21:a Februari 2011

God morgon!



Lite sliten och är sjukt seg i skallen.Har sovit som en gud men har nog sovit alldeles för länge. Det där med att jag lova att jag ska komma upp tidigare stämmer aldrig sådär jätte bra :/
Hihi!

Nu sitter jag iallafall i köket och ska ta lite kaffe till frukosten :)
Med en liten go macka också.

Ska egentligen börja plugga men behöver fixa lite här hemma också. Så tror jag tar och städar och har mig med allt idag med lite bloggning och sen tar jag tag i plugget det första jag gör i morgon :)
Om jag nu inte blir klar med allt här hemma innan älsklingen kommer hem då kan jag ju också börja ;)

Nu blir det iallafall frukost,fixa mig, städa dammsuga,torka golv,damma, ah hörrni så här blir det sen när man väl flyttar hemifrån man måste sköta allt själv och jag åker ju helst på allt eftersom jag inte jobbar om vardagarna utan mest helger bara.
Men vi byter ju av jag och älsklingen han får ta över allt när jag jobbar ;)
Bra va?

Vad har ni för er idag annars då många som har sportlov?? Har ingen aning om vilken vecka det är :O
Det blir ju så när man inte går till skolan xD

Nu börjar kaffet kallna här så ska ta och svepa det.

Puss så länge :love::love:

En sak som är lite lustigt är att jag och älsklingen har kommit varandra så mycket närmare det har jag sagt förut också men han känns som att han verkligen är min bästa vän också vi har haft så sjukt kul under som senaste veckorna och jag vet inte varför tror han känner samma sak att han inte vet varför :D Men det känns helt underbart.Och jag älskar honom jätte mycket:love::love::love::love:

Kommentarer
Postat av: NathaKung<3

Hej hej! vilken fin blogg du har! undrar om vi skulle kunna följa varandra via bloglovin? blir jätte tacksam för svar! Ha det bra kramar Nathalie :'DD

2011-02-21 @ 14:42:54
URL: http://nathakung.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0