vi väl kunna klara av :)Hihi!
Önska mig lycka till! :D


Dagens outfit

Det var ju ett tag sen vi tog det.Men här kommer den lite suddigt men det duger gott och väl :)

T tröja vit med tryck av hängslen och en rosett
Mörk blåa jens från Gina tricot





Tvättid :)

Så nu håller jag på med tvätten äntligen.Det vart en hel del den här gången faktiskt.

Hahahah fan vad bra jag är på att måla mig själv på paint.Detta ska vara jag när jag tvättar!Hihihi!


091103 Morn morn!

Åååååååh fy fan vad skönt jag har sovit alltså!!!!!!Har inte nyss gått upp har vart vaken minst en timme var tvungen att diska bort den stora högen inne i köket.Usch blä för disk!
Just nu sitter jag och käkar lite kellog´s red berries och dricker lite juice.
Mums kan det blir godare??? :D
Idag ska jag iallfall ta tag i och tvätta och plocka upp lite är hemma.
Men på fredag drar jag och Nike till stockholm en sväng över dagen.Hon fråga om jag ville hänga med och ta en lite roadtripp.Hon är ju där i från så vi skulle ta ut hennes hundar och rasta dom tydligen också och sen skulle hon bjuda på lunch hos dom.Så det kommer bli as kul skulle jag tro.
Ja nej ska äta upp här sen ska jag plocka ihop till tvätten.

Puss bitches <3

Hahaha cameran var ju fan bra i solljus ...knäppt !!

Dagens låt :) Denna spelas mycket just nu hos mig :D


091002 God morgon

Nu har lilla jag gått upp men har vart vaken ett bra tag.
Idag har jag mycket att göra.

Ringa vetrinären

Kolla tvättid och då isåfall tvätta

diska

fixa i ordning mig

duscha

kanske springa och handla julklappar

Japp har mycket att göra idag och ni läste rätt med julklappar jag har ÄNTLIGEN fått ersättningen så kunde NU betala mina räkningar så har tyvärr inte så mycket kvar.
Men ska nog försöka hitta några julklappar iallfall nu, bättre att göra det nu än nästa månad när alla är ute visserligen kan jag inte handla alla julklappar nu men några iallfall.
Nej nu ska jag slå en pling till vetrinären och snacka lite.

Puss bitches <3

Vart och käkat :)

Så nu har jag och älsklingen vart och käkat på marianns blev sugen på kebab.Hihi!Usch Therese :O
Jonas åkte till jobbet igen för att hjälpa till efter det ska vi tydligen till Gimo till någon Arash kände som har plockat isär någon BMW motor som dom ska kolla in.Hahahaha Jonas ville ju såklart hänga på men ville också att jag skulle följa med så att jag inte sitter här i lägenheten bara.Han vill verkligen inte lämna mig här hör man.Och när man är ute och festar eller något och han inte ät med sitter han på hel spänn och hoppas verkligen att det inte händer mig något.
Som sist jag var ute satt han här hemma as orolig att något hade hänt  när jag inte var hemma vid tolv stackaren jag hade mobilen i fickan som var i garderoben.Trodde verkligen inte han skulle vara så orolig som han var.Love him so mutch <3

Bjuder på en bild från den taskiga kamera på datorn.

Igår på Sollentuna kyrkogård.

Vi var ju i sollentuna igår för att tända ljus för Jonas farmor och farfar och shit vad fint det var med alla ljus som folket har tänk.Grymt vackert.

Här var deras sten då tillsammans med om det är jonas farmors mamma eller något det vet jag inte.


Detta ljus var innuti gravstenen asså det var jätte fin.Sen fanns det gravstenar med foton på också.

Här är vi på minneslunden



Visst är det fin då ?? :O



Detta var på en grav hos en far och son som omkom över italien (milano)  när dom var på en båtracing tävling och skulle åka någonstans med ett flygplan men kracha.

091101 God eftermiddag

Hehe aah lite sen idag.Gick upp någon gång efter tolv idag med.Sen har jag och älsklingen bara setat och myst i soffan med en film.Nu så åkte han för att hjälpa Arash med driftingbilen ett tag.Sen ska vi nog ut och käka någonstans vet inte vart än men det löser väl sig då :)
Det var ju meningen att vi skulle åka till stockholm också men det verkar inte bli något av det eftersom Zeb måste få tag i sin kusin som har nykeln dit vi ska och han får inte tag i honom.
Så det vette fan om vi kommer åka jag tror inte det.Japp så nu ska jag nog fan ta på mig lite mer snyggare kläder och fixa i ordning mig.Går just nu runt i mjukisbyxor och ett linne :)
Ah nej ska gå och fixa till mig lite nu.


Puss bitches <3


RSS 2.0