Från igår

Hann ju inte blogga något mer i går eftersom vi åkte till Jonas jobb och kolla efter hans mobil laddare.Men vi fassnade där sen iallfall Zeb skulle göra i ordning Supran för utställningen idag i Stockholm så han klistra på lite dekaler på bilen.Jag fick också jobb jag som har kärring naglar fick jobbet att ta bort dom gamla dekalerna som fanns.Vilket jobb.Hahahaha! Sen när dom var klara äntligen så skulle dom åka och käka så vi följde med och gjorde dom sällskap.Så det blev till max usch vad onyttia man kan vara ibland.Aja men det var as kul iallfall och sitta där inne och snacka lite skit.

Hahahaha Jonas i dragkamp mot Leon.Gissa vem som vann?? ;)
Fick höra en helt sjuk historia om Leon.
En kille var ute med honom och rasta honom typ och släppte honom lös (dom var alltså ute på landet då)där fick han springa runt vart han ville och göra det han skulle men sen försvann han in i skogen men killen som rasta honom gick vidare.
När han själv hade kommit en bit på vägen möter han två rottweiler hundar som står rakt framför honom och morrar som fan.Han blir ju såklart ganska rädd och backar lite.Ägarna eller ägaren syns inte till heller.Precis då kommer Leon tillbaka och ställer sig emellan han killen och rottweiler hundarna.Sen när ägarna kommer springande så ser dom två rottwieler hundar liggandes på backen.
Ena rottwielern har Leon haft ner med tassen och håller honom still genom att trycka ner honom så att han inte kan komma någonstans den andra rottwielern har han fått ett grepp om halsen på så att han inte heller kommer någonstan.Hahahahaha snopet för dom två hundarna en ensam hund har ner två stycken på backen och håller dom där.Snacka om stark hund Leon är då.
Och as bra vakt hund.Sådan vill jag ha.
Han har ju vaktinstink i sig också han är ju e dobberman hund så.Ser däremot inte ut som en men.Hihihi.Så söt och kramgo.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0