Rygg ont+ sjuk pojkvän

Heeej alla kära bloggläsare allt bra med er ikväll? Jag har aaaaas ont i ryggen jag och en kollega bar runt på stora möber ner till källaren och sånt så nu klagar min rygg. Sen så fick jag veta att J vara hemma idag. Han var på jobbet kanske en timme sen så mådde han inge vidare alls. Usch stackarn. Han har tydligen legat och spytt och haft sig. Guuuud vilken tur att jag jobbar om dagarna nu :) Annars skulle jag säkert också ligga så sjuk. Jag mådde ju illa som fan och trodde hela tiden jag skulle få springa på toan men icke! Tur säger jag bara :)

Ja för mig så blir det väl en ensam kväll eftersom J inte har kommit ur sängen på hela dagen nästan. Ska väl ta och se lite tv hade jag tänkt bara och ta en lååång dusch det behövs verkligen efter denna dag :D
Efterlängtad som sjutton <3
Turbo ha rjag iallfall som sällskap här ute :) Så det är inte så ensamt.
Ja men sitter och funderar dessutom vad som händer på sista april jag menar hallå det är ju på fredag. Jag jobbar ju som vanligt till fem så jag är ju inte ledig. Men sen då på kvällen. Vi skulle antagligen ta en drink med Bea och marcus men vet inte säkert om det skulle bli något. Vill ju inte tillbringa hela kvällen på stan bland en massa fulla människor som ska gå och dra i en om dom tappar balansen. No way! Sen är ju jag lite av en som gillar traditionen med brasan :) Vill ju gå och se en brasa ju :) Inte en massa fulla människor på stan usch.
Nej men sen skulle jag kanske höra vad Helena på jobbet skulle göra om vi kankse möter upp henne en stund :)
As kul tjej det där fy vad vi har kul på jobbet. Kul när någon är i samma ålder och man gillar samma saker :)

Ja nej nu hörrni ska jag in och se hur plutten mår i sovrummet :)
Ha en skön kväll :)

Puss sötnosar <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0