3:e September 2010

God morgon!



Nu har jag vaknat. Mår verkligen inge vidare idag ligger fortfarande i sängen och kommer nog göra det hela dagen :(Usch!
Hur mår ni då kära läsare hoppas det är bättre med er :)

Jag skulle ju till undersökningen i morse och bad J åka själv hade ingen lust att sitta och andas in något när jag redan mådde hur dåligt som helst.
Det roliga var att jag la min mobil under j`s kudde av någon anledning och då var den på ljudlöst dessutom och jag tänkte ju inte mer på det utan somnade om. Så nu när jag vaknade kom jag på "Fan jag skulle ju ringa och avboka min tid" men som tur var ringde hon precis när jag skulle slå nummret xD
Då hade hon tydligen fåt´t tag i J´s mamma som hade fått reda på att jag var dålig. Asså vilken morgon helt sjukt var min mobil har varit efterfrågad.
Sen så hade jobbet ringt men när A inte fick något svar så skickade hon en sms där det stod om jag ville ta ett pas i morgon :D

Och wiiiiiiie money money money :D Därför kommer jag nog heller inte gå upp idag så ska försöka vila mig bra tills i morgon. Fan vad härligt.
Så skrev tillbaka att jag gärna tog den och var jätte glad för att hon frågade mig :D
Så än så länge har allt löst sig.

Men men nu kära läsare ska jag vila lite till kanske ta och kolla en film på datorn.
Måste först sätta på mig ett par mysbyxor och något över för grannen som jag jobbar med hon skulle komma över med några saker åt mig från kontoret som jag behöver till väskan.
Hur underbar människa hon är :D Hon ställer upp på mycket hon.
Jag har världens bästa granne :)

Men vi hörs sen kanske annars vet ni varför Puss <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0