100116 God morgon

God morgon god morgon på er underbara läsare??Baksmälla kanske vissa har??
Hihi.Inte ens i närheten här eller ah han där uppe kanske har men borde inte. 3,5 en sån drack han och nu har han ont i skallen kan ju vara annat också men det låter fan kul.
Det har tagit mig nästan en timme att få upp honom nu äntligen är han uppe snart. Själv sitter jag just nu i köket och dricker lite te och väntar på att älsklingen ska komma ner så jag kan börja frukosten på riktigt han ska alltid ha sällskap så känner väl att det är ingen idé då att käka före honom kommer ändå få sitta med honom sen :)
Aja nu hör jag några fotsteg.
Hahaha just ja vi har ju inget vatten i huset just nu eftersom det har frusit så toan går ju inte att använda hihi och jag känner att det börjar bli dags att besöka toan snart men vill käka frukost först sen får vi knalla över till min mormor. Ni som kanske inte vet detta min mormor och morfars hus ligger kanske 30 m bort från min mammas hus så det är riktigt skönt hade inte gått till någon granne och lånat toan om jag inte kände dom.

Hahaha. Ja vad händer idag då?Här ute på landet händer det ju inte så mycket men älsklingen skulle fixa lite med bilen och kanske kolla på min morfars bil det gav ifrån sig några konstiga ljud.Jag blir väl att hänga inne hos min mormor istället och vakta henne :)
Ah nej nu ska jag äntligen få ta fram mackor och annat.

Puss på er sötnosar :)<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0