14:e Juli 2010

God eftermiddag på er läsare. Har städat hela lägenheten nu hela dagen så känner mig jätte duktig. Men fan vad det känns konstigt att inte gå upp i morse då. Inte kul heller vakna vid halv 6 och trodde jag skulle upp att jag försovit mig. Besviken gick jag upp och drack lite vatten och la mig sen igen. J slog vad om att jag skulle komma upp vid 11 idag ha tolv kom jag upp sen men jag var ju uppe redan vid halv 6 så det räknas väl först. Eller!

Ja nu efter städningen har jag testat på att ha mina nya lösnaglar på tår och händer. Obehagligt som fan att ha på händerna eller ah naglarna då. Usch så vet inte hur länge dom kommer att få vara kvar. Kort kommer på dom strax. Nu så väntar jag på att babe ska komma hem så jag kan börja med maten. Eller det kanske var idag han skulle åka o9ch fixa en topp åt N eller om det var på fredag jag är inte säker.
Nåja nej nu ska jag ta lite kort på hur resultatet blev på naglarna sen gå ut och njuta av solen man vet ju aldrig hur länge den håller sig framme.

Puss bitches <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0