6:e Maj 2010

God morgon på er söta bloggläsare!

Åh känner mig mycket bättre idag men min skalle gör inte det.Tungt! Nåja ska försöka få i mig lite fil. Ah som ni kanske märker så blev jag hemma idag eftersom jag lyckas ligga på toan och hosta upp allt jag hade i magen igen. Så J sa att jag skulle vara hemma eftersom 24 timmars regeln igen. K*******K säger jag bara :( Fan vad jag är trött på att vara hemma och inte kunna göra något. Och wow vilket kul väder det är då!!!!! Mulet som fan kommer regna vilken minut som helst nu.Uuuuuusch!
Nej idag så ska jag försöka göra lite snyggt om jag orkar i lägenheten men det som sagt kan jag inte lova hihi :)
Det får vi se hur det blir. Ja nej nu blir det in i köket och försöka få i mig lite fil och hålla tummarna nu att jag får behålla det. Kan ni göra det för mig nu???
Och inget gott te kan jag dricka heller har ingen mjölk har ju druckit te utan nu för magen och skedvis som min mamma säger att man alltid ska göra när man ligger magsjuk.Viktigt att få i sig något i magen. Men nu när jag känner mig lite piggare så ville jag nu ha te men då finns det som sagt ingen mjölk :( Suuuur! Nåja J får åka och handla sen :)

Men vi hörs senare :) Kanske kan fixa till mig och bjuda på en bild nu var det ett tag sen :)Puuuuuss!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det är 48 timmar till och med!!

2010-05-07 @ 18:31:17
Postat av: Trondmathilde

This This Guestbook is professional and to the point. Very interesting GuestBook.

2012-04-05 @ 13:18:11
URL: http://trondmathilde.unitblog.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0