I falun

Hann inte blogga eftersom vi fick besök precis av J´s faster och pappa han skulle hämta Turbo och vips så var vi full färd att åka. Så tyvärr och sorry för att jag inte hann uppdatera.
Men nu som sagt har vi kommit fram till falun. Eller ah vi kom fram vid kvart i 6 tiden där då vi hämtade syrran och skjussade henne till stationen sa hej då. Hon skulle ner till killen då.

Efter det åkte vi och hälsade på Gun det visade sig att hon var ute och gick och vi var precis på väg att åka när jag ser en skalle tittar upp bakom kyrkogårds muren och ser henne vinkar hahah snacka om att vi kom i rättan tid då hade hon varit ute i en timme :D
Var där i några timmar och åkte hem sen vid halv nio tiden. Var meningen att vi skulle dra ut och ta en öl men Anna skulle vidare till en fest i borlänge så vi tar det i morgon dessutom var farsan småsugen på att följa med men var ganska trött så det var bäst för oss båda att vi tar det i morgon.

Ja nu ska jag njuta av en öl här hemma istället. Babe sitter bänkad här bredvid och kolla Smallville.Om man pratar någon så hychar han åt en. hahaha Sööööt!
Men vi får höras mer i morgon då vi ska antagligen hälsa på farsans moster och sedan försöka pricka in farfar och mormor och morfar :)

Puss och god natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0