Fy fan.....

                              
Ah men då så nu är min dator helt jävla pajj och min pojkvän dum förklarar mig.

-Ah men har du tryckt på rätt knapp...har du tagit ur bagtteriet???

Hallå bara för att man är blond behöver man bli helt dumförklarad då eller???Det är precis som att folk tänker ah men hon den blonda där hon kanske behöver mer hjälp än dom andra det hände ju en gång inne på willys att två st kom fram och fråga om jag visste hur man gjorde med självskannern.

Jag frågade iallfall älsklingen om vi inte kunde ta in den till elgiganten och kolla upp det där för det måste ju gå på garantin har ju bara haft den snart 4 månader. Eller vad tror ni?? Ska nog ringa upp mammi och höra vad hon tror.
Har ingen lust med att sitta här hemma och vänta på att älsklingen kommer hem för att fippla ännu mer med datorn så att den går sönder ännu mer och det slutar med att vi måste betala skiten eller köpa ny. Aldrig för då vet jag precis hur det slutar. Jag sitter i ett hörn i soffan och är grinig och älsklingen sitter med sin dator hela kvällen och kolla på bilar.

Och det tänker jag fan inte göra.Hade fan gått dit själv bara det att dom har ju inte byggt klart där än så man kommer ju inte över vägen. Och att gå dit och riskera livet skulle inte tro det.
Ah vi får se hur det går just nu är jag as förbannad så bråka inte med mig då vet vi aldrig hur det kommer att sluta. Hahahah! Om vi nu måste åka till elgignaten nu då och försäljaren frågar typ samma sak som älsklingen då kommer jag antagligen flyga på den personen.Hahaha!

Puss bitches <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0